to be yourself is all that you can do

Dom tog det sista fyllot
på den sista permissionen
Dom beslagtog hans sista ägodel
och släpade honom hårdhänt sen ner till stationen
Dom sa: Okej, stan är lugn nu
Nu kan ni låta era söta, vita barn springa omkring
Och dom kom ut ur sina gömmor
och dom såg sig runt, men dom såg ingenting

Du gamla, fria nord
Här på bästa sändningstid får vi ett välserverat styckmord
Varför inte stänga av solen fort
För vi lever inte länge nog för att
rätta till allting dom gjort mot dig
rätta till allting dom gjort mot dig

Högt ovanför gatorna i stan
delas piller ut mot flunsan medan nya planer smids
Ja, dom stora männen har en ny plan
Det är att kriminalisera symtomen medan sjukdomen sprids
Och när jag vaknar
ömmar mina käkar och min panna svettas kallt
Jag försöker hålla hårt i nåt
men jorden vill spricka, det är lava överallt

Du gamla fria nord
Här direktsänds varje våldtäkt, varje razzia, varje självmord
Varför inte stänga av solen fort
För vi lever inte länge nog för att
rätta till allting dom gjort mot dig
rätta till allting dom gjort mot dig

Ja dom tog det sista fyllot
på sin flygfärd på väg över plast och neon
Dom släpade honom ner till stationen
och sa: Du borde fatta bättre än att försöka rymma härifrån
Själv åker jag ut på turné
och drömmer om pojken med guldbyxorna
Men det är inte samma sak nu
när alla sitter bakom lås
utom knivarna och yxorna

Du gamla, fria nord
Här på bästa sändningstid får vi ett välserverat styckmord
Varför inte stänga av solen fort
För vi lever inte länge nog för att
rätta till allting dom gjort mot dig
rätta till allting dom gjort mot dig

rätta till allting dom gjort mot dig
rätta till allting dom gjort mot dig

LARS WINNERBÄCK <3

Han räddar mig i alla lägen

när allt känns sämst, när inget längre är värt något, när inget längre spelar någon roll, då finns han alltid där med sin underbara röst och sina otroliga texter. han hjälper mig alltid, hur jag än mår så berör han alltid mig. ni som känner mig väl vet precis vem! ingen mer än Lars Winnerbäck! all min kärlek till denna härliga man!

Tro, ork och lust är lätt att tappa
Lätt när stora drömmar trängs med saknaden
Och vinden blåser hårt emot din kappa
Men i sinom tid så vänder allt tillbaks igen

Håll ut! Håll ut!
Förr eller senare spricker en bubbla
Håll ut några dagar till

Guld är inte det enda här som glimmar
När jakten går på allt som liknar räddningen
Och lyckan varar bara några timmar
Det är inte den vi söker, inte den min vän

Håll ut, Håll ut...

Världen ligger helt i dina händer
och allting ser så gulligt ut från ovan
Himlen ser så praktfull ut från marken
Håll näsan över ytan tills det vänder

Håll ut, Håll ut...

<3

just nu

just nu i krubban
jag o sambo gav oss ut på jakt efter lussebullar, vi hittade 1 på ett konditori, vi delade på den o fick med oss två söta chokladbollar hem också. nu ska vi laga fläskkotletter och klyftpotatis. mumma!

ignorera att ljusstaken inte står i mitten av fönstret, sladden nådde inte o vi har inte fixat förlängning ännu! ;)

nyinhandlat

nyinhandlat nattlinne från gina 149:-


med ena foten utanför


Du ville träffa mig i veckan
Du vill alltid samma sak
Du vill ha det du förlorat
Men mig får du inte tillbaks

Jag mår bra och det blir vackert
O lika sorgset som förut men här finns inga brustna hjärtan
Alla ser likadana ut, alla ser likadana ut

/Melissa Horn -med ena foten utanförDance as though no one is watching

nu ska jag åka och dansa i 3h. Passion!

mina tjejer är bäst!


trodde inte stora svin existerade

jag trodde inte så stora svin existerade, att en gång inte räckte för dig.. flera kanske jag ska säga? att komma krypandes till mig funkar inte längre. du är ute ur mitt liv. och jag har aldrig någonsin undrat så mycket hur en människa tänker när de gör såhär. det är sorgligt... du vet exakt hur jag står i livet. du vet exakt hur och varför.. svinigt. så svinigt!!!! att fästa sig vid någon det är inte längre min grej. för folk förstör för mig hela tiden. folk gör det svårt för mig att lita på de. och du bidrog just till att förstöra mig lite mer!TACK.

spricker snart

bekymrad, orolig, sårad, ensam, trött, uttråkad, ledsen..

jag trivs inte i mig själv längre..


farfar <3

de vita blommorna i hjärtat symboliserar alla 15 barnbarn.

jag saknar dig farfar!

<3


hur länge till?

det var just detta som jag inte ville skulle hända..
ett par ord, några meningar.


i vilket fall som helst så ska jag snart övningsköra syrran till julfest.
min oplanerad kväll blir hemmakväll. för svarar man inte så blir det inget.


Hela livet vill jag ge..

veckan har gått fort, hade finbesök inatt, finast! idag har oinksprutan tagits, armen värker o huvudet är väl lite groggy men jag överlever.

jag försöker ta mig samman till morgondagen. imon är dagen vi alla trodde inte skulle komma på länge. farfar begravs imorgon och det är vårt sista farväl, han kommer alltid finnas inom oss.   jag vet att det kommer bli oerhört vackert alla barnbarn ska gå fram och tända ljus för farfar. det kommer bli jobbigt, jag känner det redan nu. jag vet inte hur jag ska klara det...

vi tar oss imorgon hem till farmor och farfars hem där farfar kommer att ta sitt sista farväl av sitt hem så han kan bege sig till änglarna och släkten kommer vara med, sen åker vi alla bort till kyrkan tillsammans där  gudstjänsten kommer hålla rum. därefter ses allihopa i församlingshemmet..

usch det kommer bli jobbigt, så sjukt jobbigt! farfar jag saknar dig så sjukt mycket ! det är inte förens man förlorar någon som man förstår hur mycket de betyder för en och hur mycket man egentligen älskar de.. farfar vi ses snart!

när solen lämnar dig..Helgen har varit kalasbra

fredagen var sjukt bra, maskerad på rockstugan med mina härliga vänner, förfesten här var bra, efter festen i rockstugan mådde mina fötter inte bra, de gjorde de inte ens innan festen heller, för höga skor är inte allt för skönt efter ett tag kan jag säga. jag och några stycken tog oss in till stan, till donken, där man fick världens saltaste pommes, träffade sötisen gick upp till han försökte äta dedär pommesarna men det gick bannemej inte, klockan 4? något såntdär tog vi taxi hit till lyan (knappt 1km typ haha) alla mina bebisar låg och sov , men vi gick inte o la oss förens 6 något, lång natt.. alla vaknade runt halv 12 men vi låg kvar till 2-3 någongång, tog oss till slut upp, ville inte gå ut från sovrummet för där utanför var det katastrof, men fick städa lite iallafalll, åt inte på 24h så bussen hem vid halv 5 var lång, dock somnade jag nog ett tag.. blir ju lätt så dagen efter.. kom hem o sov hela kvällen gick upp o la mig o sov igen.. lördagen var alltså helt bortkastad i princip

söndagen träffades släkten hos farmor där vi åt smörgåstårta- gott! därefter åkte vi alla till kyrkan där det var allsångsgudstjänst något sånt, fick en dikt , tack! därefter blev det lång väg tillbaka till lyan..

idag måndag har jag haft 1 lektion, skitväder som det varit idag åkte gummistövlarna på. ikväll har det varit myspys med sötis, och nu har jag o sambo handlat lite, alltid sent ute, precis innan 23.00 haha! nu sitter vi o kollar på tv o myser med godis, köpte pepparkaksdeg så imon ska vi nog baka peppisar om inte någon äter upp det innan.. höhö.. degen är ju godast ;)Friday!

Jag är tillbaka i lyan, det blev en sen natt med sambo, prat om allt och ingenting, dans för att tagga till kvällen. upp skulle jag idag vid 9 o upp kom jag o iväg till skolan med, gjorde mitt första matte Bprov, hur det gick det vet jag inte, skrev på det mesta men om det var rätt det tvivlar jag på.. allt jag begär är ju faktiskt bara ett G.. hälften har ju hoppat av kursen, tråkigt nog, så framöver får jag sitta själv.. vill bannemej klara denna kurs! är hemma en sväng nu iallafall, nästa lektion  börjar 12.30 och klockan är 11 fast dess förinnan ska jag ju hinna äta med. får se vart sambo tagit vägen, har inte sett till henne sen jag kom hem. . gömmer väl sig i toan eller något..höhö..

ikväll är det maskerad för fulla muggar. det ska bli kul. förfesten är här och vi har laddat upp med lite kul grejer!
ikväll ska jag bannemej ha kul, så det får ni med ha !
det kommer bli vackert

idag har farfars begravning planerats, det kommer bli fint. det är fortfarande jobbigt och tårarna kryper sig upp i ögonvrån emellanåt. men vi alla kämpar på. huvudet värker för andra dagen nu.. imon får jag försöka ta mig till lyan igen. jag har iallafall skickat iväg ett mail till lärarn om min situation.. vem orkar göra ett projekt när ens farfar gått bort? inte jag iallafall inte denna veckan iallafall.. provet i matte är på fredag, det får gå som det går..har inte lust till något nu och ingen ork och jag bryr mig inte...jag kan inte med ord beskriva min sorg

...

Jag tänker på dig hela tiden farfar

mungiporna har inte dragits upp så mycket idag, lite när kusin ida var så söt, lite när syster kom hem. annars har dagen mest bestått av tårar och mungiporna neråt. det är jobbigt..jobbigaste någonsin i mitt liv. har aldrig varit såhär ledsen. aldrig i hela mitt liv.. ingen ler, alla är nedstämda, ingen pratar. pappa försöker dra till med ett skämt men jag ser djupt i hans ögon att han är så sjukt ledsen så det gör ont i mig.. förbannat vad ont det gör i mig när jag ser att alla är så ledsna.

farmor: "Alexandra nu har vi ingen farfar längre"

jag vill inte fatta, jag vill inte inse , jag vill inte, jag vill inte.. farfar kom tillbaka till oss!!!du kommer alltid finnas med oss

jag vaknade med svullet ansikte, jag grät nog till sömns igår,  jag kunde fortfarande inte förstå att farfar inte fanns hos oss längre mer än i våra hjärtan och i vårt minne. mitt huvud värkte och tårarna började åter igen trilla ner för mina kinder.. kyrkan klockan 10.. kyrkklockorna ringde för farfar, några från släkten var där. återigen trillar tårarna ner och värre blir det när man ser resten av släkten som är ledsna.. Farmors ord ekar i mitt huvud.. och det skär till i hjärtat hela tiden, gråten kommer i vågor och jag vet inte när det kommer sluta. jag är helt slut och ögonen och kinderna svider för alla salta tårar. Dagen tillbringades tillsammans med släkten, vi åt och pratade om hur allt ska bli och hur vi kommer sakna de släpande stegen från hans fårullstofflor och talade om andra saker som påminner oss om farfar.. Sippa (deras hund) låg och luktade i farfars säng och farmor talade om för henne att farfar inte längre var med oss, Hon förstod, sippa älskade farfar och förra gången han var på sjukhuset så slutade hon äta... Det har varit en jobbig dag, men det har varit skönt att träffa släkten för stöttning. vi håller ihop!Farfar

En lycklig saga som plötsligt försvinner,
ett hastigt farväl och tårar som rinnerFARFAR, det kom så plötsligt, ett besked om att du fått åka in till sjukan, pga hjärtat, igen. Hjärtat som pumpar ut allt blod i kroppen, DITT Hjärta som var så ödmjukt, så underbart, så hjältemodigt, så tappert. ditt hjärta blev svagt.. Du kämpade så länge! Men att allt kom så plötsligt ..jag kan inte finna ord... Jag kommer aldrig glömma ditt underbara leende! Jag har alltid på något sätt avgudat dig, du har alltid varit så stark, alltid kämpat!
Jag kommer verkligen Sakna dig Farfar, jag hoppas du kan se oss här nere, vi kommer leva för dig! Tårarna som rinner ner för mina kinder, de visar hur mycket jag tycker om dig, hur mycket du betyder för mig! Ditt blod kommer alltid rinna i mina ådror och du kommer aldrig försvinna från mitt hjärta. Farfar Jag Älskar Dig! Utan dig hade jag aldrig stått här idag.. Sov så gott älskade Farfar <3
//Ditt barnbarn Alexandra

Farfar <3

You can do it!


Friday I'm in love

smakprov till fredagens maskerad

mörbultad

mitt knä är lite mörbultat, eller båda knäna är lite blåa pga blåmärken, men det är sånt man får leva med när man dansar I guess, nämligen pga dansen jag har det. men däremot på träningen idag vid en rörelse på golvet så lyckas mitt knä på något vänster hoppa ur led? hoppa till? jag vet inte vad man ska kalla det, men det hoppade till så jag drog ut benet så det hoppade tillbaka, blev helt svart för ögonen som om jag skulle svimma, men fortsatte dansa, men nu ikväll har det bara gjort ondare och ondare, ska lägga på lite ibumetinsalva på det och se hur det är imorgon..

kvällen har iallafall bestått av twister så långt mitt knä orkade, lite tv-tittande och mysigt sällskap! Veckan består av Plugg, plugg och lite mer plugg :( nu väntar sängen. natti!


de brukar se ut ungefär såhär, det är inte så farligt men det är rätt många blåmärken, nu är det däremot ett stort fett blåmärke på högerknät och några små på vänster. höhö
Finns inga bekymmer?

idag, lördag, så jävla sämst o inte fan har jag fått någon matte gjord. har försökt mig på ett nationellt MatteB prov, gav upp efter första uppgiften. jag säger bara good luck alibahali, inget G här inte.. har fått i mig en panacotta efter snack om att jag  börjar bli fet.. känns ju hm..bra. fan. life sucks just nu.

sitter här som en jävla nörd med 100888 papper runt omkring mig med tal jag inte förstår mig på. jag knarkar citronvatten och funderar starkt på att gå o hänga mig.. ne så blir det inte, men det hade blivit lite spänning.. istället får jag väl gå upp i duschen o duscha av mig mina bekymmer för att sedan lägga mig o tänka på mina bekymmer..

I brist på något att göra räknar jag mina dagar tills jag blir 18. blev 70 dagar. evighet.. men fan om jag vart 18 nu hade jag själv satt mig vid en jävla bar, druckit mig full pga mina bekymmer och därefter trillat hem och gråtit mig till sömns. höhö. nej okej inte det sista.. hade väl fått lägga mig på toan.. haha. ne aa som ni märker har jag verkligen ingenting o göra, därav alla ord av ingen betydelse alls..

jag har bestämt mig, jag duschar av mig mina bekymmer o går och lägger mig. jag går upp imorgon, dansar i tre timmar och beger mig till lyan igen.

jag är trött på allt, jag blir trött på dig. det är din sista chans, glöm inte det. jag menar det..


VILL HA!! GÖR MIG TILL MILJONÄR!


detta vill jag ha från bikbok


kill me slowly

helgsovmorgon, såå skönt.. vaknade av att ma, pa & sis skrattade och provade en massa jackor på nedervåningen, då de rensade en garderob. haha. det första man får höra när man kommer ner av sis " KAN DU FÄRGA MITT HÅR?!" ett jävla tjat, till slut fick jag gå med på det.. hur det blev det vet jag inte riktigt haha.. färgen tröt i slutet. höhö.nu ska jag snart ut o köra lite.. sitter med matteboken framför mig och såå lär min kväll även se ut. plugga matte & en kopp kaffe jämte mig.. jag måste bannemej klara detta provet.. damn.. men tror nästan det kommer bli ett IG iallafall.. aja, nu ska jag dra med mig pappa ut så vi kan köra lite..


snörvel snörvel för bövelen

kan man säga, nu på kvällskvisten har jag blivit helt snörvlig o ögonen svider. not good, kan bero på att jag läst en del matte ikväll och det blir man ju rätt sjuk av.. hehe.. så med det sagt väntar nu min ensamma saknade säng där uppe så dit ska jag nu krypa. natti på er.

"jag är så trött på alla mail och koder, jag vill ha dig här på riktigt inatt, och suga liv ur din halspulsåder" -L.W


när får jag följa med?

nu har jag kommit hem och vad får man reda på? jo, pappa har varit i sthlm i veckan o bott på samma hotell som idolerna gör, och självklart har han sett idolerna, både Erik som satt precis jämte & blev intervjuad & Mariette.. så pappa när får jag följa med på dina små resor? okej att det är med jobbet, men jag vill ju också följa med :(

jag och J har en bra idé.. & jag har en idé jag måste berätta för henne..

sitter hemma och glor på tv, har precis käkat tacos som förövrigt jag och sambo gjorde igår. gott.
ikväll blire mys framför idol.

Längtar till nästa helg!!!

Ha en kul fredag folks!


skön bild i ettan, en varm vårdag.
Sambo, E & Me

spanki spanki

ska följa med sambo till stallet snart. skriver jag inte mer här så har någon arg häst sparkat mig..

imon är det helg !!

 


batterias

 

nu drar jag till skolan för att ha en lektion, därefter ska det köpas batterier till cykellampan, smart som man är har man glömt lampan på så batterierna är självklart slut. så idag ska det köpas batterier!

ha en bra dag folks!

 


hur ska jag veta om ingen lärt mig?

  • massage två dagar i rad = trött alexandra..
  • imon 1 lektion 12.30 = skönt!
  • fredag - fullt schema = åt helvete..
  • matteprov nästa vecka = no brain.. fattar ingenting = IG
  • PUSS!
  • snart skolfest = happyface! let's get drunk!

vad fan är en hekkakorpii?

ja ni, eftersom man har en galen sambo så kan det lätt bli att hon hittar på lite roliga ord som jag sen tar efter, som ja "hekkakorpii" hon har blivit galen nu när hon varit på kryssning i finland. men hela eftermiddagen har vi gått runt och sagt "din jävla hekkakorpii" " fan jag har en hekkakorpii" aa you name it, hekkakorpii till allt.. men vad i hela världen betyder detta konstiga finska? ord ? haha.. någon som vet? det låter rätt roligt iallafall.. hm.. tycker jag..

ikväll har vi suttit på Robert's och pluggat och myst, cyklade hem i regnet, inte alltför mysigt. .. tänkte ta mig lite varm o'boy o mysa ner mig i soffan nu iallafall.. imon äre massage!!

GLÖM INTE ATT NI KAN BOKA IN ER TILL STUDENT SPA!!

testade på lite rött igårkväll haha


Suppleant

jahopp, kollade mailen och såg mail från mentorn, igår röstade vi "slutet" en och en vilka som skulle vara med i elevrådet och vi eller iallafall jag tänkte väl att de som redan var skulle ju kunna vara igen så den ordinarie blev igen, men den som var suppleant blev utröstad och tydligen blev JAG suppleant, herregud, inte ett knyst om att de röstat på mig.. O2 ni är för knäppa.. men jag älskar er ändå! och tjejer den 20 då smäller det ;)


ettans klassfotoTrying..

someone once told me
that you have to choose
what you win or lose
you cant have everything
dont you take chances
you might feel the pain
dont you love in vain
cause love wont set you free
i could stand by the side
and watch this life pass me by
so unhappy but safe as could be


so what if it hurts me
so what if i break down
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
dont care about other pain infront of me
cause im just tryna be happy, yea
just wanna be happy, yea...

........

Leona Lewis - HappyI'm sorry

det var en trevlig kväll igår, idag har jag ma o pa vart i staden och inhandlat lite småsaker, köpte bl.a en strykbräda och 2 plädar till lyan ! sen kollade vi in brorsans klass friggebodar, de hade auktion på de idag. blev borta ett bra tag, men är nu äntligen hemma. är skittrött nu och ska äta om en stund!

jag saknar dig..


såhär såg jag ut igår. ser skitfet ut därför ska jag nu tjata till mig ett gymkort för det behövs verkligen!!

underbara!

shit, kolla mina påsar under ögonen, jag kan ärligt shoppa med de påsarna!
damn


pusss

nu kommer snart bästa vän och hämtar mig ha det förjävla bra ikväll folks!

facelook tonight

 

Puss!

 

 


Gänget

nu har jag kommit hem till landet, har hunnit med att dansa och precis ätit. nu ska jag dyka in i duschen och därefter fixa till mig för paardeey, ikväll bär det av till rya där gänget befinner sig! Tonight's gonna be a good night! ska bli kul att träffa gänget igen, saknar de! ne nu får jag skynda mig! 
pusssss
mr


you are soooo cute...

haha nån random kille skickade denna till mig..


Rösta go och glad kexchoklad!

Min bild

Rösta på min bild
jag och bästa vän

så jag kan vinna den här kameran
är för tillfället utan kamera så jag är i stort behov av en


http://www.kexperience.se/godochglad/

klicka in på den länken och leta upp mitt bidrag, alltså bilden ovan på mig och bästa vän. bilden kommer in om ca 24 timmar så RÖSTA då ;)

nya älsklingar

vi hade öppning idag på student spa, för det första så fick jag hoppa in o göra ett kurbad då jag egentligen skulle stå i receptionen, för det andra så gjorde jag fel på badet, vilket resulterade i en väldigt pinsam situation..annars gick det bra, boka nu in er!!  syster var i stan så efter school blev det fika o farsdagspresentköpande och jag fick med mig ett par snyggingar hem!! nu är det hårdplugg fram till fredag som gäller, STORT prov på fredag, muskler, skelett på latin + annan skit!! förkyld som en snorig jävla apa har jag med blivit, det blir ju inte bättre av att här är svinkallt, ska bannemej ringa vaktis nån dag! jag har inte lust att frysa ihjäl! ledig imon->plugg.. ikväll? träffa mr?


min avslutning på lovet

mitt lov avslutades med en kul film hos söten, ringande till bästa vän för att klara mig ensam genom stan i mörkret, vi brukar ringa varandra när vi är på väg någonstans o vi är ensamma o det är mörkt.. jag har tvättat två tvättar och ska nu bara äta upp mina nudlar sedan lägga mig i min gosisäng.. sambo kommer imon, så här är ensamt! hoppas ni haft ett bra avslut på erat  lov, det har jag iallafall!

dessa nudlarna är riktigt goda och praktiska! kostar 5kr på gekås för en sånhär kopp, bara att koka vatten och hälla i! smidigt o håller värmen o de klibbar inte ihop sig!

puss på er. natti!

ispinnar

ja, gårdagen den blev som den blev, skulle shoppa kom till stan, knappt några affärer öppna, köpte mig dock en fondationpensel, concealer och rosabandet-armband. sedan tog vi oss till gekås, köpte där lite smått och gott. kom hem, duschade och bästa vän kom hit. vi visste inte vad vi skulle göra denna kväll, kollade omkring, tog några cider, begav oss till pizzerian och träffade saknade vänner, tjatade till oss skjuts av min kusin, tog oss till en förfest där det bjöds på det ena och det andra, tog oss vidare, frös ihjäl, blev värmd av gosig famn. frös lite till, träffade saknade vänner, åkte bil, värmde fötter, drack varm o'boy, somnade jämte bästa vän.. det var min lördag. idag har det bjudits på kalkon och chokladfondue till "love in manhattan" ( för andra gången denna veckan ) filmen är sjukt bra. se den! imon är det måndag, ny vecka, slut på lov, tillbaka till skolan, tillbaka till plugget, öppningsvecka!!!

RSS 2.0