drängsered..

efter en veckas sjuka så tog man sig igårkväll till josefin i hylte och käkade tacos med henne carro, kajsa & emelie efter att vi käkat o skrattat så var det till att göra iordning sig och ta sig till kinnared där vi krökade tillsammans med ida sofia och lina, trevligt trevligt.. blev där inte så långvarigt, taxin kom 21,30 och vi hoppade in goa och glada och sjöng hela vägen till drängsered, dock inte så långt men vafan, det var roligt iallafall. väl framme i drängsered så när jag hoppade ut ur taxin så halka jag till på en isfläck! snygg entré, dock satte jag mig som tur var inte på gumpen. sen var det till att partaja hela kvällen.. träffa på samuel från landskrona, hur trevligt som helst!!  lite tråkigt när det blev spänt när vissa saker hände, men annars var det en helt okej kväll! tackar!  när festen var över, elr när vi åkte hem därifrån så när vi kom hem till josse blev det lite nattamackor och sen upp och lägga oss, men sov gjorde vi inte förens vid 5-5,30 något. vi låg och skrattade jag och josse åt sådana konstiga saker som bara vi förstår oss på, men när vi låg där och skrattade o pratade jag och josse, och vi tror att emelie och carro sover så vänder sig emelie helt plötsligt sig om och börjar gaplflabba, då visade det sig att hon legat och lyssnat o småskrattat för sig själv, himla go ! när vi sedan vaknade vid 11-tiden så blev det till att dra sig ner till ica o köpa mineralvatten och godis och när vi väl var på väg ner sa vi.- vafan hur gott hade det inte varit med en pizza nu egentligen? så det blev det! sedan hem o sätta sig lite vid tvn o äta lite godis. sen följde jag o josse , carro och emelie till bussen. sen åkte även jag hem och blev en kväll framför tvn, med mat o godis och grejer så nu är min tunga helt förstörd av allt surt, elr jag vet inte vad det är egentligen men den känns svullen.. sen tror jag, även mamma attt jag var ute för tidigt med att härja efter sjukan, för nu känner jag mig inte så bra igen, febern spökar nog igen. usch orkar inte med det! nu ska jag vila vidare och här kommer lite bilder från gårdagen!

dttye                   vi  

vi    fyllon

planering..

har legat i soffan och bara vilat idag med, har även hunnit med att göra några tal i matteboken men det är inte så kul så det gjorde jag inte så länge. men får väl kanske fortsätta senare om man ska nå upp till betygsmålet. eller målet satte jag dock inte själv, det gjorde läraren åt mig, tyckte jag skulle satsa på det. men det vetetusan hur det ska gå. men får ju alltid sträva efter det iallafall.

sitter här och smsar med josefine, det är jobbigt när man varit hemma en vecka och inte fått prata med tjejerna öga mot öga om planeringen till fredag, det känns lite panik över det hela. hur ska vi göra? vart ska vi göra iordning oss? vem kör? ja sådana vanliga frågor som man brukar ta när man ses, men nu har det inte blivit så lätt, har ju inte kunnat vara med i diskussionerna när de träffats i skolan. surt. haha femmiljoner frågor bara plopppar upp, jag tror nog jag är en tjej som måste veta hur det ska vara, kan nog inte bara ta det sådär hur det kommer, ibland kan jag väl det, men ne inte när det gäller sånt här. men det löser sig alltid och fredag kommer nog bli kanon! jag har varit lite upp o ner med detdär denna veckan, ska jag dit ? hm orkar jag det ? lite tveksam med andra ord, men har varit min sjuka som tagit mig psykiskt, men klart som tusan jag ska dit ju! vet nu iallafall att det blir tacos, kanske bastu innan med tjejerna blir gödde!

är fortfarande sjukt irriterad på den som snott kameran, och även på mig själv som lämnade den !  fattar inte varför folk snor ? har aldrig förstått det o lär väl aldrig förstå det heller, har de inga egna saker ? hur känner ni er inom er egentligen? ni måste känna sån jävla skuldkänsla o jag hoppas verkligen ni ruttnar i helvetet! HÖR MINA ORD!

/a.
mig

ilska..

det har gått och blivit onsdag. veckan går och jag börjar iallafall bli lite friskare men dendär febern den spökar och halsen känns tjock som en uppstoppad flodhäst. huvudet har för gudskelov blivit bättre, igår var det katastrof. kunde inte ställa mig upp förens hela huvudet bara liksom hackades sönder , o svimmade nästan. men tummen upp för att det är bättre iallafall men blir ingen skola för mig imorgon heller, hade la kanske kunnat ta mig dit, men känner att jag behöver vila och känns även rättså onödigt då det bara är en svenskalektion det handlar om, så får bli soffan imon också. och fredag  är jag ledig så blir hemma på dagen där också. kvällen kommer nog tillbringas i drängsered med fest , får väl se hur det blir.

hm, blä förstår fortfarande inte varför och kan verkligen inte förstå att jag kan bli såhär på sån kort stund och ne jag har varit borta från mina tjejer allt för länge nu det känns, mitt självförtroende har verkligen åkt i botten över lovet. innan var det liksom YES! nu är det liksom nja nje asså nae jag vet inte ne.. It kills me, o jag vet inte hur jag ska hantera det. så ska bli skönt att få träffa de på fredag! 
 
jag har aldrig förstått varför o kommer antagligen aldrig få svar på den frågan heller.. kan säga att jag spricker av ilska och vill bara spotta på de.

en sak till, vill inte att folk ska säga saker om mig när de inte har en jävla aning om hur det ligger  till och man ska aldrig förstora saker  heller, hoppas ni förstår det..
för ni är sjukt små i mina ögon nu..

det var mina ord för idag. ilska.

jao
/a.

influensan?

har nu 40,2 graders feber.. usch känner mig som en gnällig liten bebis, kör med mamma å pappa, stackarna.
hoppas verkligen jag blir frisk fort. missar ju en massa i skolan :(
mig

sjuk...

så har man gått & blivit sjuk blir därför inget långt inlägg för det orkar jag inte.. 39,5 graders feber och ont i hela kroppen o halsen.. måste bli frisk fort fort!! nu ska jag vila lite.
ciao..

jag

hemma..

nu är jag tillbaka gott folk, har nu spenderat 2 nätter i kungsbacka i en 90säng tillsammans med ida, lite trångt men det gick, kan säga att jag är trött idag iallafall.. i torsdags började vi med att gå en liten sväng på kungsmässan. när vi kom hem  blev det tacos till mat. gott! därefter gjorde vi inte så hemskt mycket mer än å pratade lite.

fredag morgon hängde jag med ida till skolan och var med på en svenskalektion där, sen fick vi smita hem för att ida hade varit så smart o lagt diskmedel i diskmaskinen så det hade skummat över så hela köket var skummit, typiskt ida. sen åt vi lite o sov o sov o sen vare dags att fixa iordning sig inför kvällen då det var fest, galet. sen ska jag aldrig mer lita på någon, min/familjens kamera blev snodd, så den som gjorde det kan fan bara gå och dö, för att sno saker är något jag aldrig har förstått mig på. blir så himla arg! har de inte råd med egna saker eller ? eller har de bara sågspån innanför pannbenet elr vad fan är det frågan om? sjuka jävlar som borde lära sig lite vett! hoppas de lär sig någongång iallafall!
kvällen slutade vid 5 halv 6 tiden då vi la oss i ett rum med typ 7 skåningar som snarkade gött. så blev inte så värst mycket sömn inatt heller,  åkte tåget hem idag lördag, vid 14.00. gick till lägenheten o väntade på bussen som gick 16.30 på bussen var viktor, så blev en pratstund där, tackar man för!

å nu sitter jag och kollar på melodifestivalen. molly sandén så jävla fin röst!!!! o fin låt!
dålig programledare dock. bu!

har käkat min favorit idag- kladdkaka och hallon, mums!

nu ska jag kolla vidare på melodifestivalen med mamma.
kommer en dubbelbild från i torsdags innan jag åkte

mig

bonne nuit..

då var klockan läggdags!
ne kan ju uppdatera med att jag inte har gjort någonting idag . sucky..
imon imon imon!!
pussciao.natti

jag

kungsbacka here I come..

tågbiljetterna bokade, imorgon åker jag upp till älskade ida! ska se hur hon har det i skolan där, å sen blire party på friday, himla skoj ska det bli! slipper hylte över några dagar, kommer hem på lördag igen!

vi !

close your eyes..

idag ville jag verkligen bara sova bort dagen för inget väntade, inget roligt, ingeting att göra bara ett kallt ensamt hus hade jag att erbjuda idag. det är inte kul vill jag lova. jag  har ju energi till att springa runt jorden, men har inget att springa för o inget som väntar, så varför ska jag då springa ? men varför finns det ingenting att göra ? som jag nu sagt den senaste tiden, sen ida flyttade - hylte är lamare än någonsin, ja för förr kunde man liksom åka till ida o skratta som alltid, men nu går det inte längre , jag kan inte bara åka dit, för det finns ingen ida där. för att nu träffa ida måste man åka tåg, it sucks! anyway så ska jag nog upp till henne imon o hälsa på henne i skolan på fredag o på kvällen blir det fest i kba. något att se fram emot iallafall, ifall man nu får åka.. hoppas jag verkligen , jag   menar, det finns inget att stanna för längre.. ibland ångrar jag att jag inte valde stylist/make-up i kba, då hade jag fått vara med min ida hela tiden! men samtidigt så hade jag ju inte träffat de underbara människor jag träffat på dbg i hstd, älskar dbg i hstd, men jag kanske hade älskat dbg i kba med ? åå hade iallafall trivts med en ida runt mig hela tiden.. jag var ju sjukt nära på att byta de raderade tillomed mig från klasslistan i hstd, men sen kom en sån där klump i magen.. för långt ifrån mamma o pappa, jag är en ma å pa gris..

kollar på top model, en smart tjej som sa : om det krävs såhär mycket så är jag hellre lycklig.- smart!
man är la hellre lycklig än att slita röven av sig för att vara med på bild..
men såklart, vem vill inte bli modell liksom ?

aa lam dag blir det idag, har ju som sagt ingenting o göra här i lilla lama hylte..
så ni som har något å göra, kan väl ha lite kul åt mig.

kommer en låttext men racoon- close your eyes + en bild från i höstas.

Lost the things that you thought you would never miss.
Let them out, miss them while they are gone
But there's memories down here that will always live
And they can't take them away so they won't
Open this window, let the sickness out
Sleep softly and breath again
If there's a way then it'll find you and help you out
You're like a circle there's no start and no end

Close your eyes, you might see something beautiful
Cause It's not all pitch-black in the back of your mind
So Close your eyes, you might see something prettier
You pick a dream right out of the night

And change I wish for I will, cause it's gonna work.
You can do this, it's your life
And if you are unhappy about something, stop jerking about.
Follow the clouds and dive right in

Open this window, just let the wind blow in
And let it grab you and calm you down.
And if there is no way then find a way,
Don't go down the easy way,
And don't let any of them bastards hold you down.

Close your eyes, you might see something beautiful
Cause it's not all pitch-black in the back of your mind
So Close your eyes, you might see something prettier
So pick a dream right out of the night

Welcome to the show,
Cause you're following the man, with the million dollar plan
And all your dreams are gone if you let them go.
Yeah all the dreams you win, if you dare to make it so

If you dare to make it so

You lost the things that you thought you would never miss.
You let them out, miss them while they're gone
But there's memories down here and they will always live down here
No they can't take them away, so they won't

Close your eyes, you might see something beautiful
It's not all pitch-black in the back of your mind
So Close your eyes, you might see something prettier
You pick your dream right out of the night

alexandra

namnsdag..

måste ju även säga att jag idag har namnsdag

alexandra & sandra har namnsdag, så grattis till oss !

blir en gammal bild på mig från när vi var i tyskland.
alexandra

spruta..

nu ska jag iväg o ta min spruta..
dagens outfit kommer här + lyrics till ironik- broken som jag just nu lyssnar sönder

Yours Was The Perfect Love
I Swear It Was
Until I Had You Love My World Was Cold
I Did What Most Gils Do
And I Messed It Up
But When I Got You Back
My World Was Cold
The Player Did Not Let It Go
Thought Our Life Was Set In Stone
But It Wasn't
And Im Here
Nothing Is Infront Of Me
I Feel I Cant Even Brethe
Don't Think That I Can Handle This
Baby Im Sooo

Im So In Agony
Look At The State Of Me
Left Here, Broken
You Said Youd Never Leave
Look What Youv Done To Me
Left Here, Broken

Where Do I Go From Here
Im So Lost
Do You Know How Hard It Is
Fightiting My Way Through This
Shouldn't Even Belike This
Shouldn't Have To Feel Like This
No,No,No

Cant Even Have Company
No Body Can Talk To Me
I Messed Up
What Did I For dooo
Lookin Through My Gallery
Drinkin And Smokin Weed
I Hate You For Doing This To Me
Boy Im Soooo

Im So In Agony
Look At The State Of Me (Iv Never Felt Like This In My Life)
Left Here, Broken
You Said Youd Never Leave(Broken)
Look What Youv Done To Me(ohhh)
REPEAT

Never Thought Id Be This Low Down In My Life
I Swearr...
Everyday I Wish That It Was Me That Died
And I......

Im So In Agony (So In Agony)
Look At The State Of Me (Look At The State Of Me)
Left Here, Broken (Im Brokennn Yehhh)
You Said Youd Never Leave
Look What Youv Done To Me
Left Here, Broken
Repeat Chorus
Broken...
alexandra

bandsläpp..

hade idag ställt klockan på 11.50 för att jag skulle kunna gå upp 12.00 o kolla bandsläppet till hultsfred, fyra nya artister :

- peter bjorn & john
- hello saferide
- john me
- emmy the great

hello saferide är iallafall en favorit, lyssnade lite på john me, han var inte så pjåkig han heller. längtar som tusan nu, såg även att hulsfred älskar winnerbäck biljetterna är slutsålda! o jag  har en sån biljett, för älskar man winnerbäck så gör man! he's my man!

ser ut att bli en seg dag idag med, dock ska jag ta min andra gardasilspruta idag. aj! jag som aldrig varit rädd för nålar och så, men när jag tog den första sprutan av dessa, så gjorde det ju ont, som det inte brukar göra när jag tar sprutor! fyy! elr brukar, jag brukar ju inte ta sprutor men när jag har gjort det så har jag tyckt att det inte gjort så ont. men får väl se, kanske bara var första sprutan som gjorde ont ? ne men den går ju verkligen rakt in i musklen. esch jag ska ju inte skrämma upp mig nu, det kommer gå bra!

som sagt så blir det väl antagligen en ganska lam dag idag med, tråkigt!!
lägger en tanke till josse & carro som är i Italien, o hoppas de inte har brutit benen..

ne nu får jag kanske leta upp något o göra..

/a.
alexandra


mmm marabou...

mamma kom och räddade min kväll. chooooklaaaad!!!!!! och chips! mums mums!! men aa dedär med att få fin kropp till sommaren glömmer jag just nu.. så ikväll blir det god mat & choklad & chips! smack.

MMMMMM MARABOU

pilates..

körde nyss lite pilates,  så fick bli en bild från hallen när jag leker lite, haha. är fortfarande lite vig efter min gymnastik, dock inte som innan , tråkigt nog. usch jag vill verkligen börja med gymnastiken igen, men jag hinner inte, eller hinner gör jag väl, men jag  bor ju i hstd nu och det känns jobbigt att behöva pendla till hylte varje gång man ska träna när jag fixat lägenhet för att jag ska slippa pendla till hstd.. har ju iallafall börjat med dansen igen lite smått, ska dit nästa gång ! kunde tyvärr inte igår pga att jag var på dop. men det blir näst nästa söndag.. ska se när kajsa är i hylte i veckan, vi kanske kunde gått o gymmat i det nya gymmet i örnahallen, hade varit kul o testat på det. + att jag nu verkligen måste sätta igång på riktigt, det blir ju bara passmed skolan någon gång då o då... har jag inget o göra i lägenheten så styrketränar jag lite där med haha! får ta mig i kragen nu så man slipper skämmas på beachen i sommar..
har även druckit en massa apelsinjuice idag, det är mums! men är sugen som tusan på choklad, så om det är någon som har en marabou mjölkchoklad elr typ ben&jerryglass, choklad med brownies, så skicka hit ! vore gulligt ! ne nu ska jag fortsätta läsa min bok, på engelska..  tråkigt, men måste göras..
 
puss sålänge

/a.
                                                         

borta bra men hemma bäst ?

nae man kan ju undra vad man tycker sen när man bott hemifrån ett tag... undrar vad min syster tycker, kalmar eller hylte? iallafall så åkte min kära syster hem nu efter en helg här hemma, alltid lika kul när hon är hemma. älskar min syster! idag blir det nog bara en slappdag, ska nog kolla på lite film och bara chilla som tusan!


Lay a whisper on my pillow
Leave the winter on the ground
I wake up lonely, is there a silence
In the bedroom and all around

Touch me now, I close my eyes
And dream away...


syster caroline & jag

yazoo - only you

Yazoo- only you


Looking from a window above it's like a story of love
Can you hear me
Came back only yesterday I'm moving further away
Want you near me

Chorus
All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

Sometimes when I think of her name when it's only a game
And I need you
Listen to the words that you say it's getting harder to stay
When I see you

Chorus x 2

This is going to take a long time and I wonder what's mine
Can't take no more
Wonder if you'll understand it's just the touch of your hand
Behind a closed door

Chorus

lyssnar sönder denna låten!
only me

<3

valentines day

alexandra med gårdagens outfit

gårdagens outfit!                                      AEEB

dubbeldop


igår så blev det film tillsammans med ida, brink, viktor, jonas, malm  det blev bruce den allsmäktige för den gick på tv. rolig var den allt, efter filmen drog jag ida brink o viktor hem till brink o låg å snacka - mys! tackar för en trevlig kväll! idag var det upp tidigt o göra iordning sig för att sedan åka till kyrkan, mina två kusiner aron och ida döptes nämligen. därefter så var det dopkalas med släkten, god mat och trevligt sällskap! sedan följde vi farmor hem för o se det de byggt om nu när farmor kommit hem, fick en guldring av farmor. tack älsklingsfarmor, you're the best! sedan trevlig pratstund med syster o bror på vägen hem. sen nu ikväll har jag bara tagit det lungt.. i veckan blir det kanske film med v , vara med kajsen o johan, vara med s om han kommer ner. antagligen åka till kba hm, aa vi får väl se vart veckan tar mig! inga tjejkompisar hemma, carro o josse i italien. ida i kba. BLÄ men kajsa såklart men hon har ju johan! aja nu äre ca 5 månader kvar till hultan- längtar som tusan!

ge mig sommar.. /a

idaaron

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0