jobb o sånt där vuxet

När man i planeringen har 1 dag kvar att jobba så kanske man ska kolla efter annat? det låter väl rätt vettigt? jag har alltså suttit här framför skärmen och bläddrat igenom 4058548 jobb på arbetsförmedlingen och jag nappar fasen knappt för något! åå jag suger på att bli vuxen... saker ploppar upp i hjärnan "ska jag ta chansen?" "vågar jag?" kommer jag klara mig?" hade det passat mig?" "kan jag söka det nu?" ska jag plugga sen så går det inte nu" ååå hur jobbigt.. nae nu går jag o lägger mig o börjar om på nytt imorgon. jobb 13.15-21.15 först o främst. seen är jag lite a to the rbetslös


Alexandra nu får du ta dig ur dedär ungdomsskalet


När man inte vet vart man ska börja..

Ja, nu har det gått så lång tid sen jag senast skrev att jag inte vet vart jag ska börja.. ska jag skita i vad som har hänt eller ska jag berätta om dagen eller hur gör jag? okej vi gör ett försök med att berätta lite allmänt vad jag har gjort. jag har käkat indiskt för första gången tillsammans med ett par vänner och till det dracks det vin o andra konstigheter som hände under kvällen som jag inte går in på nu.. jag har jobbat lite.. okej jag kommer inte ihåg mer vad jag har gjort.

idag har jag däremot sökt ett jobb på annan plats ett tiotal mil härifrån. jag har också bestämt mig för att ta en sista minuten-resa nästa vecka. så det får det bli om allt går som det ska.

vi börjar där..


catch up

sitter o klurar på vad jag ska ha på mig i helgen, får nog ta en svängom i garderoben annars behövs det uppdateras där i, o vilken tur att jag ska in till stan imon, får svänga in i nån affär o köpa nåt snyggt om jag inte hittar nåt i garderoben. imorgon blir det girltalk och fika i stan med ett par saknade vänner! awesome!


soffpotatis

Sover halva dagen, ligger i soffan den andra halvan..så ser det ut ibland. idag har jag sovit halva dagen, legat i soffan resten haha, men ska strax åka till jobbet. längtar till helgen!


Stjärnvinst

Efter 19 år så vann jag äntligen en stjärnvinst, det var lycka!




Liseberg i lördags

Hade en kanonbra dag på liseberg i lördags, trevligt sällskap o roliga åk, men tusan vad folk där var, vi var iallafall inte ensamma om man säger så. kö kö kö, hälften av tiden om inte mer gick åt att stå i kö. men en Bra dag som sagt! ruuuligt!


kö som sagt.

jukebox, mamis favvo


Puffa kuddar

nu ska jag ta mig en matbit sen beger jag mig till jobbet för ett 4-timmars, inte så farligt, ska bara mata lite o puffa till lite kuddar till mina små gamlingar.

ps. jag har träningsvärk idag.



accessoarer


Delar titeln som världsmästare

kommer ni ihåg att jag var med i ett världsrekordförsök i våras? nu är det färdigställt och vi blev världsmästare i massage! vi var ca 300 massörer på stranden utanför varbergs kurort! ett startskott gick och vi hade en varsin frivillig kund och vi masserade i ca 20 min. Roligt att man är med och delar titeln som världsmästare i massage.






jag är den enda på bilderna som sitter i svart, det blåste kallt så jag hade koftan på mig!


my day

idag är jag ledig och jag har idag :
- ätit frukost
- joggat 4,4km
- haft ett corepass
- duschat
- tvättat
- legat i soffan
- planerat in lite roligheter



.-vill ut och surfa!


partypeople

bilder från fre-lör 5-6 augusti utgång











det går bra nu

har haft en fin dag på stan med en fin vän, vi har planerat o planerat o tillomed prel.bokat en sak som ni får reda på senare! woa, sooo fun! så taggad! håller mina tummar!

Jag är glad!
Det går bra nu!


outfit 15 augusti

igår var det ju kalas o då gick jag dit klädd såhär

min kamera var inte på min sida igår som ni ser


Every day is a new day

Idag har det varit jobb på schemat. efter jobb är det sovning som gäller innan jag är på benen igen. ikväll var det kalas för min kúsin som fyller 20 idag, mycket trevligt med mycket god mat! det planerades också in en lisebergsresa på lördag, kul! det var flera år sedan jag var där sist. imorgon har jag dejt med en vän, kuul!!


work

one step at a time, en dag i taget så att säga. jobbar lite då och då, hela helgen ska här jobbas.. 2 pass imorgon, ett på söndag o ett på måndag. men jag är glad jag har jobb ett tag till, i ungefär en vecka till sen är jag Arbetslös.. låter hemskt. men inget att oroa sig över känner jag. one step at a time. jag hittar snart nåt o jag planerar o planerar varje dag. spännande.


Lyx eller budget?


nytt i garderoben


kavaj

byxor + tischa


Hoppas hoppas hoppas

har haft en intensiv och kanonbra ledig vecka, det har varit allt från slapp på stranden till galna utgångar,  tripp till köpenhamn. Nya ansikten, gamla ansikten. har helt enkelt varit en härlig vecka!

nu är jag tillbaka på jobbet ett par dagar, planerar min framtid lite smått med mig själv, läser på och bara tänker på hur jävla skönt det blir om det blir som det blir. new start. nu är jag så himla trött på allt här runt omkring. så himla tråkigt, falskt och stötande. hur det blir får ni självklart reda på längre fram om det blir som det blir.


After beach 6 augusti







Pappas födelsedagsresa 4-5 augusti

pappa fick frulle på sängen, presenter och order om att göra sig redo för en tripp. någon timme senare satt vi på tåget ner till köpenhamn, där vi hade bokat hotell. på dagen sedan besökte vi carlsbergs bryggeri och vandrade runt på ströget och avslutade kvällen med god mat. 













yiiihaaa

överraskningstripp för papi imon, har åkt runt o köpt lite presenter idag. nu- black swan.

härliga dagar framför mig!


1 AUGUSTI

1augusti, dagen började såklart med att sjunga för brorsan som idag fyller 21år. till lunch önskade han smörgåstårta så det har vi käkat. jag har legat o solat hela dagen o doppat mig i sjön emellanåt. läst bok, softat, ätit glass, doppat mig i sjön igen och avslutat kvällen med grillning och häng på altanen. nu ligger vi alla i sofforna o kollar Lotta på liseberg. imorgon blir det strandhäng med min fina oldiesambo!



Hurra Hurra

Hurra hurra på brorsans födelsedag!


keeep going


sitter i soffan efter en slappedag, precis som det ska. grillning och bad i sjön. ligga i hammocken tills det börjar regna. åå det är semester.


RSS 2.0