red nails

målat till mina kortisnaglar med lite färg! slängde på lite glitter för o testa lite på en nagel!

ikväll blir det utgång med goa I! :)
done done

igår skrev jag tenta, nu är det en otrolig väntan, 3veckor för å veta om man klarade denna tråkiga tenta! blö!

efter tentan så var det bara att börja plugga på nästa sak, denna gång läkemedelsberäkning som ska skrivas 100% rätt på för å bli godkänd, om 5 veckor ska jag kunna det!

eftersom tentan kom ivägen i början av veckan så har träningen kommit i kläm men körde ett gott benpass med C igår och imorse blev det ett spinning och CX-pass, skönt! sen har vi myst med frulle på roberts!

ikväll kommer I och sen får vi se vart kvällen tar oss :)
Bahia Feliz

om en månad åker jag å min kärlek , min kusin å hennes kärlek till gran canaria för en härlig vecka med sol och bad! som jag längtar!
kräkspinning

har precis kört ett kräkspinningpass, japp det var så jobbigt så det nästan kom upp lite trevligheter men som tur var lugnade det sig å jag fortsatte med ett TRX-stretchpass som avslut, skönt! det var mitt 4e pass denna veckan, känns så oerhört skönt å vara igång med träningen! har tryckt i mig en smoothie nu till kvällis å det blir tidig sänggång för att kroppen ska återhämta sig så jag kan köra på imon med å orka plugga!

förövrigt har jag haft ett examinationsseminarium idag å det gick bra å godkänd blev jag , så gött! nästa vecka är det tenta så nu är det tentaplugg för fulla muggar som gäller!
breakfast

denna veckan:
mån-tis skola
ons-fre ledig
lör-sön jobba på saknade malmis
lördag även kalas för kusin vitamin som fyller 20!!

träning:
tisdag : dance
onsdag: zumba
resten av veckan får vi se :)

detta har jag avnjutit precis, gott och healthy
RSS 2.0