my love


premiär måndagsklubben

i måndags var det premiär för måndagsklubben ute i Tylösand.
vi förfestade ihop ett gott gäng och tog sedan taxi dit. vädret var kasst men det gjorde ingenting, för alla var på topp ändå. supermycket folk och vi minglade runt på vipen med jordgubbar och champagne. sedan dansade vi loss till Adrian Lux. fick även med mig ett stamkort hem, så nu slipper jag kön och inte lika mycket inträde resten av sommarn. goodiegoodie! somnade sedan så gott hos min man. superbra måndag med andra ord!!
 

midsommar

 
Lite efter meeeeeen..
Hade en kanonbra midsommar hemma hos mina kusiner, god mat, lekar, god dricka och underbart sällskap!

Gekås

Så ligger man i sängen igen, redo att sova för att sedan gå upp kl 6! På gekås inhandlades saker till midsommarfesten, glas, snacks osv! Trevlig kväll med mamma, faster, kusin med pojkvän!


Äntligen fint väder

Solen tittar fram, himlen är blå med enstaka moln! Så underbart! Dock är här inte supervarmt men solen lyser iallafall så idag kan jag bannemej cabba ner! Har lite rast på jobbet nu efter en intensiv morgon med mycket att göra och telefonen har ringt i ett! Lite vila nu sen är det jobba igen fram till 4! Sen bär det av mot gekås!


Tisdag

Så var det tisdag! Igår var jag ledig så då begav jag mig hem till min fina man för mat och jordgubbar! Underbart!! Idag däremot har jag jobbat kväll och imorgon befinner jag mig på jobbet mellan 7-16. Sen ska jag och kusinvitamin åka till gekås för inhandling till midsommarfirandet! Gött, bara 2 jobbdagar kvar sen 3 dagars ledighet med midsommarfirande!!

Jag i mina fina arbetskläder


min pärla

så var man helt plötsligt bilägare till denna pärlan



underbara du!

igår var min sista lediga dag denna veckan, för nu är det jobb för mig fram till söndag. okul. jag hade i vilket fall som helst en riktigt bra dag. sovmorgon, tränade , 5km på bandet, lite hantlar och ryggövningar. när jag sen kom hem från träningen städade jag lite och så för sen kom min efterlängtade pojkvän hit och gjorde mig sällskap hela kvällen! så nu har han tankat mig med energi och kärlek så jag nog klarar mig resten av veckan! underbart! fantastiska människa!


if you're still breathing you can keep going

min lediga dag har bestått av sovmorgon, träning (5km intervaller, styrka i ben, rumpa och mage blev det idag)  och strax ska jag följa med mor min till kiropraktorn. helt okej ledig dag med andra ord. lite slapp och lite gjort!

 


Bra helg

Har haft en bra helg, som vanligt går helgerna alldeles för fort. min helg har iallafall bestått av : studentfirande, utgång, 20-årsfirande med lekar, mat och trevligt sällskap, mys med pojkvännen och har även hunnit jobba ett pass!

Lite bilder på det






Torsdag

Har jobbat mitt sista pass nu,  är ledig fram till söndagkväll. Innan jobbet idag var jag på gymmet en runda och körde lite kondition och benstyrka. skönt! nu är jag hemma igen, har ätit lite och ska gå och lägga mig nu, tidiga morgnar när man har en liten vovve som inte vill sova länge. sen är det student för min kära kusin imorgon, kul!!


ett år sedan..

För ett år sedan tog jag studenten, tiden har gått så förbaskat fort !! studentdagen var så himla kul  men även sorgligt att lämna allt för att ge sig ut i vuxenlivet och ja vuxenlivet har jag väl kommit till, fast jobb på ett äldreboende som undersköterska. men där stannar jag inte förevigt...har gjort en långresa och nästa planeras. har hunnit skaffa mig en fantastisk pojkvän som jag älskar otroligt mycket..
livet har bara börjat ville jag bara säga!





Sveriges nationaldag

6juni, Sveriges nationaldag! Hade sovmorgon och gjorde mig banangröt till frulle med blåbär på och till fikat så blev det marängswiss för att fira lite med familjen! Gottt, man får ju göra lite extra en dag som denna! Ska strax göra iordning mig för kvällsjobb och efter jobbet bär det av till pojkvännen min för lite mitt i veckan mys som vi aldrig annars hinner, så det ska bli mys!

Hoppas ni har en fin dag och att ni alla njuter av att bo i sverige! Det är ju trots allt väldigt bra här i Sverige!


4 juni

Efter att ha jobbat från 7-16 är jag helt slut och huvudet värker, blö! Men inga fler tidiga mornar denna veckan, jobbar kväll resten av veckan fram till torsdag, skönt! Jobblivet är inte det roligaste och jag tittar tillbaka för ett år sedan var vi i full gång med att tagga inför studenten! Saknar! Nu ett år senare står jag här med ett fast jobb och jobbar med något bara för att! Inget jag vill jobba med resten av livet! Så snart blir det förmodligen en förändring! Och jag har mina planer!


Juni

Första helgen i juni är nu över, jag har haft en kanonhelg! Fredagen spenderades först med min man med go glass, lite shopping och hälsade på hans föräldrar! kvällen spenderades mitt ute i skogen med ett gäng Goa vänner!

Lördagen bestod av förberedelser och uppvilning inför kvällens 70-årsfest, en vän till mig fyllde 20 och hennes mamma 50 så jag P , ma och pa var och firade dessa tillsammans med ca 90 personer till + serveringspersonal och ett galet bra band i en bygdegård ute på landet! God mat, Goa sånger, Goa människor, massa dans och massa minnen! Såå otroligt rolig kväll! Idag har vi alla mått som förtjänat och endast förflyttats från sängen till soffan och ätit massa onyttigt!

Tack för en kanonhelg alla inblandade!!

Nu ska jag , precis som denna tuss försöka sova lite och vila upp mig inför kommande vecka!


Shoes

New in från scorett


RSS 2.0