PW

Tog en Pw innan och stannade till nere vid sjön, det är så himla vackert och absolut en av mina favoritplatser på
Jorden! Jag satt där en stund med vacker musik i öronen sjön framför mig och solen som gick ner speglandes i sjön! Så underbart, så fridfullt!!


favorit

Jobbat, gjort lite ärenden, sökt jobb, varit ute o gått, tvättat, städat. helt okej dag måste jag säga och imorgon blire mysdag på stan med världens bästa sis!!



bilder från en dag på stan i somras


jobb soffläge

Jobbat idag ocn därefter vilat pga huvudvärk o förkylningen som inte vill ge sig.. så det har varit soffläge hela kvällen. imorgon blir det jobb igen och sen lite ärenden som ska göras. lamt.


Bra helg

Har haft en fin helg med Goa vänner! Har jobbat i fredagskväll o lördagdag men igårkväll blev det fin mat med underbaraC därefter förfest och utgång med ett gäng Goa killar! Kvällen slutade på en bäddsoffa med C. Bra kväll o natt morgon! Gofrulle därefter fika på espresso innan det var dags o åka hem! Idag har det varit chill för hela slanten och jag sitter nu med en kopp te för att lugna nerverna för att förhoppningsvis kunna sova gott inatt vilket jag inte lyckats göra på ett par nätter nu vilket är oerhört jobbigt, imorgon ska jag även jobba 7-13! Fun fun! Vi hörs sötisar, hoppa er helg har varit lika bra som min!!


Fredag

min förkylning verkar inte vilja ge med sig, men sånt är livet o det försvinner väl snart hoppas jag. idag är det fredag som för vissa innebär ledighet o helg, men jag som är timanställd o jobbar inom vården ska jobba ikväll och imorgon så blir bara lite ledigt lördagkväll o söndag men det gör ingenting för mig, har varit ledig hela veckan o pengar behövs så att säga. Har precis druckit upp lite te o ska snart hoppa in i duschen innan jag beger mig till jobbet för o puffa lite kuddar.


kvällsmat

God thaisoppa med torsk, lax och räkor i, till detta vitlöksbröd, yummiee!!


sudda sudda sudda bort de som hugger dig i ryggen när du vänder dig om


My day

Jag sov ut idag pga att jag inte sov så värst mycket inatt dels för vädret,( det åskade o regnade så det piskade mot rutan ) men också för att jag har gått o blivit förbaskat förkyld! Usch! Jag sov i varje fall ut mina förlorade timmar och åkte sedan till frisören men no plans vad jag skulle göra med mitt hår men efter lite planerande ihop så blev håret en page o färgen blev blonda slingor och en del kopparfärgade! Kul med en förändring mitt hår var verkligen supertrist trots att jag gråter lite inombords för det hade blivit långt. Meeeen håret växer ju ut igen ju om jag vill att det ska bli långt ! Superduktig frisör! Supernöjd!

Nästan direkt efter att jag kommit hem
Så åkte jag vidare till dansträningen o körde på trots min förkylning, är så trött på att när jag väl börjat träna så åker jag på nån slags förkylning som gör så att kroppen vill vila men det vill inte huvudet, så tvinga på o det gick suveränt!

Nu är det läggdags o försöka sova bort förkylningen! Nattinatti sweeties!!


Håret åkte av


lite blonda o lite kopparfärgade slingor, bättre bild en annan dag


bättre sent än aldrig

hade en otroligt kul kväll med mina fina tjejer i lördags!




ni är bäst!


Badtunna

I fredags tillbringade jag tid med mina goa killkompisar, först pizzakrängning, därefter badade tunna o sen en runda på krogen. goa vänner!







kaluffstid

min dag har bestått utav - tvättning, träning och bokat klipptid. ska äntligen åka till frisören o fixa kaluffsen, den är katastrof nu! så imorgon så ska jag klippa och färga håret, hur det blir vet jag inte, antingen fegar jag eller så kör jag beroende på vad frisören tycker. btw så har alla mina bilder från datorn försvunnit inklusive mitt CV + annat som var viktigt för mig. sjukt surt. men pappa säger att han kanske kan gräva fram de så det får vi hoppas.
nu ska jag fortsätta kolla på "house" som jag förövrigt redan sett. trodde inte det var repriser som gick nu ju.
Ha en trevlig kväll söta ni!




underbar regnbåge innan idag


New week

Måndag, ny vecka, nya planer & mål! Kul! Har tillbringat dagen med tvätt, städ o mat här hemma på min lediga dag. Imorgon får vi se vart mina planer tar mig!


Lördagsoutfit

Såhär såg jag ut när jag var ute å dansade med mina fina vänner,
Först en riktigt trevlig förfest hos E (tack gumman) o sen bussen in o dansade loss!


three pics

tre bilder från helgen.

image description
image description
image description
pic.1- moons toalett
pic.2 - K&C på tåget
pic.3- Jag och I på tåget


huvudstående

kom hem från träningen för ett tag sedan, superkul med dans! håller ju på med fristående just nu som förmodligen ska tävlas. i dansen har vi en obligatorisk balans vilket är huvudstående = att jag har ont i huvudet nu! haha, men man ska bli härdad!! 

imorgon funderar jag på att ta mig en springtur innan jag börjar jobba 13.15, sen är det jobb fram till 20.00 sen lär jag vara död igen. som jag är nu! älskar när man är trött efter en lång dag och kan somna lätt. annars brukar jag ha problem med att somna..

dags för jersey shore, sen sängen.


Godnatt

Ligger i sängen o försöker sova, men inte det enklaste! Imorgon jobbar jag 7-16 o sen dansar jag 18.30-20.00 så det blir en lång dag imorn! Men jag gillar det! Godnatt sweeties!


Fel?

När jag laddar upp bilder via appen så antingen funkar det inte eller så blir det som i förra inlägget, det blir flera bilder av samma.. Sjukt störigt!! Jag som trodde det skulle bli lite smidigare o uppdatera!


Thank god it's friday



profiter de la vie  - njut av livet


Fridays

Har vart en sväng nere o handlat o även varit o hälsat på min älskade farmor. Ikväll blir det lite chill med en vän på nåt mysigt café. ching ching men först blir det mat med la familia.


byxor-cheap monday, tisha-Zara, mobilväska + sjal-vintagebyfé, skinnjacka- Edc, skor-skopunkten


Januaribarn

14:59 Barn som föds tidigt på året bli mer framgångsrika, både i skolan och i sportvärlden visar SCB:s senaste statistik.
De som föds sent på året har sämre förutsättningar att lyckas.

Statistiska centralbyrån, SCB, har nyligen presenterat statistik som bekräftar att de tidigt födda – framförallt ”januaribarnens” –försprång håller i sig genom livet. De har generellt bättre betyg i skolan och är duktigare i lagsport, bland annat.
Det är vårt västerländska sätt att dela in barn i grupper utifrån födelseår som skapar förutsättningar för framgången, inte födelsemånaden i sig, enligt statistiken.

http://Aftonbladet.se

Wopppaaaa! Tur man är ett januaribarn ;)


motion

Efter ett gott danspass med start på nytt fristående och en del övning på den moderna dansen så ligger jag nu under filten o kollar på jersey shore. imorgon har jag tänkt ta tag i min kropp o ge mig ut o motionera lite om vädret tillåter, annars blir det lite cykel o styrka här inne. jag börjar må dåligt över min kropp å det är inte OK, så dags att ta tag i det. nu ska jag fortsätta kolla på jersey shore o snart gå o lägga mig. är trött efter dagen.


hade ju faktiskt velat bli lite mer fit inför thailand...well 2 months hard training?


Läggdags

Ska försöka sova nu, imorgon är det jobb 7-13 sen är det dansträning på kvällen som gäller! Wiho!


Mjukisdress

Hem från gekås fick även denna mjukisdress följa med


Vintage by Fé

blev en tripp till gekås där jag till stor förvånelse hittade lite snyggt från vintage by fé



ursäkta för urkassa bilder


Dagens




Tröja + halsband- New yorker
byxor- Zara
skor- skopunkten


Premiär Underbar 30/9



Chokladsnittar

Fick för mig o baka lite så fick bli chokladsnittar, superlätt o går snabbt att göra och dessutom är det gott!!


Tv-tittande

Vaknade för en stund sen o ligger nu i soffan o tar det lugnt o tittar på tv. Är trött efter helgen så här tänker jag ligga hela dagen. Tänkte att jag skulle ta mig ut o gå en runda men då vädret inte är så bra så stannar jag inne under filten.


Kanonhelg

Superbra helg! Fredags mat o förfest at My place o sedan utgång! I lördags bakisdag med 2 goingar, mat, film o mer mat åkte sedan in till stan för o ta en sen fika men slutade med att det blev en nykter utgång med massa dans o drama! Haha awesome! Gick o la oss runt halv 7 sov 3h så idag har jag mest sovit hela dagen kan jag lova!


RSS 2.0