ÄNTLIGEN

Soooool! Vad jag har längtat efter solen o äntligen är den här och jag njuter o sitter ute tills den går ner! Hann med lite plättfika hos kusinen efter jobbet så gott å mys!!bästa!  har begett mig till landet nu o njuuuuuter av solnedgången! Är ledig två dagar å jag tänker bara vara. 


Min första kväll

Påbörjar mitt första kvällspass som "självgående" sjuksköterska vid 13:45 idag alltså har mina 3 veckors inskolning varit och jag ska jobba själv. Superskrämmande! Så ikväll och imorgon jobbar jag sen är jag ledig två dagar och då ska vi upp till landet o mysa för att sedan i helgen jobbar jag igen. 

Just nu läser jag på om bakterier m.m plugget är alltså inte slut bara för man tar examen. 

 


ledig helg

Helgen har bestått av mys på landet - det jag älskar mest! Så mycket kärlek. Betydelsen av att njuta varje minut. 

midsommar

midsommar spenderades i goda vänners lag. Dock blev de en lugn o nykter kväll då jag jobbade dagen efter. 


sjuksköterska

Har gått o blivit en nybakad sjuksköterska. Går min tredje och sista vecka inskolning på en infektionsavdelning, intressant men just nu bara strängt, jobbigt, ångestfyllt, pressat, stressigt, massa nytt, massa telefonsamtal, massa antibiotika, massa springande, och en oerhört sleten Alexandra. "det tar ett år att komma in i det" neeeej ska detta ta ett år?! Snälla låt de första året gå fort, låt sommaren ta slut.. Så känner jag just nu.. Meeen jag har en fantastisk sambo som är världens bästa stöttepelare och såklart vänner o familj som får höra mitt gnäll o gråt. Just nu njuter jag bara av en ledig dag o är tacksam att jag lever. Btw examen 🎓 var en riktigt lyckad dag!
 

RSS 2.0