hemma!

kom hem igårkväll, idag har jag varit o hälsat på mina saknade flicks o träffat min saknade pojke. nu snart kommer han hit och därefter ska vi gå in till stan en sväng, åka hem till honom o sen hit :)

bilder kommer ;)

off we go to Egyptia

detta blir nog mitt sista inlägg innan jag åker, med tanke på att jag åker om ca 4,5h. nu ska jag kolla klart på spårlöst,ringa min pojke för att höra hans fina röst,  därefter ska jag in i duschen, lägga mig i sängen för någon timmes sömn, gå upp vid 2 inatt, klä på mig, sätta mig i bilen, slumra till på mammas axel, vakna upp i malmö, ta ut resväskan, checka in på flygplatsen, ta mig ut till flyget, sätta mig helt uppe i varv o känna pirret i magen när vi lyfter o känna att nu är vi på väg.. något vi väntat på länge, något som behövs efter allt som hänt..

Christoffer, jag vet att du läser min blogg och jag vet att du vet att jag älskar dig o saknar dig o längtar tills vi ses när jag kommer hem igen!! all min kärlek till dig hjärtat!

mina fina vänner, ni är underbara!

PUSSSS PÅ ALLA FINA, NU STICKER JAG :)


8 timmar

jag packar, o det är ett helvete att få väskan att  väga rätt, vad ska jag ta ut liksom? den väger för mycket.. "men denna väger ju ingenting" o "denna måste jag ju ha" o "men denna är ju fin" åååå ett H.E.L.V.E.T.E. jaja det blir säkert bra till slut, men tills dess sitter jag här o hoppas att väskan blir lättare o väntar på att tacopajen ska bli klar, mumma! om 8 timmar går bilen mot sturup o flygplatsen och om ca 12h går flyget mot hurghada!

en till sak som är svår, vad ska man ha på sig när man åker dit? natt/morgon o kallt i sverige, när vi kommer fram dag & varmt i Egypten!! hjälp ? jag funderar på mina blåa chinos o en vit stickad tröja bara. aja :)


saknar min baby

snygga badkläder från H&M

 

 


H&M

å herregud, jag tror jag är på shoppinghumör, o shit vad många fina klänningar som kommit in på H&M åå

 


ååå beställ hem de till mig någon! himla somriga, himla söta, väldigt fina!

2 par skor från din sko som gärna hade fått stå i min skohylla

 

 


13 timmar

disk, tvätt, packning, städning, ja allt på samma gång här i huset, springer omkring, provar kläder, har ont i mitt högra öra, en knöl under örat, aj, inte bra, svullen körtel? förkyld.. 13 timmar kvar..


27 hours

nu ska jag ta mig till sängen, som sagt ingen pojke jämte inatt, vilket betyder ensamt, kallt o svårt att somna..
imon väntas tvättning och packning för hela slanten. om 27 timmar är vi påväg mot flygplatsen..

Natti puss!



förra sommaren i kungshamn

I believe in love

att höra sitt hjärta på andra sidan linjen i telefonen o veta att man inte kommer ses på ungefär 1,5 vecka är jobbigt vill jag lova..

att lägga sig i sängen utan världens bästa kille jämte sig som håller om en som bara han kan.. det är jobbigt..

att sakna en person som man älskar, det är jobbigt..

-`v´- Christoffer -`v´-



vill ha från gina tricot

'

 


my darling I love you

har haft en kanonmysig helg med mitt hjärta! jag mår så sjukt bra med denna killen och det kommer bli så jobbigt att nu inte träffa honom på ca 1,5 vecka! vi har inte varit ifrån varandra många dagar under denna tid vi varit tillsammans vilket gör det extrajobbigt nu. men det klarar vi! :)

här i huset springer folket runt, vi skrattar åt mamma, rotar bland kläderna, sommarkläderna ska fram. jag hittade mina solisar som jag trodde jag hade glömt i stan. lycka. resefeber tror jag nog allt att vi har. imonnatt åker vi ifrån kalla sverige, till varma egypten!

old pix från i somras


my love!

sitter här med min kära pojkvän jämte mig, vi tar det bara lugnt, kollar på tv, käkar chokladmousse och myser!
nu ska jag fortsätta mysa med honom!


min kärlek!


Vill ha från Monki


LYCKLIG!

medicinprov- check! MVG - Check!
svenskauppsats- check!

nu, ingen riktig skola på 6 veckor!!! feeels good!

imon hemfärd, my love följer med hem. ooooo jag är så happy!


mycketattgöravecka

pluggpluggplugg består denna veckan av..

vaknade precis efter en timmes sömn, efter en del plugg så belönade jag mig själv med en liten tupplur.
nu har jag gjort 1 av 2 prov denna veckan, muskelanatomi var det första och det gick bra tror jag iallafall, resultat återstår ju. imon har jag i medecinska termer, vilket jag pluggat på nu och är inte långt ifrån att kunna de faktiskt redan men man kan ju få hjärnsläpp imon , who knows! så nu ska jag sätta igång med min svenskauppsats som jag har till fredag. ikväll ska jag antingen till mitt hjärta, eller så kommer han hit! resan närmar sig, mindre än en vecka kvar!!!



katt & mus

som jag berättat innan så är det en liten mus som springer runt i vårt hus, denna musen vad det nu är för supermus går verkligen inte att fånga, har testat alla möjliga fällor men inte en enda blir han lurad till, även fast osten binds fast så tar han bort den, han tar bakvägen till en annan fälla men han fälls aldrig.. han är smart, väldigt smart!!
så nu har vi lånat hem faster m.fams katt Theodor som precis kommit hem till oss nu och ska förhoppningsvis jaga fatt i musfan. Theo vill dock inte gå ner haha han kommer halvvägs i trappen men sen sprringer han lika fort upp. han sitte där uppe och jamar emellanåt och när man kommer så vill han kela. han är så söt! ne nu jävlar kom han  ner o cirklar runt här o tittar på mig hihi

detta är Theodor

 

Theo är sjukt kelig


lövbiff och pannacotta

efter en lång dag i skolan, med streetdance, engelska och företagsekonomi i 3h så satte huvudvärken igång, hem o packa för att bege mig hem till landet, väl hemma var det soffan direkt som gällde, sen serverades lövbiff och klyftpotatis, mumma, och nu sitter jag här med kaffe och mammas vaniljpannacotta med passionsfrukt till, och let's dance på tv. nu 2 panodiler senare så börjar huvudvärken ge med sig och jag ska snart sätta igång med plugget, lite sent men måste göras om jag ska kunna slå klackarna i taket imonkväll.. japp imon ska jag ut med bästa vän och några andra kompisar. så det blir en kort helg hemma på landet men nästa helg är det hemma hemma hemma som gäller med älsklingen, för sen åker jag. har bara en vecka kvar i skolan nu sen åker jag till egypten o värmen! ska bli så skönt! ne nu ska jag fortsätta med att äta upp min pannacotta o dricka upp kaffet innan det blir kallt.

ha det så kul ikväll folks, vart ni än befinner er, hemma i soffan eller på dansgolvet !


går mig på nerverna..

kom hem för en stund sen, skolan idag var seg, körningen gick bra,  huvudet hänger inte riktigt med, jag har 100 saker att göra innan jag åker och försöker pressa in så mycket jag kan i min kalender men det är fullt fullt fullt. bl.a 2 prov & 2 uppsatser tills nästa vecka, det låter väl kul?  jag kopplar bort mig för en stund, umgås med C, går ut i helgen o pluggar som fan nästa vecka, jag kommer dö, men uppvilning i egypten återstår veckan därpå..


bråttom

har haft fullt upp idag, behandlingarna idag gick bra! nu ska jag bege mig ut till boyfriend.
imon väntas körlektion m.m!
PUSS!

slänger in en bild på mig just nu hihi tjingeling

don't worry be happy

det är tisdag, vilket innebär en väldigt trött alexandra, har haft muskelanatomi hela dagen lång vilket betyder ett gäng nya latinord i hjärnan, det firar vi med köttbullar o mos ikväll.. nu ska här göras en massageanalys, därefter bara till att vänta på C och matlagning. imorgon har vi kunder på studentspa!
pusss

jag just nu = sliten shabby

monday

har vart på 3 olika gym idag, till sist bokade jag och sambo provträning med instruktör på actic (nautilus) , och ska även nog boka in ett gratis afropass till på torsdag för att se ifall detta passar oss. därefter har vi solat, fräknarna tittar fram numera från att de legat i ide nu i vinter. haha.. fick med mig ett par solisar o lite toffsar hem idag, var meningen att jag skulle köpa mig en ansiktscreme men då det fanns så många att välja på så kunde jag inte bestämma mig  så jag sket i det haha.  nu sitter jag här med nudlar i magen, ska skriva mitt mail till DK, plugga och kolla på hollywoodfruarna sen väntas sovning för min del. lång dag imorgon. muskelanatomi och töjningar hela dagen lång!

inte lite nyvaken bild på mig o min man


seminarium

kom till lyan för ungefär en halvtimme sen, jag har inte hunnit göra så mycket mer än att kolla igenom seminariet vilket jag ska göra igen nu tänkte jag. sedan ska jag ringa ett samtal, därefter till skolan och luncha.
hoppas alla får en fin måndag!


stuck on you

stannade hemma en extranatt här på landet, lämnade min älskling vid bussen o körde sedan en lång runda, övningskörde såklart. när jag kom hem satte jag igång med mitt seminarium om bakterier och har suttit med det ett tag, övat lite på det. har även hunnit se "luftslottet som sprängdes" lika spännande som de andra! nu ska jag gå och lägga mig i hopp om att kunna sova själv, har inte sovit själv på 5-6 nätter, lär bli ensamt! sen är det bussfärd in i morgon som gäller och till lägenheten o lämna mina saker o till skolan o ha seminariet!
hoppas alla haft en bra helg för det har jag!!


myshelg

mitt hjärta följde med mig hem i fredags och åkte hem för några timmar sen, var egentligen tänkt att han skulle åkt hem igår men han stannade en natt till så vi stannade hemma och mös hela kvällen igår! kanonmys helg!!

 

 


sunshine

C åkte med hem till landet idag och stannar tills imon, medans vi väntar på maten så sitter han o brorsan o spelar fifa och jag sitter här och nördar mig. ikväll blir det mys och imon ska vi på kalas, träffa släkten är väl alltid trevligt! måste säga att solen som har tittat fram nu de senaste dagarna har verkligen gett energi!!


närmar sig..Egypten. DK. Sommar!

19 dagar kvar sen åker vi. sen packas väskan om för 3 veckor i DK. har fått en del info om DK nu och vi kommer bland annat få vara på deras aquaspa dagen vi kommer dit och har fått vårt rum eller "vaerelse" som det tydligen heter i DK.. varelse haha! hur mysigt? längtar! och vi kommer tydligen få jobba ganska mycket! kul!! woho

v.12-13 egypten
v.14- påsklov
v.15-17 DK
v.18 ida bor här en vecka
v.21 lördag bröllop
efter v.18 är det bara 6 veckor kvar innan sommarlovet!!!
hur kul?! ååå!

källa bilder, grupp på FB

 


det största misstaget du kan göra här i livet är att ständigt frukta att göra ett

dålig uppdatering.. igår så lunchade jag med sis på blue thai, gottgottgott!! därefter gick vi på stan, köpte mig ett par jeansshorts på H&M, mötte upp flicksen satt en stund på espresso, gick vidare, åkte till skopunkten köpte skor, åkte in till stan mötte upp C, tog en fika, åkte hem.. kvällen tillbringade jag och C med varandra för det var vår dag!

idag har jag vart på körskolan o kört lite, därefter skolan, plugg. o nu sitter jag här helt ensam, håller tummarna för att C ska komma ikväll. sambo är hos sin bror.. så här är ensamt!!


dessa skorna blev mina igår

23 Dagar

om 23 dagar lämnar jag detta kalla tråkiga väder för att åka till varmare breddgrader!!
när vi kommer hem så har jag ca 2 dagar i skolan sen har vi påsklov, efter påsklovet åker jag direkt till Danmark för 3 veckors praktik, mycket roligt framöver måste jag säga! spännande! men det kommer bli väldigt jobbigt att lämna C här hemma, hade mest av allt velat ta med han både till Egypten & DK...

nu ska jag plugga järnet på muskelanatomin, prov imorgon! wish me good luck!


ge mig vår - sommar

RSS 2.0