strejkar

strejkar vintern o satte på mig ett par röda byxor idag, kanske lite tidigt men jag är så trött på svart svart svart överallt, så tråkigt!

har varit på en föreläsning om läkemedelsberäkning idag å nu har jag landat i soffan en stund, kör vila från gymmet idag å ikväll ska vi, några tjejer från klassen käka på harrys, mys!!

jag tar dessutom helg nu, så skönt! dock måste jag plugga en del ändå! men det är så studentlivet är!


my day

åt en god frulle med kokt ägg, fil och fitnessflingor och till det en kopp cleansingthe! vid lunch begav jag mig till skolan för en föreläsning, inte så givande men men!

nu har jag landat i soffan efter mitt fjärde träningspass denna veckan, nyduschad o god mat i magen som bästa sambo lagat! riktigt lyxigt å komma hem till en man som står å lagar maten å bara skjutsar in mig i duschen!



nu hoppas jag att våren snart kommer ordentligt med goo värme!

härlig dag

fin dag, härlig energi och kramar från min saknade tanta på jobbet! lunch och fix med min fina kusin! gos med leo! superroligt o svettigt danspass! en sambo som fixat mat å tänt ljus i hela lägenheten när jag kom hem! underbar dag helt enkelt och fint väder på det också! endorfiner!




Gomorrron!

här ligger jag å funderar på vad jag ska göra idag, har endast ett danspass inplanerat ikväll! tror jag ska bege mig till landet, hämta en bok, gosa med vovven, kanske hälsa på oldiesarna :) men först frulle, idag ska jag lyxa till det med mitt egna bröd! har inte ätit bröd på länge!





training

kom precis hem efter att ha kört två pass med C på gymmet, ett indoor walkingpass (crosstrainer) körde 8km å direkt efter körde vi ett CX-pass (core) så nu har jag avnjutit en god smoothie gjord på ananas, jordgubbar, hallon, blåbär o banan, mumma! såå underbart å träna!




måndag 25/2

började dagen med föreläsning i en ny kurs om vetenskaplig teori osv, inte det roligaste men detta ska man väl överleva, det är ju trots allt bara 5 veckor så det är inte så länge!

har precis ätit lite lunch med sambo å vilar lite nu innan jag ska fixa massa papper å betala räkningar å tråkigheter!

ikväll blir det träning, har längtat hela helgen!



söndagkväll

igår så mös jag o sambo med att han lagade god healthy food, lax, broccoli och avokado, yumyum! å till det så kollade vi på film! mys slut på veckan!




the love of my life

min kärlek, min sambo, jag älskar dig!
 

beautiful creatures

igår så var det tentadags å jag hoppas att det gick bra! efter tentan åkte jag o sambo å köpte lite kuddar å grejer, man måste köpa lite i taget och idag har jag varit på gekås å inhandlat lite mer till oss!

Igårkväll så blev det gomat med goa vänner och efter det gick vi på bion beautiful creatures! supermysig och rolig kväll trots att den inte slutade så bra då vi lyckats ställa bilen i en del av parkeringshuset som var låst när vi tänkte köra hem så det fick bli en extra natt i lägenheten innan jag idag körde till.landet. efter ett par timmar på gekås och en hemmabakad pizza i magen så är soffan och melodifestivalen mina vänner resten av kvällen, sjukt trött och det är vila tills på måndag då en ny kurs börjar, der rullar på!

ha en mysig kväll mina fina!









gosar sönder min bebisleo nu!

bake a cake

gick upp i tid, pluggade tills min hjärna sa : nej tack, nu räcker det, du fattar ingenting! du behöver stressa ner å baka lite! så japp en kladdkaka med en hallongömma fick det bli! lite mer plugg å sen gymmet för ett suuuperroligt danspass, så jäkla kul och bästa instruktören H och tiden gick alldeles för fort, ville dansa meer mer meeeeer !!!
har precis käkat en god broccoligratäng med kyckling bacon, ädelost m.m som blev asgod så nu är jag så trött så jag bara vill sova så strax blir det sängen!





på fredag har jag tenta och de som känner mig vet att under tentaveckan så brukar jag baka, vilket passade bra till tentaplugget...emotionell coping ;)


workout

time to hit the gym!
har pluggat några timmar o druckit en smoothie så nu är det dags att pausa å bränna lite fett med bästa träningskompisen C !

behöver verkligen bygga upp mina slappa muskler haha




min fredag

vakna, frukost, gymmet, duscha, krisseminarium, landet, plugga, äta, tv, mysa, Sova! godnatt!








helgen som var

i helgen så hade vi kusiner med respektive lite knytkalas med trerätters och filmmys! supermys kväll som bjöd på till
förrätt : avokadomousse med räkor, varmrätt: vitlökspreppad, baconlindad fläskfile med ugnsbakade rotfrukter och kantarellsås
efterrätt: dumletårta med granatäpple och passionsfrukt

allting var supergott!!






welcome home

hämtade min mamma å pappa vid tåget igår efter att de varit i thailand i 2 veckor och min syster kom hem idag, såå fuskigt att de varit borta! vill också! kollar sista minuten hela tiden å försöker pussla ihop! är så trött på det kalla gråa sverige!

till nåt annat.. har precis ätit lite go mat som sambo lagat till efter att jag kört ett zumbapass på gymmet, skööönt!! imorgon är jag "ledig" betyder plugg plugg och ett pass på gymmet!! :)



kolla vad fuskigt bruna!!
sa jag förresten att vi har blivit med tvättmaskin, vuxenpoäng!!



underbara kista

jag kan gå idag..meeen min hals strejkar, så ingen träning idag för min del :( däremot blev det en fika med min saknade vän J, massa prat om allt mellan himmel och jord, underbart! så roligt att träffas! nu är det plugg som gäller innan jag vilar lite å hoppas på att min hals blir bättre!

kolla in kistan som sambo och svärfar målat närmsta dagarna, såå fin den blev och den passar perfa in i vårt vita sovrum! kanske blir en dekor på ifall vi hittar nån fin! det börjar ta form här nu i lägenheten och mycket tack vara våra fina familjer som hjälpt oss!




zuumbaaa

jag och C körde ett zumbapass och svettades och efter det körde vi lite ben innan vi gick ut som ankor haha!

har precis ätit fisksoppa som min älskade sambo lagat! nu är det soffläge som gäller! känner på mig att jag inte kommer kunna gå imon!



mellis innan träningen, kokt ägg på knäcke!

LYCKA!

Lyckan som uppstår när detta står på mailen:
 
 
mördartentan, tentan jag absolut inte trodde jag skulle klara. 
man kan alltså plugga när man ligger i 40 graders feber tentaveckan. jag kunde, trots kämp! 
hur skönt är det inte? det finns inga ord! LYCKA!
 
nu ska jag dansa ikapp med lyckoruset i min kropp på ett zumbapass med en go vän!
 
 

dance

har precis ätit köttfärssås och massa grönsaker efter att ha varit på ett superkul danspass! nu är det soffläge som gäller resten av kvällen!



svettig och färdigtränad!

bananplättar

har precis njutit av min frukost som bestod av bananplättar med kanel i och till det agavesirap och hallon, supergott och superlätt!

1ägg
1 banan
0,5dl vetemjöl (har hört att man ej behöver mjölet?)
och lite kanel! (om man vill, kan även ha i lite vaniljsocker)

gör såhär: mosa bananen, knäck ner ägget och rör om, tillsätt mjöl och kanel och rör tills det blir en fin smet.

lite smör i stekjärnet och stek tills de får en fin färg! servera med agavesirap/lönnsirap, kanel, frukt av något slag och man kan även ha kesella och liknande, ja precis vad man är sugen på!

superfrulle, supergott!



monday

efter en lektion om psykologi så mellanlandar jag nu hemma å äter med min sambo innan jag I och C beger oss neråt landet för shopping! mina shoppingfingrar är redo att spendera pengar!

this is me today



sweet dreams

nu är det dags för mig att sova, MR kom hem och bytte om för att dra ner på personalfest så här ligger jag ensam tills han kommer hem igen! nybäddad säng kan vara det goaste som finns att krypa ner i, vilket jag precis gjort! imorgon väntas föreläsning och sedan shopping med mina goa vänner! iiih kommer nog bli en bra måndag!

godnatt goingar!


.

21 år

den 23 januari fyllde jag 21, känner mig dock inte äldre, och kommer nog alltid vara lite smått ung i sinnet. 
min födelsedag firades med min familj och MR.s familj, jag bakade massa bröd, bullar och tårta som vi smaskade i oss. 
 
den fina tårtan i kartongen fick jag av min fina kusin och chokladen av min andra! goa!
 

I'm back

Heej alla som kanske tittar in ibland, jag tänkte ge mig på det här igen, lite smått, bara för att det är roligt för mig att kolla tillbaka och se vad jag gjort.
 
sen sist har vi såklart kommit iordning lite mer i lägenheten, har dock inte fått upp så många lampor i taken, men vi älskar levande ljus och lampor i fönstrena, så vi överlever, mysigt dessutom! 
 
jag pluggar fortfarande till sjuksköterska och är inne på kurs 3 och har börjat termin 2 av 6 nu. det är roligt och snart går vi ut på VFU (praktik) på sjukhuset och det är ju då man lär sig allt roligt och praktiska och vara nära patienterna. 
 
För att se lite vad jag gjort nu närmst så har jag i helgen varit hemma på landet och myst, mamma & pappa är i Thailand så vi passar Leo, eller brorsan passar honom på veckan och jag och MR har passat i helgen. I fredags firade jag och MR 1 år ihop, 2 månader som sambos dessutom. så då åt vi massa god mat och kollade på film och mös. i lördags var det superfint väder så då blev det en promenix med leo innan det blev mys på kvällen igen. och nu är vi tillbaka i lägenheten, har träffat I och C och krängt pizza och suttit på café och skrattat ikapp. nu skriker böckerna efter mig, så dags å plugga lite innan jag sätter på lite OTH och lägger mig i soffan och väntar på MR, då han jobbar till 22. 
 
Imorgon efter skolan beger jag I och C oss till Väla för shopping, kuuul!!
 
hoppas allt är bra med er, vi hörs snart igen!
 
 
 

RSS 2.0