oj redan fredag

ojojoj veckan har gått snabbt och det är redan fredag!
 
i veckan har jag pluggat, pluggat och pluggat ungefär. har hunnit träna lite, pussat på min pojkvän och slappat litegrann. Idag har jag varit i skolan och vi har tränat på att iordningsställa injektioner - självklart sticker jag mig på en kanyl. bra jobbat! men men man lär av sina misstag så att säga.
 
Imorgon ska jag till mina oldies och jobba ett delat pass, vilket innebär en fullspäckad dag! men som jag saknar mina tantisar så det ska bara bli roligt! och lite cash är ju inte helt fel när man är studerande!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och slänga mig i sängen, ska ju faktiskt upp kl 6.00 = ovant numera!
 
 
weheartit.com

Måndagkväll

Ligger i soffan efter en dag i skolan och en eftermiddag/kväll med plugg! Tittar på underbart är kort (där min farbrors fru förövrigt är med och ni kunde även se en skymt av mig i första avsnittet och kommer nog vara med en gång till, lite småkul! ) nu ska jag fortsätta kolla och imorgon är jag ledig! Kommer bild på
Brallsen jag köpte !


8months

Of truly deeply love!

Jag och min kärlek firar idag 8 månader tillsammans och jag är så otroligt lycklig! Har hittat världens finaste man!


Min helg

I fredags mös jag och min boyfriend med film och massa godis, perfekt fredagkväll helt enkelt! I lördags begav sig jag mamma å pappa till väla där jag köpte ett par byxor och ett par skor! Kvällen sen bestod av Förfest med mina fina vänner och utgång som var riktigt kul! Bra kväll som slutade i säng runt 4-5 ! Söndagen mådde man ju såklart som förtjänat så det blev soffläge hela dagen med min älskling!


RSS 2.0