Balskor - check!

nu har jag äntligen beställt ett par balskor + studentskor, hoppas de passar bra o att de gör mina fötter glada.
imorn är det sista dagen på core-utbildningen efter det blir det trerätters med ett par vänner för o fira valborg!
tjing tjing


back to reality

skolan har börjat och igår var jag hos min kära pojkvän och idag har jag varit o dansat och befinner mig på landet för en natt, jag beger mig till skolan imorn på morgonen istället. gör mami sällskap då papi är iväg på jobb.
valborg är bestämt nu, känns skönt men innan det så är det sista delen på core-utbildningen som gäller.
nu in i duschen sen sova.


DansDansDans


Dags för dans i 4h nu! ute! Härligt!


Gårdagens facelook


Påskfirande

igår var det påskfirande hos faster med hela släkten, trevans och god mat! paketleken och påskbrasa. mysigt!




GLAD PÅSK


Glad Påsk!

idag har det varit en fin dag, med fint väder, har suttit ute en del och nu ikväll ska vi grilla lite gottit, mmmm!!
Långfredag, påsk, imorn är det påskafton och då ska jag till faster m.fam och äta gottit o fira påsk!


Glad Påsk!


Core-utbildning dag 1

Första dagen på core-utbildningen avklarad, idag har vi gått igenom en massa olika rörelser och kört ett pass, och en hel del teori, så nu är jag helt helt döööd. min höft hade ballat ur imorse så den har jag fått kämpa på med idag, har ont. nu ska jag göra två läxor som vi har fått och sen så får vi se om det blir soffan hela kvällen, men det ser ut som att det blir så.


en liten kattorm

mister-katt fräste precis mot mig som en liten huggorm, han tycker visst om att attackera mig. ena sekunden ligger han i mitt knä och myser nästa sekund tar han ett bett i min arm o springer iväg. min hand är sådär fin efter ett par klor. han jagar fåglar från fönstrena här hemma. lilla plutten, han är fin han. men farlig ibland. fast mest go.

Det är kanonväder idag med, jag ska ta mig en dusch o sen ska jag lägga mig på altanen o steka lite.  eller skulle jag baka frallor och bullar? får se får se.


längesen du var en sånhär lite skrutt


sista lovet ever

Har nu gått in på mitt sista lov och har idag suttit ute och njutit av värmen, jag har även fixat till mammas ögonbryn och naglar. nu ligger jag i soffan och kollar på en film, imon ska jag ta mig in till stan för på onsdag och torsdag så blir det 2 långa dagar med core-utbildning.


Mjuk pepparkaka

nu är min kaka klar, hoppas den är god bara, det återstår att se, den ser iallafall fin ut och det luktar jul här!




Tycker ni om mjuk pepparkaka?


Kalas och stadium-outlet

Igår begav jag mig in till stan tillsammans med min älskling för att på kvällen fira hans lillasyster som fyller 15 idag. det bjöds på god mat, trerätters, med grillat och god aftereight-tårta å så gott! efter en sovmorgon och en god frukost begav vi oss idag till stadium-outlet, där fanns en massa olika träningskläder och skor m.m och för ett billigt pris. jag fick med mig en sport-top och ett par träningsbyxor från nike för halva priset. Har nu kommit hem till landet och håller på och bakar ;)


gårdagens facelook.

toppen och byxorna jag köpte


våren är här

När jag kom hem så satte jag igång och oljade in altangolvet, förra helgen så körde jag med högtryckstvätten för att det skulle bli rent, så nu kan vi sätta fram utemöblerna när det har torkat! härligt, det känns att våren är här nu!



Bye Bye Dagcenter

nu är sista dagen på dagcenter slut, det har varit kul och jag har trivts superbra, dagen till ära så bjöd jag ju på tårta.


högskoleanmälan-check

åå så svårt. men nu är det gjort, done, finished. nu tänker jag inte bry mig så mycket mer om det utan bara vänta o se hur det blir.. antingen går det vägen o jag vill eller så blir det tvärtom, vi får se. för tillfället har min hjärna lagt av och är inte så sugen på att komma tillbaka till skolan för mer plugg.. men nu är det bara att stå ut de sista veckorna på gymnasiet. men först är det sista dagen på praktiken imorgon, o jag bjuder på risecrisptårta med grädde och hallon på. kommer sakna de så mycket! sen är det helg och jag är bjuden på kalas, pojkvännens lillasyster fyller år. sen går jag in på mitt sista lov ever, påsklov. så är det och så får det bli och nu är det dags för duschen och fixa till tårtan och sen är det läggdags!


Dålig uppdatering

Här blir ingen rolig uppdatering, har ingen dator hemma och den datorn som inte är hemma har mitt kameranminneskort i sig så jag sitter här med iphonen nu. Har varit och simmat med mamma idag, härligt! Imon blir det ett par timmar på gruppboendet med söta j sen blir det föreläsning på församlingshemmet om en kille med aschbergers och som är transsexuell. Spännande!

Vilken dag

Hur underbart har inte vädret varit idag egentligen? Varmt o gott!! Jag har tvättat altanen, solat och varit på tjejkväll med sminkning och naglar o lite fika på det! Mysigt!! Bra dag o nu ligger jag i sängen o ska sova. Praktik imorgon, går in på min sista vecka på DC, tråkigt att behöva lämna alla goingar sen :( tog tyvärr inga bilder på mina inköp men det kommer kanske imorn! :) nu ska jag nana!natti!

Sleep tight

kom hem för någon timme sen och ska strax gå och lägga mig, ska bara ringa mitt hjärta och sen kolla på de BB-avsnitt jag missat. har inte blivit så mycket att jag kollat på det nu när jag haft praktik, har varit så trött. men men imorgon är det söndag och då blir det söndagssysslor och på kvällen blir det tjejkväll, mys!
visar mina inköp imorgon!
NATTIPUSS




Härlig dag

Så härlig dag det har varit idag! Har varit och köpt mig en balklänning och balväska och efter det blev det en tur till gekås. Kan visa mina inköp senare de blev bara lite smått och gott. För tillfället sitter jag ute vid en sjö i en vän till familjens stuga och har precis ätit grillat o sitter och njuter av kvällssolen! Fantastiskt att kunna sitta ute och äta utan att frysa! Härlig dag!! Vi hörs senare!

fuck future

detta är det jobbigaste någonsin, högskola? vad ska jag göra efter studenten? jag har en vecka på mig att bestämma mig, OM jag ska gå högskola och VAD jag ska gå, jag dör lite för varje dag som går. jag dör lite varje gång jag går in och kollar vad som finns, jag hittar inget, jag tänker lite men tillslut så kryssar jag ner rutan och skiter i det.

vafan är dethär? finns det ingen bra sida man kan gå in på ? studera.nu - suger..


hjälp?


torsdagkväll

sitter och kollar på tv, med lille mister jämte. är trött och ska gå och lägga mig tidigt, fredag imorgon vilket innebär sista praktikdagen på denna veckan, o det blir helg, så skönt! Jag går 8.30-13.30 imorgon så det är en kort dag. härligt! ne nu ska jag strax borsta tänderna o lägga mig. ska bara ringa mitt hjärta först.
Godnatt


Bowling

Nu ska jag strax iväg och spela bowling med en fritidsgrupp, kul!! har hunnit vara hemma en sväng och tränat lite efter praktiken.


dagens klädsel

dagens misterhuvud


Bra dag trots regn

Idag har de varit en bra dag, det har inte hänt så mycket speciellt och det har varit dåligt väder men det har ändå varit bra. Efter en dag på treklövern tog jag bussen till stan, inhandlade mig nytt smink, fondation,puder och mascara! Ska bli kul att testa på imorgon, litade helt och hållet på tjejen i affären så får väl se. Efter ett tag i stan kom min älskling och hämtade mig, vi tog en fika och inhandlade lite mat som vi nu har ätit upp! Mysigt! Ligger o tittar på tv och ska snart lägga mig och sova, är trött och det blir nog en lång dag imorgon i Gbg. Vi hörs nog imorgon, blir inga bilder, skriver från mobilen :/

Godnatt

sitter o slötittar på BB och ska strax lägga mig o sova, får se om vi hörs imorgon, kanske. men annars hörs vi när vi hörs!
PUSS/ Alexandra


bullebak

Har bakat kanelbullar nu i eftermiddag och tog precis en nybakad med ett glas mjölk och det är ju såå gott! de gifter sig med varandra! ska strax ta mig en tur på motionscykeln, sen blir det duschen och sängen.
imorgon ska jag vara på treklövern och därefter ska jag åka in till lägenheten och mysa med min älskling, för att på onsdag ska jag ju på mässa med skolan i Göteborg. kul!! Leva och fungera heter mässan.



vecka 2 på DC

idag har jag varit lite i köket på DC, städat ur kylskåpet och lite annat. sytt lite m.m nu är jag hemma och lille mister ligger och myser i mitt knä, idag står det träning på schemat så ska klä på mig träningskläder strax, det står lite mellan det eller att baka . hmm? jag har inte riktigt bestämt mig ännu, kanske hinner med både och.
ni får väl se sen ;)


sweet dreams

Godnatt alla söta, nu ska jag bege mig till drömmarnas land å hoppas att jag somnar fort så jag känner mig utvilad imorgon.
 vad ska ni göra i veckan?

Nattipuss/Alexandra


v.14


det blir alltid så dålig kvalité när jag gör något i paint :(
men jag hoppas ni ser lite vad jag ska göra nu i veckan, mer saker kommer såklart att komma upp
jag väntar tillexempel på att min balklänning ska komma m.m


14 månader

14 månader av kärlek, lycka, närhet, detta med världens finaste människa, min älskade pojkvän! finns ingen som någonsin har fått mig att må såhär bra, att känna mig så lycklig som jag gör!
Jag älskar dig mitt hjärta!


detta är på vår halvårsdag förra sommaren
en sjukt mysig kväll på stranden


Veet varmvax


idag testade jag och syrran på Veets varmvax, jag som är van vid våra rollers på skolan och så tyckte att detta vaxet var riktigt kletigt och det bara flög vax så remsorna blev fulla direkt, även fast vi tog väldigt tunna lager, Ett plus är iallafall att håren gick bort, men jag skulle velat ha ett bättre vax som inte var så kletigt, det var som sirap blandat med klister.

+ mina ben är numera inte björnben
- kletigt


Helg

så skönt med helg, i fredags kom min älskling hit o vi mös med räkor och vitlöksbröd, och chokladfondue, mmm så gott! o så mysigt! i Lördags så var det dansuppträde på föreningarnas dag, därefter så kom min älskling hit igen efter att ha varit på fiskemässa och jag baka frallor som vi mumsade på igårkväll, sen åkte vi en sväng till en vän och sen begav jag mig hemåt själv för de skulle upp tidigt och fiska. nu är det söndag och jag är vaken och ska vaxa syrrans ben och sen får vi se vad dagen har att erbjuda!


på föreningarnas dag så fanns det en massa pärmar från rydögymnasternas historia med bilder och tidningsutklipp, så roligt o titta på!

o visst var man med på några stycken.








så många minnen så härliga minnen o som jag saknar


pick my baby up


nu ska jag strax hämta min älskling, och såhär ser jag ut


Kan någon gissa vad jag ska mumsa på ikväll?


APRIL APRIL

mysig dag på DC o lurerier hela dagen, så roligt! haha!
har städat till mitt rum nu och tänkte ta mig en dusch..
mitt hjärta ska komma någongång ikväll och i helgen kommer sis hem med mister ååå så mysigt!!

Har ni blivit lurade idag?




RSS 2.0