FUCK CANCER

Tillsammans mot cancer just nu på sjuan, jag klarar inte av en minut av galan utan att tårarna rullar ner för kinderna. Hemska hemska cancer.  Varför finns du? 


söndagsbak

Haft en supermyshelg med allt från badande till biomys och tacomys. Idag pluggar, myser och bakar jag. 

snart helg

Torsdag,  byter att det imon är fredag och det betyder början av helg!  Veckan har bestått av C-uppsats jobbande! Det är som ett heltidsjobb + ännu mer! Vaknar ibland på natten och funderar över titel o vad ska stå var osv. Inte okej men om 8 veckor är det förhoppningsvis över o jag drar i vilket fall som helst till thailand, älskade thai! självklart har jag även avslutat mina dagar på gymmet för att träna ut de sista i kroppen när knoppen är slut. Skönaste som finns efter en dag framför plugget!  Helgen då? Jovars, träffa bästa vän,  gå på bio med min man o mysa i höstrusket står på schemat. 

bachelor of science in nursing

Nu börjar 10 veckors skrivande. C-uppsatsen/kandidatuppsatsen har nu satt igång! Förbereder mig för alla sorters känslor,  en mörbultad hjärna men mycket ny kunskap! Viktig kunskap. Vi har ett ämne, vi har ett schema uppsatt, vi ska träffa handledare imorgon och sen är de bara o sätta igång!

Laddar upp med ett pass på gymmet med bästa vän!

 bästa kompanjone

kanelbullens dag

Firar kanelbullens dag idag med lunch med sambo mor o far och bror därefter såklart fika med mina kanelbullar hemma hos mig o p. Mysdag! Igår var det tentafest, superkul! Galna sjuk. Ikväll blir de chillehäng men ingen starkdryck för mig inte! 

Bakade såklart bullar dagen innan tentan

RSS 2.0