Söndagssoppa

Igårkväll var vi på "50-årsfest" två goa tjejer som fyllt 25 år!en av de var min pojkväns syster å den andra hennes kompis, Supertrevligt! Åkte Dock hem i tid då vi är hundvakter för lilla Leo i helgen. Idag har vi sovit länge, sedan varit hos faster å tittat på valparna å fikat gottit! Nu har vi avnjutit en supergod soppa som vi lagat och ska strax gå å lägga oss då det är jobb för mig imon 7-14 ! Tiden går så fort särskilt när man är ledig! Snart ledigt igen som tur är!


MrP och Leo

Sitter på jobbet och har lunchrast, har slängt i mig rester från gårdagens ceasarsallad som jag MrP och mami åt! Lika god idag! MrP väntar där hemma med min lille vovve vi ska vara hundvakter i helgen och fick nyss ett meddelande som löd såhär med tillhörande bild : vi saknar dig <3


New in

Här har vi skinnvästen jag inhandlade idag!


Fika gottit

Var hos min man på hans jobb (nya roberts ) när han slutade och tog oss en fika, gotttt! Sen gick vi en runda på stan å fick med mig en ursnygg skinnväst och senilkedja till solglasögonen! Nu är vi påväg hem för vi ska vara hundvakt hela helgen tillomed tisdag!


Nyklippt

Slingade håret lite jämnare blont och klippte frisyren jämn och tog topparna, känns superfräscht nu! Ingen större förändring men fräschare!


Blåmärke?

Såhär kan det gå om man får för sig att möblera om på jobbet: en bild från
Nån timme efter skadan och en bild från nu ikväll! Kan meddela att det är rätt ömt haha!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1006919/images/2012/pic_199987330.jpg" class="image">


cut cut

Imorgon har jag klipptid, ska bli så skönt å få håret uppfräschat!!
sist kom jag hem såhär, flera decimeter kortare!
from this:

To this:


middag och månen

min pojkvän hade middag för sina vänner i lördags då han fyllde år 1april! supergod mat och kanonsällskap! efter god mat dansade vi loss på månen tills vi till sist åt lite nattamat och åkte hem och slocknade!
superkväll!!


jag och Emma i lördags


Älskade, saknade!

Nu vilar du så tryggt jämte farfarängel min älskade farmorängel!


Today

Information till nyanställda hela dagen sen varit å dansat! Imorgon jobb och kurs om hot och våld - spännande! Jobba jobba jobba - not so fun!


Mitt liv är upp och ner

Just nu är mitt liv upp och ner pga tragiska händelser. Men jag kommer snart tillbaka..


Riccardos italienska glass

Jag och min man har haft en supermysig dag! Vi lunchade på
Blue thai för att visst saknar man thaimaten en hel del! Sen har vi tagit den första glassen på Riccardos italienska glasscafe i möllegård, gudomlig glass!!! Kändes skönt att komma iväg från det sorgliga där hemma och få lite härlig energi från min man så man orkar tunga dagar framöver!


leta kläder

Är ledig idag, så ska nu ta bussen in till min man som jag inte träffat på ett par dagar, det blir lunch och sedan ska vi leta kläder till helgens festligheter, ska inte vara vilka kläder som helst utan 80-tal, spännande!
PUSS



Vardag

Tillbaka i vardagen, på jobbet, hemma. MEN jag saknar värmen och underbara Thailand så mycket!! Vill bara rymma härifrån igen!

Klart det är skönt å vara hemma hos alla underbara , så ni hade gärna fått rymma med mig!

Vardagsliv = tråkigt!


Vimmel

Påskafton firades hos faster med hela tjocka släkten! Påskmat, gos med valpisarna och paketleken! Sen gav vi ungdomar oss ut på stan och festade till det! Supertrevlig kväll!


Långfredagens look

I fredags var vi ett par goa vänner på bulls uteservering och hade det trevligt!


Schemaläggning

Började 13 idag med schemaläggning för 6 veckor framåt, nästa vecka ska vi ha för 9 veckor i sommar, helsnurrig i bollen blir man av alla dessa dagar och tider! Men det blev bra till slut dock jobbade jag kväll därefter så är verkligen helt slut nu och har ont i huvudet så ska bli skönt å sova nu! Imorgon jobbar jag 7-14 sen är jag ledig fram till söndag! Skönt!


Dagens lunch

Idag blev det sallad och makrill till lunch


Kuala Lumpur

Vårt första stopp på resan var Kuala Lumpur i Malaysia, där vi bodde i chinatown, besökte twintowers m.m'

Twintowers by day and night




Godnatt

Har jobbat hela kvällen, har fått i mig lite mat nu och ska gå och lägga mig, för bytte lite tider så hoppar in på jobb imon igen 7-16.

Godnatt


weheartit


Första jobbdagen som fast

Har gått min första jobbdag som fast anställd idag, jobbat 14-21.15 så nu är jag trött som tusan och huvudet värker.  imorgon är det kvällspass igen som gäller. nu ska jag krypa ner och försöka sova.



Godnatt, fred ut!


Min älskling fyller år!!

Idag fyller mitt hjärta år! Så mor å far kom in med sång och frukost på sängen imorse! Ligger fortfarande i sängen å gottar oss!

Pusss på dig mitt hjärta!!
JAG ÄLSKAR DIG!!


RSS 2.0