sockerkickad

sov länge idag, men är ändå trött, åkte till farmor och hälsade på, köpte med mig godis hem och har vräkt i mig nu och jag är inte van vid att äta så mycket godis så jag har fått någon form av sockerkick skulle jag tro för huvudet spänner och jag mår lite illa. blööö.  ska i vilket fall som helst dra mig till bussen strax för att åka in till lägenheten och pussa på min man som jag inte träffat i helgen. behöver ju även ta tag i lite plugg. men hmm. klockan är ju rätt mycket redan så får se hur det blir med det..


Resa bokad 12/12-28/12

åå så härligt, idag när jag varit i Malmö så har min familj och min fasters familj varit och bokat resa till Thailand, ska vara en vecka på Khao lak och en vecka på kata beach så 2 veckor kommer jag att vara bort och detta över jul! Ska bli så skönt! har aldrig varit i Thailand och är riktigt nyfiken på det landet så det ska bli kul!!! nu har jag något mer kul att se fram emot!!


Lång dag

det var en bra dag på Boost med mycket att titta på, testade på healing men tycker det verkar lite mysko och det funkade inte på mig. behandlingar för mig är när man rör på någon och behandlar inte bara rör sina händer över ens energifält . det funkade iallafall inte för mig. sen fick vi göra en del manikyrer på lite kunder och så. fick även med mig 3 produkter hem, 1 ansiktsmask och 1dagkräm till mig och 1 dagkräm till mami, köpte mig också ett grekiskt läppcerat. får se hur dessa produkter funkar! är supertrött efter att knappt ha sovit något inatt och efter en lång dag idag så kommer somna gott inatt! imorgon har jag en hel del plugg att ta tag i!


jag & emelie på tåget ner till malmö imorse - båda trötta efter dålig nattsömn


Boost 2011

har kommit hem till landet för jag ska ta bilen härifrån in till tåget imorn så jag ska hämta upp K hos J och därefter köra in, sen blir det tågfärd ner till malmö och hälsa och skönhetsmässan Boost 2011, det ska bli ruligt!

"Hälsa & Skönhet Boost 2011 är Malmös egen mässa för alla som månar om sitt välbefinnande oavsett om det är till det yttre eller inre. Här finns mängder av företag på plats för att demonstrera det allra bästa inom hälsan och skönhetens värld. Här får du möjlighet att träffa professionella terapeuter, handla kvalitetsvaror, provsmaka hälsomat, prova på behandlingar och inte minst få inspiration och kunskap."

http://www.sydevent.se/?pid=48&sub=66

jag och K ska vara utställare för Drottning Blanka i Malmö


FREDAG


Hälsa & skönhet

det blev inget gymmande, mina muskler ömmar och jag har dans imorgon så tänkte det är bäst o vila lite, tog mig hem och mös med min pojk istället. imorgon är det fredag och jag ska förmodligen hem beroende på hur helgen ser ut, ska nämligen till malmö och vara utställare där på en hälsa & skönhetsmässa, jag och K fick hoppa in då malmös drottning blanka inte har några 3or i spa & fitness så vi hoppade in! hoppas det blir kul och givande!

ne nu ska jag in i duschen och sen slänga mig i sängen fast oj, det är visst ett berg av disk som jag måste bestiga först!

vi hörs!
Love/a


hunddagis

nu ska jag dra mig till skolan för en samhällelektion och därefter ett studiebesök till ett hunddagis som tas om hand av utvecklingsstörda :) får se om jag går till gymmet med, tror min kropp behöver vila lite, men vi får se! nehe nu är det bråttom tjingeling såhär ser jag ut idag!


dansträning

dags för dansträning! så kul med dans, ska dansa med estetiskt val på fredag med! wie!



dance dance dance

dance fushion igår, sååå kul!! nu äre dags för skolan och ikväll drar jag på dansträning!tjuhoo!
såhär går jag runt idag:

nu är jag 19!

har haft en fin helg, i lördags var faster m.fam på besök och vi käkade god mat och kollade lite på resor. på söndagen var det min födelsedag så jag och min pojkvän fick frukost på sängen o familjen kom in och sjöng för mig. jag fick mig en Iphone som jag förövrigt lekt rätt mycket med, därav dålig update, man verkar inte kunna blogga via den. bara genom mms eller något sånt. fick även en jetset-klocka av min pojke som jag verkligen behövde då min klocka precis gått sönder. sjukt snygg är den iallafall! sen fick jag ett kanonfint armband av sis som jag premiäranvände idag! idag har det varit en lång dag i skolan, är riktigt trött men ska snart gå ner och tvätta lite mer kläder sen måste jag gå och handla. full rulle.
vi hörs!


förra året firade jag min födelsedag ute på en lokalfest där de när klockan slog 0.00 sjöng för mig! och sedan gick jag min första lilla runda på krogen som dock inte varade så länge!

new glasses


har varit hos sis och kollat mina linser så de var bra, fick även med mig mina nya glasögon hem! stormtrivs i de har dock inte riktigt vant mig vid styrkan ännu, så marken är lite bubblig. hihi! ska hämta min älskling om ett par timmar och ikväll kommer min faster m. fam  hit så ska vi käka och planera resa! ruuligt!
Love/A


Frågor?

tänkte på en sak, det är ju några stycken iallafall som läser min blogg så är det något ni undrar över så FRÅGA!! :)


spänd rygg

hemma på landet, har käkat planka och ska bara ligga i soffan ikväll, har ont i huvudet pga min spända rygg, så mami ska massera mig lite nu, har legat lite på spikmattan, vilket gjorde det lite bättre iallafall! jag hade velat massera mig själv, för jag vet exakt vilka muskler det är som är spända och jag vet precis hur jag ska göra för att det ska bli bättre. pyttsan att man inte kan massera sin egen rygg! vi hörs!



chingchong

dags för en lektion sen åker jag till landet där jag i helgen ska firas! :)
vi hörs!

går i dessa kläder idag

muppbild


GRATTIS ÄLSKLING!!

He did it!! min älskling har numera körkort!!! och jag ska åka in till stan nu och pussa på honom för att imorgon ha 1 lektion och därefter åka tillbaka till landet igen!! vi hörs!


snälla flytta in i min garderob



Allt är från H&M och de hade gärna fått skicka detta till mig, det är ju trots allt min födelsedag på söndag!


Ledig dag!

var på dansträning igår och åkte därefter hem till landet är nämligen ledig idag, skönt! idag har min älskling uppkörning så sitter här och är lite smånervös men han fixar det, det är ju trots allt han som sitter och guidar mig när jag kör så! ;) nepp nu ska jag bara vänta på att han ringer så jag vet hur det gått! vi hörs!


sometimes you just don't know how to act

ska strax dra mig till skolan för en lektion och en kund. ikväll blir det dansträning! dansade ett nytt pass igår på gymmet, nyhet och första gången för dance fusion, riktigt kul och fartfyllt, det är olika dansstilar var 4de vecka, skitskoj! ne nu ska jag strax dra mig så dags att borsta gaddarna!

jag förstår inte all  denna ondska, all denna grymhet mot något som inte ens är sant, att försvara sig mot något man inte har gjort eller sagt är inte okej!

en outfit från förra veckan!


Mysig helg!

ojojoj dålig uppdatering!!
har haft en fantastisk helg hos min älskling och hans familj, mitt hjärta fyllde år så det firades såklart med hans släkt med god mat m.m igår tog vi det bara lugnt och på kvällen käkade vi med hans mormor och morfar mysigt!. idag har jag haft heldag i skolan och efter det gick jag på ett spinningpass, skönt! imorgon har vi manikyr o pedikyr hela dagen och efter det tänkte jag gå på ett nytt pass med dans! kuuul! sjukt härligt att träna! nu ska jag göra mig lite kyckling och bakad potatis! mymma!
Love/A


mitt älskade hjärta!

Torsdag

var på studiebesök imorse, väldigt kul, det var på ett dagcenter där de målade & snickrade och så. verkar vara en rolig och härlig plats!  efter studiebesöket tog jag o E oss till gymmet där jag tränade lite kondition, ben och lite mage. skönt! nu är jag hemma och tänkte lägga mig framför tvn en stund, är trött!


time for dance

nu ska jag dra mig till dansträningen som ligger ett par mil härifrån så det blir buss ca 45min, den börjar halv 7 och slutar 8 sen går min bussen vid 8 så är jag i stan ca 20.45 så är hemma ikväll! imon ska jag på ett studiebesök sen hade jag tänkt o gå till gymmet och träna lite!
vi hörs!


school

ska strax bege mig till skolan, för att ha 2 lektioner, vad som händer på de har jag ingen aning om. därefter ska jag hem hit igen och därefter to the bus o ta mig till dansträningen! är hemma sent ikväll! vi hörs imorn!
såhär går jag klädd idag


surt!

jag ville verkligen inte gå upp idag, jag var såå tröttt men pallrade mig iallafall upp, gjorde mig iordning lite och fick väldigt bråttom, med tandborsten i munnen gjorde jag lite frulle som jag packade ner i väskan tillsammans med massa träningskläder o traskade till bussen, väl framme vid bussen så är den såklart sen ca 10-15 min så där sitter jag och har stressat mig dit. bussen kommer iallafall och jag kommer till skolan, går ner till spat där vår nya kurs manikyr & pedikyr ska börja som jag hade sett fram emot, i trappan hör jag " gå hem igen " tusan så har min lärare haft migrän hela natten så hon kom inte och denna läraren skulle vi haft hela dagen så det var surt när jag hade stressat mig dit! men men vi flyttade fram en lektion från fredag eftermiddagen till idag så det var ju positivt iallafall!

jag passade på att sova ett par timmar när jag kom hem och har sen pluggat lite, jag går verkligen inte i många knop, sjukt trött!

imorn Ska jag förmodligen dansa :)


första dagen i skolan 2011

första dagen i skolan, 3 lektioner och en håla som jag o min baldejt passade på att gå in till stan o prova balklänningar på. hittade en väldigt fin, men det är så förbannat svårt, jag vet iallafall färgen jag ska ha.
nu sitter jag hemma igen o är lite småhungrig, ska nog plugga lite så man kommer igång igen.

inhandlade 2 plagg på rean också

blus, tröja you name it från bikbok

tights - gina tricot

dock så kommer jag ju inte matcha dessa två tillsammans som jag gjort på bilderna haha!
bara ren lathet att jag inte matchar med nåt annat ;)

bowling

åkte till min pojkvän igår, mys! vi bowlade tillsammans med hans kusin o hans tjej o jag kom bannemej inte sist, inte illa ;) sen käkade jag o C pizza innan vi åkte hem igen till honom, där vi bara mös! idag har vi bara myst o sen åkte jag hem. ska in till lägenheten imon så behövde hem o packa ihop mina saker, på måndag börjar ju sista terminen på gymnasiet! yeye!
några förslag på vad jag kan hitta på när jag tagit studenten?

nu ska jag sova
natti
Love /a


love to dance

hemkommen från dansträningen som var sjukt kul! så jäkla skönt o få röra på sig o dansa!! fick visst ett solo i en dans tillsammans med min syssling som också dansar, hihi kul! får väl se om jag hinner med detta, men det hade varit så sjukt kul o fortsätta o det är ju trots allt bara 1 kväll i veckan, så jag kan nog kanske få ihop det!  ska strax ta bussen till min pojkvän som jag inte träffat på snart 1 vecka, ska bli härligt! så först blir det 1 timmes buss, 20 min väntan o sen ca 20 min buss sen är jag hos honom! :) och såhär klär jag mig idag:


hörs imorn!


DANCING

åå så kul, en fin gammal vän sa till mig o komma på dansträningen imon, oo vad glad jag blev, jag har saknat dansen & alla som dansar så förbannat mycket sen jag slutade i februari förra året. vill så gärna börja igen, men det är så svårt med tanke på att jag bor inne i stan, får se hur mycket jag har i skolan och så annars börjar jag nog kanske igen. det gäller bara att ta sig tid till det!nu är det ju så att jag inte tränat på länge så jag lär ju ha noll kordination och noll konditon haha!! vi får väl se! men jag är så glad att få träna imon!! 10-13 ska jag träna så blir tidig uppgång också! :)


bild från allahjärtansdansshow förra året, det var efter denna showen jag slutade.
denna dansen är till erik hassle- hurtful och det är jag som är till höger i brygga


ordning på saker o ting

trevligt igårkväll med god mat och wi-spelande. idag har jag masserat sis och kollar nu på tv, saknar min man och vill börja skolan igen, faktiskt. få saker och ting i ordning och veta vad jag ska göra. komma igång med träning fylla min kalender med saker som ska komma att hända i framtiden.
till sommaren tar jag studenten och innan dess är det en hel del som ska göras. jag ska ligga på topp i plugget, gå på studentfester, vårfesten, balen etc. åå jag hoppas på ett bra år!


förlovningskalas

nu ska jag strax bege mig till min faster där hennes son, alltså min kusin & hans flickvän har förlovat sig så det är kalas.
såhär ser jag ut ikväll:

hahah undvik de turkosa sockarna!
jag får nog visst byta
¨
ha en trevlig kväll!
Love / A


if you're lost you can look and you will find me.

jag har såhär mycket kul att säga idag:
-jag har åkt längdskidor
-jag stötte på ett dött rådjur
-jag har hälsat på farmor
-jag är trött på ungefär såhär mycket o lite till.
bye.


skopunkten

om jag hade varit på skopunkten och valde 3 för 2 så hade jag valt dessa:


let's get fit

fytusan så härligt, vi kommer att få ha kvar vårat gymkort på form fram till maj, vi har ju chansen att bli licensierade träningsinstruktörer i spinning och core eller step! nu jäklar tänker jag köra på hårt! har ju inte blivit mycket träning nu då jag bor hemma nu på lovet och gymmet ligger i stan så när jag kommer tillbaka till lägenheten så blir det träning för fulla muggar! jag vill bli fit! få muskler! jag vill få ett bättre självförtroende vilket man faktiskt får när man tränar! japp jag vill helt enkelt komma igång nu!


11 underbara månader

idag har jag och min underbara pojkvän varit tillsammans i 11 månader, tiden går så himla fort och jag älskar honom över allt annat! jag är lycklig!


du är bäst


välkomnar 2011

nyår var lyckat, firade in med ett härligt gäng och riktigt god mat! förrätten var räkmoussetårta, huvudrätten, kycklingfilé i ädelostsås och pressad potatis och efterrätten,glöggtårta med passionsfrukt, sharon och pepparkaka på! allt var riktigt gott! vi spelade lite spel, och hade det riktigt trevligt. god start på det nya året!

nyårsdagen tillbringade vi hos J där vi även var på nyårsafton, där blev det fika och på kvällen pizza & film med goa vänner. mysmys! mitt hjärta åkte hem för ett par timmar sen och jag saknar honom redan!










RSS 2.0