helgjobbsdags

Allahelgonahelgen är här och jag ska strax bege mig mot jobbet, känner på mig att de kommer bli en bra helg så det hoppas vi på att det blir. 

Ledig torsdag

Sovit riktigt gott inatt men vaknade tung som en sten men bara att stiga upp, äta lite god frukost o därefter satte jag igång å  tvättade o städade lite här så allt är rent inför helgen. Ska dock jobba hela helgen men skönt o slippa städa när man antingen ska till jobbet eller har varit på jobbet och dessutom så har vi fullt schema lördag efter jobbet. Strax kommer min älskade mami o Leo vi ska ut o äta lite lunch sen åker jag o hämtar mannen på jobbet för att sedan åka till gekås å inhandla massa nödvändigheter o kanske en del onödigt med som alltid 😄


Hösten är verkligen här

Ja nu är det både kyligt massa härliga färger o tillomed solen har varit framme lite i veckan, så mysigt! Älskar att tända ljus när mörkret infinner sig på kvällarna. 

Vad händer i mitt liv då? Jag jobbar på och tackade idag ja till förlängning av vikariatet till augusti nästa år, skönt o landa i min roll o utvecklas inom infektions och akutvården. 


ledig fredag

Ledig fredag på landet.. Livskvalitet.
Jobbhelg igen, lördag kväll å söndag dag. Tar vara på varenda ledig minut. 


Som jag saknat denna lilla goseplutt

kontraster

Från tragiska händelser på jobbet till fartfyllt danspass. Kontraster i mitt liv just idag.

Highfive ✋ med mig själv, överlevde helgen på jobbet, som tur var lugnade det sig lite redan igårkväll men avslutade jobbdagen idag med massa stressigt administrativt jobb. Ett par minuters pust på soffan när jag kom hem o därefter fartfyllt danspass. I all stress måste man återhämta sig och det ska jag göra imorgon då jag är ledig.

Hade behövt detta just nu, lugn på landet 🙏
urladdning

När man är så urladdad efter två extrema arbetspass och vet att två pass till väntar, när man känner att man inte räcker till, när man känner att detta kommer aldrig gå men trots det kämpar sig igenom trots smärta i kropp, skjuter på sitt intag av energi, dricker max 2dl och har en sorg i hjärtat för man inte hinner ge den där extra omsorgen man vill. Fan för svensk sjukvård, fan för stress, fan för sjukt system. Trots detta är jag sjuksköterska. 

Uppladdning i soffan med allt jag kan tänka mig är gott, en skvätt tårar och min älskling. 

Hur mycket är det värt? 

inspirerande kvinnaEn friskare framtid

I helgen var jag o syster på ett träningsevent i falkenberg som heter en friskare framtid. Eventet var lördag o söndag. Helgen bestod av 5 pass, två föreläsningar av sabina dufberg (biggest loser) samt 56kilo.se. En helg med mycket endorfiner, träning, inspiration och träningsvärk på söndagen. Riktigt roligt!! Pepp inför fortsatt träningshöst!
Lediga dagar mitt i veckan

Dedär med lediga dagar alltså, guld värt! Mina två lediga dagar som strax är förbi har bestått av matlagning, bakning, städning, plugg, träffa syster o bror o hans tjej en sväng, tränat o nu ikväll haft myskväll med mannen med lite thaifood o greys anatomy!  Imorgon startar jobbhelgen med en jobbkväll. Nackdelen med nurselivet är obekväm arbetstid. Ogillar de skarpt men ser detta som en utveckling o en tid innan jag hittar ett dagsjobb. 


RSS 2.0