kärlek vid första ögonkastet!!!

åkte in till stan för o lämna sis vid tåget, vi åkte vidare till eurostop tänkte kolla på skor till mig, gick in i första skoaffär, ser ett par skor, tar tag i de. jag blev kär, sjukt! jag tog på mig de o ville inte ta av mig de!(de ville inte lämna mina fötter helt enkelt ) 
de fick följa med hem, ett par vagabond, 1000kr men halva priset 500! happy!


dresscode idag, skjorta lite instoppad sådär, o ett par blåa vanliga jeans
ett par armband från olika ställen, så som malaysia och turkiet


älsklingsfilm

kl 21.00 på kanal 5 ikväll går filmen "when a man loves a woman" den är sjukt bra o jag har sett den ett tiotal gånger och den är lika bra varje gång o det trillar alltid några tårar ner för mina kinder när jag ser den!

makalöst bra! SE DEN!




Guess what?

ni vet kortleken jag pratade om, den med musklerna? jag har beställt den nu! hoppas nu den är bra och kommer göra min inlärningstid roligare och lättare!! jag är superglad!

jag har suttit o skrivit o försökt rita musklerna idag, men det har verkligen varit sjukt svårt att rita de rätt o från vilka ställen de fäster o har sina ursprung och sånt. åå så bra att kortleken snart trillar ner i min brevlåda! wiie!


sista minuten..

sitter o kollar sista minuten resor, jag vill bara ge mig av på äventyr, bort från kalla sverige, bort från alla bekymmer, bort från detta dystra liv.. behöver komma bort och börja om från början..

man kan väl få drömma?


lite roligare frulle

minipaket med olika flingor gör frukosten roligare, dock är dessa cocopops jäkligt söta, inte precis nyttiga. haha!


åå detta skulle vi fått O2..

hittade precis en kortlek med över 70 av kroppens muskler, med ursprung, fäste, funktion och innervation. perfekt för oss spaelever som ska certifieras som måste kunna detta! dock kostar den 299 kr, vilket är sjukt dyrt för en kortlek, men tycker allt vi borde få en varsin sådan! den kallas förresten för "gubben i lådan" haha!
jag ska in imon o se ifall man kan hitta något liknande i någon bokaffär

http://www.optand.se/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=18&category_id=9&option=com_virtuemart&Itemid=1


nytt i garderoben

detta bar jag på min kropp idag


och detta följde med mig hem


vit tischa o ett par svarta jeansleggingsar

kavaj

öronhängen också + lite annat smått å gott

nu är planksteken på gång som ska mätta min mage, mumma!


söndagkväll

ikväll har jag duschat,(jagluktargottnu) ikväll tänkte jag tillbringa min tid med anatomiplugg, dags att börja, dags att ta tag i, omifallatt jag vill ha ett certifikat vilket jag ska så ja. om jag liksom ska ha någon fritid i vår så ja, det är nog dags nu.. ikväll har jag ätit x-antal julgodisbitar.. nu får jag snart inte sitta här nere utan måste dra mig upp till den andra televisionen för att bror ska ha sina homies här.


kolla nyduschad..




hon drömmer..

..tillbaka till catwalken.. o lyssnar på saving jane

This is what you get.
This is who I am.
Take me now or leave me
Any way you can.
Sometimes I trip and fall
But I know where I stand.
And if you're thinking about changing my direction,
Don't mess with imperfection.

imperfection- saving jane

som den kom..

jag begav mig till bästa vän igår, vi tog kvällen som den kom, vi tog en varsin drink, åt friterat & chibbade o dibbade och tog oss ett vps med J, vi jagade hund och skrattade ikapp, som vanligt.


goshunden


annandag jul

idag kommer moster och hennes man, idag blir det turkey turkey till food
och såhär ser jag ut idag


måste rulla ner nu
ikväll åker jag nog till findus igen
imon bastuu!!!

have a nice day folks

Juldagen

juldagen såg jag ut såhär

jag o bästa vän satte oss och planerade "hemligt" på roberts' i stan, vi satt där en bra stund
men efter ett tag gick vi hem till lyan och väntade där på att ta bussen 02.40


när vi kom hem från allt, så blev det matlagning vid ca 4 på morgonen


det är galet o vara med två galna systrar

mat lagades det iallafall, makaroner o köttbullar, haha

älskling!

blev en sen kväll/natt
tack bästa vän för att du är du !



älskling!

bästa vän är på väg hit!
får se vart kvällen bär oss


Julen -09

mysig julafton, kvällen har varit bra, dock är inget som det brukar, förändringar, tänker på farfar var och varannan minut, jag saknar honom! men tiden går och saker förändras både på bra och dåliga vis..








God Jul önskar jag er alla

vi har suttit hela morgonen med varm oboy och goda smörgåsar framför brasan

jag fick en kamera av mor o far, en cocktailbok av bror, en flaska rosé & en tröja av sis, trosor, biocheck, skönhetsprodukter av mor o far.

Tack kära familj

syster fick sötaste pyjamasen

brorsan fick en fin blå gitarr



GOD JUL!

det är julafton

julafton slog in för ca 30 min sedan, jag ligger i min säng med musik i öronen, funderar på morgondagen, grunnar över saker som inte kommer vara som det brukar, farfar saknas.. över allt i världen önskar jag att han var med oss imorgon, föralltid.. han är självklart med oss psykiskt..inte fysiskt..

idag såg jag ut såhär när jag åkte på ärenden
höga jeans, body, o kortarmad kofta

och nu ligger jag här


God Jul mina sockertoppar

The night before christmas

kollar på tomtefilm nu, myspys, här är ljus tända o tomtar lite här och var.
jag har slagit in alla mina klappar och städat mitt rum, jag fick med mig brorsan på ärenden och fixade det som fixas skulle. allt är klappat och klart.
nu väntar jag bara på att mami o dadi ska lägga klapparna under granen så jag kan klämma o känna lite, jag har ju inte en aning om vad jag ska få i julklapp i år.. spännande!! kanske inte är något alls, men det gör inte så mycket, bara jag får vara med de mänskorna jag älskar!

nu kommer lite bilder från förra årets julafton






älskade farfar, jag saknar dig så!!!
<3

23 december

betyder att det är endast 1 månad kvar tills jag blir 18!

betyder också att det imorgon är julafton vilket innebär en hel jävla massa grejer som ska göras idag. allt från att klä granen till olika ärenden som jag fått på mig att göra som behövs körkort för och det har inte lilla jag därför måste jag tigga med mig bror eller syster.. vilket inte är det lättaste då min bror bara ligger o ruttnar på sitt rum o sis jobbar o kommer hem runt 5-tiden vilket betyder att det på ett ungefär är lite för sent o ge sig ner..
julklappar ska slås in, mitt rum ska städas o pyntas, strumpan ska hängas, jaa m.m

retard bild


vem lämnade vem

jag har fått saker uppklarade, inte en droppe förens nu.. jag förstår mig inte på mig själv..
jag inser att jag lätt hamnar i fällan..





bara för en stund, några timmar eller så

jag o bästa vän tog oss in till stan igår, mys i lyan, besök hade vi med, korkade upp vinet o smuttade till filmen Taken, det blev som det blev.. idag lunchade vi på roberts och lallade omkring på stan, fick mig en jul&nyårsklänning inköpt, + julklapp till far min.. förresten fick en spikmatta av käraste bästaste vän i julklapp! jag ska sova på denna matta tills jag blir hålig.. happy! här hemma är det julstök, o jag sitter o vill helst bara försvinna, sova sisådär några år..


hej mitt vinterland

gick ut en sväng i kylan, i mitt vackra vinterland, här hemma, här på landet här är jag lycklig, det är här jag har växt upp det är här jag har mina minnen, det är här mitt hjärta finns.



bara på denna plats har jag många minnen

jag gick ner till sjön, underbara sjön, is

jag gick ut på sjön

jag var borta 1h och under denna tiden hann det mörkna
och nu 20 min senare är det kolsvart ute..

All we ever do is say goodbye

Love is really nothing
but a dream that keeps waking me.

idag sover jag länge, idag äter jag frukost sent, idag lyssnar jag på john mayer, idag tillbringar jag min dag i soffan, idag, idag, idag


Like a telegraph to your soul


för en stund var livet helt underbart!


I ain't missing you at all

härlig start på lovet!

lördagen spenderades med dansgänget och kul hade vi, dansade, åt, skrattade, svabbade golv, lekte o ja levde livet!

idag har jag varit hos Jossie, masserade folks, badade tunna, åt & lyssnade på gitarrspelande! mys!










JULLOV!!!

känns helt underbart o säga att jag har jullov! i torsdags så hade jag o sambo party, vi var runt 20 pers som dansade, spelade gitarr, sjöng, fågeldansen, snökastning (inomhus) med mera!.. jag o sambo stack på efterfest o lämnade de trötta hemma, på efterfesten blev det att kolla på massa gamla bilder och skratta åt härliga vänner! vid halv 5-tiden stack vi hem, kom hem o städade upp det mesta, jag tog mig en dusch och gick sedan o la mig runt 6-tiden.. sen upp igen 2h senare. iväg till skolan o sen till kyrkan där det bjöds på sång och härligheter! hem till landet kom jag efter kyrkan, trött som tusan somnade jag i soffan.. men stapplade upp till sängen o sov där några timmar.. min fredagkväll bestod baraa av att sova o kolla på tv, vilket var skönt!

idag ska jag tillsammans med gympan vara i en lokal och äta massa julmat och dansa och ha det mysigt! sedan ska vi alla sova där.. på söndag ska jag o Jossi massera 8 pers. äta mat och bada tunna! mysigt va ?
fullproppad helg! but I like it!



funderar på nyår.. J&C drar o åker skidor.. I drar till skåne och själv är jag kvar här i hålan..
känns väl sådär..
jag vill avsluta detta förjävliga år med folk jag tycker om.. men men
blir nog att jag följer med la familia som jag älskar!

wiiiiiiiiiiiiiiie

klarade matteeen!!! ikväll blire fest!


knas..

huvudvärken spökar idag igen, 3 dagen i rad? känns inte jättebra. är nog för att skolans alla uppgifter snart är klara och då släpper allt och jag blir ofta sjuk, när jag slappnar av igen.. så äre nog.. men i vilket fall som helst så skulle jag hämta en huvudvärkstablett inne på sovrummet, men istället går jag till städskåpet och letar.. haha helt borta är jag ..


på med nördisarna

buhuuu

idag har vi vår sista dag på spat för i år, idag har vi vår sista lektion med den bästa läraren som någonsin skapats, den underbaraste! åå va detta är tråkigt :(

min syster undrade varför jag skulle till kyrkan, anledningen är att vi slutar vår avslutning i kyrkan, med sång och musik. innan dess är vi i skolan och fikar. så där har du svaret sis!

höhö VG på anatomiprovet som gjordes igår iallafall !


haha särbild, detta är jag idag !

anatomiprov check!

provet är avklarat, lite av tyngden har släppt, 1 inlämning kvar den är påbörjad iallafall.. men mitt huvud mår inte så bra idag.. lång dag + att det blir lätt så när man har prov o sen släpper det..

pratade med sis en stund precis, hon vet vad jag ska få i julklapp, mycket spännande då jag inte ens har önskat mig något..

jag vill ha allt gjort, jag vill ha torsdag, jag vill ha fredag, jag vill ha lördag, jag vill ha söndag.. jag vill ha jullov, jag vill ha julafton..


såhär sleten är jag just nu..

snart lov..

vi är inne på sista veckan i skolan nu vilket känns hur underbart som helst. imon har vi osteologiprov (anatomi, skelettet) vi har lite kunder på onsdag och på torsdag då blir det lite shopping och därefter försöker vi dra till med lite partaj. fredag är det kyrkan som gäller och sen är skolan slut för detta året, sjukt skönt!!


fina vänner

tema.. headern

haha det blev rätt mörkt, ungefär så mörkt som livet tycks vara vissa stunder, så mörkt att jag nästan blir rädd för mig själv att jag gjort ett så mörkt, när jag alltid förr gjorde allt i de gladaste färgerna, nog har mitt liv blivit grått, men jag försöker mig uppåt och en dag då är jag färgglad igen. men det blev tråkigt. det blev det verkligen..

hålleer pååå..

ny header kommer så småningom..

jul jul jul kooom

jag tillbringade mina första timmar idag till dans, om jag inte sagt det förr så säger jag det nu, jag älskar det!
när jag kom hem somnade jag när mami pillade mig i håret, pluggade lite anatomi, masserade mami, knäckbak i huset, packning, åk med bror till stan, stryka kläder, tvätta kläder, sitta här, ska snart ge mig in på anatomin igen..bara några dagar kvar i skolan, det är skönt. sjukt skönt!

julgodisbak

jag passade på att sova länge idag, efter frulle bakade jag sis o ma julgodis, har hitills gjort tomtefudge, wienernougat och någon smörkola eller något såntdär, senare ska vi göra knäck. vi kommer bli runda i detta hushåll i jul. anatomiboken väntar på mig så får väl sätta igång med det också. prov på tisdag! snart jul snart jullov snart nytt år. åå va härligt! snart 18!


wienernougat och tomtefudge

majonnäsburken och två koppar kaffe


När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar . Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.

Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken . Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt 'ja'.

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras inne-håll i burken , vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv.

Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv.

Småstenarna representerar andra saker som betyder något , som hem, jobb och bil.

Sanden representerar allt annat - småsakerna.

Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen.

Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig.

Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till, åt det som gör dig passionerad.

Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om 'golfbollarna' först - sakerna som verkligen betyder något.

Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar.

Professorn log och sade, jag är glad att du frågar.

Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.

hittat på natacha peyres blogg



Luciafirande

kom precis hem från luciafirande, fint luciatåg, julmust lussebullar & pepparkakor, nu ska vi bara byta om lite fort därefter åker vi till BAS och blir hjärt och lungräddare!


detta är vi idag


avklarat


imon ska jag aldrig mer plugga Matte B nationella är avklarat, betyg återstår att se.. annars måste jag
imon ska vi till BAS o bli certifierade hjärt och lungräddare. rawr
imon ska jag dansa
imon ska jag hem
imon ska jag plugga
imon ska jag ha prov
imon ska jag sova
imon ska jag på luciafirande
imon ska jag gosa ner mig i soffan
imon ska jag tänka tillbaka på allt bra
imon ska jag krama min familj
imon ska jag...

 






I'm done


I've lost hope in love. I'm done. I can't deal with anymore broken hearts. I'm so fucking done.
I can't handle anymore nights crying over some asshole.

jag gråter inte, det gör jag inte, det vill jag inte spilla.. frågan "är det värt det?" nej..


leloveimage

halvdöd..

om jag dör innan helgen eller nästa vecka så är det pga allt jävla plugg vi har just nu. jag sitter verkligen begravd i matteboken, blir helknäpp på alla siffror och x och y och hitan och ditan och ditt och datt o fram o bak o hit o dit.. ..blä ..illtränar matte till torsdag- nationella.  onsdag/imon, tränar jag dessutom vilket betyder ca 3 timmar minus i plugget dock skönt å skaka av sig lite. torsdag börjar jag plugga på idrottsprovet vi har på fredag, bra planering va? men ibland måste man prioritera vissa saker före andra.. matten gäller kursen, idrotten har vi liksom ett halvår till + att jag fått mvg på alla andra teoriprov.. men det ska nog också pluggas in.. sen nästa vecka har man ju då anatomiprov vilket tynger mig minst lika mycket som matten. jag är alltså överstressad.. inte nog med det, en uppsats i medecinen ska in med, har jag börjat ? skulle inte tro det.. damn. jag är redan halvdöd. app app nu flyr jag in i matteboken igen.. 3+3+5+4+x34++3x åååå dö..


where did I go wrong?

det kryper i kroppen, jag vill ha jullov, jag saknar allt och ingenting, det är inte värt något längre som inte inger hopp. jag oroar mig över saker, jag grunnar över saker.


maybe I'm amazed

tidig morgon, dansa, kalas, hem, packa, stan, snart möta upp J.

stressvecka. stress inför jul. stress!


gör mig hel..

sov länge, pluggat matte i princip hela dagen, bästa vän kom, kollade på film, åt chokladmousse och busade. imon är det dans som gäller för mig 9-12 - älska! därefter fort hem och vidare på kalas med släkten. mys! nu ålar jag mig upp o kryper ner..


ge mig sommar & varma vindar

 

jag behöver åka iväg ett tag. jag behöver tänka över allt, jag behöver komma över allt, jag behöver bygga upp mig igen, jag vill bli mitt gamla jag.. jag trivs inte i mig själv längre.. jag vill fly iväg, bara ett litet tag, försvinna..
tro mig när jag säger det, jag har aldrig mått värre, detta året har varit det sämsta.. vet inte hur många liter tårar jag fällt detta året. det är inte lite. aldrig har jag mått värre.. och idag är det 1år sen och allt har förändrats så drastiskt. jag hänger inte längre med, jag vill stanna tiden, lägga mig ner på marken o bara sjunka.. det tar tid att bygga upp ett brustet hjärta, det tar tid att börja lita på sig själv, det tar tid att älska sig själv, det tar tid att bli alexandra igen, samma glada.. det tar tid, men all you need is love..


The most important thing..




Learning to love yourself

It is the greatest love of all



I believe the children are our future

Det är fredag, iallafall i 45 minuter till.. Dagen har varit lång, heldag i skolan på en fredag är inte det roligaste, "prov" i svenskan där man jobbade 2&2 gick bra, tror jag.. engelskan kolla på "I am Sam" = bra tillfälle för mig att ta igen de timmar sömn jag behövde och eftersom jag redan sett filmen innan så somnade jag till sisådär lite mer än 2/3 av filmen.  Matte = panik pga nationella nästa vecka. min fredagkväll skulle egentligen bestå av plugg. har jag orkat? nej! för det första kommer man hem runt 18.00  då bara sätter man sig i soffan, sen äter man, sen kom kusinerna på besök, sen efterrätt, sen massera så ne jag har inte hunnit med något plugg ikväll..blir bara "lite" mer plugg imon.. åå och ma o pa som ska till båstad på nån julsak o jag kan förmodligen inte följa med pga allt jävla plugg.. död åt plugg.. jag sitter o klurar på mitt mail, det är svårt att säga bra saker om en själv. men jag försöker så gott jag kan! ne om jag sover nu så orkar jag kanske upp imon så jag kan plugga på dagen så jag hinner träffa bästa vän på kvällen!

ha en fortsatt bra fredagkväll/natt
& puss på alla bra, puss på O2, Puss på familj, Puss på vänner


stresss

att vakna 11.30 är tamejtusan inte fel, så sent skulle man gå upp varje dag tycker jag! hade en mattelektion 14
,15 idag det börjar närma sig nationella vilket verkligen tar livet av mig. det är svårt, vi är inte klara och jag har en massa annat att göra i skolan. fan att allt ska komma i slutet precis innan jul, jag kommer stressa ihjäl mig!! vad sägs om lite skelettanatomiprov? ett engelskaprojekt? ett svenskaprov? och nationella matte B 4timmar? och ett mail som ska skickas iväg om varför just jag ska få åka till danmark o praktisera! fick nämligen nyheten igår att när vi ska praktisera så har de fixat 6 platser på 2comwell i danmark, den ena i helsingör och den andra någonstans 2-3 timmar längre bort. 3 veckor boendes på hotell. hotellmat jobba mest på helger o kvällar. men fan så kul, vilken möjlighet att utvecklas! så det måste jag skriva och allt detta i skolan innan jul.. sen har man ju en hel del o göra utanför skolan med. som om det inte kryper i kroppen på mig ändå.. ååå.. ne nu får jag sätta igång med lite plugg!

jag today no makeup



new moon

igårkväll var jag o mina tjejer på bion new moon, sjukt bra, satt nästan o snyftade igenom den. usch kärlek är så fint när det är rätt och killen är bra för tjejen, varför är inte alla killar som Edward? jag drunknar i honom.. innan bion så satt vi alla tjejer här i lyan åt kebab och snackade och tittade på twilight igen. mysigt! efter bion gick vi hem o pratade en massa därefter slocknade vi alla. imorse (11.30) när jag gick upp så såg det ut som vi hade haft fest, förutom att här inte stod några flaskor. haha. men 5 tjejer kan stöka till det vill jag lova!


3 månader!

sambo o jag bestämde oss igår för att vi verkligen skulle gå upp i rättan tid idag, göra frulle och kolla på julkalendern. vi kom upp precis innan när det var tänkt 30 min innan det började. vi orkar inte längre. vi blir sjuka. vi sover för lite. vi pluggar för lite. vi äter för dåligt ibland för mycket väldigt för onyttigt. vi städar bara när det passar oss vi tvättar när det behövs och vi sover när vi känner för det. idag kom vi nästan för sent. så länge vi inte kommer för sent är det okej. vi hade läxförhör i anatomi, det suger, det är svårt och jag oroas ständigt över om jag ska klara certifieringen.. vi masserade o jag somnade ännu en gång. det är skönt, med tanke på hur mycket vi sover här. efter skolan fikade vi och tjejerna. mysigt, bokade biljetter till new moon imorgon kl 21.30 vi ska mysa, tjejerna och vi, de sover här och vi ska lägga all tid till varandra.. sambo hade inte sett twilight så vi hyrde den, jag somnade och vaknade med ännu ondare i halsen än tidigare. imorgon har vi kunder på spat, hur bra är det att ha ont i halsen då? inte så bra.. jag tar itu med det imorgon, nu måste jag duscha därefter sängen direkt. kommer slockna direkt. glöm inte att jag o sambo idag har bott tillsammans i 3 månader!



nu. godnatt!

 


Anouk

It's funny how I blind myself
So I don't have to see
You're taking me down
And bringing me to my knees
Letting me know I'm alone

I'm not afraid to die no more
The house above yeah
Oh heaven won't you pick me up now

Love
All I needed was love
Someone give me some lovin'
I guess it's only meant for some of us
Oh oh yeah oh yeah yeah

Life has made me lose my mind
I'm not doin' allright these days
Lying naked on my kitchenfloor
So cold....well I,
I thougt I had a lion's heart
I guess I was wrong
I feel so damn lonely
Yeah yeah

Love
All I needed was some lovin'
Could someone give me some sweet lovin'
'Cause this is more than I can bare

My nights are getting darker as time goes by
How I tried to keep these walls from falling down
One way or another
They shut me down
They shut me down

Love
All I needed was some love lord
Could someone give me some sweet love
Some sweet love yeah
I guess it's only meant for some of us
Oh oh yeah oh oh yeah yeah love
Give me love though
Give me love lord
Love love love love love love love
Why why won't you give me some sweet loving
Oh baby oh maybe all right all right yeah

Love
I guess it's only meant for some
Oh yeah yeah yeah
I guess it's only meant for some of us

RSS 2.0