Dags att bada tunna

Ska iväg och bada tunna och käka lite pizza hos en god vän nu, perfekt lördagkväll såhär dagen innan man ska börja jobba! Kommer bli en supermysig kväll!


Stadiumoutlet

Var på stadiumoutlet häromdagen och inhandlade detta, 2 st Nike, stay in sportbh för 100 riksdaler stycket och en rosa vattenflaska för 10 riksdaler. Jag är redo att börja träna!


Thailandshopping

När man är i Thailand, eller rättare sagt Bangkok så är det shopping som gäller och visst fick man med sig en del hem..mina älskade koskinnsskärp

en del av det jag köpte


ta mig tillbaka till paradiset


mina senaste dagar

Åkte till min man i onsdagskväll efter en underbar heldag på ikea och väla med sis och Ida (Tack sötisar)
Jag är fortfarande jetlagad så jag somnade självklart till filmen som visades hemma hos my boy. vaknade upp pigg å glad igår och vi åt en god frulle och gick sedan ut i det fina vädret och promenerade längs havet. underbart! kollade sedan om filmen som jag somnat till och sedan blev det en liten tripp till lite olika affärer.
avslutade kvällen med god ceasarsallad och varma päron med after eight på som vi lagade till. GOTT!

imorse blev det god frulle igen som alltid och sedan tog jag bilen hem och nu ska jag strax fortsätta städa mitt rum, ser fortfarande ut som ett bombnedslag! Måste ju vara fint till helgen och snart är det påsk!


räksallad på väla

min man vid frullen igår

Jag idag


Thailand I Miss you
Systerystertid

Mitt rum ser ut som ett bombnedslag med kläder och prylar efter resan så det är dags för mig att ta tag i det och rensa garderoben så jag får plats med alla mina kläder, vilket inte får plats för tillfället.

ikväll tar jag bilen till syrran och är med på hennes gympapass, därefter ska vi grilla och mysa till det hemma hos henne och imorgon blir det utflykt. myspys med syrran väntar!


Jag är tillbaka

Nu är jag tillbaka från en underbar resa med min fina vän, har varit med om så mycket roligt, träffat så mycket nya människor och lärt mig en massa nytt, så många nya intryck, så många fina platser.

Jag kom hem i torsdags och sen dess har jag umgåtts med familj, vänner och pojkvän, kollat på våra bilder från resan och käkat våfflor hemma hos min resekompanjon, varit ute en sväng på stan, besökt gekås för lite shopping och myst en massa här hemma.


pojkvän och jag på bryggan när vi var ute o gick med leohjärtat
KÄRLEK


RSS 2.0