beställt

sådär nu har jag beställt klänninge som jag ska bära på bröllopet, då min pojkvän istället ska ha vit skjorta och röd fluga så blir det denna röda klänningen! vilket fynd dessutom, endas 269:- på chicy.se. nu får man bara hoppas att den passar!
 
 

Svamp och gris

Jag ma och pa begav oss upp i skogen för att se om vi hittade lite av skogens guld och visst gjorde vi det! Men vi hittade inte bara det utan även spår efter de fula vildsvinen som härjat i skogen. De vandrar och stoppar ner trynet i marken för att leta rötter och andra delikatesser och dessa uppbökade ställen har vi nästan överallt i skogen numera! Usch! Vi vågade inte gå längre upp i skogen efter att ha sett spår som var riktigt färska och det var inte en liten gris som gått där om man säger så! Nej usch! Jag har även sett de en kväll när jag körde hem från jobbet och det var ju inte bara en utan minst 25! Nej fy och usch för dessa förstörare!!


HJÄLP!

nu ska alla som läser min blogg hjälpa mig tycker jag! jag ska på bröllop den 1 september och behöver såklart något att ha på mig ( bra anledning till att shoppa ;) så nu måste ni hjälpa mig, jag har plockat ut lite klänningar  här som jag är sugen på. men vad tycker ni? ska man ha en lång eller kort klänning ? eller vad tror ni jag passar i? rosa har jag valt för min pojkvän ska ha en rosa skjorta!
 

Ärendeeeen

Ska strax iväg med ma och pa på lite ärenden, sjukt laaame att vara ledig ensam!


Mjuk pepparkaka

Igår fick jag för mig att baka mjuk pepparkaka vilket är ett av mina favoritbakverk! Yummie!


Onsdag

Börjar min dag med två äggmackor och en PW efter det! Härligt!


...


min höst

Beslutade mig igår för att börja plugga till hösten, har nämligen kommit in på sjuksköterskeprogrammet i halmstad och kommer att börja plugga. så har nu tagit tjänstledigt från mitt jobb för att till en början testa å se hur det är. känner jag att jag vill fortsätta så gör jag det, annars går jag  tillbaka till jobbet och väntar ett år till å ser vad jag vill göra.
 
Imorgon jobbar jag kväll och sedan är jag ledig 11 dagar innan jag jobbar 2 dagar till sedan börjar 10 dagars nollning som jag tror kommer bli hur kul som helst! Det roliga är också att min kära vän K som jag gick gymnasiet med också ska plugga samma linje.
 
Känns spännande att göra något annat, för just nu är min vardag väldigt tråkig och jag vet till 99,5% hur mina dagar ser ut på jobbet vilket inte alls ger någon spänning eller motivation till att gå till jobbet.
 
nu vet ni mina vänner, till hösten börjar det. (4sept) plugget!
 
'
Jag och min fina vän K

Myser

Jag och min pälskling myser innan jag ska bege mig till jobbet!


Presentkort

Inlägget under var ett gammalt som publicerades! Nu har i vilket fall som helst mitt presentkort på 1000 riksdaler kommit som jag vann på stayhard.se tävling om kvällens snyggaste outfit på club monday! Ja 1000:- shopping är inte fel!


Trött som en överkörd grävling

Är supertrött nu och ska strax hoppa i säng för att imorgon jobba sista passet denna veckan 7-16 blir det imorgon! Imorgonkväll kommer min älskling hit så vi äntligen kan mysa lite!!! Saknar han så på veckorna! Men så är det! Ja nu var det sängen ja!


ifall....

...man träffar mig ikväll så kommer jag gå klädd i något av det här
 

friday

ja nu är det äntligen fredag och jag är ledig i helgen vilket är superskönt!! Nu är jag redo att åka in till C för lite partaj, blir dock nyktert för min del för är ikväll chaufför, men lika glad är jag för det.. Min pojkvän tar jag med mig hem inatt och imorgon är det ingen mindre än min kära pappas födelsedag! 
 
utan mascara säger jag hejsvejs ha en trevlig helg! puss och fred ut!

Shoppingspöket har vart framme

Ja som rubriken lyder så är det! För visst behövde jag inte en ny jacka eller en klänning! Men ja de var fina tyckte jag! Vad tycker ni? Röd mockajacka och en svart klänning med tunnt tyg och längre tyg där bak


RSS 2.0