färgade fransar och bryn

har haft spa hela dagen och idag har vi haft färgning av frans och bryn + noppning så nu ser mina ögonfransar och bryn myyyycket fräschare ut tack vare K! fransarna blev kolsvarta och brynen fick bli ljusbruna och formen blev riktigt bra, detta var första gången jag färgade mina bryn så det blev riktigt snyggt! därefter blev det snack om make-up och lite smått o gott!

efter skolan blev det en snabb fika med girlsen och inhandlade mig lite nagellack (rött & genomskinligt) ögonfransböjare, kajal och ögonskuggor. nu sitter jag här och försöker få lite ordning på plugg m.m känner mig lite smått stressad inför kommande veckor men det ska nog gå bra får jag hoppas. lite stora grejer är inplanerade men om det klaras blir jag gryymt lycklig!

PUSS


har inget smink på mig, endast lite fondation

världens bästa

är tillbaka i lägenheten nu, körde in, kollade på lite skor med mami o papi och handlade lite sen åkte vi hit och fikade! (Tack mamma och pappa för att ni är världens bästa! jag älskar er! ) väntar nu på att mitt hjärta ska komma o gosa med mig! imon är det back to school och jag har världens längsta håla på 4h! men jag ska utnyttja tiden väl till plugg!

PUSS


bjussar

tiden går och ingen dag är som den andra..

lite småsegt o gå upp vid 6 imorse men det gick bra, jobbade till 14 därefter så blev det bara en sväng hem o sen direkt köra till farmor o hälsa på, sen blev det att hälsa på faster m.fam o de hade fått nåt så sjukt söta små kisseungar, de hade inte ens öppnat ögonen. smälte lagom mycket där.. sen körde vi en runda o hamnade på mormor och morfars grav, jag önskar ni fanns kvar i livet!

kom hem och somnade ett par timmar har bara gått upp o käkat nu men ska nog strax gå o lägga mig igen, är förbannat trött, imon blir det körning in till stan, sätta upp ett par bord o sen äre skoldags igen på måndag. tiden går och ingen dag är som den andra.


helgjobb

nu var det helg, skönt det, jobbet ringde nyss så imon blir det jobb, man tackar ju inte nej till lite extra pengar + att jag saknar mina små gamlingar lite faktiskt. så imon blir det ett par timmars jobb därefter så blir det plugg o körning o kanske hälsa på min saknade farmor.

igårkväll så gick jag o mitt hjärta upp och sprang 3km, riktigt skönt var det! men därefter så krängde vi en hel B&J- glass oooo så gott!

nu är jag på landet hemma igen och har ätit lite tacos, nu bjuds det på äppelpaj, underbart!


bild, google


massera ettor

skolan rullar på, nu sitter jag här och käkar frulle, ska strax bege mig mot skolan,  en arbetsmiljö och säkerhetslektion, därefter ska vi 3or massera 1orna. och förhoppningsvis ska vi färga frans o bryn o noppa sen med!
PUSS!


facelook today



GRATTTIIIIS!!

GRATTIS TILL MIN FINA ÄLSKADE SYSTER SOM IDAG FYLLER ÅR!! HIPPHIPPHURRAAA!!

LOOVE YOU!

mysig helg

i fredags så blev det en asmysig kväll hos en klasskompis, med massor av mat o prat. sjukt bra var det! igår så började jag o mitt hjärta med lunch o shopping, därefter så blev det att äta ute med mitt hjärta min kusin o hennes pojkvän + en vän till. det blev planka o den satt fint i magen min. därefter blev det färd hem till J där det blev lite gitarrspelande m.m mycket trevligt! somnade direkt när vi kom hem o imorse sjöng vi för min fina sis som fyller år idag! o god mat o efterrätt o grejer o nu är jag i lägenheten igen, har städat lite och så, imon äre skola igen men detta har varit en mycket mysig helg!


min kusin & jag

fredag

nu väntas 3 lektioner, därefter iväg till en klasskompis, ikväll får jag se vart jag hamnar förhoppningsvis hos min älskades varma famn!
ha en bra fredag!


pizzaa

hade ju som sagt bara en lektion idag, efter skolan kom ma o pa och hämtade mig så gick vi och åt pizza, gott! blev dock inget busskort köpt, men det får jag inhandla imorgon, 3 lektioner imorgon sen bär det av till en klasskompis på lite klasspartaj, trevans!


gammal bild från ett gammalt förkrök

tjingaling

nu kilar jag till skolan för en samhällelektion och för att sedan köpa busskort,
pussss



vuxenpoäng

har bytt glödlampa, utan att få ström i mig och allt funkade när jag var klar, woho haha, inte så svårt dock!
jag har även hunnit med att baka chokladbollar som jag o min pojk ska smaska på ikväll hade jag tänkt mig för nästa vecka sätter nämligen våran träning igång är det tänkt så måste ju faktiskt äta upp sig lite, även fast det inte behövs ;) ne nu ska jag slänga mig in i boken Åkes bok 2.0 som handlar om hans 32 ofattbara år, år av förnedring och utsatthet men också år av kamp. som vi fick från skolan idag, ska ta ut lite citat därifrån och den verkar rätt bra så menas jag väntar på pojken så vi kan laga mexicana o ris så får jag läsa lite!


bilder: google

ansiktsbehandling

är helt slut i huvudet efter en heldag i skolan med lektioner, arbetsmiljö och säkerhet, vård & omsorg och sista två lektionerna ansiktsbehandling, fick reda på lite vad vi kommer att göra nu sista året, bland annat vaxning, make-up, manikyr pedikyr, färgning av frans o bryn m.m ska bli kulikul, sen avslutade vi lektionen med en ansiktsbehandling o jag fick en såå gottt, behövdes verkligen! ikväll kommer nog min snutt hit så ska vi se vad jag kan laga till idag.. lampan i garderoben har gått sönder med så där är kolsvart så ska fixa fram en glödis! imon börjar jag inte förens 14.15 skönt va?



boots

tog mig till skolan, träffade min fina klass, fick lite information, gick på stan med fina C&E, åt lunch.

köpte mig dessa snygga boots på H&M! + att jag hittade ett par liknande fast bruna på ett annat ställe, funderar på att gå in och köpa de imon!



upprop

nu beger jag mig till skolan för o träffa min fina klass som jag nu ska gå ett sista år med, sorgligt jag bara tänker på det att splittras till våren, usch! nehe nu ska en macka ner i magen sen så står jag i skolan o kramar alla goingar!

smile like you mean it


hemsk natt!

kallsvettades heeeeela natten, så fort jag rörde mig frös jag ihjäl samtidigt som jag var plaskblöt, fyfabian vilken hemsk natt, vid 2-3 trodde jag det var dags att gå upp men nej, klockan skulle inte ringa förrens 6 ju.. har haft en förbannat jobbig dag med tanke på mitt tillstånd och har inhandlat ett helt nytt packe med panodil som jag nog kommer använda flitigt de kommande dagarna känner jag, för kallsvettas, det gör jag fortfarande o halsen värker.. usch, tur att uppropet i skolan inte är förrens kl 13.00 imon så man hinner sova en stund!

ne nu ska jag lägga mig i soffan o se om det är något bra på dumburken, sen får jag väl laga mig lite mat o försöka njuta av min sista sommarlovsdag i mitt liv. fyfan säger jag bara.


sommarlovets sista vals

oj oj dålig uppdatering ser jag här ja.. oj vad har hänt den senaste veckan egentligen? hm, jag har vilat lite men inte för mycket, jag har kört en hel del, jag har varit hos min fina sis o tillbringat en natt där med henne o hennes nya fina mister (kattunge) vi åt god kinamat & bakade en sjukt god kaka, browniesmet med cookiedough ovanpå, kladdkaka kan slänga sig i väggen! splasch!

jag fick världens finaste besök då min älskling överraskade mig genom att komma hem till mig efter sin fiskeresa när han sa att han inte skulle hem än på flera dagar, gissa om jag blev glad?! gosgosgos!!

sen har jag grejat lite i lägenheten, varit på countryfestival, varit hos min älskling, varit på metetävling/kalas ooooch nu har jag blivit sjuk, givetvis! när jag har viktiga saker för mig imon! FAN! nu ska jag in i duschen o slänga mig i min nya fina säng! woho, behövdes en ny här i lägenheten när man sover 2, blev ju panik varje gång i den förra sängen!  nehe o på tisdag sätter skolan igång igen. och mitt sista sommarlov i mitt liv är slut..


I think of you in colors that don't exist! I LOVE YOU!


samma visa

nu ska jag strax bege mig in till stan o plugga teori och ha en körlektion sen ska jag hem igen och samma visa imorgon. tjingeling!


my love


Jag älskar dig mitt hjärta
lycka är att vara tillsammans med dig


last day at work

nu har jag jobbat min sista dag denna sommaren, skönt! dagen har iallafall gått riktigt fort då det har varit fullt upp hela hela tiden! och helst så skulle alla gå på toa samtidigt.. haha! nu har jag en veckas ledigt innan skolan sätter igång igen, har en massa körlektioner i veckan och det ska packas o grejas i lägenheten innan jag bosätter mig så har en del att göra! nu ska jag plugga lite teori och sen ska jag bara slappa framför tvn, slå en pling till min snutt o se hur han har det och bara vaaaara o njuta av en veckas ledighet!


bild från när jag och min älskling firade 6 månader


goooos

har jobbat nu ett par dagar och min sista dag skulle varit igår men eftersom det var kris på folk så hoppar jag in imorgon också, det är ju inte fel med lite mer pengar. igår efter jobbet så kom mitt hjärta hit, vi lagade god mat & gjorde vår favvo, chokladmousse. gosade o gosade, för imorse så hämtades han upp av grabbarna de är på fiskeresa nu långt upp iväg o ska vara iväg en vecka eller något, vi får se hur länge de blir borta men en sak är säker, jag saknar honom redan!! har varit på kalas idag för min kusin som fyllde 20, trevans o mätt som tusan är jag nu! ska strax krypa ner för imorgon börjar jag 6.45, min sista dag hos mina tanter o gubbar!


pratade precis med älskling, de sitter under ett vindskydd o det ösregnar, aj aj!


ovanligt besök

blev väckt imorse av sis "KOM o KOLLA VI HAR SÅNNA LÅNGA SMALA DJUR UNDER ALTANEN"  ormar? hmmmm.. nej det var illrar, hujedamej vad söta de var, o vi låg upp och ner och kollade på dessa små liv som sprang omkring o lekte, 6 stycken illerbebisar, mamman och 2 små hade sprungit iväg och några var kvar som vi kunde titta på o de var där länge o pratade o busade o sprang omkring. men nu verkar de ha gett sig av, mamman har nog hämtat de små liven så får hoppas de befinner sig på en trygg plats nu! 

fick en del bra bilder, här är två av de!



oerhört söta enligt mig


GRATTIS!

Grattis till min älskade pappa som idag fyller år!!!
HURRA HURRA HURRA!
Jag älskar dig papi!


6 månader

jag och mitt hjärta firade 6 månader igår och vi hade en  helt underbar dag tillsammans, han hade fixat jättegod picknick som vi satt och åt nere vid havet och skålade gjorde vi för oss. pussades o gosade o hade det helt fantastiskt bra! jag älskar denna människa så mycket så jag nästan spricker! ÅÅ KÄRLEK!!

jag älskar dig

 


tired

igår blev det en utekväll som slutade som den gjorde, idag har här varit kalas för min bror som fyller 20 o jag är helt slut nu så snart blir det sängen!




RSS 2.0