helg och tentaångest

igår firades helgen in med lite plugg, ett pass på gymmet och ett mysigt restaurangbesök med mina goa brudar! hade en supermysig kväll! dagen har bestått av tentaplugg och som rubriken lyder så ja tentaångestspöket är nu i min hjärna! plugg plugg i en vecka nu från morgon till kväll o förhoppningsvis så klarar jag tentan på fredag!

nu är vi uppe på landet o passar voffisarna! myyys!
now bodybalance

nu ska jag traska ner till gymmet för bodybalance vilket är ett pass som kombinerar yoga, tai chi och pilates, riktigt härligt att avsluta dagen med!
pre workout

suttit i skolan hela dagen o lyssnat, men nu spritter det i kroppen trots förkylning o huvudvärk, en celsius kanske piggar upp mig för strax är det dags för ett härligt bodybalancepass. vågar mig på lätt träning med förkylning, dock hade såklart det bästa varit för kroppen att vila men nej en veckas vilning har jag redan haft så nu räcker det tycker jag!
mysig helg trots snor

i fredags åkte vi hem till landet o avnjöt en supergod tacos o efter det jordgubbar o glass, vilket fredagsmys vi hade! sambos hund var också med på inskolning o våra hundar lekte tills de slocknade, härliga pälsbollar!

igår (lördag) var det vinprovning som gällde, släktens present till mamma, supermysigt o jättegod mat!

trots snor så har jag haft en riktigt härlig helg med lagom mycket på schemat! å nu har jag krypit ner under filten med en kopp te å en film på tvn, laddar inför kommande vecka där bla seminarium står på schemat å mycket tentaplugg! å imorgon börjar min 20-dagars detox! pepp! redo att rensa ur kroppen ordentligt!

myshelg o redo för en ny vecka!
krasselstuga

har känt mig halvbra sen i tisdags o imorse bröt det ut med en rejäl förkylning, blöö hata! ingen träning denna veckan med andra ord förutom måndags, det kryper i kroppen nu!

dagen har bestått av plugg plugg och plugg, 2 veckor kvar till tenta! kämpa! läkemedel hit å laboratorieprov dit å lite sjukdomar på det, galet snurrigt just nu!

nerbäddad i soffan med gosfilten å tittar på idol, snart hela Sverige bakar!! imon föreläsningar hela dagen o sen hem till saknade älskade landet o världens bästa familj ♡

kokosplättar till lunch minsann o en c-vitaminbomb på det! frisk tack!one and only

min kärlek, min sambo, mitt allt!
my weekend

vilken helg o så himla bra har allt varit!
Tjejmys här i fredags med knytis o fest hos vänner igår med supergod mat o dryck! såå bra o så roligt har jag haft!!
tack alla som varit inblandade ♡kärlek till er ♡


egendesignat soffbord

vårt egendesignade soffbord är nu färdigt och på plats! underbara svärfar och sambo har byggt ihop det och de har gjort ett fantastiskt jobb! såå nöjd! passar perfa!! så glad så det spritter lite i kroppen kan dock bero på alla endorfiner eftee danspasset men herregud så bra det blev!


RSS 2.0