meatballs

tittar in lite snabbt åå är så aptrött o har huvudvärk, dör på denna trötthet. blö!
har iallafall vilat sen jag kom hem och ska bara laga mat innan jag är bänkad framför tvn hela kvällen..
ikväll blir det hemmalagade köttbullar!
vi hörs imorgon!


in town

nu är jag i lägenheten och har packat upp både mat som inhandlades och alla kläder jag har haft hemma och så har jag installerat mitt nya mobila bredband för det andra pajade ju. goodiegood så nu kan jag blogga härifrån igen med! ska slänga mig in i duschen nu innan min älskling kommer och innan big brother börjar sen ska jag ta mig lite te och en macka innan jag vräker i mig min Geisha som ligger på bordet, sen är det sängen för hela slanten!
vi hörs imorgon!


söndag

söndag och sista dagen på mitt livs sista sportlov, låter sorgligt och så är fallet med. buhuuu, mitt sista sportlov...
sov länge länge länge för jag inte sov så bra inatt. låg o drog mig i sängen innan det var dags för middag, fläskfilé satt gott i magen. ikväll är det in till lägenheten igen som gäller och hoppas på att få pussa på mitt hjärta. imorgon är det skola igen. buhu.



hej jag är jättetrött


Väla

har varit på väla hela långa dagen, kollat runt på kläder så huvudet bara snurrar. fick med mig 2 tröjs, 1 par bralls, 1 par trosor, örhängen, solisar o en piercing. nu sitter vi o kollar på melodifestivalen och katten ligger på bordet. ska göra efterrätten snart som jag visade igår!

Lite tråkiga bilder på kläderna o örhängena:
men först en bild på dagens outfit. herregud vad jag ser trött ut bara.







nails


sa ju att jag satt o grejade med nagelgrejer innan så jag fixade till några helvita naglar o målade till o satte på o såhär blev resultatet. rätt fult om jag får säga det själv haha


efterätter och pengar

har rensat bland mina nagelgrejer och grejat lite, städat bort mina kläder från golvet, gjort chokladmousse, egengjord. ätit plankstek, varit och handlat, gjort co-co-glass till morgondagens efterrätt. ska massera mami och äta upp chokladmoussen. belöningen för massagen är pengar till shopping imorgon, för då drar vi till väla och shoppelishoppar lite. får väl ropa hit mami och ta väl betalt för massagen ikväll, jag är dyr just idag för plånboken skriker efter pengar. mohahah. (jag är annars gratis för familjen) ´


detta är morgondagens efterätt
mmmm så gott.
bilden är tagen på recept.nu


Baby, you are my everything

saker gör mig irriterad, o det irriterar mig..
nu ska jag kolla på en film o sova!
godnatt

idag har varit en sån dag då jag bara vill flytta iväg med min älskling, till ett annat land.

Greece- i love you.
saknar mina resgrekvänner o Ios.


Blutsaft

en sak som jag har märkt på sista tiden är att jag är väldigt trött hela tiden, yr, blek, naglar som skivar sig  m.m och när jag gick ur duschen igår så blev jag svimfärdig och höll på och kräkas, jag har en liten aning om att detta kan bero på järnbrist så nu ska jag testa på Blutsaft och se ifall det funkar.

Floradix Blutsaft är ett flytande vegetabiliskt järntillskott som innehåller järn och vitaminer i en unik lösning. Den tas lätt upp av kroppen, återställer snabbt järnnivåerna och ger ny energi. Blutsaft rekommenderas idag i stor utsträckning inom sjukvården, både på grund av dess snabba påverkan på järnbalansen och för att den inte har någon negativ påverkan på magen. Blutsaft är idag Sveriges mest sålda järntillskott.

Järnbrist är vanligt. Faktum är att det är den vanligaste näringsbristen i Västvärlden. Över en halv miljon svenskar har för låga järnvärden.  Floradix Blutsaft har i över 60 år gett allt från gravida kvinnor till aktiva idrottare energi.

Eftersom kroppen inte själv kan tillverka järn måste det dagligen tillföras genom mat och dryck. Den största delen av järnet bidrar till bildandet av hemoglobin, de röda blodkropparnas färgämne. Järn är nödvändigt för bland annat syretransporten i kroppen.

Brist på järn kan göra att man känner sig trött och hängig, är lättirriterad och har svårt för att koncentrera sig. Nedsatt prestationsförmåga, huvudvärk, blekhet och ökat sömnbehov kan också vara tecken på att kroppen får för lite järn.

Är du kvinna, vegetarian eller aktiv idrottare kan du ha behov av extra järn. Gravida, ammande och äldre kan även de ha behov av ett järntillskott.


http://www.blutsaft.se/




Eat Pray Love

har haft mitt hjärta här två dagar och vi har bara tagit det lugnt då vi båda varit lite småkrassliga. vi har tittat film, krängt Ben & Jerry och bara myst, vart på promenix i skogen och ja inte så mycket mer. nu är han dock inte här längre vilket är sjukans tråkigt, ogillar verkligen när vi åker ifrån varandra. ska sätta på "Eat, pray, love" nu,  kollade aldrig klart på den häromdagen.


utbildningsdjungeln

och än en gång så sätter jag mig ner för att kolla på utbildningar om vad jag ska bli när jag bli stor och ännu en gång så lägger jag ner tittandet för jag har hamnat i någon sorts djungel och det finns inget som faller mig i smaken, detta är det jobbigaste ever! det är ca 2 månader kvar tills jag måste bestämma mig om jag vill gå högskola och vad jag ska gå. jag blir rädd, jag vill inte! jag vill inte göra något, det finns inget som faller mig i smaken. jag vill bara bli rik...

är det någon som har någon idé ? hur gjorde ni? någon hemsida? hjälp!



Gekås

kusinvitamin smsade mig imorse o frågade om vi skulle ta en tripp till ullared o ajemen det får det bli! så jag o mina två kusiner ska roadtripa till gekås, dock äre ju inte så långt haha men dit ska vi iallafall, vi kommer börja med buffe på kinarestaurangen mmmm mumma! sen blire in på gekås o fynda lite! väntar på att kusinen ska komma hit o sen att brorsan ska komma hem med bilen sen ska jag hämta den andre kusinen vid busshållsplatsen sen bär det av! vi hörs sen!
Love/A



The Cove

har precis kollat  på dokumentären "The Cove" som är den bästa och mest vidriga, hemska dokumentär jag sett!
det handlar om ett ställe i japan där de slaktar delfiner om de inte ser ut som flipper, de fångar in en flock delfiner, spärrar in de, låter delfintränare komma och välja den de vill ha och köper den för en stor summa pengar. de som inte duger de huggs, dödas, man ser att hela vattnet färgas rött, köttet säljs som valkött men är delfinkött som innehåller mycket kvicksilver som gör att du kan bli förgiftad som kan leda till en rad olika sjukdomar och men, bland annat kan du bli blind. detta står även på skolmenyn vilket faktiskt gör barnen sjuka i framtiden.

det handlar då om en man, en man som var med i flipperfilmen, tränade flipper och såg flipper ta sitt sista andetag i hans famn, delfiner kontrollerar sin andning och denna gången så tog han ett andetag men fortsatte aldrig, o sjönk till botten, detta fick denna man att tänka om och har kämpat mycket för delfiner att släppa de fria. i vilket fall som helst så kämpar den här mannen då med att sätta upp massa kameror för att se vad de håller på med i viadukten. delfiner blir superstressade i fångenskap  och tar ibland självmord och delfiner som är så sjukt smarta djur kan se igenom dig under vatten, de ser om du är gravid, de ser ditt skelett. de sover bara med ena hjärnhalvan och kan vara vaken och göra saker ändå. jag är riktigt fascinerad av dessa djur och de är så otroligt vackra. detta är verkligen en dokumentär som fick mig att vilja åka dit o bara trycka upp folket som håller på med denna slakt o fråga vafan de  håller på med. jag blev rörd och förbannad! se filmen/dokumentären!

jag rynkade pannan så mycket så jag numera har ont i huvudet och ska gå o lägga mig! natti! 

ciaciao


flygen dundrar fortfarande förbi, men nu ska jag strax ta bilen till stan, ciaociao!


Krig?

vaknade av att ett stridsflyg dundrade förbi i högsta fart, väldigt lågt, vilket lät som fan rent ut sagt. därefter har det kommit ett par stycken, vet inte om det är samma som kört fram o tillbaka men det har iallafall kommit ett par stycken. antar att de övar sig, för det är väl inte krig? huh? i vilket fall som helst så är jag vaken o ska ta bilen in till stan om ett par timmar! vi hörs sen när jag kommer hem!


Love is smiling on the inside and out

men titta där ja, där fick ja till mig ett litet inlägg med iphonen, goodiegood! Tack anonym!! hade dock varit roligt att veta hur man sätter in bilder med, så vet du det så SKRIV! tycker inte om att blogga utan bilder! tycker heller inte om att läsa bloggar utan bilder, faktiskt! nu är det dags för mig att inta sängpositition, ska in till stan imon och äta med ett par vänner! :)
natti!!
Love/a


Testar skriva från iphonen

Blev tipsad av anonym att man faktiskt kunde blogga via iphonen så nu testar jag ;)men hur gör man med bilder o så?? Tacksam för svar!! Tack tack!! :)

ingen uppdatering

har uppdaterat...INGENTING... denna veckan. orsaken är att mitt internet på datorn inte har fungerat av någon konstig anledning som pappa ska ta reda på och det går ju inte blogga via Iphone till blogg.se vilket suger väldigt hårt. men jag har haft en vecka med skola såklart, nu i helgen har jag varit hos min pojkvän då hans mamma fyllde år så det har firats med trerätters. och jag o hjärtat har myst med promenix på stranden m.m  i fredags var jag på välgörenhetskonsert för två av mina vänner som ska åka till afrika och volontärarbeta så de hade grejat till en konsert med lite olika uppträdande. kul! nu är det lov för min del och den ska spenderas med  syster, pojkvän, vänner och kusiner inte alla på samma gång dock haha ;)



två bilder från vår promenix på stranden
sickan på bilden lille voffen. o söta molly var också med


natti natti

är hemma o har svullat med god mat o snacks. ska dra mig till sängen nu, upp i tid imorgon o ta bilen in till stan för ett spinningpass o ett par timmars teori i spinning. kul!! ska ringa min älskling nu, sen äre drömmarnas värld som gäller! vi hörs imornkväll! natti natti!!
Love/A


Dance baby dance

det är fredag mina vänner, jag drar mig till estetiskt val, dans 2 timmar + 30 min teori, sen tar jag mig hem till fina landet och stannar där i helgen, men jag ska ta lilla bilen in till stan både lördag o söndag för spinningutbildning!
vi hörs!!
Love/A



Hamrar du på mitt huvud?

det var helt okej igår, jag var inte på jättefesthumör och blev väldigt trött under kvällen, men det var trevligt ändå. tog taxi hem runt halv 2 tiden och vaknade runt 10-tiden men låg kvar länge i sängen. har nackvärk och huvudvärk som inte är rolig, så fort jag rör mig så känns det som någon hamrar på mitt huvud.. bakis är jag nog inte då jag inte drack så mycket och absolut inte kände mig full. men man vet ju inte. har legat i soffan idag för det mesta, varit några vändor i källaren med tvätten, inte kul o bo längst upp sådana här dagar när huvudet bultar o man ska gå i trappor. imorgon är det ett par timmar dans som gäller, sen vet jag inte hur jag ska göra, hem? eller stanna här? vill ju faktiskt inte vara här själv hela helgen men ska vara i stan på dagarna iallafall, har ju spinningutbildning! nee nu ska jag äta något o ringa till min man.
Love/A



2 bilder från förfesten igår, det kommer fler när jag lagt in de på datorn!

delfinskötare

nu har jag kommit hem för att vila lite, käka lite och duscha och göra iordning mig inför kvällen. hoppas det blir kul. ska först på en inflyttningsfest i stan då en i klassen precis flyttat ihop med sin pojkvän. förpartaj där och sen vidare till studentfesten! vi hörs imorgon!
love/a



studentfest!

drar mig till skolan för en samhällelektion och därefter kund kl 13.00. lite roligt att det är folk som vill ha just mig som terapeut, som jag inte ens vet vilka det är? haha men det är ju positivt! ikväll är det studentfest tema: vad du ville bli när du var liten! jag ska vara delfinskötare ;) vattenslickat hår, visselpipa, uppblåsbar delfin! vi får se hur det blir! förfest/ inflyttningsfest innan också! kanon!


TACOSOPPA

Tacosoppan igår blev faktiskt riktigt god och sjukt lätt att göra!! jag hann dock tyvärr inte baka några ostfrallor, men jag köpte såna som är halfbaked så ska de vara inne i ugnen 7-10min, jag la på lite riven ost också så blev det nästan som ostfrallor! ;)

tänkte lägga ut receptet ifall någon är sugen på att göra soppan! :)

Detta behöver du:

250g nötfärs
0,5 påse tacokrydda
1 gul lök
4st potatisar ( jag tog fler, det kan behövas)
1 liter vatten
0,5st grönsaksbuljong
0,5st köttbuljong
1msk soja
3 vitlöksklyftor
1 paket á 250g krossade tomater

GÖR SÅHÄR:
1. Skala och tärna potatisen, koka den i vattnet med buljongtärningarna ca 7 min
2. Bryn löken och färsen med tacokryddan
3.Blanda färsen, tomaterna, vitlök och soja i potatisvattnet där potatisarna är.
4. Låt alltsammans koka några minuter och tillsätta kryddor efter smak.

servera med nybakta frallor med smör på och ett glas mjölk - MUMMA!


eller så kan man servera med lite tacochips som på bilden!
bild: google

manikyr-prov

drar mig till skolan efter en natt med ett fåtal timmar sömn , blåst har det gjort heeela natten! har praktiskt manikyrprov i skolan så hoppas det går bra!


stannade hemma idag

jag stannade hemma från skolan idag, halsen ömmade och jag behövde vila för att jag ska bli bättre, hinner som sagt inte vara sjuk. studentfest på onsdag och spinningutbildning i helgen = no time to be sick.

jag har gjort ungefär ingenting idag, även fast jag behövt göra det, jag har letat recept och skrivit inköpslista så ska strax gå och handla. ikväll hade jag tänkt och göra en tacosoppa med ostfrallor till (så måste börja baka snart om jag ska bli klar idag)

ska väcka min man som somnat så han kan följa med mig och handla (bära kassarna) hihi

bild från förra studentfesten - crazy christmas, här ser ni julegrisen, jesus, jesus vise man och jesus mamma maria.


Balklänning- CHECK!

Beställt balklänning - CHECK!
jag ändrade banor, från maffig till lätt! hoppas nu bara den blir bra och att den passar!
jag chansar och kör på beställning från internet.

så jag och min baldejt kommer vara maffig & lätt! blir nog bra får vi hoppas!


såå mysigt!!

hade det riktigt mysigt på restaurangen igår, det blev planka och en god dessert, vaniljglass, frukt och deras kolasås (smakade knäck) gott! supermysigt var det och jag är så himla lycklig med mitt hjärta! vi åkte sen hem hit till landet och mös. har idag varit en sväng på gekås, köpt mig lite överstrykningspennor, suddgummin och sånt nödvändigt! nu har jag halsont, men hoppas att det går över, har ju så mycket som händer nu framöver!! har absolut inte tid att vara sjuk!! myser iallafall framför tvn och där förblir jag denna kväll!

Love / a





storm

ikväll blir det som sagt god mat med min älskling, o längtar, det ska bli så gott!! efter maten ska vi förhoppningsvis ta oss hem till landet men det vankas storm, klass 2-varning så vi hoppas vi kommer hem, men det ska nog inte börja blåsa förens imorgon så! nu ska jag leta musik inför nästa helgs spinningutbildning sen ska jag ta tag i städning och disk och börja göra iordning mig inför kvällen! vi hörs när vi hörs! ha en fin helg!
Love/a



Love & other drugs

vi hade en riktigt bra kväll igår, vi kollade på bion "love & other drugs" den var faktiskt riktigt bra även fast folk har sagt att den är dålig så tycker jag verkligen man ska se den! den är fin! ikväll har vi bokat bord på Pio's så det blir nog planka där, sen åker vi förmodligen hem till mig och myser vidare! men först ska jag till skolan för 2 timmars dans och 30 min dansteori!

Love/a


1 år!

det är inte vilken dag som helst idag, idag har jag och min älskling varit tillsammans i 1år! tiden har gått så fort och det har varit en helt fantastisk tid! Jag älskar honom! nu ska vi på bio och imorgon ska vi ut och äta!


ett hav av utbildningar

mitt pluggande går inte så bra, har fastnat i ett hav av utbildningar. blööö, jag ska ta mig upp på land nu och försöka mig på plugget igen! vi hörs!

nu har jag och ska jag

nu har jag:
- anmält mig på hfab
- skickat ansökan om sommarjobb + timanställning

nu ska jag:
- råplugga på mitt samhälleprov
- dricka chaite
- plugga på naturkunskapsinlämning




PUSS




nya pjucks

Mina nya skor, 399:- Skopunkten

har även köpt mig en vårjacka för 399:- på H&M men den fanns tyvärr inte på deras hemsida, så har än sålänge ingen bild! den är iallafall mörkblå!


stressad över min framtid

åå vad dålig jag är på att uppdatera, men sitter inte så mycket framför datorn, sitter mest med min Iphone om ens det och det är så dåligt att man inte kan uppdatera på blogg.se via den! sugit! men men nu är jag här igen, jag är ledig och har sovit länge, har en hel del att ta tag i, så får väl sätta igång med det nu, har bla. prov imorgon i samhälle så det är plugg som gäller! är även riktigt stressad över min framtid och hela våren nu, allt som ska göras, jag ska beställa min balklänning, boka frisör, köpa studentklänning, ja you name it, det är mycket mycket mer. mest av allt oroar jag mig för vad jag ska göra efter studenten.. plugg? vad ska jag plugga isåfall? jobb? vart ska jag jobba?? förslag? ge mig!


detta är gårdagens outfit!

RSS 2.0