fin dag med fina kusiner

jag har haft en fin dag med några av mina kusiner, vi har fiskat, badat, grillat, fikat, varit ute på PW, fikat ännu mer, ja med mera med mera. det är härligt o ha kusiner nära.. glömde dock ta kort :(

men men såhär såg jag iallafall ut idag



jag håller mig ute

jag håller mig ute på altanen på min lediga dag. skönt!



nytt i skohyllan

o det tackar jag min underbara mami för :)





en dag i taget

idag har jag jobbat 7-13 sen ikväll har jag mami o papi varit i stan o gjort lite ärenden, lämnat lägenheten för gott, käkat pizza på capri och till slut tagit ett kvällsdopp, nu ligger vi utslagna i soffan o snart är det läggdags. jag tar en dag i taget i hopp om en ljusare framtid. just nu går mina dagar ut på att skingra mina tankar från situationen jag sitter i, att försöka o puscha mig själv när jag sitter där o gråter till lik förbannelse..


ikväll har jag gått runt såhär dock inte med tjocka koftan på hela tiden.


i'm gonna miss you so damn much

jag stapplar vidare på mina ostadiga ben, i försök om att bli stark som person, som mig själv. utan en stöttande pelare. under dessa svåra dagar finns det några som varit där för mig, o tröstat mig hela natten o dagen o det är mina underbara föräldrar. när jag blir stor ska jag ha ett förhållande som mina föräldrar har, de gör allt ihop och jag har aldrig sett ett par föräldrar som är så bra ihop som gör saker ihop och håller ihop i vått och torrt så som mina gör. det finns säkert men de har jag aldrig stött på.. min familj i vått och torrt, alltid och förevigt älskar vi varandra. så tacksam! massa kärlek till mina fina vänner också <3


Jag älskar er obeskrivligt mycket.


3/2 2010- 26/6 2011

jobbigt, hemskt, tårar, brustet hjärta, klump i halsen hela tiden, minnen som virvlar omkring, en sista kram, ett sista farväl, en sista kyss. Tack för allt mitt hjärta, det har varit den bästa tiden i mitt liv. jag älskar dig...


what am i supposed to do when the best part of me was always you..


Jag är tom

Väldigt tom. Mitt hjärta har brustit ikväll o jag har aldrig varit såhär ledsen i hela mitt liv...

irririiiiriiiiiterad

är superirriterad idag, på allt.. hoppas jag kan sova bort det. imorgon ska jag jobba mellan 7-13 o efter det får jag se vad jag gör.


midsommardagen

midsommardagen bestod såklart av att sova halva dagen och städa och åka hem, jag åkte med mina vänner J o K hem och vi åkte o fiskade lite, fast jag o K satt mest o käkade ostbågar och frös. när det kvällnade så åkte vi hem till J igen och åt vitlöksbröd, gott! sen åkte jag hem o somnade så gottt i min säng.



midsommarafton

min midsommar firades i en stuga vid havet, tillsammans med ett par vänner, supertrevligt och god mat. vi åkte ner redan i torsdagskväll. midsommaraftons förberedelser bestod av skrubba potatisar, rensa jordgubbar, göra tårta, duscha, sätta upp partytält m.m mot kvällen kom det fler folk och vi grillade, lekte lekar, och när det började bli för kallt för att sitta ute så gick vi in i stugan och eldade i den öppna spisen, lyssnade på musik, gitarrspelande, sjungande, dansande. ja det var väldigt trevligt!

















Midsommaraftonsoutfit


Sleep tight

Hoppas att ni haft en finfin midsommar! Jag kom hem för ett par timmar sen men inte orkat uppdatera så all uppdatering om min midsommar och massa bilder kommer imorgon! Så kika in då! Nu ska jag sova! Natti natti!

GLAD MIDSOMMAR!

nu ska jag dra mig till sängen, fick ju hoppa in på jobb imon, så jobbar 7-13 sen ska jag träffa en vän och vi ska handla och så inför midsommar, sen drar vi till hennes pojkväns stuga där vi kommer att fira midsommar ihop ett gäng. med grillning och lekar.  min älskling ska tyvärr jobba så jag får fira utan honom, tråkigt värre :( vi hörs midsommardagen om vi inte hörs imorgon!

ha en fantastiskt bra midsommar!


mina inköp




Förövrigt gillaar jag hur jag har sockar på mig till shorts och vårt stökiga kök och en mamma o pappa som smyger omkring i bakgrunden ;)


Dagens outfit



Sitter på bussen

Sitter på bussen hem efter en dag med lunchande, fikande och shoppande! Visar mina köp o dagens outfit när jag är hemma! :)

Orkar inte gå upp

Klockan ringde för en halvtimme sen o det är egentligen dags för mig att gå upp, jag är supertaggad inför shopping o träffa mina vänner men guud jag har fastnat under täcket! Shit jag måste skynda mig Om jag ska hinna!!! Vi hörs sen, hinner jag så kommer en outfit innan jag åker! Ha en kanonbra dag!!

time for sleep

klockan är mycket, det är dags att bege sig in till drömmarnas värld efter en bra dag, imorgon hoppas vi på en lika bra, jag ska nämligen in till stan och luncha och shoppa lite med ett par vänner. skoj!! vi har inte träffats sen studenten, så det ska bli kul och catcha up lite! men som sagt, dags att sova.
Godnatt!


idag har jag gått runt såhär



Today

Blev en sväng till min gamla praktik för o säga hej, en långfika med min fina vän J, mys! hälsat på farmor en sväng, tackat ja till lite jobb på torsdag, fastän jag är ledig denna veckan. ja o nu ligger jag här i soffan trött o hungrig och väntar på maten.


Godnatt

ligger i sängen, tänker sätta på en film som jag kan somna till. det har varit en bra dag!
imorgon får vi se hur dagen blir, har lite inplanerat.
Godnatt!


Goodiebag.nu

idag landade min goodiebag i brevlådan, så nu ska här provas.




det fanns inte så mycket att välja på när jag valde ut min goodiebag, men detta blev det och det ska testas!


Detta fick jag med mig hem





midsommaroutfiten är räddad


20 juni outfit



lätt o skön outfit för en sväng till gekås
som jag ska åka till nu, regnet öser ner så fort in i bilen är det som gäller.


utstädning och mys

utstädning av lägenheten igår, puh, nu är det klart! dock är det en hel del som ska packas upp här hemma nu och ställas iordning, bland annat alla mina kläder som ska proppas in i garderoben. har ingen plats. jag har en säng som ska bytas ut här hemma o 2 som ska ställas bort. jag har massa massa andra saker som ska göras och jag ska börja på det nu idag.

min älskling hjälpte till igår (guld värt). o efter städningen följde han med hem, käkade gott, och ännu mer gott. mös till filmen "the kings speech" som förövrigt var väldigt bra. var supertrött efter dagen så somnade så gott jämte världens finaste pojkvän sen. nu har han tagit sig hem igen, för honom börjar jobb imorgon och för mig en veckas ledighet. tajmat? nej. men sånt är livet!

dags och sätta igång nu innan jag somnar här i soffan!


Gårdagens outfit



think positive

stay strong, smile, be positive.




kvällens smaskigheter

Detta har landat så fint i min mage ikväll. uppladdning inför utstädning av lägenheten imorn. flyttt. sorgligt.


plankstek

jordgubbar och smält choklad. yummi


nytt i sminkväskan


en affär här i byn har gått i konkurs o säljer ut allt för 60%rea så detta fick jag med mig hem för 94:- en rouge från deborah och ett volumeshine från nivea


slöfock behöver kraft

ligger i soffan o slöar, förbereder mig för ett kvällspass med jobb, 16-21.15. bara idag o imorn kvar, sen är jag ledig en vecka, haha. skönt! behöver samla kraft och lite positivitet till att jobba. är urtrött på att jobba redan! o jag känner att detta vill jag absolut inte göra mer än i sommar bara.. men nu, dags för duschen.


saknar min pojkvän


jordgubbar

aj aj aj, jag har åkt på lite halsont vilket inte är så kul första dagen på jobbet. ligger i soffan och vilar upp mig, jobbar som tur är kvällen idag, börjar 4. fram tills dess är det bara slapp som gäller. jag som hade tänkt gå ut o springa idag, blir inget med det :(

har iallafall ätit en god sommarfrulle idag, jordgubbar och mjölk, mmmm så gott!!



goodiebag.nu

jag har precis beställt hem en goodiebag, fick ta det som fanns kvar, en duschcreme från nivea och bodylotion från barnängen, detta ska jag testa och sedan redovisa.


ångest..

jag har "jag vet inte vad jag vill bli" ångest. vad ska jag göra med mig själv och mitt liv? det är riktigt jobbigt o inte veta vad jag vill bli. inte veta vart jag ska ta vägen...

GE MIG FÖRSLAG?


fila fila fila

har tillbringat ett par timmar till att fila bort mina gelénaglar, herregud vad jag har filat o filat o filat! fick iallafall bort det mesta, resten får växa bort. anledningen till att jag har tagit bort de är för att jag ska ju jobba inom vården nu i sommar och man får inte ha långa naglar då, det är inte hygieniskt. även fast jag hade velat ha kvar de. jag trivdes så himla bra i de och jag kommer garanterat fixa nya någon gång i framtiden.



jag tycker själv att det ser mycket fräschare ut när man har gelenaglar, det gör hela handen mycket snyggare.
nu är mina fula naglar tillbaka. buhu


söndag 12 juni

min älskling kom igårkväll, vi sov länge idag och gick sedan upp för frukost och ut på sjön, grabbsen skulle åka vattenskidor och magplatta(?)  härligt o vara ute i den friska luften. är fortfarande trött efter studentfirandet så efter att älskling åkt hem så har jag bara legat i soffan och sovit o kollat på tv. skönt! imorgon är jag ledig och på tisdag börjar jobbet.




för vi har tagit studenten, fyfan vad vi är bra












en helt fantastisk dag blev det, o jag saknar redan mina fina tjejer!
Tack för allt, tack för alla fina blommor och presenter. tack för all uppvaktning! love!


det är över nu..

det är över nu och jag kan inte förstå det. jag ska berätta mer imorgon och bilder kommer upp från min student. det var en fantastisk dag!! o jag känner mig inte redo för att lämna min fina klass. jag har inte förstått ännu att vi inte kommer ses varje dag.. sorgligt är det. o jag kommer sakna de så himla mycket. tack mina fina tjejer för att ni är och har varit världens finaste! jag älskar er!

inväntar min pojkvän som är påväg, sitter här trött och sleten.


jag kan inte fatta!!!!

Jag kan inte fatta att jag imorgon tar studenten, det är helt sjukt. jag kommer vara superbölig imon haha. nu har jag en del att göra, sen blir det kvällsmys med min fina vän kajsa för att imorgon kl 05.30 ta bussen ut till fina josse där vi ska käka frulle ihop o dricka mjölkdrinkar innan det blir champagnefrukost i skolan. full rulle imorgon!


DONUT

Har precis byggt min egna donut av söndriga strumpbyxor som jag rensade ut innan idag. det är en hårdonut, för er som vet vad det är, ska sätta upp håret i en donut imorgon så ska ni få se hur det blir! :)


första doppet

Tog mitt första dopp i sjön för i år, åå så härligt det var, riktigt uppfriskande och jag frös inte ens, kunde tillomed ligga i en stund. häääärligt!! ligger nu o tittar på Big Brother -finalen. imorgon är det städning o plugg som gäller sen kommer världens finaste hit


vad tycker ni om fräknar?
a face without freckles is like the sky without the stars. eller ?


Dagens

såhär ser jag ut idag när jag drar en snabbvisit till gekås



new in

fick med mig en västliknande tröja, ett par bralls och två par skor





En dag med sis på stan

Begav mig in till stan lagom till öppning och för att möta upp sis. vi gick runt i en massa affärer och jag fick med mig lite hem. vi har både fikat och käkat och ätit glass idag och nu är det dags för grillning här hemma på landet. sitter samtidigt här med religionen, vill få den gjord men det är ju så mycket att skriva att jag blir orolig hur mycket det får vara egentligen, har ingen max-gräns att gå efter. men men. mmmmm nu börjar det lukta mumma här, jag sitter ute på altanen och det luktar grillat, solen steker och det är en helt underbar sommarkväll.
bilder på mina saker kommer senare ikväll.
tjingeling





jag och min lilla bubbla

jag gjorde ingen religion idag, jag gjorde ingenting idag, jag låg i solen o gottade mig, sorterade lite smålådor inte så mycket mer blev det av min dag. jag har gått runt i min egna lilla bubbla. inte sagt så många ord utan stängt mig inne i mitt jag.. sådana dagar har jag ibland. och idag var en av de. imorgon ska jag ta mig ur min bubbla, det är dags för shopping med min älskade syster. gillas.
Godnatt, jag kryper sakta ur min lilla bubbla.


underbart väder

sitter ute i hammocken och myser, vädret är helt underbart och jag önskar att det blir såhär på nästa fredag med. lyssnar på musik o taggar in studenten. jag ska försöka göra lite på min religionsuppgift också så jag får den gjord.


hmmm??


Surfs up

För pengarna vi tjänat in på Student spa så åkte vi i tisdags till Varberg och surfade, åt god mat, hade yoga, åt lite mer, jag och Emelie slog världsrekord tillsammans med 280st andra massörer i massage och vi hade en helt fantastiskt dag med klassen. kära O3.








nedersta bilden lånad av Hallands nyheter
http://hn.se/nyheter/varberg/1.1235015-282-massorer-i-stort-varldsmastarforsok


det allra sista

När man tror att allt plugg är slut forever så fick jag igår en komplettering i religion för att få MVG i betyg så det är klart jag ska göra det, men guuud vad segt det är o jag orkar verkligen inte. gräva 5000meter ner i en uppgift är såå jäkla segt.. men men jag har ett par dagar på mig att göra klart den så det ska jag nog fixa.

idag har jag förövrigt varit på delegeringsutbildning för att få dela ut medicin i sommar till the oldies. så nu är det gjort. ikväll blir det grille med la familia och bara ta det lugnt. kanske fortsätta på religionen.


bild från balen


RSS 2.0