skithögtid..

det händer verkligen inte ett skit. är jag förvånad? nej.. fan. I hate you all and your fucking fuckers to friends.. mhm. sug på det ett tag.. slowwwllyyyy.. ne vad säger ni, jag dissar halloween i år..

ne men jag tänker shoppa med sis imon i vilket fall som helst, om jag så ska behöva skita ut pengar..


whatever you want to do. do it now. for life is time. and time is all there is.


skräckmaraton

har besökt kusinen i kärleken tillsammans med min andra kusin, har där kollat på lite skräckfilmer, "the uninvited" "they wait" och "the last house on the left" mycket bra var de! Till detta blev det tacos och FÖR mycket godis, är fortfarande mätt! var i stan o lallade runt både idag och igår, inget inhandlat för är man pank så är man.. ikväll blir det bara att ta det lugnt, är jättetrött o huvudvärken är på besök..

'


Hollywoodtänder

jajemensan, visst fick jag beröm för mina tänder idag, har tydligen hollywooddrömtänder enligt tandläkarn, helt fantastiskt tyckte han. han frågade även om jag funderade på att bli tandläkare, så redan 20 i 8 lös min dag upp. tackar för de komplimangerna herr tandläkare. nu ska jag bege mig till findus där vi förhoppningsvis ska träffa två filurer. ha en bra dag mina vänner!


åå ge mig längre lov

vafan, jag behöver nog ett års lov för att hinna med allt jag vill o ska göra! känner mig som en stressad känguru.. hur de nu känner sig när de är stressade det vet jag faktiskt inte, men något i den stilen.. hm.. aja, tandläkaren 20 i 8 imorgon, hur i hela världen har de tänkt när de satt den tiden när man har lov? en sovmorgon åt helvete pga tandläkaren.. tors-fred ska jag förmodligen vara med mina kusiner för de träffar jag inte överdrivet mycket och jag hade velat träffa de oftare än vad jag gör. på torsdagen skulle jag o sambo egentligen ha partaj men det blir nog inget med det, ni ser dubbelbokat? hm, imon ska jag även träffa bästa vän och 2 andra filurer som jag inte träffat på länge. och mitt i allt detta ska jag självklart slänga in lite plugg med eftersom ett viktigt prov väntar mig efter lovet.. jag vill sova och hinna med mig själv också, all tid hemma går till mina nära och kära, träffa och ses göra o ditta o datta. jag lipar inte över det. men jag hade nog behövt lite tid för mig själv tror jag.. jag har fler människor jag vill träffa nu på lovet, men hinner jag? damn jag vill.. jag vill så mycket, men tiden räcker inte till. fan jag måste sova nu för att orka upp till tandläkarn imon.. tjarå.




Bra dag!

jag och bästa vän har haft en bra dag, lång fika med prat om allt mellan himmel och jord, försagt mig om vad jag ska köpa till henne i julklapp och vad hon ska köpa till mig, provat kläder, köpt ett par tights, eftersom jag är känd för att jag använder aldrig jeans, tycker jeans är obehagligt och sitter dåligt på mig.. därför använder jag tights! vi har även kollat på resor och skrattat ikapp. bästa vän är bra, mer än bäst och jag älskar henne, that's it!
moster var här när jag kom hem, har ätit pizza och kladdkaka, gott!


What Ever Mega Loser

What Ever Mega Loser spegelvänt ^^


göra stan med bästa vän

snart beger jag mig till bussen för att ta mig till stan o lalla omkring med bästa vän!


jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad..

  • imorgon tänker jag o bästa vän ha en mysig eftermiddag på stan, kan inte bli annat än bra..
  • jag saknar mina vänner & sambo det känns konstigt att vara ifrån varandra..
  • jag vill ha en gosig varm manvänsfamn att gosa in mig i till en skräckfilm nu i halloweentider..
  • jag saknar mina kusiner och i hopp om att få tag i de så hoppas jag att vi ska träffas snart, vi behöver prata, vi behöver varandra, vi har alltid varit där för varandra och nu äre dags för att ta igen allt sen vi senast sågs, vi är öppna med varandra och vi är som syskon, jag älskar de och det vet de..

 


kopia av Reese Witherspoon?

en vän till mig tycker jag är en kopia av Melanie Carmichael (Reese witherspoon) , är jag det ?

själv tycker jag att jag är långt ifrån lika söt som henne iallafall

Laura Jeanne Reese Witherspoon, född 22 mars 1976 i Baton Rouge, Louisiana, USA, är en amerikanskskådespelerska. Hon är känd bland annat för Legally Blonde-filmerna och rollen som June Carter Cash i filmen Walk the Line, vilken hon Oscarbelönades för i kategorin Bästa kvinnliga huvudroll.

Witherspoon har spelat i en rad filmer, bland annat American Psycho, Legally Blonde, Sweet Home Alabama och Legally Blonde 2. Hon är känd för sin mångsidighet som skådespelare då hon behärskar roller i både komedier och dramer.

Alexandra Elin Emelie Borg född 23 Januari 1992 i Halmstad är en liten blond tjej. inte känd för något och har inte spelat med i några filmer..

 

 

hmm?


Höstlov

ja, nu är höstlovet här, det är måndag o jag har pluggat endel idag (kul när man är ledig, not) har tvättat lite och eldat så jag inte ska frysa ihjäl här. blev väckt av bästa vän imorse, vi skjuter fram vårat möte till onsdag istället, då hinner jag plugga imon med, har nämligen ett stort prov veckan efter lovet, skelettet o musklerna, latin o lite sådär, kul verkligen.. fast ja det är ju rätt intressant men ja.. nu är jag hungrig med, ska rota fram något som jag kan tugga på..

saknar kusinisarna, tor-fre?


Tillit

mysig söndag, filmtittande "I taket lyser stjärnorna" lipade som en liten barnunge och "the reader" tittade vi också på, till detta blev det god mat och mamis panacotta som är sjukt god! nu sitter jag och funderar på om man ska tro på allt man hör. jag vet inte, jag hade velat tro på det! nu väntar sängen, imon ska jag nog träffa bästa vän, senare i veckan väntas tandläkarbesök och andra roligheter!


dance is my passion

att vara tillbaka i dansen är skönt o damn så kul det är. älskar det!

bjuder på lite bilder från idag o dansuppvisningen tjejerna hade senast


jag tror nog jag saknar dig..

I got a problem and I
Don't know what to do about it
Even if I did I don't know if I would quit but I doubt it, I’m
Taken by the thought of it


20årskalas

kom nyss hem från ett trevligt 20årskalas för min syssling som jag inte träffat på evigheter. förrätt var fänkålssoppa (sjukt god) sen var det kalkon till varmrätt och tårta och glass till efterrätt så nu är jag proppad och lite godis till det med. blev lite twisterspelande och tumkrig också. nu sitter jag här hemma, ska snart bege mig upp till sängen för imorgon vankas det 3timmars dansträning. 9-12! jag som redan har sån träningsvärk kan ju lika gärna få lite till..

ps. people need love. iallafall jag just nu..


jag ikväll, ser förjävlig ut på denna bild.
men yepp,
kjol från chicy
vit tischa gina
kofta velour
boots Monki





where is my mind? where are you?

The miles just keep rollin
as the people either way to say hello
I've heard this life is overrated
but I hope that it gets better as we go


kom igen, bestäm dig..

vackert


here without you baby..

både jag o bästa vän vaknade med träningsvärk, aj aj.. gårdagen bestod alltså för det mesta av träning. badminton o bandy hela dagen därefter dansa. har ju numera träningsvärk varje vecka haha, jag är visst väldigt dåligt tränad.. efter allt tränande åkte jag till bästa vän. jag o bästa vän pratade om allt och ingenting, planerade lite, kollade på mamma mia och jag hade med mig kladdkaka så det mumsade vi alla på! vi trivs ihop, vi är bäst!

ikväll ska jag träffa mina sysslingar som jag inte träffat på hur länge som helst pga det ena och det andra. ska bli roligt iallafall, en av de fyller 20 så det är det som ska firas!


god damn, i detta tempot kommer vi avlida...

ja justeja det är ju hemfärd imon, har iallafall packat o det blev inte lite packning kan jag ta o meddela och detta ska liksom släpas med hela dagen imon ja o åka buss o grejer, låter väl kul? nej.. jamen klockan är ju bara 23.00 snart, o vi har inte ätit kvällsmat? det ska lagas. ja o sen kanske man skulle städa med.. o justeja engelskan ska mde in imon, o vi har inte börjat.. hm? kommer vi avlida innan morgondagen? jag o sambo? återstår att se..

sambo: vi kan ju bara gå o hänga oss nu..hänger jag här o du där?

jadu sambo, vi kanske skulle ta oss en av mina många galgar som ligger på golvet o hänga upp oss..

sambo: det är vårt liv det hänger på..

herregud. håll tummarna för att vi kommer klara oss genom denna knipan..

till kunskapsverkstan

eller snarare skolan. två lektioner idag. först luncha. sen så medecin & matte..
saknar bästa vän.



ha en bra dag, puss o kram o allt dedär

Travet

i skolan förbereddes allt inför onsdagen den 4 november då vi öppnar vårat spa, första dagen ska jag stå i receptionen så där kommer ni möta mig om ni kommer. efter skolan blev det snabbt hem till lyan och byta om för att sedan ta sig ner till travet för att hjälpa sambos pappa att ta en häst till kliniken så det åkte jag med på och gjorde. sen var det tänkt att vi skulle ta 18 bussen tillbaka för det var sista bussen för att kunna gå på bio, men sen var klockan för mycket och vi hann inte med bussen utan vi gick och åt och sen kollade vi lite på travet o var vid pållarna, för sambos pappa skulle köra lopp. nu har vi precis kommit till lyan och klockan är 22. ni kan ju tänka er hur frösen jag är? varit ute sedan 18 -tiden. så nu gör jag mig en kopp varm chokladmjölk poppar lite popcorn och lägger mig och kollar på film med sambobambo!


jag undrar för ett ögonblick..

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra


att gå i vågor, att mötas av vågor, det känns inte bra. varför? hit och dit, kanske och varför?
ne ännu en gång vet jag inte vad som är upp och ner hit och dit.

dagen bestod av massage massage och massage
gosa in mig i sängen, sambo i sängen jämte, en data i mitten med film, tomtar att mumsa på, slumra till,
laga mat, sitta här, snart in i duschen & ladda inför en ny dag imon.

vi öppnar v.45 glöm inte det!



no party on saturdays

upp o dansa 9-12 så jäkla kul är det. älskar verkligen det. bara släppa allt. passion. framöver varje söndag, innan var det varannan. nu varje! vilket betyder att jag inte kan vara hangover på söndagar, planera era fester till fredagar för min skull ;)

hade tänkt att plugga matte nu men jag orkar inte riktigt med det. mår illa bara jag tänker på det.. har aldrig varit såhär mot plugg innan, men matten känns verkligen omöjlig, kanske är matten det jag behöver plugga på mest. men det är svårt. jag blir verkligen deprimerad. vill bara gråta för det känns som jag inte kommer klara den, men det är bara att kämpa! när lärarn säger - jag är rädd vi inte kommer hinna med hela kursen. får mig bara att vilja spy ännu mer. blir ju panikslagen. o inte fan kan mänskan lägga in när vi ska ha prov eller något.. fan jag blir arg nu.

ska tjata lite på ma o pa så de kör mig in till stan ikväll, känner att jag har lite mycket saker.. men hm hem på fredag å då är det lov? hur fasen ska jag få med mig allt hem på fredag? äh har en vecka på mig att tänka på det.

leloveimage




orangegultgröntbrunt

bladen på träden skiftar i olika färger. igår hälsade herr snö på en stund för att sedan sköljas bort av herr regn. idag är det en fin dag. solnedgången skiftar i rosa och gult. det är kallt. vi besökte gekås idag när vi lämnade sis på jobbet. jag fick med mig lite dark raspberry choklad & peeling hem. jag behövde det. att besöka gekås har blivit som en passion för mig, mor & far. det känns i plånkan, men vi gör det som ett nöje. nu verkar pizzan vara klar. hemmagjord pizza är gott.

igår tog farmor mig i handen, med gråten i halsen berättade hon för mig hur glad hon alltid blir när hon ser att jag är med. det värmde i hjärtat.


leloveimage

Tjenare Kungen

på femman ikväll visas Tjenare kungen, eller snarare nu börjar det 18.05. den är bra!

Det är 1984. 19-åriga Abra bor i lilla Billingsfors och är den ende punkaren. När synthbandet Happy Gigolos sticker därifrån efter en misslyckad spelning hänger hon med till Göteborg och bestämmer sig för att starta ett punkband, Tjenare kungen, tillsammans med Millan. Drömmen är att få ge ut en singel till jul.


 

SE DEN :)

nu blir det hemmalagad pizza och filmen o massa gotti!

imon är det tidigt upp för 3 timmars dans!


hit me kick me..

dansen gick bra, så himla underbart förjävla kul det är att dansa, blev uttagen till 1 av de 4 som ska dansa, eller det blev 6 uttagna ut i fall att någon kanske skadar sig, strular med träningen och sådär.. känns jättekul att jag blev en av de som blev utvald iallafall! BOKA DEN 14 FEBRUARI 2010 FÖR EN JÄVLA SHOW!

ikväll har jag tagit det lugnt, tacos i magen o dark raspberry choklad. trött som tusan. imon blir det lite plugg och lugnt för dans på söndag också! Jag vill satsa nu!


saknar min baby!

direkt från hjärtat..

att se ens nära vara så ledsna, att se ett ansikte med tårar som rinner, kippa efter luft. det är jobbigt. ett händelserikt år tar ut sig på själen. känslorna går inte längre att hålla kvar. det är jobbigt. även fast det inte är ens allra närmsta så är det jobbigt. det tar i själen. det sliter. det drar. det gör ont. det kom en tår. det gick inte hålla inne. jag skakade. jag ville inte visa. djupa andetag hjälpte mig. att tänka på annat hjälpte mig men lika fort så flög mina tankar tillbaka och det blev jobbigt igen.. begravningar är jobbiga..jobbiga för hjärtat. jobbiga för själen. ett ansikte en människa en nära person som precis förlorat en av sina närmsta. något försvinner men förevigt finns i själen & hjärtat. 

R.I.P




jag ser det snöar..

ja bannemej nu när jag kom upp så snöar det! sitter här med vaniljte jämte mig, börjar få bråttom nu.
ha en bra dag!

Johnossi - summerbreeze



Cause if you think love will come towards you
like a warm summerbreeze
you got your head among the clouds
and you will never be free
you´ll spend
many nights alone
i know



feel better

spökandet i kroppen gick  faktiskt nästan över inatt, fortfarande inte helt återställd, men mår mycket bättre! har kommit hem till ma och pa, har ätit plankstek som är mumma och nu är den nya harry potter filmen på, mys!
imon är det begravning.. & på kvällen förhoppningsvis dansträning även på söndag! kul!


lelove

spännings..

huvudvärk. feber?.. förkyld. halsen... börjar nog bli sjuk, sambo har inte varit här i veckan o kommer nog inte vara det heller, för hon är sjuk. när jag var hemma i helgen+måndag så tillbringade jag självklart mycket tid med familjen och mami låg hemma sjuk, så ja ni det är nog på gång.. har vilat lite, men det hjälpte ingenting, jag lagade mig en majskolv åt den och det hjälpte inte. det enda som behövs nu är nog en varm dusch och sängen och sova länge imon, en lektion för mig imon som börjar 12.30 därefter åker jag hem, inte för att jag är sjuk däremot för att jag på fredag ska på begravning...

idag hade vi spa, som alla andra onsdagar, vi hade behandlingar på elever på skolan idag och JAG fick göra det enda kurbadet som skulle göras. men det gick nog rätt bra tror jag. hoppas jag iallafall..

ne nu väntar duschen & sängen.

Kisses.


trött

skulle bara...

vilja lägga en tanke till alla mina nära och kära
ni vet att jag älskar er. om inte, det gör jag även fast jag inte visar/säger det.

stort tack till Josse som ikväll har funnits där, vi för varandra, fått ut alla känslor. är sjukt glad att du finns och att vi kan prata så öppet om allt!


Capri

nu har jag o J varit och ätit på en pizzeria inne i stan för att lyxa till det lite, skitgottt!! mös där en bra stund. sånna här kvällar är så sjukt härliga! (dock dyra) höhö.. nä nu ska vi ut och gå en runda .
puss o kram skumbanan

Samuel C-walkar



goodie goodie, mycket bra!

my popopopopopopopopokerfacee

pa : vart kommer lady gaga ifrån?
jag o sis: typ usa?
pa: okej, hon är rätt bra..

haha asså lilla söta papi...


nu är jag helt proppad, maten står upp i halsen till kräkreflexen nästan, inte riktigt kanske, men nästan så den reflexar sig.. kollar samtidigt på sveriges fulaste hem. rätt roligt " det ser ut som daghemmet humlan"...
snart börjar hollywoodfruar..
imon äre massage hela dagen, sen får jag förmodligen sova själv i lyan för sambo är sjuk, bajsunge ! :(
på onsdag ska vi massera massa elever på skolan aaaaa, pinsamt kanske.. hoppas det går bra iallafall..


secret plans!

åå har en massa planer nu, har meddelat Dr.feel good, planering på lovet! spännande.. kommer bli bra!


om tomten kommer..

shoppingsugen, det kliar i fingrarna!!!

pengalös..pank..no money..  /CRY!


alexandra tycker inte om matte!

seg söndag, slapp söndag. har mest degat framför tvn, med datorn i knät och matteboken jämte i försök att förstå, men förstår jag ? nej inte särskilt mycket. får nog ta mig i kragen snart och verkligen borra in mig i matteboken.. men hur lätt är det när pa och sis varit och hyrt film o grejar med kladdkaka, wienerbröd och massa gott? tror ni verkligen jag kommer att kunna borra in mig i den förbannade matteboken? det tror inte jag! jävla med.. jag tar bussen in till lyan imon pga att sambo inte skulle in idag och inte vill väl jag sitta där ensam..blir en extranatt i min säng här hemma istället, kan vara skönt! efter filmen tänker jag ta ett bad!  förresten filmen vi ska se är "slumdog millionaire" (sen ute med att se den kanske) ... nu tjajar ma o pa på mig att jag ska plugga matte.. fuck.. hejdå!


love it

soffpotatis, så j*vla skönt det är att vara hemma, att bara kunna sätta sig i soffan och vila, att ha någon som lagar maten åt en, att bli servad. så skönt! älskar service! men när man har underbara föräldrar som gör en massa saker för mig så måste ju jag ha payback, så jag masserade mamma en stund, för att få in mina 50h. nu ska jag fortsätta gosa framför tvn. kollar in fotbollen, det ser inte bra ut för sverige.. 1-0 till pölsekorvarna.. kom igen nu sverige!

förresten, jag har kommit igång med dansen igen och det känns så sjukt förbannat härligt. älskar verkligen det!

Boka in 14februari -10 för då ska ni sitta bänkade och kolla in oss när vi dansar en massa kärleksdanser!



lugn lördag

snart kommer ma o pa och hämtar upp mig, vi ska in till stan och äta gotti! därefter ska jag förhoppningsvis till I och vara där under dagen, kvällen blir lugn!


bad bad bad

igår blev det karate på gympan, därefter till landet och dansa.. in till staden igen och göra iordning sig. blev en halvt misslyckad kväll pga för mycket folk på stället vi skulle till, tydligen över 200 pers som stod utanför och inte kom in? så vi sket i det, jag o J gick hem och kollade på american pie, rolig som tusan men somnade skönt!


nörd? eller snygg accesoar ?

dagen bjöd på lärning av kassaapparat i spat och lite upplockning av produkter, därefter en go fika med tjejerna som slutade med att vi gick hem hit och taggade till vårat rollspel till sjukdomen afasi imon, kommer förhoppningsvis bli bra! efter en stund tog jag mig in till stan och kollade på film. nu sitter jag här, tåls (inte) att plocka disk nu..

köpte mig idag ett par glasögon (utan styrka) på bianco för 150:- jag tyckte de var fräna, killen i butiken likaså, tjejerna med. så de fick hänga med i en guldig liten påse! pass upp för nörd ;)


Till mina änglar

Som en lugn och stilla bris
Tröstande och varm
Som en moders hand på öppna sår
Som en kärlek utan pris
En tanke utan harm
Vill du följa mig vart än jag går
Är du här hos mig nu

Jag lever
Och du lever inom mig
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg jag tar

Åh, jag kan se att det som var
Leder till nåt mer
Åh, jag kan känna hur min rädsla flyr, åhh
Det är du som ger mig svar
Och gråter när jag ler
Vill du stanna här tills dagen gryr
Kan du höra mig nu

Jag lever
Och du lever inom mig
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg jag tar

Aahh, uhh
Aah aah
Är du här hos mig nu
Åhh

Jag lever
Och du lever inom mig
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg

Åh, jag lever
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg jag tar

_________________________

Jag saknar er där uppe, jag tänker på er allihopa.

vila i frid <3

hon hämtade dig och nu har ni det bra, det vet jag!

vila i fred i all evighet



Safari

åkte ju hem till landet igår, skulle umgås med sis. ma och pa skulle på partaj och skjutsas dit, så det gjordes, beställde hem kinamat, masserade sis och råkade somna en stund innan vi skulle och hämta de igen, då träffade vi på en älg och en liten rävis, på vägen hem sen promenerade 9STYCKEN vildsvin över vägen. 9 jävla grisar, herregud, jag blev helt till mig.. vi körde inte över de iallafall tur är väl det, fast hm det hade ju varit gott med vildsvinskebab (hultanmat).. nu är jag tillbaka i lyan, svinkallt! i veckan tar vi tag i allt vi ska ta tag i. japp japp! nu intar jag sängposition.
pusselipuss på er.





ruskväder

gårdagen blev faktiskt godkänd, vi hade ju partaj i lyan och det gick bra dock sjukt tråkigt att städa idag. öllukten får en bara att klökas. BLÄ! vi städade, dammsög och torka alla golven för att sedan avnjuta en god frulle, nybakade frallor och varm choklad. gott! fick bråttom och gick till bussen.snart kommer väl sis hem, ikväll är vi fylletaxi för ma&pa. blir väl en och annan behandling på sis också!

ha en frän lördag folks

min fina
sis!

förresten usch vilket ruskväder som dratt in över oss.


RSS 2.0