Tröööötttt

Är otroligt trött efter en heldag i Varberg med föreläsningar, huvudet värker och jag ska snart ta en dusch för att sedan slänga mig i sängen!! Igår så var jag hos min kärlek och vi promenixade lite på stranden innan vi la oss i soffan och kollade film! Bra kväll, behövdes verkligen efter allt plugg inför seminarierna! Nu ska jag kolla lite till på
Tv innan duschen! Godnatt!


Case 1

Har nu haft mitt första seminarium på högskolan på vårat första case som vi läst på och haft föreläsningar till i 3 veckor. Godkänd blev jag som tur var! Imorgon har vi ett etikseminarium sen börjar vi på nästa case så det är full rulle som gäller! Nu tillbaka till plugget innan jag slänger mig i soffan med herr huvudvärk! :(


right now in my head


värme

Har otroligt mycket o göra just nu, pluggar så det ryker ur öronen på mig, saker på gång, spritter i kroppen men ändå kan jag inte låta bli att längta till värme! 

Servering och paj

Min helg har bestått av servering på
Bröllop med goaste gänget! Bakning av paj, mys med pojkvän och vila och massa filmtittande för uppladdning av ännu en vecka med plugg! Bra helg!


Fredag

Så var den första Skolveckan avklarad och jag ligger nu i soffan och tittar på
Film med Leo jämte, med tända ljus runt om i rummet! Mys! Väntar även på min kärlek som kommer nångång inatt tror jag! Imorgon ska vi servera på
Bröllop med kusiner och faster (hennes företag som gör maten) lite extrapengar är Inte fel, dessutom är det riktigt roligt! Sist hade vi iallafall riktigt kul och tiden flög iväg! Ne nu ska jag fortsätta kolla
På filmen! Ha en bra fredagskväll!


Pure street

Danspasset var GRYMT!! sjukt kul! Och fantastiska H är ju G to the RYM !! Spännande å se om man inte kan ta sig upp ur sängen imorgon! Ligger just nu hos min Kärlek och ska strax släcka för imorgon är det skola igen mellan 10.15-15 spännande å se vad det blir imorn!

Skönt med höst, skönt med rutiner, skönt att det händer saker, skönt att ha saker att se fram emot! Det är skönt och leva mina vänner!!


first day in school

Jaa, så var första dagen på högskolan avklarad. överrumplad med information och material så det ryker från min hjärna nu.. Har inte bloggat pga att jag haft nollning i 10 dagar och haft fullt upp i helgen med bröllop osv. 
 
imorgon har jag egna studier så det blir en massa läsning imorgon, så ska snart gå och lägga mig så man kommer upp i hyffsad tid imon. sen imonkväll ska jag på min pojkväns syrras danspass med hans mamma. ska bli kul! efter det blir det pojkvänsmys!
 
Ett minus med plugg : böckerna är svindyra, har beställt böcker för 2700:- blööö
 


en suddig bild från nollepub

RSS 2.0