vart tog helgen vägen?

haft en härlig helg med myskväll hos mina föräldrar i fredags. lördag bjöd på hemmalagad pizza alá ida och alle och en spontanutgång i nyktert tillstånd. idag är det som alla vet fars dag och den har firats både hos svärföräldrarna och med gomat på fridolfs med min familj! min helg har verkligen bjudit på allt och med några av de människor som betyder mest i mitt liv. tacksam och lycklig!

nu har jag placerat mig på spikmattan och laddar för ny vecka och ny kurs imorgon!


friidaay

muntlig tenta - check! och det kändes grymt bra! hade sån otrolig tur med frågor osv så happyy! firades med gomat o shopping med sis och på kvällen blev det ännu mer gomat på harrys med klassen!

idag har jag varit o hälsat på sambo och svärfar som renoverar deras torp! hade med mig Lussebullar som slank ner efter go soppa! smaskigt! nu är jag hemma hos mamma o pappa o har placerat mig i soffan med leo på benen! älskar den fria helgen efter tenta!
I dit it

Turkiet var helt underbart, vi hade fantastiskt väder hela veckan och njöt av strandhäng, värme, bad, god mat, och supersällskap!
turkietresan kom så lägligt och det tackar jag mina goa svärföräldrar för som bjöd med mig på den, hur lyckligt lottad är inte jag? har senaste dagarna känt sån oerhörd lycka och uppskattning till mina nära och kära.

tentan den klarade jag förresten med flera poäng över godkänt, trots osäkerhet om jag ens klarat hälften. hur skönt ? nu är det dock muntlig tenta på torsdag och jag hoppas den också kommer gå bra!mitt i tentaplugget igår så gick jag o köpte ett par nya babes till min skosamling, ett par skinnboots från steve madden!


RSS 2.0