liten bildbomb

jag och bästa vän

jag och lillen

folks

doktorn

kanonkväll igår, tackar tackar tackar


my week

såhär ser veckans schema ut

det ser ju inte så jobbigt ut..

men det lär ju bli

-imon-prov

-flytt på tisdag

- ansiktsmassage, hårbottenmassage, thalassobad, bodyscrub, handduksteknik. m.m

- fetaste fredan.

- fest?


tvättad mobil är bra..

gårdagen var helt galen. hade sjukt kul som alltid med de underbara människorna.
sov där, o åkte hem imorse, skulle slänga in min stora kofta i tvättmaskinen och gissa vad jag kommer på när jag satt på den? aaa just det, att jag har min mobil i ena fickan på koftan. starkt jobbat alexandra.. våldta tvättmaskinen, försöka få ut min lilla bebis o plocka isär den och blåsa med hårtorken.. den lyser rött och är helt fuktskadad. jävla skit, varför finns det inte vattentäta mobiler? eller gör det de? jag borde inte få äga mobil, de lever inte gott i mitt sällskap.. som sagt lyckad kväll igår och nu ska jag fortsätta med plugget om jag kan hålla ögonen öppna..

jag säger bara en sak, fyfan vad jag älskar dig unge!


en bästa vän som alltid finns där.

min bästa vän kommer hit om en stund,vi har inte setts på ca 3veckor.. jag ska sätta igång med plugget fort, ikväll åker vi till våra efterlängtade vänner och tillbringar kväll/natt där.


mys med sis!

- fotboll på idrotten, mitt lag vann stort!
- sms av hyresvärd- "ring när ni vill flytta in"
- till J o baka negerbollar med K
- handla mat med sis, laga mat med sis, mysa med sis, film med sis!



det är du..



även om livet är så jävla bra just nu så fattas det något..

eftersläntarbilder från drängan




jag och 2 av vakterna , haha!

SAMBOS!

jag och C inklusive våra päron var och tittade på en lägenhet igår till mig och C och den var kanonfin, en del i en villa där det var kontor på övervåningen vilket betyder att de bara är där på dagarna på vardagar, vilket leder till att vi har huset för oss själva på kvällar och helger. kanon! fint som tusan, stort kök, stort vardagsrum, sovrum och toalett. gammaldags med fina dekaler... och vi har diskmaskin! hur skönt är inte det? jag som har fått diska på toaletten innan! inflyttning snart! vi blev helt till oss och  vi fick såklart den! nu jävlar ska det möbleras om och gosas till det till vårat lilla place!


first day at student spa

först var det produktlära - klämma och känna på tuber o flaskor o känna peelingar, oljor, lotions m.m var de var bra till o vad det var i och massa sånt . sen var det ner på student spa och göra ansiktsrengöring och lermask. imon blir det mer ansiktsmasker och massage. skönt! och en kul grej kom upp men om det genomförs vet jag ej ännu, det lär ni få veta ;)
för tillfället är jag med C, nu är det snart läggdags. puss o hej leverpastej

DRESSCODE-FACELOOK




"Jobbarkläder"

hatar att vara ensam

det är verkligen det värsta som finns att vara ensam. blä på det!

tisdag - spa, C sover här!
onsdag- spa, kolla lägenhet med C och åka hem
torsdag- in igen - fika med kusin
fredag- hem? MONKI öppnar?



vecka 35



vad ska göras denna vecka då?
- försöka fjäska till ett gymkort
- träffa ma å pa ons-tors innan de åker till Tyskland då vi inte träffas på 1,5 vecka
- försöka få med J på en runda
- lära mig lite latin
- ansiktsmassage
- produktlära - Kerstin Florian
- spela fotboll

It's sunday today

hälsade på älskade farmor och farfar idag, drack kaffe och lyssnade på negativa grejer som jag bara ville göra positivt.
jag färgar mina jeans idag, jag ska börja packa för att åka in till stan ikväll med ett lass grejer till lyan. innan dess vankas tårta för sis som har fyllt år och som kommer hem från tunisien när som helst..


jag har tagit alla silverhjärtan  jag äger som betyder o satt de på en kedja en liten delfin fick också vara med.

Jag ber..

och hoppas att det är vår tur denna gången!  Jag & C behöver verkligen lite tur !


sommarens sista dagar..



jag tar igen mig.
se allt positivt inte negativt

kär i kärleken



I Love you as certain dark things are to be loved, in secret between the shadow and the soul...

där finns ingen, men alla fina ord, alla fina bilder, alla fina filmer gör mig knäsvag

prinsen och jag

kollar på den filmen för tillfället och på tal om kungligheter så hade vi idag någon slags tipspromenad då min fråga var " vad ville Alexandra bli när hon var liten?" kan ni gissa svaret ? dags att satsa på carl-philip kanske? huh.

efter skolan idag som bara innehöll en liten svenskalektion så bar det hemåt och sedan vidare till ge-kås igen! idag inhandlades det en klocka, lite block m.m (: väl hemma bar det iväg och hämta mina kjolar som hade kommit och YES de passade! nu orkar jag inte sitta här mer, så vi ses när vi ses!


student spa

här kommer lite bilder från spat som har byggts under sommaren, blev riktigt bra faktiskt, så vecka 45 står vi där och tar emot våra första kunder! redan nästa vecka får vi våra "jobbtröjor" och börjar med ansiktsrengöring och ansiktsmassage, även lite produktlära om kerstin florians produkter. detta kommer nog bli ett jobbigt år, mycket latin ska in i skallen.. tur jag har ett ganska soft schema.. blir certifierad redan i januari-februari, precis när jag tänkt o ta körkort. hoppas det blir bra o att det inte blir alldeles för jobbigt. men det ska nog gå bra ;) förövrigt har jag haft en bra vecka  och det är skönt att det är fredag o helg!





skolan har börjat

har haft ett par underbara dagar med J med massa roligheter, därav ingen uppdatering här. nu sitter jag för tillfället o slänger i mig en yoggi, ska ta mig ner till skolan, börjar 12.30 med medicinsk grundkurs o sen en engelskalektion, skönt att det börjar lugnt. imon har jag bara en svenskalektion. nehe ni, nu måste jag skynda mig!

Kiss and hugs


this is me today... FAN jag spillde yoggi på mig!

just nu vill jag bara vara hemma förevigt..

 vill inte slita mig från soffan för att börja packa, något inom mig stoppar mig, jag har ingen lust att ställa mig på egna ben igen, jag har ingen ork, jag vill vara hemma med min familj.. även fast jag kommer hem varje helg kommer varje vecka vara ensam på något vis, jag kommer behöva klara mig själv.. jag vet att jag kan men just nu vill jag bara inte.. det var så längesen nu.. jag är inte redo ... men jag får försöka helt enkelt.. men jag behöver verkligen någon att stötta mig på.. iochmed att vårt schema är så slappt så blir det mycket tid över till annat, massa tid som jag får sitta själv och uggla på, sådan tid som man bara vill spola bort.. jag är nog på väg ner i en svacka, då jag bara vill gråta över allt, då jag är så tacksam över min familj, över allt jag har, vissa hade kunnat döda bara för att få tak över huvudet, jag är kräsen och vill inte.. i sånna här lägen vill jag bara krama alla jag älskar och bevisa för de hur mycket jag älskar de och hur underbara de är.. jag är för känslig för tillfället.. jag vill inte växa upp, jag vill inte bo själv, jag vill inte lämna mina föräldrar och mina syskon och missa allt de gör varje dag..jag är rädd..
det låter som jag ska vara borta förevigt, det ska jag inte, jag kommer ju hem om endast 4 dagar. ta dig i kragen alexandra, var stark, visa vad du går för. gå och packa nu..


sista sena kvällen i sommar och belöning

idag är det sista dagen i sommar som jag kan vara uppe länge, eller jag kan ju vara uppe länge de andra dagarna framöver med men det är ju skola o vardag igen. dock börjar jag runt 13.00 varje dag nästan så lite sena kvällar blir det nog ändå.

det känns konstigt att det har gått ett helt sommarlov och jag har i princip sovit bort hela lovet, jag klagar inte för jag är utvilad något så in i norden. Hultsfred var hur bra som helst, det var absolut den stora höjdpunkten i sommar.. de få fester som jag varit på har både varit flipp och flopp.. denna sommaren har inte innehållt så mycket men den har varit ack så bra ack så skön. men nu är det dags för vardag igen, vardagen jag ser fram emot, vardagen jag inte ser fram emot.. jag ser fram emot detta. men jag ser inte fram emot att sitta själv i lyan igen.(tur det är kort vecka) jag och C SKA hitta någonstans att bosätta oss tillsammans, där vi kan hålla varandra sällskap, där vi kan laga mat, där vi kan ha vårat egna place!

dagen till ära har jag tvättat, strykt och i princip slängt ut allt ur min garderob och lagt in det fint igen, alltså har jag varit duktig idag, imon åker jag.. men bara för jag varit så duktig idag så beställde jag dedär två kjolarna! så nu väntar jag på paket!
frågan är bara om de passar.. orolig..




inför flytten

imon flyttar jag in till storstan igen för en termin till av lärande, jag ser fram emot detta året, då jag ska kämpa för att få mitt certifikat i svensk massage. innan denna terminen är slut hoppas jag även på att ha flyttat ihop med C.
så nu håller jag på och grejar här hemma, med tvätt och grejer som ska med in till lyan igen. vi har verkligen noll koll på våra kläder här hemma, den rena tvätten ligger på en bänk i syrummet i en hög som minst är 2 meter hög och 3 meter bred.. syster har likadana kläder som jag vilket gör det svårt för mig att veta vilka kläder som är mina, det är ännu värre att vi i princip har samma storlek också, dock är det rätt positivt då vi faktiskt lånar kläder av varandra.. jag letar efter alla kläder jag äger, men vet knappt hur mycket jag har, mycket använder jag inte, mycket hittar jag som jag inte använt på evigheter. snart packar jag , imon åker jag och stannar i 3 dagar för 3 lektioner. schemana i år är lika härliga som förra året.. en och en halvdag massage i spat är la inte helt fel ? spat som byggdes för oss tills vi börjar nu, spat som vi var med och la förslag på, spat som har tavlan som jag och K har designat. spat som kommer bli vårat lilla place.
 O2s place!
Be ready for another year with me girls ;)



Läckra kläder från MONKI

jag vill ha dessa kläder och skorna är jag bannemej kär i







bilderna från gårdagen - galet!


E & jag

Jag J & J

me & A

me & J

jag bet alla hela kvällen.. jag S & A

ser ni ? J E & A

J & A

A J & A

pinglorna

SKÅÅÅÅÅÅÅL
e&a

tack för gårdagen , kanontrevligt med pinglorna.

/jessicas bilder/

gårdagens partaj

kl 18 befann jag mig hos kusin som fyllde 18, där det blev god mat, även kändisar var där, haha, nej men deras granne som är professor som jag har förstått det (har bl.a ett flyg i USA m.m) han hade med sig sin son(tror jag) och hans tjej/fru något , de två var med och spelade in senaste filmen av Indiana Jones och jobbar mycket i Hollywood, coolt va? tycker jag iallafall, inte varje dag man träffar på folk som jobbar i Hollywood ;)

jag fick tyvärr åka tidigare från kalaset för att ta mig till J och förpärla, skoj skoj skoj, runt halv 10 åkte vi till festen och på vägen dit så sjöng vi bl.a "när trollmor har lagt sina elva små troll...Å aj aj aj aj BUFF.."  väl framme och resten av kvällen blev det massa dans och skratt och roligheter. bilder kommer förhoppningsvis senare idag ;)


mat mat mat mat

snart är det mat, kycklingfilé och ris = mumma!
'

betalade 99kr, har kostat 599kr!!

vaknat på fel sida?
ja man undrar om halva familjen har vaknat på alldeles fel sida, upp å ner? ut o in? alla är sura som bin.. hatar när folk är sura hela tiden, det är verkligen SÅ onödigt..

vaknade runt 13 idag när ma å pa kom hem. kommer in å skriker "SKA DU MED TILL GEKÅS?" 
så off we go to gekååås, köpte mig en väska, en ansiktskräm, tights och lösnaglar
(*PAUS* glassbilen kom, flera år sedan de var här :o  jag blev som ett litet barn "MAMMAA GLASSBIIILEEEN" )
Tillbaka till ämnet. hm, jo väskan jag köpte, kostade bara 99kr. men om man tog bort den gula lilla lappen så står det 599KR! kan ni fatta ?! sinnes..

skrev nyss till en till lägenhet. men de är ju så förbannat dyra! 6100, för en tvåa?! hoppas vi får svar iallafall, vi letar ju som tusan!




ursäkta den dåliga kvalitén (mobilkamera)
men ni ser ju, längst upp 599:- !

LIVE FRÅN CA, USA

http://interactive.foxnews.com/livestream/live.html?chanId=1

kolla in detta, personen som sitter i den röda volkswagen hotar att spränga sig själv. detta är live!



hur hemskt är det inte ? ussch helt sinnes..
läskigt


GRATTIS ÄLSKADE MAMMA!

Idag är det mammas födelsedag vilket innebar frukost på sängen och sjungning för henne på morronen, vid 06.00! hujedamej , det var  ganska lätt att komma upp, och tusan mina ögon var helt uppspärrade så jag hängde med sis ut på en promenad imorse vid typ 6.30 kan ni tänka er? vi gick i 40 min utan att ha ätit frulle, så när vi kom hem kokade jag ägg till oss, sen somnade jag i soffan . nu är det nog dags för lunch, det blir tacopaj. ikväll fortsätter mammas firande med god mat



hej missfoster

idag tvättade jag lite & strök lite.. hemmafru? fast fru? det går väl inte när man inte har någon man? hm hemmatjej.
jag skrek tills tårarna sprutade. lugnade mig till slut. anmälde mig på två lägenheter.
puss.


missfoster?

Home is..

..where my chin rests on your clavicle and I can breathe in your warm scent
..being able to dance around without pants on and be comfortable about it



AAAAAAH!

skulle beställa dedär två kjolarna från chicy.se, men nu vet jag inte om de är beställda eller inte?! tog på faktura och hallå? det stod inte att köpet är genomfört eller liknande. vad gör man då? är det bara för mitt internet strulade just då , eller har jag beställt de? hjälp mig, någon som handlat från chicy innan som vet hur det går till?


snälla hjälp mig!

TRÅKIGA MÄNNISKOR! JAG KISSAR PÅ ER!

jag som hade bestämt mig för vad jag skulle klä ut mig till på lördag (polis) hade tillochmed tagit fram alla kläder och sånt. men de flesta som bor här i ghettohylte är fega jävlar och vågar i princip inte klä ut sig. sååå tråkiga människor säger jag bara. så nu är temat nerlagt.. död åt er som dissar utklädnad.. ne vet ni vad, nu har jag ju inga kläder att ha på mig på lördag! nakentema? hade behövts..

idag har jag varit ganska aktiv, tvättat typ 3-4 maskiner..diskat lite. och varit ute och gått i 40 min med sis,  inte illa va ?


shoppingsugen som tusan!!

aa jag har bannemej hittat 3 par billiga snygga plagg! imon är det jag som talar med ma !




klänningen och de 2 kjolarna vad tror ni det går till ? ;)

jag är makalös

jag är verkligen makalös, jag ställer klockan på 9 för att kunna snooza till ca 9.30 men helt plötsligt vaknar jag och klockan är 11.30!! snoozen har alltså stängt av sig.. blev sur på mig själv och hoppade ur sängen, tog upp kläderna från golvet, slängde in de i tvättmaskinen o plockade in i diskmaskinen. mer än jag har gjort de senaste veckorna, det är ju dags att tvätta upp allt nu innan jag flyttar in igen till min lilla lya.. vill egentligen inte flytta in till skräplyan, men det säger jag inte till någon.. jag är så inne på att flytta in tillsammans med C , så man får riktigt kök o så! vi letar verkligen som galningar.. någon som har en 2-3a? centralt, för högst 6000:-/mån ?


sådär lär vi ligga nu en hel del när skolan börjar, börjar ju massageutbildningen nu + att de har byggt ett spa i källaren på vår skola nu. eller jag hoppas det är klart där nere. åå vad jag längtar !
bilden är från när vi var på varbergs kurort och hälsade på . och det är jag på bilden. haha


randomtema? maskerad? hjälp?

på lördag ska jag på maskerad eller 18årsfest med randomtema som han mer vill kalla det.. men det stora problemet är vad man ska klä ut sig till?! är det någon som har förslag?
måste ju ha en plan B också ifall man kommer dit och ingen annan har klätt ut sig!!


mat mat mat

nu blir det fläskkotletter & hemmagjorda klyftpotatisar med olja och honung, det låter väl inte helt fel ? ;)



Bruce Springsteen - The river


Helgen i bilder






'







sammanfattar min helg lite kort
fika på espresso house
tacos hos J med tjejerna
massa snack
skratt
tylösand
raketer
pelle, eskil, daniel
beachen
middag på harrys
kräftfiske/grillning/vin hos ida
beachen
fest
har med andra ord haft en kanon helg


jag lever

..men har inte haft tid att uppdatera.. uppdaterar lite mer imon ;)

Puss

ge mig lite kärlek här borta



Michael Jackson


haha

OKQ8, Kiruna
Man ~45 kommer till kassan med en chokladdryck i handen.
Kassörska ~20: Det blir 15 kr.
Mannen: Men det står 10 kr på hyllan.
Kassörskan: Men lilla pucko!
Mannen (argt): VA?!
Kassörskan: Jag menar lilla Pucko! Den lilla Puckon kostar 10 kronor!

tjuvlyssnat.se

this is me today


tischa- H&M
jeansshorts- bikbok


en tur till gekås och Pappas födelsedag

dagen började med att jag blev väckt av mami när jag sov som bäst, vi sjöng för pappa, för det är hans födelsedag. jag somnade om igen och vaknade av bros som ville ha med mig till gekås, jag bror o hans kompis tog oss en tur dit. ingen lång vistelse men trevligt att komma ut. kom hem och åt med familjen o fikade. slingade sis hår som tydligen inte blev bra. kan inte varit mitt fel iallafall. höhö. imorgon bär det av, faster o kusin C hämtar mig runt 13. sen är det kusinträff som gäller. vet dock inte riktigt vad vi ska göra. sen tar jag mig ner till stan o träffar J o hänkar henne till frösakull där jag ska befinna mig till fredag så det blir tyvärr ingen bloggning resten av veckan förrens på fredag dåva. vi ska mysa galet i hennes stuga och på torsdag är det tjejkväll som gäller.. min bästa vän flyttar snart ifrån mig igen för ett till år av skola. tusan i helvetet säger jag bara att vi nog inte kommer ses mer förrens hon flyttar. jag erkänner att jag satt här och lipade pga det innan och för att jag av någon anledning är så himla glömsk o får allt att krocka. jag vill ha vardag nu och jag vill träffa I igen.. sommarlovet har inte varit tillräckligt., jag är inte nöjd! jag tycker inte om att vara utan henne.. det gör mig tom.. jag känner mig tom. . jag går och lägger mig..

ha en fortsatt bra vecka alla fina!

lägger in lite bilder..

förresten så letar vi förfullt! vi ger inte upp!







I'll always love you guys<3

Lars Winnerbäck & Melissa Horn = perfect


tredje världskriget imorse?

imorse vaknade jag av ett jävla brak, hjärtat hoppade nästan ur mig, åskan var igång, jag försökte somna om, inte långt därefter kommer en blixt som fyller hela mitt rum med ljus, som att alla lampor i rummet exploderade, jag flög upp o inte ensam brorsan flög också upp å vi sprang ner med täckena runt oss jag la mig jämte sis men förflyttade mig lite senare till soffan, där försökte jag sova vidare.. lyckades väl halvbra. sis kom upp och väckte mig och vi begav oss till stan, där jag fick mig en liten klippning (som behövdes, efter ett halvår ) inhandlades även present till far min som fyller år imon. och jag hjälpte sis med att hitta kläder, vi avslutade med en fika på espresso. gott !


låt er tänka...

Min älskade vän J sa igår såhär:

Hoppsansa.. men vad sa hoppsan?

Marinfestivalen -09

i fredas så blev det en tur till lager157 där 2linnen/klänningar, en kjol, trosor och en gosig kofta inhandlades.

efter lite om och men så begav sig sedan jag o I oss in till hstd där marinfestivalen höll hus
där träffade vi på en massa goa människor och kom i säng runt 3 gjorde vi
försov oss, tog 7.45 bussen hem vilket var en ren död för mig som inte varit uppe så tidigt på himla länge.
väl hemma sov jag, I kom till mig igen och vi sov lite till sen var det in till stan igen, först till östra, pizzaätande, fixning o lite cider på det. vi tog oss sedan in till lägenheten lite mer ciderdrickande och idas försök att tända min fönsterlampa resulterade i att en propp gick så vi fick ta oss ner till hyresvärden vilket resulterade i en ihopviken alexandra i trappen med två ömmande fingrar o hängning i ledstången. vi packade ihop vad vi behövde i mörkret och lät hyresvärden sköta resten. vi hamnade på pios bakficka med himla trevligt folk. tiden rann iväg och hamnade i Js lägenhet med filmtittande, eurotrip.. folket somnade o jag och O satt o skrattade åt filmen. klockan rann iväg lite till o jag ringde sis, åkte discotaxi till lägenheten vid halv 4. avslutade kvällen i lägenheten.




vi vaknade runt 12 idag o var ifrån lägenheten vid 12.30 jag tog mig ut till östra igen o I hem.
fick maten på bordet när jag kom ut och åkte strax därefter in till hamnen o kollade på ostindiefararen och saknade elida var där, "sailing for jesus christ " på denna båten eller den gamla båten så har både jag och mina syskon varit på konfirmationsläger. kände igen iallafall en på besättningen och vi lyssnade på deras gospel tog en glass lyssnade lite på E.M.D och begav oss sedan hem igen.





har haft en kanonhelg med underbart folk helt enkelt!

dålig update..

berättar om min helg senare idag! den har i vilket fall som helst varit kanon!



RSS 2.0