kör o kör

idag, körlektion, träffa min kärlek, cykla, bada i havet, gosa, spela kort.. nu jagar han gris, jag sitter vid hans dator snart beredd för sängen, imon är det upp på körlektion o jobb på kvällen, sen mina vänner är jag ledig en vecka! feels good!

Pusss

hissar byxdressen

den blev min för ynka 64:- en byxdress, sjukt skön! hittade inte den jag ville ha så jag hittade en himla billig på rea istället, perfekt att springa runt med, perfekt till stranden, ja den är kanon!

 

 


Tjingeling i värmen

hinner egentligen inte sitta här och blogga men tänkte bara skriva några rader, jag jobbar för fullt, är ledig imon o ska in till min man o ska ha körlektion ska jag med, på torsdag blir det också körlektion och kvällsjobb! I har varit här idag, chipsätande, badande, solande, glassätande, pratande m.m  har precis kommit hem från en runda med bilen vart hos farmor och även handlat lite så snart blir det mat här. efter denna veckan är jag ledig en hel vecka, ska bli otroligt skönt, hoppas värmen håller i sig!!


PUSSSSS




midsommardagen

ingen vanlig midsommar i år, jag var inte på någon camping (som jag varit i nästan alla år), den var sig inte lik, jag åt inte ens jordgubbar! (dock på jobbet idag fick jag)

jag fick ett litet midsommarfirande med tre goa vänner iallafall, vilket jag är superglad över, vi var nyktra, vi åt god mat o bara var. det blev en tidig kväll och jag fick ingen sömn i detta tomma huset, jag var uppe innan 6 och åkte till jobbet för att börja klockan 7, jag har jobbat i 9 timmar o kom hem o jag är förbannat trött. man kanske ska laga till sig någon mat? det får det bli snart. imon är det jobb igen dock inte lika länge som idag. skönt!


town

tar mig in till stan


Tack du där uppe

Efter jobbet igår kom I till mig o vi åkte runt lite o imorse var vi ute o gick en runda i skogen vilket resulterade i att en fästing bosatte sig på min mage men nu är han bränd o död så nu ligger jag här ute o solar, underbart väder! han där uppe gjorde ett bra jobb och tajmade när jag är ledig . kanon!! ikväll så åker jag förhoppningsvis till my love.

hoppas alla har en fin stund ute i solen idag, dagen innan midsommarafton Puss från mig




kvällspass

nu drar jag mig till jobbet 14-21.15

jag vill till varmare breddgrader!


I love you from the bottom of my heart


 WHEN YOU SMILE, I SMILE

du bär min luft
i ditt bröst


hello sunshine

jag gillar när solen är framme när jag kommer hem så man iallafall i några minuter kan njuta av sommaren som verkar vara på väg nu för en stund iallafall.. idag släcker jag brand & lyfter människor på två utbildningar i 6h, jag är trött. jag pluggar teori. imon jobbar jag kväll o därefter är jag ledig till lördag. skönt!


sommarlov?

tråkig blogg, tråkig bloggerska, det är jag det, har nämligen inget roligt alls att skriva här, jag jobbar, pluggar & kör, det är min "sommar", inget lov här inte. kommer inte vara utvilad till skolan börjar känner jag.. ja, vad har jag gjort idag? jag har jobbat, kört & ska plugga nu!

imon blir det utbildning iallafall, inget midsommarfirande för min del heller skulle jag tro, jobbar midsommardagen, tråkigt.. tusan i havet vad jag bara vill strejka..men jag är glad över att jag har sommarjobb, för hur jäkla uttråkad hade jag inte förra sommaren när alla andra jobbade?

nu, fram med teorin!




sjön

hade en trevlig kväll igår med lite folks, god grillning! innan dess fiskade jag och min man, 2 gäddor fastnade på kroken bannemej, men de rackarna fick faktiskt hoppa i sjön igen! idag har jag vart ute med bästa vän  på sjön, deras nya, underbart fina båt! härligt härligt! blev lite rundor med bilen då hon precis fått körkort, man blir ju inte lite sugen på att bara köra upp alltså, men så bra är jag inte så jag kan göra det, men imon blir det körlektion efter jobbet! ska städa lite o ta en dusch innan mannen min kommer hem igen efter sitt fiske idag med grabbarna!


bild från min 18årsdag i januari


waka waka

nu är det äntligen helg, första veckan på sommarlovet, första veckan på jobbet avklarad!
har varit duktig o var ute o sprang igår innan jobbet och idag efter, så nu ska jag fortsätta med detta så figuren min blir lite snyggare, den är K.A.T.A.S.T.R.O.F för tillfället.

nu har det käkats grillat, mumma! kollat konserten till kronprinsessan o Daniel också, himla bra!
snart drar jag mig upp till sängen för sömn!

hoppas att alla har fått en bra start på sitt sommarlov, vädret hade väl kunnat vara bättre kan jag tycka, men det får gärna komma när jag är lite ledig!


bad update.

nog med bilder. anledningen till dålig uppdatering är pga:

- festat lite
- varit med min underbara pojk
- flyttat ut & städat lyan (sorgligt)
- börjat jobba
- umgåtts med vänner
- med mera med mera

började jobba i måndags, har gått bredvid i 2 dagar, idag var det delegeringsutbildning & imon & fredag blir det bredvidgång igen, får hoppas jag kommer in i detta, ska ju trots allt jobba ca 30 dagar i sommar vilket är en del. så inte mycket sommarlov för mig inte men pengar leder till goa saker!!

imorgon jobbar jag kväll 14-21.15 får hoppas det är lugnt! så imon ska jag sova en stund, därefter blir det förhoppningsvis om jag orkar ut och springa lite (BEHÖVS!) fläsket går snart slänga upp på stekpannan för bövelen. ne nog snack, nu ska jag ta fram körkortsboken o pluggeliplugga!!
körkort hade ju inte varit fel liksom!


särbild tjingeling

klassfest

en klassfest hanns ju med innan vi slutade också, så här kommer lite bilder från den ;)


jag & fina josie




goa klass O2

gemenskapsdag


dålig uppdatering ser jag, tänkte lägga in lite bilder från gemenskapsdagen!


gör spagat på stora torg

imitera beatlesfoto (fotbollsteamet var vi, därav fotbollssockarna)

ta kort med en stekare

 

m.fl m.fl har en massa inspelat med men det får vi se om det kommer senare nångång ;)


I allt det bra finner man något dåligt

min kusin tar studenten idag, GRATTIS! GRATTIS till alla som tar studenten i år!!
det blev kalas hos kusinvitamin, alltid lika god mat o efterrätt! alltid lika härligt att träffa min underbara släkt!

jag fick dåliga nyheter o vill helst lägga mig på marken o skrika, VARFÖR?
jag vill gråta o aldrig sluta !
jag vill spola tillbaka tiden o uppleva allt om o om igen med dig!
du är min stjärna!
i will pray for you, today, tomorrow, everyday!




I DID IT!

jag gick ut tvåan, med ett certifikat i svensk massage, jag klarade det alltså, jag har fått besked!!
från och med nu, är jag certifierad massör!

det var tufft ooo så tufft, jobbigt, mycket plugg men faaan så härligt att det är gjort!


bild:google.se


behöver tankas

- jag är klar med allt plugg
- jag slutar tvåan imorgon
- jag lipar en skvätt för jag inte har några krafter alls kvar
- behöver tankas


2 dagar sen äre sommarelilove

var i skolan en halvtimme idag, gjorde ett prov och slutade, satt kvar i skolan ett par timmar bara för att inte orka gå hem o börja plugga.. men när vi kom hem så vare plugg som gällde, fybubblan säger jag bara har minst hälften kvar o göra och imon ska företaget vara inlämnat, panik.. men det blir säkert bra. ajemen! och om ett par timmar så bär det av mot klassfest, grille!

grattis till min bästa vän som klarade uppskrivningen!

my last week in lyan

det blev en härlig helg, i fredags så blev det bio med min älskling, jag kan inte riktigt rekommendera "kommisarie späck" om man inte gillar överdriven svensk komedi. vi sov hos honom o hade en god sovmorgon därefter åkte vi hem till mig på landet o fiskelifiskade lite, grillade gott o bara mös! underbara man! på söndagen kollade vi på balen, om ett år är det min tur!!

idag har jag varit ledig, jag har vandrat i regnet, o pussat på min pojke en liten stund för att sedan få skjuts till lyan där min sista vecka är på gång.


tisdag: prov, o hel skoldag, plugg som fan & klassfest på kvällen
onsdag: inlämning av företag och föreläsning om spalosophy
torsdag
: skolavslutning och ut & äta med tjejerna
fredag: kusins student
lördag: brännboll & fest
söndag: utflytt

världens snyggaste byxor i en lya i sina bästa dar


bio

jag skrev prov, jag var på sture på stan, jag kollade dans, jag gick inte på go-karten, jag åkte hem, jag åkte in, nu väntar jag på att c ska komma så ska vi på bio, ska se kommisarie späck haha, verkar rolig!



sometimes I wonder

trött
kreverar
energi ge mig
duschar
godnatt!

imon kör jag go-kart
imon åker jag hem
hejdå.

4 månader

idag har jag & min kärlek 4 underbara månader tillsammans!
vår dag idag och förhoppningsvis så hinner vi ses ikväll!
dessa 4 månader har gått oerhört fort och jag är så otroligt lycklig!

All you need is love, all you need is love,
All you need is love, love, love is all you need.
Love, love, love, love, love, love, love, love, love.
All you need is love, all you need is love,
All you need is love, love, love is all you need.


Jag älskar dig!


gemenskapsdag

har haft gemenskapsdag idag, jag o J var ledare för fotbollsteamet, sprang runt med fotbollssockar och tejpade nummer på ryggen. skulle utföra en massa uppdrag, så som "köp en vindruva" "sjung en sång på stora torg" "samla in en namnlista på minst 5 för att john bauer ska få gratis grisfötter" m.m det var kul och vi sprang runt som galna höns. efter lunch var det fika & sen fick vi sluta, gott! jag och E gick in till stan o kollade lite, åt god glass o njöt i solen. nu sitter jag här med plugget jämte mig o ska strax sätta igång med råplugget. tråkigt nog har mina papper försvunnit. de var här igår innan jag åkte men nu är de inte kvar..tragiskt!! så nu får jag skriva om allt!! surt.

shorts o linne behövs i denna värmen


I could face a mountain But I could never climb alone

imon är det fullbokat, jag har ingen lust att snora på mina kunder..
vill ha sommarlov nu, men hur kommer min sommar se ut egentligen, kommer jag vila upp mig?
jag kommer ju jobba mest hela tiden... hm..


To DO

sitter här med talet som jag ska hålla imon i svenskaB, nervöst. men det ska nog gå bra!
bakade mammas frysmuffins innan, goooda! C&R kom o smakade & sambo smakade också! gott!
ska se ifall jag kan öva lite mer på talet, därefter är det dags för plugg till företagsekonomiprov, sista provet i kursen. & eftersom jag o C firar 4 månader på torsdag så kommer det inte bli så mycket pluggande den kvällen.
imon har vi i princip fullbokat på spa, sista gången i tvåan vi har kunder nu, så full rulle imon.



RSS 2.0