återförenade

Äntligen återförenade, blev en mysig kväll med mat på pinchos därefter lite kaffe hos mig. 
Dock ett par timmar senare matförgiftning för min del o jag som skulle jobbat hela helgen får istället ligga på soffan hela helgen 😞 


kunskap

Efter en stressig jobbkväll igår,  minimum sömn inatt och en stressdag idag är jag nu helt sluuut, inte lyckats (hunnit) få i mig något koffein idag sååattt om tröttheten beror på kaffebrist eller sömnbrist eller en kombo är en fråga i sig. I vilket fall som helst blev de kaffe, soffläge, greys anatomy  + mikrobiologiboken (best friend) för o plugga in mig på alla miljarder bakterier som finns och infektionee osv. Älskar att lära mig nya saker och älskar när jag kan svara på svåra frågor. Roligare o lättare att jobba med kunskap
 i bagaget 💉💊

Marc by marc jacobs

Man kan ju inte låta bli att klicka hem en sådanhär skönhet till ett så bra pris. Beställd från Bestsecret.se.


Fröknäcke

Innan jobbet igår blev de ett pass på gymmet samt slängde jag ihop fröknäcke, såå gott o så lätt att göra + det är glutenfritt! Perfect!  

Idag ska jag också jobba kväll, har hunnit vara ute på en långpromenad i det krispiga soliga septembervädret (älskar det) o nu har jag krypit upp i soffan under filten, har ätit lite jordgubbar o dricker en kopp kaffe. Mysmorgon. 


ledig måndag

Det positiva i att jobba obekvämt är att man kan vara ledig mitt i veckan o tillomed tre dagar på rad, jag menar hur lyxigt är de inte o vara ledig en måndag när alla andra går till jobbet? Jag har alltså efter en riktig helvetesvecka förra veckan varit ledig lör-mån o imon jobbar jag kväll så nu har jag fem pass kvar innan jag på måndag går på två veckors semester, som jag längtar!  Behöver verkligen vila upp mig!  

Hyfsat effektiv idag, uppe i tid, tvätta, diska, baka, städat, gått på stan, bodyjam på gymmet, nu soffläge. 


RSS 2.0