Fin fullspäckad helg

Min helg har gått i ett och har inte hunnit vila en sekund känns det som. I fredags direkt efter praktiken så var det bara att svida om för förfest o utgång med goa vänner! Lördagen bestod av internationell marknad här i stan med mamma å pappa där vi bla åt känguruburgare sen begav vi oss ut till vapnö där det var trädgårdsmässa, mys! Sen blev det en italiensk glass på det å sen go sallad o yatzy på camping! Fint! Igår var det ju morsdag o då firade vi bästa mamma med mat på Wild West o hon fick ett superfint armband av oss barn! Ännu en Italiensk glass fick vi i oss i efterrätt Denna dag! Kvällen spenderade vi hos svärföräldrarna med även där God mat! Är fortfarande mätt efter helgen!

Nu är jag inne på sista vecka på praktiken o det känns skönt att det snart är över!


tiden går så fort

Tiden går så förbannat fort så det är inte klokt! Har 2 veckor kvar på min VFU och första året på högskolan är snart över! Och vet ni vad? Min Läkemedelsberäknings tenta som man var tvungen å ha alla rätt på, ja den blev godkänd direkt, hur skönt? Alla tentor år ett är nu gjorda och alla är godkända på första försöket! Det var mitt mål och nu är det uppnått så det känns superbra! Nöjd!

Ligger här i sängen på min älskade spikmatta och försöker få lite cirkulation o avslappning i ryggen då det verkligen märks att man är uppe o går mycket på vfun o det känns som sagt särskilt i svanken! Måste verkligen träna upp min stackars rygg, man har ju bara en!

Strax är det läggdags för klockan ringer 5.15 imon, sista dagen denna veckan på vfun sen är det helg, så skönt!
RSS 2.0