avslutar helgen

Haft en dundermysig o lugn helg på landet. Med både mys och jobb. Nu är jag hemma igen hos sambo och laddar upp inför tentavecka med en kopp te och bok i sängen. Perfect!


your body is a wonderland

Det är fredag och som varje gång när jag åker till landet så blir jag trött och avslappnad. Landet är mitt andningsrum. Ikväll blir de bara massa mys och imornkväll blir det jobb och därefter hem till faster m. Familj.  


senaste dagarna

Röstat och lyckats hamna i tidningen. Pluggat massor vilket lett till en del kkaffedrickande och jag lyckas ta sönder kanna nummer två på samma vis som första gången. Jag har tränat en del och i tisdags slog jag till med tre pass. Igår körde jag o mannen på kvällsterapi, drog ner tapeter. Förnyelse mår man bra av. idag har jag för första gången tagit blodprov. Så nu vet jag hur det känns för mina patienter. Bra jobbat kroppen som klarat sig 22 år utan att blod behövts analyseras. Tummen upp. Nu fortsätter pluggande och sen är det gymtime. 

countrylife

Igår körde jag hem till landet och åkte med mina fina föräldrar till jönköping elmia på husvagns/husbils-mässa. Lite roligt o se massor av lyxiga vagnar. Idag har det pluggats lite men mest har jag tagit igen mig här på landet. sambo och svärfar är hemma hos oss och har renoverat vardagsrummet,  vilka hjältar och vilken lyx! Så lyckligt lottad!!


ojoj

råkade precis beställa massor av nya saker från kina.. oroväckande om de passar men man måste ju våga chansa ibland! har varit i skolan en sväng på en onödig lektion men ska snart iväg på lite klassmys, vi ska ut o käka! mys!

termin 5 är igång

ja nu har termin 5 satt igång, har en av de tråkigaste kurserna nu, förberedande inför C-uppsatsen. hoppas denna höst går fort o att vi får ett bra flow i vårt skrivande! nu ska jag dra mig ner mot gymmet och köra slut på mina ben! legday it is!
RSS 2.0