INSPIRATION


full rulle

har varit en lång dag på jobbet, när jag väl kom hem så gick jag en runda med Leo och därefter tvättat och diskat, förberett mat osv och har precis ätit maten. tänkte att jag snart skulle lägga mig i ett bad!

Ha en fin kväll!

'
innan jobbet imorse, ca 06.15


awesome

Igår firade släkten min födelsedag, vi var ca 30-40 personer (stor släkt) och åt god mat och tårta. fick även en massa fina och braiga presenter. t.ex thailändska Baht (pengar) till min resa. även ett set med scrub osv.  från Decleor med världens godaste doft från mitt hjärta. en massa blommor fick jag också och en kanonsnygg lampa! mycket lyckat med andra ord! jag och mr har haft det supermysigt idag tills jag skulle jobba, har jobbat kväll idag och har 3 långa dagar framför mig med jobb. imorgon börjar jag 6.45 så det är läggdags för mig om ett par minuter. 

Hoppas ni har haft en fin helg för det har jag!
PUSS


jag och min leo igår


love exist.

Godmorgon alla härliga

ligger här med sötaste Leo vid mina ben, han sover så gott. ska ta mig upp och äta lite frukost och sedan påbörja städningen igen.

hoppas ni har en bra Lördag!




bra kväll

min dag slutade bra trots allt! tacos, filmtittande, mys, snacks, prat, bus osv med goingar!
nu ligger jag i sängen och ska sova, för imorgon blir det städning och fix, för det kommer ca 40personer som ska fira mig imorgon. stora feta släkten förstås.

GODNATT FINA NI!


en av goingarna jag var med ikväll, dock gammal bild.


bad day



we<3it


worth it


we<3it


apelsin

hemma från jobbet, arg. näsdukar och en apelsin till kvällsmat...i sängen.


kvällsjobb

Gick upp för ett par timmar sen, har druckit lite smoothie och ska strax göra iordning mig och äta lite lunch innan jag beger mig till jobbet, idag jobbar jag 13.30-21.00.


starbucks phuket


möte & jobb

Ska ta mig till jobbet nu, först ett 3h möte sen ska jag jobba kvällen, så blir en lång eftermiddag/kväll nu. men får hoppas den går fort! ska klä på mig arbetskläderna, ta ut hunden sen är det off to work!
PUSS


jag och Leo nu


saknar kläder och lägenhet

En sak jag hatar med mitt jobb jag har nu är att man får gå i äckliga gamla trasor, och med ingen stil överhuvudtaget. det är något jag saknar. att använda mina kläder! åååh!
här kommer massa old outfits





Jag saknar även livet i egen lya!


jobb och gym

Efter jobbet idag så blev det en sväng till gymmet med I, härligt! därefter följde hon med mig hem en sväng, drack smoothie och letade kartor inför vår resa! imorgon är det möte och kvällsjobb som gäller för min del.


nighty

Nu ska jag lägga mig och sova för imorgon är det tillbaka till jobbet efter en veckas ledighet, efter jobbet blir det en runda till gymmet för o bränna lite. skönt!

Godnatt sweeties!


20 ÅR

Idag fyller lilla jag 20 år, jag har gått och blivit uråldrig! firades med frukost på sängen och finsång! fick mig en apbra backpackerväska nu till resan och en bok! fick i helgen även en flaska rosé av S, presentkort på systemet från F och ett jättefint halsband av syrran! Fina I kom en stund innan och vi fikade lite och var ute och gick med Leo! på Lördag firas jag av stora släkten!
nu ska vi stax äta gofika!
PUSS

en gammal bild på mig och I min backpackerfriend


fin helg

Hade en superbra helg! i Lördags var vi på Wild west och firade mig och I efter Wild west så var det utgång som gällde, hade superkul verkligen! i söndags vaknade man ju upp och mådde som man förtjänade. vaknade upp hos P, åt god frukost tog en treo och var back on track igen och vi gick ner till stranden och fikade. mys!





PUSS


Oh happy day

  • vila
  • zumba
  • duscha
  • köra till stan
  • förfesta
  • Äta på Wild West
  • Utgång

    oh happy day, här sitter jag


Vaccin

Har precis kommit hem efter att ha varit på VC och tagit ett vaccin, mot HepatitB, det är bra och ha om man ska ut och resa, jag har mot Hepatit A sen innan men tyckte att det är lika bra o ha mot B också. Hepatit B är en blodsmitta. och jag vet ju inte vad jag stöter på när jag är ute och reser så det är bäst och vara på den säkra sidan.


Biljetterna hämtade

Om 18 dagar (7februari) börjar mitt och min vän I:s äventyr! vi kommer att flyga ner till Kuala Lumpur i Malaysia med 3 dagars bokat hotell, därefter kommer vi backpacka oss uppåt Thailand, hitta hotell, vad vi ska göra, vart vi ska ta oss osv på vägen och avsluta i Bangkok den 21mars där vi har bokat hotell de 3 sista nätterna! detta kommer bli ett äventyr och det kommer bli så himla kul och även lärorikt! Jag ser fram emot detta så sjukt mycket och detta är något jag alltid ha velat göra, ge mig ut i världen och upptäcka. få nya intryck. Idag hämtade vi ut våra biljetter och det känns helt overkligt. vi firade såklart med en sockerbulle och lite kaffe!


pix from today




Flädervin 111

Idag är det premiärsmakning av pappas flädervin kallat 111, till detta blir det räkor och lite gott bröd! yummie!


ignorera leomonstret och det fina kuvertet ;)


UNDERBART

Hade en helt underbar dag igår, badade och mös på spat, så himla skönt, avslappnande, underbart! efter badet begav vi oss hem till P där I och S också kom och gjorde oss sällskap så åt vi god tacos och mös till paranormal activity 3, som var lite lagom läskig. sen slocknade vi och imorse blev det brakfrukost och sedan en promenix på stranden, så himla skönt! har haft underbara dagar med andra ord och imorgon så blir det Wild West med goda vänner för att fira mig och I! kanonhelg kommer det bli!


tillbakablick på min praktik i Danmark

var som sagt tre veckor i danmark på spahotellet comwell borupgaard, där vi jobbade från morgon till kväll med olika behandlingar, precis som om vi var anställda där. det var tufft men jag lärde mig så otroligt mycket!!
jag bodde tillsammans med 2 andra tjejer från klassen i ett hotellrum under dessa veckorna. vi hade fri tillgång till gym och bad, så varje kväll bubblade vi nere på spat. underbart var det!
om ni vill läsa om min tid i DK, så finns det en hel kategori som heter "praktik DK"




jobbarkläder

bubbla

basta

god mat

en hel del pluggning inför certifieringsprov


Tylösand The Spa

Imorgon ska jag och Mr åka till Tylösand och ta in på det fina spat, där ska vi bada och bara vara, hur underbart? ååå längtar! efter spat ska vi åka hem till honom, möta upp två vänner, laga till lite mat och mysa till någon bra film! imorgon blir alltså en riktig mysdag, vilket jag älskar! vilket jag också behöver just nu, då jag åkt på en dunderförkylning. saknar "spalivet", spalukten och allt sen skolan och praktiken. är ju om inte alla vet cert.massör, utbildad i hudvård, manikyr, pedikyr, och även coreinstruktör. kommer bli en riktigt underbar dag imorgon, det känner jag på mig!


Lev i nuet

Det är i nuet Du kan skapa Din lycka, Din kärlek, Din magi, Din inspiration, Din styrka, Din hälsa.
Nuet är en sann gåva. Så ta vara på ögonblicket. Låt livet visa Dig vad nuet har att erbjuda.



myspåmys

Har verkligen haft en superfin helg, med goda vänner och underbart sällskap fram tills idag! Fredags utgång med fina vänner, Lördags chill och badtunna med fler underbara vänner. söndag filmkväll med MR och I, krängande av massa gottit och bara mysande! MR har varit hos mig hela helgen och det har varit helt underbart, han åkte hem idag efter jag slutat jobba ( kul för honom o ligga här hemma själv..not)  efter det har jag bara legat utslagen i soffan och halvsovit. imorgon jobbar jag kväll, sen är jag ledig resten av veckan och det bjuds på massa roligheter!

LOVE



jag o fina kusin i Thailand


myshelg på ingång

fick bort fransarna och jag känner mig riktigt naken och ful i ansiktet nu, men så är det. kanske blir det nya när jag åker tillbaka till värmen? vi får se! imorgon ska jag sova ut för att sedan ha en fantastisk kväll med tjejerna och andra gosingar! kommer avsluta min kväll hos MR, för att sedan på lördag ta oss tillbaka hem till mig och vidare till goda vänner och äta o bada lite tunna! myshelg!!

dags för sängen, ha en fantastisk helg om vi inte hörs!
Love


i will soon be back


25 dagar, sen värme i 1,5 månad. LÄNGTAR!!!


extension

När jag var i Thailand så gjorde jag ögonfransförlängning och nu tycker jag de har blivit så fula så nu ska jag be min vän när hon kommer hit att hjälpa mig få bort de! vi ska även planera lite inför helgen och kommande resa!


Det går bra nu

Har fått två besked idag!
Besked nr1:
jag har fått fast tjänst där jag nu jobbar som vikarie! känns så kul att jag fått tjänst när jag bara varit där som sommarjobbare, timanställd och nu vikarie senaste månaden. ca 120sökande och jag är en av de som fick. det trodde jag aldrig när jag tog studenten i juni, att jag skulle ha en fast tjänst 8 månader senare.

Besked nr2: I måndags var jag och I på resebyrån och bokade flyg till Malaysia->Thailand. då visste vi inte om det var ett bra flyg då det var så billigt, men idag fick vi reda på att det var ett bra flyg! åker därmed till Kuala Lumpur i Malaysia den 7 februari och backpackar oss uppåt landet och vidare till Thailand. åker hem från Bangkok den 21mars. så vi blir borta i 1,5 månad. ska bli helt underbart och så sjukt spännande!

Har så mycket att se fram emot nu så det bara spritter i min kropp!


fina sis och jag

en sak till: ska ta tag i denna kroppen nu, får nämligen ett årskort på gymmet sjukt billigt nu när man är fast anställd! dessutom kommer jag förmodligen bli hälsoinspiratör på jobbet så dags att sätta igång å bli fit igen.

 


Mitt hjärta

Det är fler än jag som är trött idag! Nu ska jag buffa ut han i snön som har lagt sig inatt!


Schemamöte

Ligger fortfarande i sängen och jäser! Är så trött efter helgens jobb och jobbade även en stund igår innan jag och I begav oss till stan för planering och lunch men även en sväng till Mr för mys och slötittande på tv! Nu ska jag ta mig upp från sängen och fräscha till mig och äta lite, ska nämligen på schemamöte på jobbet ett par timmar! Hoppas ni får en finfin dag!!


Gottit

Innan jag gick på mitt andra pass på jobbet idag så åt jag god chokladglass med varma hallon, mmmm! Man måste ju tanka på sig å tröstäta lite över att man jobbar helg hihi! Imon Jobb 7-16 sen får jag besök! Mys! Hoppas er helg är bra! Nu ska jag sova! Natti!


At work

Sitter på rast på jobbet, jag är på gott humör och skämtar runt bland gamlingarna! Får höra goda ord om
Mig i personalrummet och även av mina goda gamlingar får jag kramar och goa skratt! Värmer så gott i hjärtat!! Det är just därför man går kvar här för det fina man får tillbaka för saker man gör! Nästa vecka ska stora saker fås reda på! Väntar!

Hoppas eran lördag är härlig och beröm varandra, krama varandra och visa uppskattning!! Make love not war!


Promenix

Var ute på en lång promenad med Leo innan idag i det friska fina vädret! Så
Härligt med friskt syre! Ikväll har jag dock bara degat i soffan! Nu ska jag in i duschen för min jobbhelg påbörjas med delad tur imorgon! jippi? Nej jag är inte mycket för att jobba helg kan jag säga!
Men det går bra när man väl är där! Hoppas ni får en finfin helg!!


Active sports

Gina Tricot har kommit med en kollektion träningskläder, japp ni hörde rätt! å de är snygga måste jag säga och hade gärna klätt mig i de kläderna på träningen! kanske blir en tripp till gina för träningsklädsinhandling?






Checka in på ginatricot.se


Hjälp?

tänkte greja lite med designen på bloggen, men lyckas absolut inte. särskilt inte med högersidan där profilbild, inlägg osv visas, den är så långt ner och jag fattar verkligen inte hur jag ska få upp den till början av sidan?

någon som vet hur man gör?


weheartit


Thailand part 1


efter landning i phuket var det bussresa som gällde

väl framme i Khao Lak så var det självklart av med kläderna (byxorna) och ett gott skratt för att stödstrumporna satt på. sliten!

söta syster på plats på balkongen


när vi var framme så var det Lucia, och detta fina luciatåg satte faster upp  på bordet på restaurangen


Möte

Ska iväg på APT (arbetsplatsträff) nu på jobbet! Hoppas det inte blir allt för segt bara! Har en del att ta upp så hoppas jag får en syl i vädret!

Hoppas ni har en bra dag vänner!!


Återfukta

Nu i vintertider och även på sommaren när man vistas i solen så är det lätt att man blir torr och jag har blivit supertorr nu efter Thailand men försöker återfukta så gott jag kan! Så förutom Elizabeth Ardens 8hour till ansikte, läppar och händer så använder jag mig bl.a. Av denna oljan från spalosophy vilket är
Comwells egna märke, har jobbat med deras serie sen den var helt ny på marknaden (använt på kunder och mig själv ) och jag tycker de är bra!! Oljan har jag använt supermycket! Å just nu säger det sluuuurp på min kropp!

tipstips : ÅTERFUKTA! Så slipper ni den torra kliande huden!


Monopol

Mr kom igårkväll och förgyllde min kväll efter jobbet, mys! idag har vi sovit ut och spelat monopol och självklart vann JAG! underbart! ska strax äta lite flygande jakob, mmm så gott! och sen ska jag bara planera lite och ta det lugnt framför tvn med familjen!

Hoppas er dag har varit lika bra som min!!


Godmorgon

Ligger i sängen å vill verkligen inte gå
Upp, men det är ett måste, har en del å göra innan jag börjar jobba vid 16! Ska städa hela huset för här ser verkligen ut
Som ett bombnedslag! Ska även ut å gå en långrunda med Leo och fixa mig själv innan jobbet, duscha osv! Så det är dags att sätta igång nu! Vi hörs kanske senare ikväll, men jag har ju besök så kan hända de blir imon!

Ha en bra dag!!


Nyår

Firade med mina underbara vänner med god mat, trerätters. och massa skratt! tog taxi vidare till en större fest där vi firade in året med andra goingar! härlig nyår!





¨
Tack underbara tjejer för en super tjejmiddag. KÄRLEK!


krossa alla fönster

Kvällen gick i ett naffs och helt plötsligt var det dags att åka hem från jobbet. skönt! imorgon jobbar jag kväll igen vilket är skönt för jag är en kvällsmänniska. när jag väl är hemma kommer nog Mr hit och förgyller min kväll! nu ska jag nog bära upp lilla plutten till mami och papi sen ska jag bädda ner mig å sova lite!

PUSS på er!


japp här ligger jag med brillorna på


Dags för jobb

Ska snart bege mig mot jobbet för första passet i år och dessutom är det nästan 1 månad sen jag var där, så det blir spännande och se om det skett några förändringar osv. Ligger för tillfället nerbäddad i soffan efter att ha duschat, vart ute med Leo och ätit så jäser lite innan jag drar mig iväg!

Ha en fantastisk dag mina vänner om ni så ligger hemma lediga eller sliter på jobbet igen! Pusss!


Tack 2011 och välkommen 2012

välkomnar 2012 med öppna armar! lägger allt det dåliga som hänt under 2011 i soptunnan, och allt underbart som hänt i min stora minnesbok. 2012 hade inte kunnat firas in på ett bättre sätt än med de underbara vänner, nära och kära som var med. champagnen flödade och maten var ljuvlig! underbart! 

Vi hörs snart mina vänner, I'm back!


RSS 2.0