tomorrow

imornkväll lyfter flyget mot Thailand och 2 veckors semester, det ska bli så himla underbart! det kommer förmodligen inte bli någon vidare uppdatering här, men jag är hemma den 28 igen och då kan ni vänta er massa bilder!
Ha det nu fantastiskt och ha en riktigt riktigt GOD JUL!


bild från gårdagens partaj


räknar ner dagarna

har inte mycket att säga, jag räknar ner dagarna tills vi åker. jag jobbar 2 dagar till detta året och börjar jobba igen den 3 januari. så det är rätt lugnt just nu. efter nyår är mitt liv helt oplanerat, endast januari är planerat för jobb. sen väntas besked om jobb eller ej. kommer förmodligen bli rätt tomt här nu fram tills jag kommer hem den 28 december.

ha en fantastisk tid!


saknar fortfarande mitt långa hår. varje dag. buhuuu


Snö

Det känns bra att snön kommer nu när vi åker om en vecka! Längtar så jag snart spricker! Har precis skrivit upp vad jag ska ha från taxfreen samtidigt som jag kollar lite på tv. Imorgon hoppar jag in och jobbar kvällen, så ser det ut för mig närmsta dygnet!


vilavilavila

jag har inte lyckats bli frisk ännu men har klarat mig igenom en jobbhelg med hjälp av panodil och halstabletter.
idag är jag ledig och har varit nere och solat och nu ligger jag med min goa vovve på magen och har tänkt och ligga såhär hela dagen och vila upp mig även fast jag har ca 2000 saker att göra. för om en vecka åker jag ju!


Lyfta rumpan

Har Inte lyft rumpan en meter från soffan mer än när nöden kallat eller jag hämtat nåt o äta! Ligger med morgonrocken på och ska snart ta mig in i duschen innan jag fortsätter kvällen i soffan. Imorgon får jag pallra mig till jobbet. Men nu duschen o sen soffan!


Just nu

Då kroppen sa nej idag, huvudet o
Halsen strejkar o kroppen känns svag
Så stannade jag hemma från jobbet idag för att verkligen piggna till för resten av helgen som består av jobb.

Blev därför en ganska lång sovmorgon, sedan har jag legat nerbäddad i soffan med gosingen Leo på magen. Mys!


Lussebak

Mina två lediga dagar har jag spenderat med Mr, mys mys och lussebak! Awesome! Nu är det jobb hela helgen som gäller, tråkigt nog men som sagt cash is king! Idag är det ju dessutom 1december vilket betyder att det är 12
Dagar tills jag beger mig mot varmare breddgrader, såå härligt!


RSS 2.0