Sista kvällen i Sverige på 6 veckor

Imorgon är det dags, jag går runt här och packar ner det sista.. imorgon åker jag o min vän Ida till Malaysia och Thailand i 6 veckor! Ni kan följa oss på http://alexandraoidaiasien.blogg.se/ kan hända att jag uppdaterar här någongång sådär, men mestadels kommer jag nu hålla till på den andra bloggen!
 ha det helt underbart här hemma mina vänner och ta hand om er!


Vaccinerad

Sitter här med två vaccin rikare, en i varje arm, min högra arm är död och har ont men den andra mår bättre.. Ska börja plocka fram kläder till resan nu! Hoppas ni får en fin kväll för det har jag tänkt att ha :)


Min kväll

Mina två sötisar har varit här ikväll, tacos, film och liten roadtrip bestod kvällen av, nu ligger jag här och ska sova för imon är det vaccin som gäller och även fotbollsmatch, Mr är målvakt så ska bli spännande att se, dock kanske mindre roligt att stå ute i minusgrader men det blir nog bra! På kvällen är det utgång som gäller!!


På jobbet, snart helg

Jobbar min sista dag på 2 månader idag, det känns både skrämmande och skönt. Skrämmande för att veta att när jag kommer tillbaka kanske inte alla är kvar som jag tagit hand om så länge. Skönt för att det ska bli roligt å härligt att komma iväg ett tag. Min rast är slut nu så dags att servera mat till mina oldies!


Dagens köp

köpte mig detta snygga halsbandet idag på bikbok, mina shoppingfingrar kunde inte säga nej


snart helg

Har jobbat varje dag sedan i söndags men var ledig idag så igårkväll efter jobbet så begav jag mig hem till Mr och mös med film och glass och frukt, mumma! var dock supertrött så somnade ifrån stackarn. idag har jag varit och lunchat och fikat med en underbar vän till mig, awesome! sen hämtade mr mig igen och vi begav oss hem till honom en stund därefter körde jag hem. har precis tagit mig en dusch och ska sova nu för imorgon är det jobb igen 7-16, sen är det helg och min sista helg i sverige på 6 veckor. den ska spenderas med, mr, underbara vänner och familj.


hej fräknar, snart får ni titta fram igen


värdet

För att förstå värdet av ett År, fråga den som bara har ett år kvar att leva.
För att förstå värdet av en Månad, fråga en mor som fött ett barn för tidigt.
För att förstå värdet av en Vecka, fråga redaktören på en veckotidning.
För att förstå värdet av en Timme, fråga de nyförälskade som väntar på att träffas.
För att förstå värdet av en Minut, fråga han som kom för sent till flyget.
För att förstå värdet av en Sekund, fråga han som precis lyckats undkomma en bilolycka.
För att förstå värdet av en Millisekund, fråga han som kom tvåa i OS.


RSS 2.0