fredag imorgon

mätt och belåten, trött och glad för att det är fredag imorgon. imorgon praktiserar jag från 8.30 - 13.30 skönt!
och imorgonkväll kommer min älskade älskling till mig o myser, saknar honom, har inte träffats sen i söndags.
nu blir det sängen. natti natti people!


I ugnen just nu

efter en dag på DC så värker mitt huvud, min rygg är förstörd efter gårdagens träning och jag är helmatt, men efter att ha vilat i soffan ett par timmar så blev jag rastlös och gjorde till en äppelkaka som just nu står i ugnen, det var inte bara jag som var sugen, mami blev glad hon med av att komma hem till en äppelkaka i ugnen och vaniljsås klargjord i kylen! + poäng, man får ju göra något gott när man är hemma o det finns ingredienser till det ;) i min smuldeg har jag kokos istället för havregryn! mmmm så gottit!
var det du sis som gjorde det första gången? isåfall är det dig jag fått tips från ;)


Dance like noone is watching

Dansträning, kom på en dans till waka waka som vi ska dansa på lördag då det är föreningsdag. mycket kul! kommer förhoppningsvis komma upp ett klipp med! strax BB sen äre sängen som gäller för fulla muggar. praktik från 8.30-14.30 imorgon!



Beautytips nr 1

Har du torra händer? eller sköra, svaga naglar?

undvik parfymerade lotions som innehåller alkohol
undvik att tvätta händerna och vara i vatten onödigt ofta, gör du det så tänk på att :
ÅTERFUKTA!
använd nagelolja för att mjuka upp nagelbanden
underhåll dina naglar, med hjälp av nagelfil och trestegspolerare
låt dina naglar vila om du använder mycket nagellack. Dina naglar kan bli gula om du använder det ofta.
var rädd om dina naglar, bit inte, eller dra i de.

men en sak som är viktig är att återfukta dina händer, särskilt nu under vintern, då man lätt blir torr.


vill ni ha fler tips?


Ny kategori

nu har jag lagt till en kategori som heter "beautytips" jag tänker lägga in lite olika tips, sådär någongång då och då. är det någon som vill att jag ska lägga in fler så gör jag det! just let me know.


Dessa nagellacken ska få pryda mina naglar



dag 3 på DC

idag på förmiddagen gjorde vi inte så mycket, J kom o hälsa på, snack och mys i solen, trevans!! lunch, kyckling fajitas och efter det var det bakning som stod på schemat, mums mums och kanelbullar, mmm så gott! nu är jag hemma, ska ta något och äta därefter blir det dansträning!


Dagens

idag är det skapardag, kuuul! ska strax ta bilen till DC så måste gå nu tjing tjong!


H&M


Dag 2 på DC

idag började jag lite senare, och mornarna börjar alltid med frukost med allihopa. mysigt. efter det så gjorde alla det de skulle och senare gick vi iväg och spelade Wii och andra spel. kul! efter att ha grillat korv så blev det mer spel och lite bakning också. det blev ingen utedag idag, vädret var inte det roligaste.

när jag var mindre och hade utedag så fick mamma komma och säga till mig att jag var tvungen att följa med ut, för jag vägrade så lärarn fick ringa mamma. haha!


första dagen avklarad

första dagen på praktiken avklarad, började dagen med möte och därefter så satt jag med för det mesta bara men tog även en stavgångsrunda. jag praktiserar på ett dagcenter. helt ok första dag. är sjukt trött och ska ta mig en powernap nu. imorgon ska vi på utedag och grilla.


fint väder idag, härligt!


praktik

o jag är världens sämsta på att blogga nu men det får bli som det blir. jag har iallafall kommit hem till landet för att stanna i 4 veckor, 3 veckors praktik och 1 vecka lov. det ska bli skönt o slippa laga mat o städa själv o handla. hihi, men det ska bli sjukligt jobbigt att vara utan min boy på veckorna :( i fredags blev det en trevlig förfest hos fina C därefter skulle det bli utgång men vi hade otur så vi åkte hem. tråkigt det, men man mådde bra dagen efter iallafall..

idag har min boy varit här nu på dagen och vi har bara mysmyst han åkte hem för ett tag sen och nu sitter jag och tittar på Big Brother. imon är det min första dag på praktiken, spännande!

ps. jag har ätit årets första jordgubbar idag..




dagens slappa

lång sovmorgon, o ta på sig det första man ser, slänga upp håret i en svans o gå.


Omringad

Sitter i soffan efter en dag på spa, har haft två kunder idag 1helkroppsmassage och en vaxning. Det gick bra. Sitter här omringad av plugg men har kommit en bra bit och kryssat över en del, så jäkla skönt att stryka över uppgifter man ska göra när de de är gjorda! Har lite kvar att göra, sen ska jag laga mat, städa här lite och ta en lång dusch å slappna av. Vi hörs senare!

hur många lingon finns det i världen?

måndag igen, lång dag med skola, plugg och nu ikväll bio med klassen, hur många lingon finns det i världen? en väldigt fin och sevärd film! sitter för tillfället o borstar tänderna o kollar på Big brother, imon är det spinning på morgonen o redovisning på eftermiddagen som gäller. har jättemycket plugg denna veckan så kommer vara begravd i böcker i veckan! nepp nu ska jag spotta o sova!
Natti!


todays

mycket att göra..

oj, har haft fullt upp veckan ut så har inte hunnit blogga något, har jättemycket att göra innan jag går på praktik näst nästa vecka, inlämning i projektarbete o massa andra arbeten. i vilket fall som helst så är det ju helg nu och jag är hemma på landet, har varit på gekås idag o inhandlat mig lite smågrejer, och ikväll har vi i familjen spelat monopol och ätit räkor. gottit! imorgon har jag en hel del saker som jag tänkt o göra, jag ska ta ett bad, sola, baka o plugga innan min dansträning börjar kl 16. får nog stiga upp tidigt.
ne nu ska jag fortsätta gotta mig i soffan.
vi hörs när vi hörs!
KRAM!


long day

Nyss utkommen från en lång dusch, har använt ricinolja i håret, sägs att det ska vara bra, så har haft det i håret i 20 min, nu sitter jag med en ansiktsmask o här sitter jag o längtar efter min pojkvän :( har fått pedikyr i skolan idag, så nu ser mina fötter fina ut! efter skolan har vi suttit med spaarbetet och efter det gått runt på stan för vårt projekt, köpte då med mig ricinoljan, o doftvax till min värmegrej, så nu luktar här mumma i lägenheten. köpte även 2 B&J-glass då det var 2 för 70kr på hemmakväll. mmmmm!!!

ska äta något, sedan sätta igång med ett arbete till som ska vara inlämnat på torsdag, åå stresstress!!
vi hörs imorgon!




på lunchen körde jag K,R & J till maxi o självplockade en sallad till lunch, mmm!!



övertid

lång skoldag, tillochmed på övertid, jobbat med projektarbetet idag och haft spinningutbildning, utöver vanliga skolan. är iallafall hemma nu, fortfarande förkyld så jag hoppade över att gå till gymmet idag vilket jag hade tänkt o göra, men mina öron är lite mysko o näsan täppt.  jag har sett årets första snödroppe idag här utanför lägenheten. och sitter nu o kollar på "vad blir det för mat" innan jag ska börja på en av de 100 grejer som ska göras nu de kommande 2 veckorna..  nu ska jag fortsätta kolla!

fredagens outfit med tandborsten i högsta hugg


dagens

nu beger jag mig in till stan, vi hörs imorgon!
ciaociao


min helg

igår var jag och min kusin hos vår andra kusin och firade att hon hade fyllt 18, detta gjordes med ett gäng trevliga tjejer och god mat som kusinvitamin stod för. till varmrätt, fläskfilé och potatis i ugn, gott vitlökssmör och beasås. och till efterrätt en kladdig chokladkaka med glass, hallon och passionsfrukt, sen tittade vi på melodifestivalen åt godis och spelade "med andra ord" mycket trevligt! Tack kusinvitamin för en trevlig kväll! och Grattis igen i efterskott!

sov till 11-tiden idag, har noppat och färgat mammas ögonbryn, bakat och ska snart åka in till lägenheten igen. för näst sista veckan i skolan och lägenheten innan jag ska bo hemma i 4 veckor för praktik och påsklov. nu ska jag packa och hoppa in i duschen!



denhär filuren som förövrigt smälter in rätt bra, stod utanför fönstret igår usch lägg inte märke till att vi har studsmattan ute, jag använder den som solmatta inte studsmatta ;)


chokladmuffins

Har gjort lite chokladmuffins idag som jag precis har smakat, mmmm goda!!!! om någon vill ha recept så bara hojta till!! 


jag trodde att marsmallowsen skulle smälta lite mer, men de blev mest brända, synd!



Fira kusin

nu är jag redo för att åka in till stan, inväntar bara kusinvitamin, sen åker vi!


usch för snö o slask

jag gjorde klart både religion och dansuppgift igårkväll, hur skönt? gott o ha det gjort så slipper jag greja med det i veckan sen! i veckan har jag ändå detta att göra:
- skriva på PA
- skriva vård & omsorgsarbete
- göra en plansch till religionen
- göra ett minipass till spinning.
med mera.

sov ut idag och har sedan varit och köpt present till min kusin som fyllde 18 igår, så jag o min andra kusin tar bilen in ikväll för att fira henne! trevans trevans, får bara hoppas vägarna bättrar till sig innan vi kör. det har ju kommit en massa snö som har slaskat till vägarna. usch. jag som trodde det var påväg att bli vår, kolla bara hur det såg ut häromkvällen utanför fönstret i lägenheten:


vart håller världen på att ta vägen?

nu har jag tagit mig an en skoldag, med religion, naturkunskap/samhälle och 2h dans! dansen var rolig, men jobbig för min förkylning! nu har jag tagit mig hem till landet och sitter i soffan och följer händelserna i japan som är hemskt, vart är världen på väg? det gör mig orolig när världen håller på såhär. vad vill den visa oss? jag lägger en tanke till de som har nära och kära som är drabbade!

ikväll blir det god mat och bara vilning står på schemat. kanske ska ta mig an lite plugg, bland annat en dansuppgift som ska in + religionsuppgift. kanske lika bra att ta tag i det? har ju faktiskt en hel del att göra de kommande veckorna innan jag har praktik.




mysdag

sov länge jag och älskling bara låg o mös till halv 12-tiden sen gick vi upp och gjorde frulle med ägg och rostat bröd, mmm. jag har tvättdag, så jag tvättar och lallar omkring här i lägenheten ska nog göra några chokladmuffins sen också. men först har jag ett berg av disk att bestiga. älskling ska iväg på några ärenden så jag gör muffinsarna medan han är borta o plugga behöver jag också göra. så ser min dag ut.


slutproduktion

åker in till stan och fikar med ett par vänner, sen ska vi på danstreornas slutproduktion! min kompis old best friend, danstränare,  är med o dansar så det ska bli kul o se! :D



det är klart det ska bli snöstorm när jag ska gå ut.
solglajjerna stannar hemma

soppa & scones

jag tänkte precis GÅ och handla men så ringde my boyfriend och nu ska han köra, så bra, så jag slipper bära allt! goodiegood, jag har tänkt o göra soppa och scones ikväll. mmmm!


in town

jag är tillbaka i lägenheten, jag mår fortfarande dåligt och kommer nog stanna hemma från skolan imorgon med, nu snackar vi om mina öron lite, det slår lock på de var o varannan minut, jag kan inte snyta mig då slår det lock så jag inte hör ett skit. vad jag än gör så PLOPP!! well well, jag sitter i lägenheten o väntar på min älskling som jag inte träffat på länge, han ska ha med sig mat mmmm. o jag ska smitta han lite, för det var han som smittade mig från början.


jag gömmer mina grisögon bakom solisarna

hur många gånger kan man nysa?

Nu nös jag föör 208848484882 gången idag, jag skojar inte. eller jo lite, eller nä. jag har verkligen nyst så j*vla många gånger idag!! nån liten jäkel som sitter där inne o kittlar mig.. jaja, slutsnackat om min näsa o mina nysningar. jag stannade hemma på landet en natt till för att åka in med papi på dagen imorgon istället. jag orkar ingen skola imorgon så jag får vila upp mig lite till. vilket suger, jag hatar att missa i skolan men vilning behövs.
kollar på Big Brother och har precis tagit 2 panodil för att förhoppningsvis iallafall inatt kunna sova hela natten, vilket jag inte gjort på läääänge nu..
Godnatt!


Här ser ni förövrigt en av tröjorna jag köpte på väla


Mirakelkur?

kalaset igår var som sagt mysigt. vaknade tidigt idag då mitt huvud kändes helt uppsprängt och ja jag är sjukt igentäppt i näsan. mår inte så bra. får se om jag tar mig in till stan eller inte, i vilket fall som helst går jag nog inte till skolan imorgon, isåfall får det hända nåt fort med min kropp, någon som har någon mirakelkur?



kvällens outfit

kom precis hem från kalaset, det var tacos och till efterrätt kladdkaka och glass o blåbär o kakor. mm gottit!
ska se om jag kan sova bättre inatt, men jag är sjukt förkyld. blöööö. i vilket fall som helst så gick jag såhär till kalaset idag:

fattar inte vad som hänt med min kamera, den suger och det blir jättedåliga bilder.  

Kalajs

herregutttt jag är förkyld som en gammal åsna.. svårt att sova och vakna med huvudvärk är inte roligt.
ikväll ska jag på kalas för min kusin som fyller 13 år. så får hoppas jag mår bättre till kvällen, men med lite panodil, näsdroppar och en dusch så mår jag nog helt OK sen, tillräckligt bra för att frossa på kalas o mysa med kusinerna iallafall och kanske till och med för att gå och kolla på fåren som vi alltid brukar göra när vi är där. åå gamla goda tider. och de små lammen som vi brukar mysa med. gossigt.
nehe nu ska vi se vad vi kan göra av denna dagen.


EARCUFF



Jag är med och tävlar om en ear-cuff på Natalies Blogg Gå in på hennes blogg genom att klicka HÄR 
För att vara med så gå in på Natalies blogg och Gilla Ritaz design på facebook genom att klicka HÄR

Är så sjukt sugen på en earcuff det är förbannat snyggt!!
och vinna snyggingkorset vore inte alls fel!


Tacos och coco-glass

sitter och njuter över att det är fredagkväll och att jag har hela helgen att vila upp mig på för att sedan sätta igång igen med både träning och plugg, jag vill träna, det spritter i min kropp!! i vilket fall som helst sitter jag o trycker i mig nachochips med ostsmak, efter att ha käkat tacos, mmmmm.. ikväll blir det stekt ananas och coco-glass igen! åå gottit! nu är det dags för postkodmiljonären och efter det blir det let's dance!
Ha en kanonbra fredagkväll mina vänner!




krax krax

jag mår bättre idag, men jag kraxar lite när jag pratar, haha. fixat min praktikplats har jag gjort idag, fick lite panik när vi ska ha med nummerna på måndag till lärarn.. då jag försökt få tag i praktikplatsen innan och de inte svarat så tänkte jag ringa på måndag för min röst är ju inte den bästa som sagt men jag blev tvungen o göra det iallafall efter 30min harkling och drickande haha! men det gick bra! nu ska jag vila mig och se vart dagen och kvällen tar vägen!



Greece i love you, jag vill till Greklandet


Storebror

Jag är hemma och vilar upp mig som sagt, nu är det dags för Big Brother sen ska jag sova sova sova tills jag blir frisk för imorgon vet man aldrig vad som händer, jag hoppas jag mår bättre imon ialllafall!!
Godnatt mina söta !
PUSS!


HEM

tar mig hem till landet för att krya på mig, min älskling kör mig till bussen nu.
vi hörs!


sick

idag orkar jag egentligen inte gå till skolan men går dit iallafall. jag mår fortfarande dåligt o har slutat nu och är hemma igen. såhär har jag gått runt idag


trippeli

jag har också dratt trippeltången genom håret ikväll i brist på något o göra.



Nitar

har bara varit hemma idag, min hals o min förkylning har blivit värre och jag behöver vila. låg i sängen halva dagen, legat i soffan den andra halvan. kollar lite på tv och trixar lite med nitar på ett par gamla jeans. jag testar o förnyar. gör det lite roligare. jag kanske skulle äta något idag? japp, får göra mig en macka och ringa min boy. miss him. på tal om boy, vi har varit tillsammans i 1 år och 1 månad imorgon. lovely!







studentklänning

woooaaaa har hittat en studentklänning o den är sååå fin.. måste prata med mami i helgen om detta!!

å ge mig sommar


Emil i lönneberga

Åå ligger under täcket med massa kuddar framför tvn och tittar på emil i lönneberga när han blev full på körsbär så nu så gör han och griseknoen nykterhetslöfte! Älskar Astrid lindgrens filmer! Ligger även och funderar på vad jag ska äta ikväll hmm... Förslag?

Fot fötter pedikyr

introduktion på pedikyr idag och hann med och göra lite pedikyr på K innan det var dags för teori resten av dagen. fötter o dess sjukdomar, hrm, mumsigt. har diskat o ska sätta mig o plugga lite smått sen ska jag bara slappa hela kvällen, är ensam ikväll vilket jag hatar. men ska se till o bli frisk så jag kan åka och dansa imon. behöver röra på mig.


RSS 2.0