fredagspresent

var o käkade lunch med bästa vän, blev en liten runda på stan i snöovädret och fick med mig lite smått o gott, bland annat ett par örhängen, ljuslykta, badrumsmatta o lite nya blommor! nu ska jag plugga o vila lite innan jag börjar göra iordning mig inför kvällen.


helgtime

nu blir det helgtime för min del och imorgon är vi bjudna på mord på vapnö, spännande! det är en teater och samtidigt så äter man trerätters, nomnom! när jag kom hem efter praktiken idag så var jag sååå trött, men lite preworkout och bästa vän gjorde att ett pass på gymmet blev det ändå och när jag kom hem var energin på topp och jag fortsatte köra lite övningar hemma och testade även min vighet, jag kan visst hyfsat fortfarande!
helgtime

igår var det praktik på dagen för att sedan komma hem, svira om och köra ett bodycombat-pass på gymmet. hem igen och duscha å klä om för en kväll på wild west med fina vänner. nu är jag o sambo hos mina föräldrar på landet och jag har fått fler födelsedagspresenter, finaste föräldrarna! bl.a en ny dator! passar sååå utmärkt när jag till hösten ska skriva c-uppsatsen. gladare tjej får ni leta efter! idag firas min födelsedag försenat med hela familjen med goo mat, tårta å massa onyttigt!

first day

är hemma efter en första kväll på avdelning 82! verkar vara en bra avdelning! gjorde inte särskilt mycket där idag, strök mest runt som en hemlös katt och försökte hitta nåt och göra. men kl 19:30 tyckte de att vi kunde åka hem fast vi egentligen slutade 21:30 så det var ju skönt! imorgon väntas en introduktionsdag och det är även min födelsedag imorn! iih 22 år! gammal get börjar jag bli!
man kan inte annat än längta tillbaka

idag går min längtan till vår resa vi gjorde förra året till Gran canaria. att sitta på en härlig uteservering vid havet, pimpla vin/sangria och äta paella med underbart sällskap..
nedräkning inför praktik: 1 ledig dag kvar sen börjar det.. 288h på sjukhuset börjar.
 
 

50% gjort 50% kvar

hälften gjort, hälften kvar till sjuksköterska. helgen har mestadels bestått av mys och lugn och harmoni på landet. träffade fina vännerna i fredags o käkade gomat ihop o mös. lördagen bestod av mys med familjen. och idag ännu mer mys. kan säga att jag haft en lugn och mysig helg med full uppladdning inför praktiken. imorgon börjar det med kursintro och läkemedelsberäkning sen börjar jag min första kväll på onsdag.


sjuksköterskestuderande

nästa vecka börjar 10 veckors praktik på sjukhuset, vilket betyder --> mycket att ta in, mycket att lära, vara på helspänn, vara ständigt villig att göra allt, göra saker jag aldrig gjort förut, göra saker jag endast gjort på dockor.. möta med och motgångar.. detta betyder också att jag inte kommer ha något liv utanför sjukhuset, jag kommer vara otroligt trött och matt när jag kommer hem men kommer då behöva plugga på sådant man ska göra under praktiken. så alexandras liv kommer inte vara en dans på rosor på 10 veckor iallafall.. MEN jag ska göra det bästa av situationen jag ska försöka ta mig till gymmet ändå, jag ska inte få lägenheten att bli ett bombnedslag ( har ju dock bästaste sambon som alltid ställer upp o håller mig nere på jorden). jag ska hålla mig så social jag kan ändå. detta är ju trots allt mitt framtida yrke!

RSS 2.0