skönt!

nu blir det ett kort inlägg då klockan faktiskt tickar på  mot morgondagens uppstigning.
dagen började vid 10-tiden, eller dagen började inte då, men skolan gjorde det.
svenska o "ni ska skriva en uppsats om gårdagens föreläsning" då tänkte jag såhär: godnatt!
men blev faktiskt 2,5 sida. slutade i avslutningen: "hade det inte varit för att vi har historiaprov idag så skulle jag läst hela kvällen igår".. ( menade inte ett ord ) okej jag fick inspiration men inte till att läsa en hel kväll, kanske om jag haft en bra bok. jag läste faktiskt lite idag istället. men det var så små bokstäver så jag orkade inte länge. tillbaka till skolan. efter svenskan var det engelska där inte många barn blev gjorda. därefter det stora provet. o herregud, pennan bara glödde! satt i 2 timmar, kära nån, har aldrig suttit så länge på ett prov! men bevisar ju iallafall att jag nog kunde en hel del. men jag satt nog mycket o skrev ner en massa klag på hitler att han var dum i huvudet å så. o bland annat att jag själv hade kunnat springa o döda hitler o dö själv bara för att få döda honom o rädda många liv.. iallfall så skulle detta självklart firas så vi började dra oss in till stan, jag carro, josse o emelie, först till vila o sedan till lagerhaus där emelie skulle köpa paket till sin far. efter det drog vi oss äntligen till espressohouse. en efterlängtad ost o skink toas kändes bra i magen efter ett tvåtimmarsprov! där satt jag josse o emelie  ett tag för att sedan gå hem runt halv6-tiden.. så möter man två killar å två tjejer på vägen hem, den ena killen sträcker ut handen som att jag ska göra high-five. å jag mesar inte utan kör på. å då börjar de jubla å greja. pinsamt värre. men jag hade ju varit en surpuppa om jag inte gjort det. kvällen har varit ganska seg, men nu i slutet ganska bra, o nu tittar sängen på mig o inlägget blev visst inte så kort. så godnatt!

g

vill du ha rätt, eller vill du vara lycklig?

det är frågan..

denna kvällen har varit sämst på väldigt länge..

därmed blir det ett kort inlägg, då jag varken har hjärta eller själ till att orka detta..

jag vill bara skrika o  gräva min egna grav, men först sprätta upp mig o dra ut hjärtat o ge det till någon som behöver det.

love is stronger than jesus? yes, A camp kommer till hultsfred. väldigt tajmat å bra här.

såhär har iallafall min dag sett ut : matte, inget gjort. dock betygssamtal, o kan inte få sämre än vg i maA. bra ju, nationella är min chans för mvg i slutbetyg.. efter matten vare till biblioteket o lyssna på johanna nilsson, en författare. det var vädligt intressant o lyssna på. efter det hem o plugga i 4 h i sträck utan någn paus, så ni kan ju tänka hur trött jag är nu.. efter det- no words.

jag säger det igen: vill du ha rätt eller vill du vara lycklig?

g

sunday

ja, ännu en gång är det söndag, o jag är sjuukt trött efter gårdagen. tack trevligt folk för igår!
idag har jag ätit ovanliga våfflor, med kokos i, godare än vanliga våfflor iallfall. efter våfflorna så var det dags för packning o in till stan igen med bror min, ja jag är tillbaka i lägenheten nu o jag har pluggat lite, skulle behövt plugga mer, har prov på tisdag i andra världskriget, svårt, jobbigt! men det ska nog gå, hoppas jag! imon börjar jag 12,30 men bestämde med J innan att vi skulle luncha så ska träffas 11,30. efter lunch har vi matte, men där har vi bara betygsamtal verkar det som, därefter till stadsbiblioteket på föreläsning med en författare som heter johanna nilsson, därefter slutar vi. sen ska man hem å plugga plugga plugga!!!

veckan ser ut såhär:
måndag: börjar 12,30  föreläsning
tisdag: börjar 10.00 slutar 15,45 proov i historia.
onsdag: spadag 8,30-15.30 , ska prata om rasism. och se filmen american historyX elr vad den heter.+ filmeftermiddag på skolan, sedan blir det till J.
torsdag: börjar 14.15 en engelskalektion
fredag: börjar 8,15 simning. sen äre helg igen.

tror nog denna veckan också kommer att gå fort.
nu gäspar jag snart ihjäl mig & sängen kollar på mig så det är nog dags å krypa ner.
natti natti.

/a
såhär kan det se ut en dag i skolan i soffan..
cmjos

fullspäckad dag.

vaknade vid 7-tiden av att min kära farmor ringde, a lot of problems, fixa fixa fixa åkte hemifrån vid halv 10 tiden, kom hem vid 5-tiden efter att ha varit på ge-kås hela dagen, asså man får ju allvarlig damp där inne, fullt med folk o alla kärringar går hur sakta som helst, man kokar över verkligen! det blev iallafall lite småsaker inhandlat.. köpte en tv till famo o fafa, fuskbollar nu har de större än vi.. så har varit där o monterat å grejat, nu äntligen hemma med huvudvärken på besök, snart kommer I, kanske drar vidare ikväll, hade varit skoj iallafall, men när man bor som jag bor så måste man ha skjuts med å det ända hoppet idag är bror min, får se om han har lust å köra oss sen.. nu ska jag lyssna vidare på cyndi lauper som förövrigt kommer till hultsfred!!

/a.

dagens outfit..
mig

bikini på ingång

i ett tidigare inlägg har jag skrivit om en bikini, även lagt ut en bild på den, och endast bikinitoppen fanns kvar, men snart ligger den i brevlådan. jag menar, man kan ju ha ett par helt vanliga svarta bikinitrosor till! nu  får vi bara hoppas den passar, det är det som är nackdelen när man beställer på internet, man kan inte prova..håller tummarna för att den ska göra det iallafall!

lunchade med mami idag, sen blev det B&J-glass,  mumma!
kvällen tillbringas med mami o papi, fläskfilé o ännu mer glass, ännu mer mumma! o självklart är let's dance på tvn!! laila/leila(?) o hennes partners sista nummer var sååå fint! men inget slår dancing i "so you think you can dance" den är fortfarande min favvo! men vi får väl se vem som vinner let's dance 09..

imorgon ska jag o ida ta oss till gymmet, därefter solning. äntligen! kvällen skall antagligen också tillbringas med den kvinnan!

söndag så ska jag o mami till gekås o köpa massa småsaker som jag behöver, så som shampo å block o sådära. sen tillbaka till lägenheten!  jag trivs bättre å bättre nu, det är ett stort plus! o lyckligare blir jag för varje dag som går...
People are like songs, It's true, ME, I'm like "can't get you out of my head"


mif


känslor

ja herregud, vad de flyger runt..

dagens igen

mig
för att jag är lycklig men samtidigt så osäker & orolig

nu är det helg

hade en svenskalektion imorse, därefter snack med brudsen o nu sitter man i lägenheten o väntar på att mami ska komma o hämta mig, därefter till skolan o lämna ett papper och sen hem o äta god sallad, som mamma sa hon hade fixat. nu är det då helg för mig! helgen är inte färdigplanerad, är det inte let's dance -final ikväll? blir nog tvn ikväll. och imon antagligen till att vara med I som kommer hem i helgen.
ha en trevlig helg!
/a.

mif

dagens

ibland är det bara så..

att man inte förstår hur folk tänker,  hur folk kan, hur folk agerar.. ja allt detdär, just nu har jag fått en sån, hur tänker den personen? vad är det frågan om? ack ack, grow up..
nu ska jag ta mig en lång dusch, därefter lite plugg & morötter. sen är det sängdags.
ha en fortsatt bra kväll!
/a.

mig

dagens outfit

ingen bra bild, men det blev premiär i år för mina blåa chinos tyckte vädret var kanon i morse, nu är det dock lite mulet men det funkar så länge det inte regnar eller snöar.. dagen har varit sjukt lugn, började 12,30 kollade på en film i 1,5 timme därefter in till stan o kolla runt lite, sen blev det fika med J&C. imon är det fredag, lektion till 9.45 därefter börjar helgen!

mig

myskväll

igår följde J med mig hem o vi hade askalaskul som alltid, vid 8 tiden gick vi vidare till J o kollade på twilight å nån typ 50 first date eler något, jag kommer inte ihåg, de var iallafall bra, till detta åt vi äcklig glass, rekommenderar inte smaken, cheesecake-brownie, i ben & jerry glass..himla mysigt var det iallafall.. inatt gick vi hem o klockan var la ungefär 02.00 när vi kom hem så var la i säng vid 02.30 något, o jag är uppe nu, klockan är 10! J började precis skolan, jag börjar 12,30 så ska in i duschen nu snart å sen iväg till skolan o käka lunch, därefter kolla på film på historian o sen slutar jag. imon har vi bara en svenskalektion på morgonen så slutar 9.45. nödvändigt....not!

damn..

så går en dag i vår tid å kommer aldrig mer igen..

/a.

mig o josse.
vi

I like

beställa?

beställa

back in school.

o ja jag är tillbaka i skolan nu efter en långhelg, elr jag tycker dock den gick riktigt fort, härlig helg iallafall! dagen började med ett matteprov.. jag satt som ett frågetecken nästan hela tiden(?) herregud, jag trodde jag kunde det där, men allt stod helt still! får se hur resultatet blir..efter matten var det dags för svenska, som var extremt tråkig, gjorde dock inte så mycket, mer än att fick reda på provet om myter o sagor o sånt där, vg helt okej, inte riktigt nöjd ändå, kunde ha gjort bättre ifrån mig. o ibland blir man bara sååå arg när man skrivit något, å man tagit fel på instruktionerna, men verkar inte som att jag gjort det då nästan hela klassen gjort det isåfall..fyyy dig! och en sak till det är väl svenska vi har. inte engelska.. snart börjar vi väl prata svengelska så som du bytar o håller på å snackar om ditt engelska hela tiden, jag blir sur! sista halvtimmen på svenskan hade vi då engelska, kollade på "remember the titans" eller i början kollade vi iallafall, sen var det lunch, jag josse o carro tjockade oss på mcd, sen back to school o se klart filmen.. den var väldigt bra enligt mig!
snart måste jag gå och handla vilket är väldigt tråkigt att göra själv, men sånt som måste göras om man bor själv, brukar dock få sällskap utav carro, men icke idag. hm låt se vad som ska köpas.. juice..morötter..? haha det är nog nästan det jag lever på. men men imon är det onsdag o kvällen ska tillbringas med J&J

ha en trevlig kväll (:

..

sommarjobb..

nu har jag slängt iväg ett mail om sommarjobb.
hoppas på att man får det, men är la kanske inte så lätt i dagens läge i världen..
hoppas hoppas iallafall, behöver ju pengar!!
vart det är får ni kanske reda på senare..

mig

sjön

jag tog tummen ur röven o gick ut o gick/joggade ner till sjön minsann. efter det gjorde jag lite styrketräning! bra gjort alexandra!
stannade till nere vid sjön o tog lite kort.
sjön

sjön
mig
jag

ledig..

jag är då ledig idag igen, skönt!
vaknade runt 12-tiden tog mig upp o åt lite. sen har jag suttit ute lite å pluggat matte men det var inte så varmt som jag ville att det skulle vara. jag längtar  alldeles för mycket till sommaren, jag går liksom ut o tror att det är sommar.. ååå vad jag vill ha sommar.. helst NU tack!
musiken är nästan på högsta volym nu, så himla härligt.. hela byn hör nog..


glasögon på och håret upp i en slarvig knut.
jag

mattemattemattematte

matte

socker

ja så söt.

idag är det söndag o idag skulle jag egentligen pluggat, men har inte ens rört boken, det är tummen ner för har prov på tisdag i matte och känner mig GANSKA pressad då läraren har bett andra elever gå till mig o prata med mig om de inte kan så jag måste ju själv kunna ! när jag kom in i klassrummet i torsdags, hade inte obligatorisk närvaro men gick o lämnade in en uppgift så sa läraren:
- något du undrar över till provet?
jag: njaa
*blir avbruten*
hon: nej du kan ju!

efter ett tag kommer hon upp till oss ba :
- jag har pratat med de *namn*  o jag sa till de att de ska komma till dig om det är något de undrar över o så .
jag: men jahaaaaaa okej? men jag kan ju inte så bra?
hon : JO DU KAN!
jag: aha aja okej.

carro: hon sa till mig att jag skulle prata med dig för du kunde?
jag: jaha okej jasså

aa lite pressad, nu måste jag ju göra bra ifrån mig.

veckan ser iallafall ut såhär :

måndag: ledig
tisdag: matteprov o engelskaglosor & en svenska lektion  och in till lägenheten då.
onsdag: spadag. redovisning av min träningsform & kommunikation. kvällen blir nog till att umgås med J&J
torsdag: börjar 12,30 historia kolla på film. slutar sen.
fredag: 8.15-9.45  svenska sen äre helg igen

lugn vecka !

can't stop thinking about you

hittade en söt bild från turkiet -07 haha vadå sura o kräftor? (jag längtade hem)

jag o ida

örongodis!

LARS WINNERBÄCK!

jag sitter här o knarkar sönder lasses låtar. ne jag har inga ord, jag är kär! å kan ni tänka er vilken lycka, hultsfred 09 så kommer min lars winnerbäck spela 4 gånger o jag har winnerbäckbiljett såklart! han kommer även förenas med sitt första band "snoddas" som jag längtar !

KÄRLEK!

du har ögon som berusar en natt

bilder från i somras.

l.w
fans
jag
l.w
l.w


lördag minsann

ja men visst är det lördag, veckorna går himla fort!
gårdagen bestod utav badminton. 8.30 - 13.00!! någon sorts turnering, o lämnade walk over gjorde man ju ett antal gånger, idag har jag i vilket fall som helst en jäkla träningsvärk i min arm o gumpen! stackars mig! satt i bilen på vägen hem nu imorse o tänkte : jag ska nog ut o springa idag, men när jag gick ut ur bilen kom jag ihåg att jag hade en himla träningsvärk och en sträckning i ljumsken på det! så får väl se hur det blir med den där springningen som jag snackat mycket om som aldrig blir av! fy fy mig! iallafall så igårkväll så åkte jag till josse och umgicks! vid 12-01 tiden gick vi till astrid o johan o snackade o hade oss, det var trevligt, sov även där o gick hem till josse nu på morgonen. efter ett tag kom mamsen o hämtade mig, väl hemma städade jag lite, nu sitter jag här o vilar lite, blev inte så mycket sömn inatt.
kvällen tillbringas med mor o far framför tvn o robinson! måste ju umgås med mina älskade parents på helgerna nu när man inte bor hemma. o det behövs för att bli stark !

saknar min älskade syster !

" det ska vara gött o leva annars kan det kvitta"

migmig

badminton för hela slanten!

har visst inte skrivit på så länge men visst dör väl ingen av det. kan uppdatera med att det har varit en väldigt lugn och härlig vecka iallafall! i onsdags hade vi kommunikation på förmiddagen och på eftermiddagen lyssnade vi på en dam som överlevt ett av hitlers koncentrationsläger i polen, det var intressant! efter det så var det eget arbete som gällde. rasism eller migration? det är frågan vilket av de jag ska välja att skriva om. får se o se igen. josse hängde med mig hem efter skolan och vi invigde min spis! blev baconmaxi, mums! sen vid 20.30 tiden gick vi till johan o spelade tv-spel med han o hans kompisar, det var trevligt vill jag lova! vid 23-tiden gick vi hem igen, det var ju en dag idag också. gick upp vid 8.30 å käkade lite o sen in i duschen o göra iordning sig sen till skolan för att ha en historialektion på 35min därefter var den dagen slut, men inte gick vi hem för det! vi åt först o sen gick vi tjejer ut å satte oss utanför skolan i solen, hujedamej det var varmt o skönt! o ett stort plus, musiken! så himla härligt, våren är verkligen på väg! vid kanske 14-tiden gick vi in till stan o jag köpte mina älskade små morötter lite nötter å en yoggi, som jag ska ha med mig till skolan imon, ja vi ska ha med oss matsäck! vi ska spela badminton hela dagen!! kan bli roligt! btw, träffade på gympaläraren idag så sa han: du! jag kommer vinna över dig ;) jag ba: haha åå nää, det kommer du inte! vi får väl se!
sen är det ju hemfärd imon också å jag å josse hade tänkt oss att kolla på let's dance finalen, för det är väl final? har nog lite dålig koll på dedär, men blir nog förhoppningsvis en mysig kväll!

läste nyss min syster blogg o det jag läste det gjorde mig absolut inte glad! förstår fortfarande inte hur folk har mage till att kommentera taskiga saker? förstår folk inte att det sårar!! blir så arg!
det krävs ju ett antal bra kommentarer för att dra över de dåliga..

den som blivit bränd, minns alltid! kom ihåg det!

/a.

vi

jag

love is stronger than jesus

helgen har varit bra! i fredags så åkte jag till ida för att kolla på let's dance o så och igår så åkte jag in till stan o köpte min beigea trenchcoat på vila och nu hoppas jag innerligt att ingen som jag känner köper en sån, det blir så tråkigt!  efter stan åkte vi hem igen och på kvällen blev det ännu en tur till ida, denna gången var det såklart melodifestivalen vi skulle kolla på! om det var den rätta låten som vann det vet jag inte riktigt. men den var absolut inte dålig mycket mycket bättre än "snälla, snälla"! hur kunde ens "snälla,snälla" få så höga poäng? jag menar hon stod rakt upp o ner med sina turkosa stövlar och sjöng en depplåt? men jag får väl säga att vi alla har olika smak iallafall. jag o ida satt iallafall i soffan och hoppade o höll tummarna för att hon inte skulle vinna! efter melodifestivalen och lite kaffe och snacks gick vi och kollade på australia, den var himla bra! rekommenderas! sen blev det lite rallybrudar o sen gick vi och la oss, men somnade gjorde vi nog inte förens vid halv 4 tiden. pratade tills vi somnade. idag var det hem o har pluggat lite. imon är jag ledig så ska försöka ta mig ut o springa en runda om jag har ork o lust och om vädret tillåter, hoppas jag verkligen för nu har gränsen gått!

veckan ser ut såhär:
måndag: ledig
tisdag: skola o till lägenheten
onsdag: spadag & lyssna på en som har överlevt ett av hitles förintelseläger.
torsdag: skola
fredag: badminton hela dagen (?) 
 helgen får vi se, men hoppas på något skoj!

ha en bra vecka!
/a.

förresten så saknar jag oss!

love

fredagen den 13..

men inte har något hemskt hänt mig inte, peppar peppar, kan kanske hända något när jag går upp för trappen o in till sängen, vem vet?

dagen började ganska tidigt även fast jag var ledig bara för att jag skulle sköta eldningen, å då behöver man lägga in vedpinnar en gång i timmen typ och aa, vid 8 fick jag gå upp å springa ner å när klockan ringde så tänkte jag liksom, upp direkt bara! aa men man kanske inte skulle ställa sig upp så fort för det blev sådär svart framför ögonen, helt snurrig. haha inte konstigt när man legat ner en hel natt. jag kom iallafall ner. sen upp igen o lägga sig igen, upp igen vid 9 å sen la jag mig i soffan istället, det kändes närmre. sov lite i soffan o pluggade lite sen kom mor och far hem, sen gjorde jag mig iordning mig, sen körde bror min mig till ida, där vi åt god fläskfilé och klyftpotatis. Mumma! carlssons kan man säga är min andrafamilj. alltid lika härliga! sedan var det godis och glass o chokladsås, ännu mer mumma! let's dance ofc och singing bee. trevlig kväll! sen bar det av hemåt och nu sitter jag här och ska gå och lägga mig nu tänkte jag, för upp tidigt imon och åka in till stan för att inhandla den jackan jag hittade igår! det var "kärlek vid första ögonkastet" men ska se vad mamma tycker o så o vad jag tycker denna gången. den var ganska tunn, men ja vår/sommarjacka kanske inte ska vara för tjocka heller. men är rädd för att denna kommer att bli för tunn. vi får väl se vad som kommer med hem imon. behöver ett par aerobicskor elr något i den stilen med, de gympaskorna jag har nu är liksom sen jag gick i sexan, och det är ju så man borde skämmas! kan behövas nu när jag o carro ska sätta igång, säger vi iallafall o jag måste verkligen! + att vår lärare tycker också vi ska börja! inte för att vi är feta eller så, men att vi ska bli tränade, vi tränar ju i skolan ibland och vi kan ju bli träningsinstruktörer i vår utbildning så det är väl lite det med. roligare o träna om man är vältränad ju, så det ska  jag satsa på att bli! ne nu ska jag bege mig till min ensamma säng!
btw. nytt bandsläpp : dead by april.

GODNATT!
take care!
/a

familjen carlsson´+ jag

ledig ledig ledig ledig

ja så många dagar ledigt har jag, alltså 4! är ledig imon och på måndag, kan inte bli skönare!
Josse skulle egentligen sova hos mig i lägenheten inatt men så blev det inte, då vi tänkte att vi lika gärna kan åka hem då för vi har ju ändå ingen skola imon, så det gjorde vi. slutade 11.30 sen åt vi och sen vart det stress stress o ännu mer stress, först gå till carro o hämta mina saker, eftersom jag sov där inatt, o vi lagade god mat igår och hade jättemys! måste göras om! och det kommer det garanterat göras! efter vi då hämtat mina saker så gick vi upp till sjukhuset, tog bussen därifrån till centrum, sen från centrum ta nästa buss vidare till min lägenhet sen fort in o packa saker som jag skulle ha med hem sen ut till bussen igen o in till centrum o springa till bussen nästan. vi hann precis med 13.30 bussen, vilken lättnad när vi satt på bussen o jag somnade nästan med hörlurarna i öronen, blev så himla slapp! sen hämtades jag vid bussen och åt lite när jag kom hem sen åkte jag mamma o pappa till farmor och farfar och hälsade på. fy vad det gör ont i hjärtat o höra när farmor säga att om det ändå kommit en dag då man kunde säga att man mår bra..
jag vill inte skriva ner mer känslor vad jag känner här för det är något bara jag och  mitt hjärta kommer att  förstå...
så till något annat, ska förhoppningsvis träna imorgon med josse! hoppas nu att det blir så för nu har det gått för långt jag har inte tränat på länge!! eller jag tränar yoga å sånt i skolan ibland men det räcker inte! på kvällen blir det nog till Ida o mysa! saknar henne en massa så det ska bli skönt o träffa henne!

denna dagen kommer aldrig mer igen.

/a.
jag

ledig..

idag är vi lediga och anledningen är för att vi ska kunna plugga på svenskaprovet som vi har på torsdag, eller ja, vi hade bara en svenskalektion idag och de sa de att vi fick vara hemma och plugga istället och det är skönt!
har slängt in en maskin tvätt och sitter här och har kollat på Oprah och lyssnar samtidigt på Beyoncé som förövrigt är väldigt bra! nu börjar Rachael Ray, också bra program! ska plugga lite sen. ikväll blir det in till stan på utvecklingssamtal och till lägenheten.
B
Broken-hearted girl - Beyoncé

You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You're the only one I wish I could forget
The only one I'd love to not forgive
And though you break my heart, you're the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can't erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath with out you babe
I don't wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don't want to love you in no kind of way no no
I don't want a broken heart
And I don't wanna play the broken-hearted girl...No...No
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

Something that I feel I need to say
But up to now I've always been afraid
That you would never come around
And still I want to put this out
You say you've got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving me
And still you're in my heart
But you're the only one and yes
There are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would've walk away
Oh but now I don't hate you
I'm happy to say
That I will be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take breath with out you babe
I don't wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don't want to love you in no kind of way no no
I don't want a broken heart
And I don't wanna play the broken-hearted girl...No...No
No broken-hearted girl

Now I'm at a place I thought I'd never be...Oooo
I'm living in a world that's all about you and me...yeah
Ain't gotta be afraid my broken heart is free
To spread my wings and fly away
Away With you
yeah yeah yeah, ohh ohh ohh

I don't wanna be without my baby
I don't wanna a broken heart
Don't want to take a breath with out my baby
I don't wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don't want to love you in no kind of way..No..No
I don't want a broken heart
I don't wanna play the broken-hearted girl..No..No..
No broken-hearted girl
Broken-hearted girl No...no...
No broken-hearted girl
No broken-hearted girl


alla skall få veta vilken dålig människa jag är..

hela världen kanske ? eller?..

ne så roligt tycker jag inte ni ska få det, har inte tänkt o skriva något här om det jag  tänkte mer berätta om min dag.. 
  
eftersom att jag är ledig imon så vart det ingen idé att åka in till lägenheten igårkväll utan det får bli imonkväll när vi ändå ska in på utvecklingssamtal elr vad det kallas. så jag åkte då bussen till skolan imorse vid 8.40 och började vid 10.00 hade matte, och jobbade förvånansvärt bra idag, vi alla tjejer! göttjobbat! därefter lunch och bara ta det lugnt. sen var det en historialektion, bara till att lyssna och anteckna, säga några ord nångång då och då. så denna dagen har gått fort för det var de enda lektionerna vi hade idag! denna veckan kommer nog faktiskt gå riktigt fort, ledig imon, spadag på onsdag då vi bland annat ska köra lite yoga. på torsdag har vi 2 lektioner på morgonen och på fredag 1 lektion på morgonen. så det kommer att gå fort. eller om jag ska dra på stort så kommer det nog gå fort ända fram till sommaren, för jag är ledig ca 1 gång i veckan ända fram till sommaren! kan inte säga annat än skönt! nu tänkte jag ta och plugga lite på svenskan, prov på torsdag !

ha en fortsatt bra måndag.

kommer här lite bilder från  i lördags hos johan och astrid!

hill jag och johan

fisjosse

jag och johan

söndag..

igårkväll bestämdes det att jag skulle åka till josse, eller vi åkte till johan o astrid o spelade lite poker o umgicks, mycket trevligt ! på natten gick vi hem till josse o sov. vaknade vid 9-tiden idag o vi gick ner o käkade frulle och sen satt vi bara och pratade lite sen kom mami o papi och hämtade mig så nu sitter man här. förkylningen börjar äntligen bli bättre ! imorgon blir det skolan och hem igen, för är ledig på tisdag!

ha en fortsatt bra söndag!

/a.
jag

ensamt...

igår så var jag ensam hemma hela kvällen/natten, jag kan säga att det inte var särskilt roligt, jag råkade somna till en film, som förövrigt var rätt bra, kollade klart på den idag. "I am sam" hette den. iallafall så somnade jag ju och vaknade helt yrvaken, o känner att jag är så iaktagen så jag får typ panik o hjärtat bara dunkar jättemycket, så jag stängde av allting å bara sprang upp å la mig i mamma å pappas säng. de var nämligen i helsingborg, därför jag var ensam hemma. försökte sova, huset var alldeles tyst. usch hemskt var det. men somnade till slut, fick tänka på massa roliga saker.. så töntig jag känner mig, men det var hemskt.

vaknade vid 11.30 -tiden idag och skulle börja elda igen, huset blir så lätt kallt o man måste elda hela tiden typ för att det inte ska bli kallt. så jag håller på för fullt nu o det har äntligen börjat ta sig ordentligt. så ska snart ner igen o lägga in fler vedträn.. mamma och pappa kommer snart hem som tur är..

ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, josse undrade om jag ville hänga med till hennes "kusin" eller vad man ska säga, men jag får se om jag orkar, har inte riktigt blivit frisk ännu så är nog bäst jag blir det först.
ska plugga lite nu så jag inte får så mycket att göra sen.

ha en bra dag alla!
/a.

everybody needs somebody sometimes..

får ingen ro när jag sover längre, vad är det som saknas? kanske den där kroppen brevid som man kan lägga sig emot o känna hans hjärtslag? och höra hans andetag? det är kanske att jag är ensam ? vad vet jag? vem vet?  känner mig ensam, men jag har människor runt mig den mesta tiden på dagarna, så hur kan jag känna så ? har nog kommit ner i en depperiod igen, kan nog ha börjat då jag drömde om att min syster var död, sjukt hemskt, börjar nästan gråta bara jag tänker på det. det får inte hända! ne ska inte skriva alla mina bekymmer här.. men jag vill vara tillräcklig. har ni någonsin kännt att ni inte varit tillräckliga? att alla andra är mycket bättre och ser bättre ut än vad du gör?.. men som sagt inte skriva mer bekymmer här mer..

dagen har varit helt okej, är äntligen hemma igen, det är här jag trivs bäst! det är härifrån jag vill spola tillbaka tiden och uppleva min barndom, alla människor man umgicks med när man var liten och när man hjälpte pappa med massa saker ute, när man satt i pappas knä och fick styra traktorn eller gräsklipparen..när man lekte med syskonen och alla små bråk mellan oss.. men tiden går och jag hänger nog inte riktigt med i svängarna.. det är nog också därför känslorna bara svallar omkring inom mig..jag antar att det är såhär i denna åldern och man kommer förhoppningsvis över det..

imorgon stannar jag hemma från skolan och vilar ut mig..

ta vara på era nära och kära för ni vet aldrig hur länge de finns där..

/a.

jah

sjuk igen?

dagen idag har varit lång lång lång. började med aa kan nästan säga 3timmars lektion om människan socialt och kulturellt, vår lärare berättade om sina resor till t.ex australien och det lät så himla härligt och roligt. o jag har bestämt mig för att jag också ska åka utomlands senare i livet om jag har pengar. hon masserade sig liksom vidaer från ställe till ställe..  sedan var det äcklig lunch.BLÄ! himla tur att skolan ska byta matleverantör, hstds skolmat suger verkligen, vi ska börja få från kungsbacka eller något, vet inte riktigt vad det var ,men får hoppas den maten är bättre än denna spyan. efter äckelmaten så var det 3h till ännu mer människan socialt och kulturellt men kollade även på smala sussie, för det var väl tydligen en typisk svensk film elr något, de var typiskt svenska i filmen iallafall, när vi hade fått reda på massa saker som är typiskt svenskt o det stämde så himla bra in! sedan var dagen slut och jag o josse tog oss in till stan, båda har känt sig lite sådär halvbra idag. jag har gått med en himla förkylning och huvudet har värkt, o febern var nog framme igen! så tog mig som sagt in till stan o till apoteket o köpte panodil och nässpray så jag överlever. sedan promenixade jag hem, långt o jobbigt när man inte mår bra, hem till lägenheten och lägga sig och sova ett tag. o jag känner mig fortfarande inte bättre, jag vill bara hem!!! så kanske man inte kommer hem förens på lördag, för mamma o pappa ska till helsingborg och härja med några vänner.. ida kommer hem till helgen iallafall, så blir väl att umgås lite med henne iallfall! ne nu orkar jag inte skriva mer, men jag får hoppas jag inte blir sämre nu! 

nee måste även skriva att jag ibland inte förstår vad folk har innanför pannbenet o hur de tänker. okej att folk tänker olika men att det ska gå så långt så någon lider av det är inte rätt! så tänk efter innan ni skriver/säger något till någon, man vet kanske inte hur de tar det. folk kan såras för något du kanske inte tycker sårar.

mig
bilden är från i måndags.
ha en bra kväll!
/a.

hemma..

är  hemma idag, som jag även var igår. mamma ville inte vara ensam hemma så jag  var snäll och var hemma med henne så nu sitter vi här och kollar på halv åtta hos mig! så skön han som kommenterar är! har även ätit en hel ananas!! min tunga gör ont nu.. hade engelskaredovisning idag, det kändes helt okej, men gick nog faktiskt rätt bra, eftersom när mamma ringde till skolan för att ändra tiden på utvecklingssamtalet så svarade min engelskalärare o sa att det gick väldigt bra för mig på redovisningen, så glad kan man inte annat än vara! får bara hoppas den skriftliga inlämningen blev bra med! 
 
Imon är det dags för en ny kurs på spa. människan socialt och kulturellt, låter inte som det roligaste, men vi får väl se, mina lärare brukar göra det intressant och det är bra!
undrar även vad jag fick på etikkursen som avslutades förra veckan.
det är bara att vänta och se.

och jag saknar min ida!!

nu ska jag kolla vidare på halv åtta hos mig! :)

/a.
spa

måndag

tog mig in till stan till lägenheten igår, bror min körde mig. väl inne i lägenheten packade jag upp och satte mig och kollade på O.C det fick bli min kvälls tidsfördriv, sedan var det bara till och gå och lägga sig, hade sovmorgon idag till 12,30 men vaknade vid 8-tiden, duschade vid 8,30 och gick sedan in och la mig igen. vaknade vid 11-tiden igen då jag gjorde iordning mig och tog mig till skolan där det var lunch, blä! sedan var det historia, förintelsen. hemskt! sedn satte sig jag och josse oss i caféet och fikade lite, baguette och hemmalagad snickerskaka MUMS! hämtades av mamma som körde mig till lägenheten för att hämta min lilla packning som jag hunnit med och packa på morgonen, är nämligen hemma igen för att min mobil har börjat krångla igen som jag precis fått tillbaka från lagning, sony ericsson elr min mobil suger! köp aldrig w760i! så är hemma för att hämta min gamla mobil igen och även för att lilla mami är ensam hemma för papi är i tyskland till onsdagnatt. men nu ska jag kolla på tv igen och sedan noppa o färga mammas ögonbryn och ifall jag hinner även plugga lite matte. imon börjar jag 10. så blir 20 i 9 bussen ! 2 lektioner !

jag


söndag..

igårkväll blev det som sagt en kväll hemma med massa gotti, skönt var det! idag vaknade jag o kollade på vasaloppet, asså ne jag tycker inte det var så speciellt kul och kolla på det. men jag kollade ändå. måste varit väldigt jobbigt å åka så långt iallafall. nu ska jag snart äta och senare nu i eftermiddag blir det väl att dra sig in till halmstad och lägenheten igen. efter 2 veckor hemma känns det rätt okej att åka in igen. tillbaka till skolan imon känns också skönt! Nu ska jag se hur det går för mamma och pappa med maten, det luktar bränt (?)

vasa

RSS 2.0