me today

thank god it's friday, nu ska jag göra ett kursprov i religion, mitt sista prov i gymnasiet. sen äre helg!


mitt sista provpluggande

sitter och pluggar till mitt sista prov på gymnasiet, det känns lite konstigt men det ska bli skönt när det är gjort imorgon. har precis diskat upp berget på diskbänken o ska väl snart börja laga till lite mat så jag får lite energi till ännu mer pluggande, måste ju försöka prestera bra på det sista provet, right?
In i böckernas värld igen.


hur fint?

Hur fin är inte denna videon?


jag grät som en liten unge till den

träsktroll

nu ska jag hoppa in i duschen, slänga mig i sängen o läsa lite. imorgon är det näringslära hela dagen i skolan och dansträning ett par timmar på kvällen så behöver vara utvilad.natti natti.
såhär har jag lallat omkring idag som ett träsktroll

boll på huvudet, osminkad, linne o tights

framflyttat

typiskt, det blev ingen surfing idag pga hårda vindar och dåligt väder, tråkigt. det är framflyttat till nästa tisdag istället!! men jag kunde sova vidare halva dagen iallafall och sedan plugga till ett religionsprov jag har på fredag, så det var ju bra. har nu varit och handlat lite, o håller på med maten, det blir fläskkotletter och vitlökskroketter.


min kväll

Nu ska jag in i duschen, lägga på en ansiktsmask, sätta mig lite framför tvn och göra ett par frågor i en religionsuppgift, packa min väska, sen ska jag lägga mig för att imorgon vakna upp heltaggad inför surfing hela dagen! woho!


Näringslära - Check!

Har precis gjort klart ett arbete i näringslära om kosttillskott som ska vara inlämnat på onsdag, skönt!! ska nämligen till varberg imorgon med klassen och surfa! hur kul? åå längtar!!
min framsida på arbetet


frisörbesök

har varit hos frisören idag och fixat utväxten och klippt av en cm ungefär, sen klippte vi in mitt löshår och gjorde en liten provuppsättning tills på söndag! nöjd!
såhär ser det ut nu, efter några timmar i skolan. det är inte såhär det kommer se ut på balen.



det ser bättre ut i verkligheten färgen och allt.

Pluggar

sitter och skriver ett arbete om kosttillskott som ska vara inlämnat på onsdag, vill bara få det klart så jag slipper sitta med det både måndag och tisdag, vill bara ha allt klart nu! har en del kvar i skolan och allt är till denna veckan som kommer. sen är det slut på plugg. sååå skönt!!


utdrag från arbetet


Drottning Blankas vårfest

var igår på Drottning Blankas vårfest som alla treor får gå på som går på DBs skolor. Vi tog buss tillsammans med våra treor från Halmstad och tog oss upp till societen i Varberg och fick där ett glas mousserat till fördrink och vi minglade runt bland alla, sen satte vi oss till bords och alla skrek och hade sig. galet. sen serverades förrätt och vi fylldes på med cider/vin/öl vad man ville ha, sen var det varmrätt som serverades. Efter detta var det dans hela kvällen som gällde. mycket trevlig kväll som avslutades i min älsklings säng. perfektion.











kommer sakna er fruktansvärt mycket O3
forever in my heart <3


på väg till min garderob

H&M har halva priset på utvalda varor idag och ibland de så fanns denna fina sak för 174.50:- så den beställdes och är nu på väg till mig!


tvättkorgen har svämmat över

hade en lektion idag och efter det kollade jag på en modevisning i skolan, mycket snygga kläder. tvättar nu för fullt och varvar med plugg och städning och lite vila om det hinns med. ska ju på vårfest med skolan imorgon så hoppas jag är frisk då. är fortfarande väldigt snuvig.


Gelénaglar

hade sista dagen på studentspa idag och efter det så skulle vi på studiebesök till en nagelteknolog och en i klassen lottades ut för att få gelénaglar och guess what? det blev jag! blev jätteöverraskad, trodde verkligen inte att jag skulle ha sån tur jag har aldrig det! så nu har jag ett par fina naglar värda 650:- goodiegoodie så jag slapp punga upp de pengarna till o göra naglar till balen. härligt, glad tjej! håller på och tvättar lite nu och ska börja med lite plugg om en stund.


Plus till hallandstrafiken

satte mig på bussen som vanligt in till stan, halvägs in, hoppar en kvinna på, som vägrar betala och låtsas att hon inte kan svenska språket vilket hon kunde. detta hade visst hänt ett antal gånger, men i vilket fall som helst så fick busschauffören ringa efter hjälp men vi på bussen blev så förbannade så några gick till henne och skällde på henne tills hon gick ut. detta resulterade i att bussen blev sen och jag som hade övergång till en buss tänkte att jaja det är kört, jag får vänta till nästa buss går. men busschauffören var supersnäll och erbjöd sig köra bussen dit jag bor. HUR SNÄLLT?? så jag slapp vänta på bussen och har nu fått upp ögonen lite mer för HLT, att det inte bara är tråkiga, sura, människor som hatar sitt jobb som jobbar där.


bild lånad : google.se

rehab

min förkylning har inte lagt sig så jag stannar hemma imorgon, vi har en lektion och jag känner att jag behöver vila och bli frisk istället. det är rehab att vara här ute på landet och få allt serverat, frisk luft och tysthet. love it.
jag kan iallafall kryssa av en uppgift - genetik handlade det om, svårt men nu är det gjort o jag hoppas det blev rätt. imorgon ska jag ge mig på ännu en uppgift innan jag beger mig in till lägenheten. nu ska jag få mig lite sömn.
puss och godnatt


våruppvisning

Hade ju våruppvisning förra helgen och här kommer lite försenade bilder därifrån






fullt upp

tiden går fort och snart är det dags för studenten, i torsdags var det sista studentfesten. Temat var "jorden runt" hade sjukt kul! sov 3h den natten för att gå upp och ha lektioner. på kvällen var jag med mitt hjärta hemma hos honom och i lördags konfirmerades hans lillasyster så det var kyrkan och kalas som gällde. brist på sömn har satt spår, har gått och blivit krasslig, näsan rinner och jag nyser om vartannat. Har inte tid till att vara sjuk så sitter och införtalar mig själv att jag är frisk. men hur frisk är man när man går raka vägen till sängen med mjukisbyxor, tröja och tjocktröja på sig och somnar och sover hela natten. lite sjuk är jag nog allt, men som sagt ingen tid till det, så nu ska jag pricka av en uppgift i skolan och sen kommer sis hit på besök.





bilderna är lånade från mathilda på FB

har inte lagt in mina egna bilder ännu, men de kommer, har inte kameran med mig


new hair

har gått o blivit med hår, behövdes inför balen, blev helt okej, på bilderna har jag dock inte fixat det så bra.
sen håller jag tummarna för fordon till balen! woho.

att göra till balen:

- förlänga ögonfransarna
-göra nagelförlängning

-klippa + färga håret och provuppsättning innan den riktiga uppsättningen på baldagen



awesome weather

härligt väder idag, faster o kusiner kom o hälsade på idag o vi testade en moussetårta som nog kommer vara min studenttårta. efter det krängde jag en halv pizza och målade verandan, varmt! nu har jag varit en sväng o solat och ska nu börja grilla, hur härligt? värsta sommarvädret!

lite nyfiken på vem den anonyma var som hade en likadan bikini som jag köpte? ;)


hade inte varit fel med en pool, o absolut inte fel med grekland. miss.


dagarna går

nu har snart en hel vecka gått igen, tiden går fort! tänkte berätta lite om igår o idag, eller hm det finns inte så mycket att berätta mer än att min boy kom o hämtade mig igårkväll o vi åkte hem till honom o sov, idag for vi till skolan o hade där 2 lektioner. sen blev det date med sis, luncha o gå runt på stan. fick med mig en tröja och en bikini. hade en kanonmysig dag på stan, (Tack sis!) kom hem för en stund sen o efter att ha glömt köpa potatis till min soppa ikväll så blev det att snöra på dojjorna o gå å köpa. nu ska jag börja med maten o ikväll blir det bara en massa chill framför tvn för imorgon är det dans och sen helg igen!



hm.com

Dansträning på gång


Maj

åå nu har vi gått in på Maj månad och jag är så jäkla taggad för studenten nu, vi sitter o snackar om det i skolan och vi planerar o det känns som det inte är långt kvar nu vilket det inte heller är, det pirrar lite i magen varje gång man tänker på det. min hjärna har faktiskt redan gått ut skolan lite. det känns så. haha men det är bara o hålla ut nu de sista veckorna och bara köra på o prestera bra! sitter för tillfället i lägenheten, pluggar till pedikyrprov imon, äter en kanelbulle mellan svängarna och undrar vad jag ska äta ikväll.. mina damer och herrar, jag uppdaterar dåligt, men det är såhär det är och såhär det säkert blir en del nu fram till sommaren.  här kommer iallafall en dagens :



RSS 2.0