babuschka

det blev en liten fest, idag mår man som förtjänat, rotade fram cyklen, cyklade o köpte en massa mat, nog mest för vi var hungriga inte för att vi behövde, vi köpte allt som föll oss i smak. städade här, tog mig några mackor, somnade, vaknade, väntar på att bror ska komma hit med mina saker, plugga, ska sova igen. skola imon, börjar med sovmorgon till 12.30 en lektion. plugg som fan imon! bad week!


väldigt uppmuntrande...

ett sms från Libresse till mig löd såhär:

En hälsning från din Libresse-kalender: om mensen känns jobbig, tänk på att du bara ska ha den ungefär 400 gånger till...

vafan 400 gånger är ju inte lite eller? verkligen inte uppmuntrande. hahaha!

forever trusting who we are, and nothing else matters

sitter i lyan, hjärtat är på jobbet, här sitter jag helt ensam, slängt in lite tvätt, ska nog göra mig lite frallor, sätta fart med plugget, vänta på att han ska komma hem igen så vi kan åka vidare. min fredag kommer bli lugn, desto mer fartfylld lördag må jag säga!




Grattis till min underbara syster som idag fick sig en lägenhet!!!

Hi, my name is... I don't remember

ikväll tar jag mig in till lyan för att gosa med min pojke, pluggdag imon för o vänta på skrutten, sen ska vi hit till landet! nu väntar jag på att ma å pa ska komma hem, så vi kan laga mat, för min buss går om en timme!!


today I look like this

lilla pyret

nu ska jag städa, tvätta och vänta på att det ska sluta snöa..ja det snöar igen..
måste först berätta vad som hände mig när jag satt i soffan innan, sitter med benen uppe i soffan och kollar ner på golvet, tror ni inte det tittar fram ett litet brunt/svart huvud under soffan precis under mig då?
dendär musen/näbbmus eller vad i hela världen det är för något. han lever rätt bra här verkar det som..haha! lilla pyret. vi funderar på att tämja så den kommer när vi ropar på den. pappa han drömmer rätt mycket.


vad i hela världen gör jag med mina händer? sär? haha.. bjuder

behöver jag ens säga det...

jag säger det ändå..saknar min pojke..




ROSETT

det är sånthär fjox man får hålla på med när man inte har något  o göra iochförsig blev denna rosett bara ett jävla virrvarr med hårstrån.. har inte sprayat o grejat. 2 min tar det o göra en sådanhär. lätt som en plätt

om ni vill veta hur man gör gå då in på dollyblond.se

 


mitt vinterland..

jag gick ut en sväng igår, snöö, överallt, omringad av ett snöpalats, ett vinterland, det är vackert, men det har gått för långt..





vardagligt

har verkligen pluggat till och från hela dagen, vilket är väldigt duktigt av mig tycker jag allt, har både hunnit med o göra en hel del svenska, engelska och även anatomi , gött mos! har precis pratat med både hjärtat och bästa vän, härligt o höra deras röster, uppmuntrande! happy! kärlek!

jag har faktiskt planerat in en del annat nu i veckan, imon ska jag plugga mer. på torsdag ska jag o JS förhoppningsvis åka pulka o hoppa omkring i snön vilket jag längtat efter att göra men ingen har gjort det med mig, haha! så det ska bli funny! utgång antingen fredag eller lördag. blir det inte på fredag så har jag tänkt o locka hit min pojkvän och blir det på fredag så tänker jag ta hit han på lördag bannemej! hihi så ser min fortsättning på veckan ut,  ändringar kan ju faktiskt komma.

nu ska jag lägga mig ner och läsa lite till anatomi!

pussss


detta är muskelanatomi
vi ska kunna Ursprung, fäste och funktion på ca 30 muskler till tisdag en liten del av det hela vi har innan certifiering.

på bilden är det M.Trapezius
Har sitt ursprung C1-T12 (kotorna)
uppdelad i 3 delar
pars descendes har sitt fäste clavicula
pars transversus på Acromion
Pars ascendes på spina scapula
Funktionen är depression, elevation, adduction av scapula
lateralflexion åt samma håll av columna cervicalis
rotation åt motsatt håll och extension av columna cervicalis

kan ni fatta att detta är ganska svårt?jobbigt? mycket att kunna?

haha illa att det blev ett så långt inlägg
men klapp på axeln till de som orkade läsa

om en månad..

ja då sitter vi nu och steker i Egypten! wohoo! längtar!!


DET ÄR INGEN VANLIG DAG IDAG!!

DET ÄR MIN BÄSTA VÄNS 18ÅRSDAG!!!!
GRATTIS TILL BÄSTA VÄN!













hög för hög, bok för bok, ord för ord..

har en hel hög med böcker jämte mig, saker som ska göras, saker som ska bli klara, saker som ska kunnas, saker som tar tid, saker som inte tar allt så lång tid.. saker som måste göras helt enkelt, även fast det inte är kul. allt från körkortsteori till muskelanatomi.. jag får sätta igång nu om jag någonsin ska bli klar..


regnig vårdag i min förra lägenhet

There goes my baby

haft ett mysigt dygn med bästa vän och mitt hjärta
saker är utredda vilket släppte en stor sten som tyngde mig
jag saknar redan mitt hjärta och tycker det är riktigt jobbigt utan honom
han har fått jobb i veckan vilket betyder en ensam tjeja resten av veckan.
nu ska jag sova, konstigt trött, fryser och vill helst ha manväns famn inatt


jag tänker på dig farfar, och hoppas du har det bra där du nu befinner dig
jag önskar du vore här hos oss farfar, jag saknar dig så mycket!

tar mig utanför dörrarna

jag tänkte ta mig utanför dörrarna idag, vilket jag inte gjort på hela helgen, konstigt? nej.. vädret tillåter inte att vara ute, kallt, blött.. usch.. jag ska iallafall ta mig in till stan med bästa vän, vi kör pizza ikväll o softar järnet, firar min start på lov och hennes slut på lov. surt att vi inte har lov samtidigt men ja det är så det är.. vi får se hur långt vi kommer innan vi fastnar i nån snödriva, men det ska säkert gå bra om brorsan håller händerna på ratten.. ska nog även träffa min älskling som kommer hem från malmö idag, saknad som tusan är han och resten av lovet ska tillbringas med denna underbara människa, hem till honom nu i början av veckan, sen åker vi hem hit! ne nu ska jag trycka i mig något, packa väskan och duscha..



Alla hjärtans dansshow 14/2

för att jag nu sitter här insnöad och inte har något annat att göra än o plugga eller kolla på tv så kan jag ju lägga in lite bilder från showen på alla hjärtans dag, bilderna är tagna från JR !














Kanonshow blev det!
Alla var helgrymma!

drunknar i snön


åååå vad jag saknar min pojke!

rastlös, insnöad, uttråkad, sönderpluggad, latinfixerad, väntar på bättre..


spyr på all snö

det har fortsatt snöa inatt o det faller fortfarande en massa från himlen, snön ligger som ett tjockt täcke över marken minst 60cm , allting är vitt, träden, marken, bilarna, allting är begravt i snön. det suger, man kan inte göra något annat än o sitta inne och uggla, iochförsig är det la världens bästa väder att sitta inne o plugga, men när man har lov vill man kanske inte sätta sig med böckerna det första man gör..  aja, men mitt förslag om plugg, jag får la göra det ändå, har ju en hel del o göra innan egypten!

jag saknar mitt hjärta

lovelovelove

det är sjukt vad man kan sakna

det är sjukt vad man kan tycka om

det är sjukt mycket kärlek

 


det är konstigt hur en känsla kan vara så stark

jag har tagit mig hem till landet, för en veckas lov, det tycker jag om, drunknar i snön här och mer snö ska det bli. åå kväv mig långsamt, jag tror jag snart deppar ihop av detta förbannade väder. jag är trött som en jag vet inte vad..jag saknar mitt hjärta och vill mest av allt hela tiden vara med han..

hur ser mitt lov ut då?
- jag ska försöka komma upp på tå igen
- jag ska vara mycket mycket med min kärlek
- jag ska plugga en hel del
- jag ska försöka bli taggad för fest o utgång
- jag ska försöka värma snön så den smälter
- jag ska Gratulera min bästa vän
- jag ska bli pigg o kry
- jag ska...?

ojpsii lite o göra iallafall..


ge mig sommar förfabian

"to be or not to be that is the question"

jag gjorde provet, resultat väntas, man kan ju alltid hoppas på godkänt.. om inte är vi 3 som får underkänt.. nejdå.. aja, plugg på gång igen, shakespeare engelska. imon.. men snart kommer mitt hjärta hit o vi ska hem till honom ikväll. gillart!


men varför inte langa en pose på sne nacke innan jag sätter mig o pluggar igen. höhö

psykstörd

blir jag bannemej av psykologiplugget, ingen ork, ingen lust, ögonlocken blir tunga, huvudet snurrar.. blir yr av alla ord, av alla betydelser av allt. FLUM var ordet


ge mig sommar

lever för kärleken

går i skolan, pluggar, myser med älskling, träffar bästa vän, fikar, shoppar, saknar mitt hjärta, är sjuk, sover, pluggar.. snaaaart lov.

snart Egypten
snart Danmark
snart snart snart



pics från genrepet

IMON ÄREEEEE SHOOOOOOOOOOW


min kärlek


åå vad jag saknar dig!


genrep - check!

genrepet gick bra! imon börjar dagen med att hålla reda på 6st små 4-5åringar som jag ska dansa lite disco med på deras uppvisning, jag o JR kör även vår "syskondans" . 11.00 börjar den uppvisningen! 14.00 börjar allvaret med föreställning number 1 . kl 18.00 föreställning number 2 så full rulle imon!

Saknar mitt hjärta..

ska skriva mitt CV till sommarjobb nu!
ha en kanonkväll folks!






BOKAT!!

nu är det bokat, den 23 mars åker vår familj och min fasters familj till Egypten i en vecka! ska bli sååå sjukt härligt!!


alla hjärtans dansshow

oj, har visst inte haft tid och ork till att uppdatera här, men nu kommer det ett litet inlägg.. hm, vad har hänt? jag har självklart varit i skolan & träffat pojken min.. har tränat lite och det är även det jag ska göra resten av helgen. om 1h ska jag iväg o träna 2h dans. imon ska jag träna hela dagen, generalrepetition på scen och söndag som förövrigt är alla hjärtans dag som inte kan tillbringas så mycket med my love vilket suger. jag ska vara på plats vid 10 för att ta hand om 4-5åringar o visa upp min och JRs "syskondans" 11.00 . nästa föreställning 14.00 och sista 18.00. fullbokad helg med andra ord och inte tid för någonting annat än dans . men det ska bli sååå sjukt kul att komma upp på scen igen med tjejerna. älskar det!! nu ska jag tagga till mig här för att vara taggad till träningen, det behövs verkligen!!

au revoir


nu kör vi tjejer!!

världens sötaste

sötaste pojken i cam


Bra helg

tillbaka i verkligheten igen, hade en mycket bra fest i lördags, mycket folk, tror de flesta hade det kul, iallafall vad jag har hört! hjärtat sov hos mig, frulle med sis o JJ & lite till vilande, innan vi åkte till faster m.fam och planerade resa. trötta som tusan, gosade med kissarna lite och åkte sedan hem för att ta sig till stan igen lämnade C & tog mig till lyan där sambo och E var. gick o la mig tidigt & sov länge idag. älskling kom och sa Hej innan vi gick till skolan. och nu har jag o sambo gjort en massa ärenden på stan så vi är äntligen hemma. ikväll ska jag gå å lägga mig tidigt igen!







det var lite bilder från festen (:

spricker

av taggning
av saknad
av längtan efter min älskling


lite smått från modekungen


modekungen.se

planerar o planerar

jag o bästa vän planerar & planerar & planerar. och får panik & får lite mer panik. vi taggar, pratar i telefon var och varannan minut, får förfrågningar, raka nej, självklara JA. damn, vi dör snart på cupen..


nobody puts baby in corner

åkte hem väldigt impulsivt imorse, förkylningen lägger sig inte, snorar som en liten unge, så vilning står på schemat fram till lördag då det är fest för hela slanten!
just nu: saknar baby!



frossa frossa frossa

ikväll ska vi frossa, tacos, godis, läsk, chippe.. mummmis! när man är sjuk då får man frossa! vi tycker det iallafall!
det var inte roligt o gå o handla, eller jo, träffade på älsklingsC o fick lite kärlek .. men själva färden fram o tillbaka resulterade i en helt slut alexandra med ont i luftstrupen.. nu nös jag för 29876 gången idag..

ge mig värme för sjutton gubbar GUD!

sjukstuga

här i lyan är det sjukstuga, både jag o sambo ligger hemma o är förkylda, hostar o nyser om vartannat, tur att min C var här o värmde mig inatt, jag mår bättre idag. fasar för att ta mig utanför dörren, men vi måste handla, så på med alla kläder vi har o ut i snödrivorna..


inte okej att vara sjuk, jag hinner inte!

You gorgeous wonderful thing

jag orkade inte vara i skolan så länge idag, sjuk, gick hem o sov, sötaste bästaste C kom hit, med de finaste rosorna, choklad & ett helt underbart sjukt fint halsband! sjukt så underbar killen är! no words!


Tycker om dig!

I think of you in colors that don't exist

tycker om!


Take me as I am

tog mig in till stan igår med käraste I, vi käkade hamburgare och pratade, drog en film, somnade en stund, C kom, mys, sov, upp idag, inte okej, näsan rinner, ögonen svider.. depp.. bye.


I like, Like alot

RSS 2.0