näst sista dagen, sista kvällen!

jag jobbade hela dagen, efter jobbet åt jag, efter att jag ätit gick vi och badade i aquaspat, efter att vi badat , duschade vi, därefter gjorde vi iordning oss, vi gick ner till baren, beställde in en efterrätt och en varsin drink, vi satt där en stund och njöt av den sista kvällen. imon åker vi hem och jag längtar så! efter mitt hjärta, efter min familj, efter mina vänner!!














godnatt hejdå danmark, hej mitt älskade sverige, hej mitt hem, hej mina älskade! 


jäser rumpan

ne jag har fasen inte gjort mer än att ligga här i sängen och jäst, pluggat har jag gjort, vilket är det enda bra jag gjort idag, bra alexandra, men inte tillräckligt! jag har legat här i sängen så mycket så det är ett hål där jag haft min rumpa, snacka inluggen säng nu.. tusan jag har inte gjort något mer, jag har sett på en film som heter "äntligen midsommar" den var kul! tips från my love! imon är det jobb, softning i aquaspat och packning som gäller! hemfärd på fredagkväll!! wihooo!



lunch på borupgaard

fick frulle på sängen av lollo som jobbar idag, jag och sandra är lediga, vi vaknade, kollade lite på tv ,somnade om, väcktes av en jävla lövblåsare, sen duschen och iväg och käka lunch? fan vad har de gjort av den goda maten egentligen detta var vad som fick åka ner i min mage till lunch


ser ni? hälften "mat" hälften efterrätt! min lunch

idag ser jag ut såhär i speglen

på lunchen





börjar bli lite mer vår nu, bladen växer


detta möts man av på rum 202

gissa vems saker det är som ligger all over the place ?


you're my everything

så skönt det är att planera hemresa, nu har jag suttit och skrivit upp tider på tåg härifrån till färjan o tåg från färjan hem. det är härligt! jag är ledig imon och jobbar torsdag och fredag!


The smile on your face
Lets me know
That you need me
There's a truth
In your eyes
Saying you'll never leave me
The touch of your hand says
You'll catch me
Whenever I fall


ont i fötterna

Började 9.30 med att jag skulle ha en duo 2 på spa men de kom inte, så haffade upp en tjej som fick en hotstone istället, därefter var det fort som tusan ner o göra en helkropp duo med sandra, sjukt stressigt o bastuvarmt, svimfärdig. men det gick! sen var det lunch? äcklig mat idag, första gången jag säger det här, så det blev inte så mycket näring där. sen var det tillbaka till spat och göra en duo2 på spa med sandra och det gick ju som det gick. sen hade jag en bad deluxe, vilket jag trodde var min sista behandling men självklart så har någon bokat in en VIP-behandling med så det var bara till att förbereda allt. herregud, är verkligen helt slut i mina fötter o huvudet idag. inget syre alls där nere. men har en härlig nyhet, kommer hem redan fredagkväll!!


eftersom vi inte fick den bästa lunchen idag så hoppades man ju på en bra middag med mycket mat, men ja look at this

ryggbiff & potatismos

detta är inte mycket mat för en jobbandes alexandra, detta är förrätt för mig haha!
så får kränga lite chibbe ikväll så blir ner till seven eleven sen.


time for work

frullen ligger i magen och nu ska gaddarna borstas sen är det marsch ner till spat och jobba hela dagen!
vi hörs ikväll!


min sysselsättning idag


pluggat rätt mycket faktiskt
och denna maten fick vi idag, typiskt dansk må jag säga

PÖÖÖÖLSEEEEEEEEE


ledig dag måndag

gick och la mig väldigt tidigt igår, i hopp om att få sova lite, men jag vaknade flera gånger inatt och var orolig över hur det var med min älskling, jobbigt att vara här nere när han är där hemma och är skadad :(

sitter iallafall här nu i sängen på hotellrummet, har pluggat lite idag och ska plugga ännu mer nu har jag tänkt mig iochmed att certifieringen är söndagen efter vi kommit hem så står plugg på schemat idag och även på onsdag då jag också är ledig. nehepp, dags att dra fram plugget igen.



hjärtat mitt


5 dagar kvar? 3 arbetsdagar?

förhoppningsvis bara 5 dagar kvar här iochmed att vår lärare tyckte vi skulle åka hem redan på fredag vilket jag med tycker, vilket jag ska genomföra har jag tänkt mig om det nu går.. imon är jag ledig, jobbar tisdag, ledig onsdag, jobbar torsdag-fredag. jajemen det börjar dra ihop sig till hemfärd och lämna detta placet. ne nu ska jag strax sova, behöver vara utvilad imorgon, ska nämligen plugga hela dagen imon har jag tänkt mig! certifieringen närmar ju sig. är riktigt orolig över det.. men men! ligger och tänker på min älskling som är på andra sidan sundet, hemma! oo vad jag bara vill hem!

kommer lite bilder som lollo har tagit här


såhär konkade jag upp mina saker för backen


var ute och promenixade lite

och såhär ser det ut när vi ska springa underjorden upp till lunchen!

ne nu väntar sängen, ciao!


händelserik helg

börjades i fredags med att jag missade färjan, så blev lite väntan för chrille & jonas men kom över sen till helsingborg, där var det till att hoppa in i crossbussen och åka vidare mot donken o käka lite och därefter ta oss ut mot crossbanan där tävlingen skulle hållas, där skulle vi även spendera natten i crossbussen som självklart inte hade någon värme, så det var lite småkallt, dock hade jag ju min älskling som värmde så gott! vaknade lördagmorgon och boysen skulle anmäla sig. därefter skulle de träna och för chrille gick det bra och han tyckte det kändes bra och att det var en kul bana, det var vad han sa iallafall!





under älsklings heat så blev det inte riktigt bra, han kom inte runt, och detta märkte jag såklart men visste inte hur jag skulle reagera, vad hade hänt? såg folk springa dit (såg inte honom) flaggades, koner sattes upp. men sen kom jonas "nyckelbenet är av, men jag ska hälsa att det är ok" hopp, jag sprang dit och möts av en liggandes groggy pojkvän. blev ambulansfärd till lunds universitetssjukhus där vi tillbringade ett dygn. första timmarna var hemska, akutmottagningen, klippa upp kläder, undersöka.. sen till röntgen och inte fick han röra sig från plattan han låg på. fastbunden hela han.. tog några timmar innan vi fick röntgensvar, nyckelbenet var av. men allt annat såg bra ut. (nu verkar annat spöka för honom dock, vilket betyder att jag sitter här nere nu, väääldigt orolig).. iallafall så underhöll vi oss så gott vi kunde igår, han vilade, jag tittade på. vi kollade lite på tv. pratade lite. kröp upp i sängen jämte honom o gosade lite. sen fick jag mig en egen säng att sova i, dock blev det inte mycket sömn, men det är inte så konstigt. vaknade tidigt imorse, lite mer undersökning sen hämtades vi av chrilles morbor och åkte hem till honom, sen kom hjärtats föräldrar och hämtade upp oss och körde mig till färjan, (tack!) nu ligger jag här i sängen på hotellrummet, längtar hem till snutten, är orolig, trött.. de andra är och badar men det hade jag ingen lust med.. 

  


vill säga att denna killen är mer än allt jag någonsin kunna önska mig!
jag älskar honom otroligt mycket, över hela mitt hjärta!
bäst bäst bäst






kitchen

aa det är inte helt fel att få gratis mat här, gick ner till köket och lämnade disken från maten och frågade efter en juice istället får vi svaret:

- Vill ni inte ha något annat? ÖL? VIN? COLA? CIDER? aa allt möjligt, han var helt seriös också, tog fram nycklen till där det var och vi ba:

- det är okej med juice..

jag: men finns det någon ananas man kan äta?
han:  jaa det ska vi se om vi kan leta upp
och vips så kastade han en till mig!!

han igen: VILL NI HA NÅGOT MER???

vi: nej tack det är okej!!

de är väldigt härliga nere i köket!!







where are you?

there's nothing like real friends.. friends who loves you back.... people you can trust, always!


dagens

2 behandlingar, därefter lite behandlingar utanför vid fikat, 5minutare för folk som var på konferens, sen har jag bara suttit och suttit och inte gjort någonting alls. sen fick vi riktig restaurangmiddag ikväll




nu håller jag på att kolla upp tåg och färj-tider tills helgen, sen ska vi nog snart gå ner och bada!!


onsdag 2

lååång dag idag, började 9.30 med en stenmassage, följdes med en lerinpackning, därefter lunchlunch, sen en ansiktskur, en mother to be (gravidmassage) och 2st delkroppar på afterwork.  efter att vi ätit så var det bums o lägga sig i sängen och är verkligen hur trött som helst, mina knän mår skit av att stå upp hela dagarna, inte okej!
snart in i duschen och därefter sovaa, lång dag imorgon med!


morgenmad

middag, en salig blandning

öppen dörr på 202, ja vädring behövdes


darliiing

saknar redan mitt hjärta, men förhoppningsvis ses vi redan på fredag efter jobbet, då tar jag färjan över till helsingborg och åker med han på crosstävling och sover där med honom, sen tillbaka på lördagkväll och då kommer våran lärare hit och ser hur vi har det, och sen jobb en vecka till och sen hem!!




ledig dag 2 sverige

åkte som sagt till mitt hjärta igår, vi köpte B&J glass och bara krängde, så himla skönt att få träffa honom, mös o mös o mös hela kvällen, vill inte släppa taget om honom, just nu sitter jag själv hemma hos honom och väntar på att han ska komma hem igen, han hade håla till 13 så när han åker in igen så hänger jag på och gör lite ärenden, kollar runt lite! vid 18 går mitt tåg tillbaka till dk.. åå jag vill inte tillbaka, nu när jag är hemma, nu när jag mår helt underbart med min kärlek så ska man självklart tillbaka till helvetet.. men säger som såhär, man lär sig av sina motgångar och av mycket jobb.. "life's just a slow trip crawling up a hill" jag är snart tillbaka sverige! 1,5 vecka till!


ledig dag 1 sverige

vaknar av att telefonen ringer, jag kan inte somna om, jag går upp, jag äter frulle och tittar på "dödskamp på nätet", snart kommer mami och papi hem för lunch, jag ska säga hejdå igen,jobbigt.. vid 15 går bussen till mitt hjärta där jag ska tillbringa natten och imorgon går tåget tillbaka till danmark igen, jag vill inte säga hejdå, denna gången är det 1,5 vecka tills vi ses igen, det är jobbigt.. 1,5 vecka må vara en kort tid för vissa men för en kär person är det en evighet.. iallafall för mig.. när jag kommer hem är det en ny månad, maj. en vecka efter jag kommer hem så ska jag skriva upp som certifierad massör vilket innebär en hel del plugg fram tills dess, det är ett svårt prov med mycket latin, muskler och terapeutiska töjningar. jag gör så gott jag kan.
vi hörs!



dricka kaffe hos älskade farmor för ett bra tag sedan

nattinatti

natti natti, imon beger jag mig till mitt hjärta, åå vad jag längtar!!
och lite mer värme hade ju inte varit fel!

giftun island


egypt

såhär ser det ut om man sätter på sig en för liten ring i egypten


och såhär ser jag ut när jag snorklar

såhär ser det ut när man ska handla parfym, då blir man bjuden på hibiskuste

såhär såg vi ut framför dödstemplet


såhär gick vi på giftun island/ paradisön

såhär softar vi vid baren och fler bilder kanske kommer från egypt 10

hemma över ett par dagar

jajemensan nu är jag hemma och det är helt otroligt skönt, imorgon beger jag mig till min underbara kärlek och spenderar där natten för att sedan på tisdagen åka tillbaka till DK för 1,5 veckas praktik till! ne nu väntas samtal från my love, därefter ska jag gosa ner mig i soffan jämte familjen!


packat och klart

okej inte riktigt klart men packat är det, har knappt några kläder som jag ska ha kvar här, blir sånt jävla kånkelikånk och man använder inte så mycket kläder med tanke på att vi faktikst bor i våra jobbarkläder. så mer än hälften åker med hem imon. har kollat upp när färjan går, den går ju typ hela tiden men så jag är liiite förberedd. slutar vid 17, sen ska jag bara upp och byta om därefter direkt ta bussen till helsingör, hoppas jag kommer på rätt buss kan bli jobbigt med tanke på att man inte riktigt förstår.. väl i helsingör så är det bara att gå till färjan hoppa på och 20 min bort står mami papi o sis o väntar. åå vad jag längtar!! åå vad jag ska mysa med min pojke när jag träffar honom åå vad härligt det ska bli!! ses snart igen danmark, jag kommer tillbaka på tisdag, dock hade jag hellre stannat kvar i sverige hos mina kära.

nu ska jag in i duschen, därefter sova, natti folks!


egypt, giftun island


lördagjobb

började 8.30 med en stenmassage därefter en blöta fötterbehandling, den var lite kul för hon var rätt kittlig under fötterna, vilket resulterade i att jag o danskan satt där o skrattade, därefter var det lunch, lax som jag tror de verkligen tycker om här, det är lax var och varannan dag och andra geggor, rätt gott. efter lunch var det dags för en till stenmassage, därefter en dubbellerinpackning, vi snackar lerigt och självklart hade jag en till lerinpackning efter det, godt, sist var det dags för en helkroppsmassage, dagen har rullat på bra, men är riktigt slut i benen och huvudet nu. gick till köket efter jobbet och hämtade mat, efter det snackar vi mätt! herregud, typ hemmagjorda chips och grejer. gotii. ska strax packa väskan för imon åker jag hem efter work, mami, papi o sis hämtar mig i helsingborg, härligt! på tisdag är jag tillbaka i snekkersten igen för 1,5 veckas praktik till. ne nu ska jag fortsätta kolla på körslaget o vila maten som fortfarande står uppe i halsen :)








träning

såhär såg det ut när jag och S tränade igår





vet ni vad..

kommer ni ihåg intervjun jag var på innan jag åkte hit till danmark?  idag har jag fått svar, jag fick sommarjobbet!! woho, är superglad för det!!! det gjorde min dag!

förövrigt har vi nu fått komma upp på ett rum som vi förhoppningsvis kommer att stanna i resten av tiden här i DK.

hoppas det går bra för mitt hjärta som idag skjuter upp på sin jägarexamen! Håller tummarna och tänker på han!

hörs ikväll!

¨
min älskling & firren som han fick upp när vi fiskade dagen innan jag åkte! saknar älskling!!


gripande

HÄR kan ni läsa om anna som precis lämnat världen, ni kan läsa om hennes kamp mot sin cancer som hon fick strax efter att hon fött sin dotter, hur hon har kämpat.

bloggen är riktigt gripande och man vill inget annat än förstöra denna hemska sjukdom som drabbar så många. 

lägger en tanke till er som har någon nära som lider av denna hemska sjukdom


Tillbaka på borupsgaard

blev lite sent igår, låg uppe och snackade ett bra tag, men somnade runt halv2 skulle jag tro.. upp tidigt imorse för frulle och taxifärd tillbaka till borupsgaard, vi har inget rum förrens kl 14 och klockan är knappt 10, snacka väntetid iochmed att jag och S är lediga så får vi som ni ser sätta oss lite där vi kan.

först satte vi oss i bagageutrymmet med våra datorer, men där funkade inte internet..



helt jävla nyvaken ser man ju ut med..

flyttade ut i soffan istället så nu sitter vi här med våra datorer och väntar på att tiden ska gå, vid 12 går vi och käkar lunch, sen har vi tänkt att träna lite och relaxa nere i badet..

blir man trött på detta eller ? ta mig hem..

2 dagar sen åker jag hem över ett par dagar sen har jag 11 dagar kvar i skiten..


flyttar tillbaka imorgon

så nu har vi verkligen suttit här sen kl 15.00 här i rummet vid datorerna nu är klockan snart 12 och läggdags, imon äre morgenmad därefter taxi tillbaka till borupsgaard, är ledig imon med så ska träna lite på gymmet, bada lite och plugga! känner mig alldeles för uppsvullen nu.. har pratat med mami idag och det ser ut som att de kommer ner på söndag till helsingborg så jag kan åka med de hem, härligt härligt!! sen åker jag tillbaka tisdagkväll igen, måste boka tåg för att dendär vulkanen på island har ju gjort så att alla flyg ställts in vilket också ju gör så att fler åker tåg... ne nu ska jag sova

saknar min älskling


ny klänning

köpte en ny klänning på H&M här i DK, från gardencollection


lite söt iallafall


hotellbyte & helsingör

  • blev flytt till ett annat hotell över natten, de har iallafall bokat in oss från imorgon till resten av tiden som vi ska vara här, men det vet man ju inte riktigt om man ska tro på..vad som helst kan ju hända.. efter taxi till det nya hotellet blev det bussfärd till helsingör där vi strosade omkring lite, käkade lunch/frukost, köpte mig en klänning från H&M garden.. sen åkte vi hem och nu sitter alla här i hotellrummet med sina datorer.. måste säga att man blev väldigt sugen på att åka hem när man såg färjan... men, what to do?
    håll ut..







     
    ta mig hem..

    kul..en extrasäng på sleep2night hotell... tack för den,.. förlåt för att vi verkar vara ivägen..
    å snälla låt det gå fort nu!!!!


utcheckning & helsingör

nu ska vi checka ut och se var vi hamnar därefter ta oss till helsingör! :)

dagens outfit, bralls från bikbok och tischa från gina


saknar min pojkvän

saknar min älskling något så sjukt mycket!!!!vill hem!


jag älskar dig!


första riktiga jobbardagen

trött som satan är jag kan jag ta och meddela, har jobbat från 9.30- 19.00 har haft 4 behandlingar, 2 helkroppsmassage på 75minuter, 1 ansiktsmassage 35 min och 1 delkroppsmassage 35 min.. är riktigt trött i benen nu och huvudet värker..

förvånar jag er när jag säger att vi nog får byta rum imon igen? ne tror inte det va, men så är det och det kan tillochmed bli så att vi får bo på ett annat hotell. KUL! nej... inte nog med det, man ska ju såklart checka ut innan 10 imon och vi är lediga, hur kul är det då? ingen sovmorgon... men  iimon åker vi nog in till helsingör en sväng och kollar läget, kollar färjan m.m för att jag är ledig nu imon och fredag, sen även måndag tisdag nästa vecka så tänkte åka hem söndagkväll någongång! skööönt o få komma hem lite!

imon är jag ledig, även på fredag, gott!

sitter o käkar äckliga negerbollar från seven eleven, det var nog punchbollar..
 snyftar lite till musik o vill mest hem..


jobbarkläderna

i lille köket

nuts


det er dejligt

begav oss ner till badet, badade lite och gick sedan upp till rummet och bytte om för att sedan lalla ner till köket o be om lite juice o frukt o självklart plockar de ihop en hel del. goa danskar :)










be professional, be, be professional

dag nummer 3 i DK, dag nummer 2 på spat,  19 dagar kvar hem....

så var det upp tidigare idag med för att packa väskan och ta oss ner till köket och käka frulle, borsta tänderna på alltoan, och bege oss till spat med alldeles för stora byxor som jag fått..idag fick vi se först en lerinpackning, därefter en ansiktskur och  sen var det lunch, idag lax m.m gott.. efter lunch var det till att kolla på en hotstonemassage och även få en och göra en. skönt som tusan.. nu  har vi fått nya rum igen, jag bor idag i ett eget vilket kan vara lite skönt, de andra bor rakt över korridoren bara.. ser ut som att vi kommer få byta rum imon igen... imon jobbar vi iallafall från 9.30 - 19.00 puhh.. lär blir jobbigt, vi kommer iallafall stå i spareceptionen.. börjar komma in i danskan lite nu iallafall och därmed liiiiite lättare att förstå dock inte så jag förstår allt.. men men får hoppas dethär blir bra nu.. jag längtar hem..jag längtar efter christoffer..


vi fick iallafall först ett rum för 3dje gången, däri fanns det bara två sängar.. vi är tre..

så man får göra det bästa av situationen.. ser ut som en jävla tönt..

jag fick dock ett eget rum med 2 sängar, skönt!

där jag hade denna texten på tvn.. spapiger..

ne nu ska vi se vad jag ska hitta på, ta upp plugget eller ta mig ner till aquaspat o sjunka ner i bubbelpoolen kanske..






besvikna..

dag 1 på spat har nu varit. vi är väldigt besvikna på vad vi fått information om men som inte varit bra. till exempel så fick vi ju imorse flytta ut ur rummet vi fick igår, så vårt bagage har stått i ett bagageutrymme hela dagen när vi varit nere på spat och därmed har vem som helst kunnat gå in där vi har bagaget = stöldrisk.. men inget stals iallafall...

vi skulle träffa våran handledare här nere vid 10 hade hon sagt, men det kom en annan och frågade om vi var praktikanterna och vi skulle tydligen vara där redan vid halv 10, ingen info om det inte.. och väl vid spat fick vi läsa igenom typ minst 50 papper på danska om olika behandlingar = förstå hälften, jag menar vad betyder stryk ner mot "ballen" ? hm? vad? därefter blev det att titta på olika behandlingar och ta in information på danska i 5h inklusive 20, endast 20 minuters matrast= inte okej.. och förstod alltså inte särskilt mycket där heller..

när vi hade slutat så skulle vi se om vi kunde få något rum, så vi satt nere i lobbyn och väntade i över en timme för att de skulle lösa detta, pga att hotellet är fullbokat, så får vi bo i ett jävla konferensrum där de satt in 2 sängar där jag och S bor. L får bo i ett annat.. hur snällt? inte så.. vi har blivit lovade ett rum och kommer alltså tydligen få flytta runt en hel del under tiden vi är här. och vafan, jag har hur mycket packning som helst och att kånka runt på det var och varannan dag är inte helt kul vill jag lova..

ser alltså inte att jag kommer få ut något av det här .. som det känns nu iallafall, vill faktiskt tråkigt nog bara hem, jag trivs inte..

sitter iallafall här nu mätt, det enda som är bra är maten.. sitter här med min älsklings tröja på mig och bara snuttar på den, saknar honom och vill bara hem till honom och gosa in mig i hans famn!!







såhär bodde vi igår, hyfsat okej

idag fick vi borsta tänderna i en jävla grupptoalett

fick sitta och vänta hur länge som helst och blev jäävligt sura


nu bor vi i ett sånthär jävla konferensrum




ny kategori

under kategorierna hittar ni nu "praktik i DK" där ni kan följa mig ;)


framme på borupsgaard i danmark

tåget gick från halmstad 13.04 sen var det 3hs färd, baklänges till DK, alltså har vi sett sverige från ett annat perspektiv..bakifrån...så var man framme på borupsgaard, hotellet vi ska bo på i 3 veckor framöver och ha våran praktik, ett jävla kånkandes på min rullebag, skulle nog inte tagit med mig så mycket kanske, det märker vi. kom iallafall uthoppandes en liten dansk butler från restaurangen ut genom fönstret och hjälpte mig och tog alla mina grejer fram till receptionen, där fick vi såklart säga vilka vi var, dock hade de inte någon större koll på det men vi fick iallafall ett "vaerelse" (rum) körde upp våra grejer och gick ner igen och så kom våran sån som ska hjälpa oss här eller visa oss och så. så visade hon oss vart vi skulle äta och vi åt alltså ikväll, kofta(lamm) någon slags biff och lax och lite så på samma gång, kommer nog trivas med maten iallafall. fick med oss två paket juice upp på rummet och inloggning till internet, så nu kan ni följa mig här på bloggen under min praktik ;)

christoffer, jag saknar dig redan!


förresten jag fick ju absolut den största sängen de hade... not. men vi ska bara ha detta rummet tills imon sedan får vi ett annat hoppas jag. kanske med en bättre säng?







solen skiner

så var jobbintervjun gjord, det gick helt okej faktiskt känner jag, nu väntas bara svar inom 1-2 veckor.
nu ska jag städa lite här hemma, älskling kommer i eftermiddag/kväll , dock ringde han mig bara för en liten stund sen och lät väldigt nyvaken, vilket han också var, helt yrig, min sötis. ne nu får jag sätta igång här, måste kolla tåg inför helgen med!


Livet leker...


- har anmält mig till några lägenheter.
- ska på jobbintervju imorgon
- på söndag åker jag till DK för 3 veckors praktik.

har kommit hem från min älskling för en stund sen, var hos  bästa vän i tisdags till onsdag, igår var vi i stan en sväng, umgicks med älskling, fixade en massa, satte in min cykel vilket jag glömt göra, lämnat in böcker som jag fått påminnelse på, växlat pengar och det viktigaste, pussat på min pojke. mamma och pappa lagar planka och ikväll kommer bästa vän hit och imorgon mitt hjärta!



sitter och tänker..

sitter och tänker på hur jag ska kunna klara mig vara borta ifrån älskling, familj och vänner i 3 veckor. det är en ganska lång tid.. för tillfället ångrar jag nästan att jag valde att åka med, jag skulle valt något lite närmre.. när jag sökte så var det nämligen inte jag och C och därmed inget så speciellt som höll mig kvar, men nu är det det och jag hade velat vara hemma.. jag vet inte hur jag ska klara det. men jag ska vara stark o vi ska vara starka tillsammans och det ska funka, det är så jag/vi måste tänka. det kommer bli oerhört jobbigt! och om jag är ledig någon dag och om jag får tillåtelse att åka hem denna dag så kommer jag att göra det! åå det kommer bli jobbigt :(


du är det finaste jag vet hjärtat!

påsklov

har haft ett par underbara dagar med C, mys o mys o mys. jag älskar att det är vi!
efter att ha lämnat C vid bussen, så tog jag o sis en joggingtur, herregud vad kondisen inte är OK, men jag klarade mig, 2.5km haha. klapp på axeln på mig. o nu är huvudet tungt. i veckan blir det plugg för det som ska in som jag inte lämnat in. och en hel del mys med C hoppas jag på för på söndag så drar jag mig till DK för att stanna i 3 veckor. 3 jobbiga veckor från älskling, familj & vänner. men får hoppas jag trivs där nere och att det går bra.


mys o gos

min underbara pojke är här, han kom igårkväll och vi har bara tillbringat all tid till varandra, med mys och film o krängt godis så vi känner oss helt uppsvällda.. nu ska vi titta på ännu en film ifall beby kan komma hit nångång.

Puss o ciao
ps. bilder från egypten kommer så småningom

giftun island


Glad påsk & 2 månader

påskafton är kommen, GLAD PÅSK! det är inte vilken påskafton som helst heller, jag och C firar 2 månader! 2 månader kanske verkar lite, men jag och C har träffats konstant, nästan varje dag sedan min födelsedag 23 januari, dock den 3 februari det blev vi. jag kan lugnt säga att jag aldrig älskat någon så fort och så mycket som jag älskar denna underbara människa. han har fått mig att komma upp efter allt jobbigt som hänt och har fått mig att förstå vad kärlek är och hur fint det är. kärleken övervinner allt. och min kärlek till C övervinner allt. han är så fin, både inuti och utanpå. ett stort hjärta. så älskling, jag vet att du läser detta, JAG ÄLSKAR DIG!


ikväll bär jag detta på min kropp

nu går jag o I ut och dansar en sväng

Puss på min pojke C!


nytt i garderoben

från bikbok, 299/st

+ lite smycken o spännen o snoddar fick jag med mig hem idag


RSS 2.0