dagen är kommen

jaaa nu är det torsdag och valborg, vaknade för en stund sen, snart kommer pappa hem och jag ska ha hunnit käka frulle då, men iallafall när han kommer hem så ska vi ut & greja igen.. vädret är kanon! o nu hoppas vi detta blir bra!

hoppas alla får en kanon valborg för det ska bannemej jag ha!!
PUSSSSSSSS

jag är bra shalalala

jag har bannemej kört med gräsklipparn nu ikväll, duktigt gjort tycker jag. så nu slipper vi springa runt i långt gräs, och det var uppsamlare och hela köret, kanon! nu sitter jag här och längtar tills imon. jag o papi ska upp tidigt imon och greja .
gäller o hålla schemat imon asså och att allt blir som det ska o så! usch nervös..
ne nu ska jag tjöta vidare med kajsabajsa på msn.


taggad?

oerhört!

nästan färdigstädat
allt är inhandlat och nu är det bara till att vänta och vänta..
sitter här & väntar på att maten ska bli klar, ska senare ut och greja lite. 
är sjukt irriterad på en viss person. men ja det får gå ändå.  
PUSSSSSSSSSSS


mössens arbetssång

Hela dan får, hon arbeta,
hon får jobba,
hon får streta,
putsa, diska, tvätta, damma,
varje dag är det detsamma
här hon putsar,
där hon sopar,
så snart dom inte ropar,
det är ju hon som knogar
tills hon blir alldeles virrig,
darrig, stirrig.
- Raska på nu, dumma flicka!

jaamenvisst, jag har kommit igång med städandet men tar nu en lunchpaus tänkte jag, men vad jag ska äta det vet jag inte. men jag menar hur roligt är det att springa runt inne i detta fina vädret? runt 30 grader står det på termometern. räckte jag var ute och hängde ut tvätten så blev jag varm! nu ska jag hitta något att äta.

PUSSSS

kolla in min bränna, förra året efter drottningblankadagen.

läggdags

efter att ha tagit dedär steget över marken så äre nog dags för sömn.. eller? borde göra det, ma och pa sa att de väcker mig vid 6 imon?:o nee de skämtar nog bara med mig. hoppas jag verkligen.. jag går upp runt 10, tar mig en lång frulle och sätter sedan igång att dansa runt med dammsugarn. så kommer min dag se ut imon..
jag hoppas och hoppas hundra gånger om runt jorden och universum och tillbaka igen..

vill påpeka att jag saknar min syster där borta i kalmar..

darling darling..
NU.
godnatt.

sommarregn

så trött jag blir, så jobbigt allt är, så sjukt. så varför ? så knas, så ledsen, så glad, så trött...
verkar som att det inte finns mycket som är bra idag ? värmen slår ut mig, men jag ska inte klaga för jag älskar vädret men jag vill ha syre, jag vill kunna andas, lite sommarregn hade inte suttit fel, jag menar lukten på sommarregn? det är så somrigt och härligt och friskt. det börjar slå ut här hemma också nu. mysigt. mina vänner sommaren är påväg och jag orkar inte sitta i en skolbänk längre.. jag vill sluta skolan, säga hej då till alla, fira brorsans student och syrrans examen och bara lägga mig ute på gräsmattan och bara njuta av ett långt sommarlov, hultsfredsfestivalen och alla härliga sommarkvällar..

sommaren är efterlängtad och den är på väg!



missingyousodamnmuch.

I really do..

I hear your name in certain circles and it always make me smile.

It 's driving me wild.



helg på en tisdag?

ja så är det faktiskt, nu är det helg för min del. tills nästa tisdag då det är skola igen. det känns riktigt härligt faktiskt.
bussen hem idag var jobbig, det är sådär varmt och fuktigt och äckligt i luften så huvudvärken den sitter fortfarande kvar. känns jobbigt att den suttit i mitt huvud i över 24h nu. dum som jag är har jag inte tagit någon tablett. men vill inte göra det heller.. iallafall hemma, så stod den där godispåsen och lockade så jag sprang fram som ett litet barn o mumsade lite. nu lagas det mat, kycklingfilé, mums! här kommer lite bilder från igår !


pluggning i picassoparken


på en bänk nere vid "nisse"


börjar bli grönt i trädgården nere vid lägenheten

detta är de "fräna brillorna" som killen kommenterade


huvudvärk

åå, jag hade huvudvärk hela kvällen igår så jag gick och la mig och det värsta är att jag även vaknade med den förbannade huvudvärken idag, så jag mår kaaassst, allt bara snurrar.. tur att detta är sista dagen denna veckan. men ingen vila för det, jag ska ju greja en massa hemma.. åå. iallafall så ska jag snart till skolan och försöka få i mig något att äta, det gick inte igår.. sen har vi matteprov och svenska, sen ska jag hem till mamma och pappa. så nu orkar jag inte skriva mer, mitt huvud snurraaaar. ni får dagens outfit här.


kjol - monki,
 tisha- h&m




picasso

började ju som sagt vid 12.30 idag, då vi hade historia, gjorde inte så värst mycket så vi gick och köpte glass. mumma, satt ute bland byggarna som inte hade några tröjor på sig, rawr. sen hade vi engelska och då satt vi alla i picassoparken och gjorde lite uppgifter, sen gick vi inte till stan o fönstershoppade lite, tog oss lite mat på donken sen satte vi oss vid nissan och njöt av det underbara vädret! ooo just det måste ju berätta att när jag C och J satt utanför bikbok och väntade på E så kommer det en kille och sätter sig jämte oss och börjar snacka något i stil med "fräna solglasögon" jag tackade, och sedan frågade han hur gamla vi var m.m och att vi såg trevliga ut o så, haha inte ofta någon kommer fram så och stöter lite. han var la runt 20-25årsåldern.. iallafall det var nog min dag, nu sitter jag i lägenheten o ska snart ge mig på matten, prov imon som jag helt hade glömt bort.. så min kväll ser ut och bli dejtning med matteboken. tråkigt..

ha en bra måndagkväll gott folk!


silver

jag vill gratulera tjejerna i rydögymnasterna för sitt silver i UT! KANONBRA JOBBAT!! :D

min vecka ser kanonskön ut haha.. börjar 12.30 imon och tisdag. onsdag är det enskilt arbete hela dagen därav bestämmer jag mig för att skippa den dagen då man faktiskt kan jobba med det hemma så jag har bara 2 dagar denna veckan, onsdag ska vara min lediga dag med massor av fixing! torsdag kommer bli kanonbra!!!!
nu undrar jag när carro kommer ? svarar icke på sms längre. konstigt.
jag får väl fortsätta min städning!

ha en fortsatt kanonsöndag

PUSS


UT förra året i hultsfred, även då en silvermedalj
överst : Karin B
från vänster bak. Moa, Karin & Linnéa
mellersta: jag, josse, emma & jessica
fram: Jennifer & Maja

Saknar er!

på sjön

är nu hemkommen efter en mysig dag på sjön bolmen tillsammans med I och hennes familj. vi stannade till i tiraholm och köpte glass och kollade på ålarna och därefter körde vi vidare tillbaka och grillade. mysig dag!


ida var trött efter festande igår


 båten var kanonfin!


Senare kommer C hit och lämnar partytält ! sen åker jag förmodligen med de in till stan till lägenheten!

PUSS

Am I pretty enough?

I laugh, I feel.

5 days left

denna kvällens alexandra ler med ett stort leende för nu har det satt igång å jag hoppas det blir bra!


tröttelitrött

jag somnade med huvudvärk igår o vaknade med det idag, men det har nu gått över som tur är. jag skulle göra en massa saker idag men tyvärr har inget blivit gjort för jag har varit så sjukt trött o inte orkat göra något, o det är för fint väder att vara inne å städa så jag la mig ute istället i solen, skönt! tror jag ska börja med städandet nu,.. ikväll ser det ut o bli pizza för ingen orkar laga mat. onyttigt..men gott.. Imon blire nog mysigt om det blir av. ska då med I o hennes familj ut med deras båt. o sen på kvällen blir det till lägenheten igen. skön vecka framför mig kan jag tillägga, börjar 12.30 mån-tis. ons långdag dock med eget arbete så kan hända man slutar tidigare., men därefter hem å fixaaaa, torsdag - tisdag -LEDIG!

i'm Falling Every Time
you Look At Me

I miss you.



konstigt..

att allt kommer samtidigt, sjukt !

visst ser man på ett annat sätt från att vara frisk till att bli sjuk, man ser livet från ett annat perspektiv, man uppskattar det mer, det är iallafall så jag har uppfattat det från min kära farmor, med gråten i hennes hals, hör jag henne säga,"ta vara på era liv o det ni har o uppskatta det.. för en dag kan det helt vara borta". hon kanske inte sa det såhär ordagrannt, men jag uppfattade det så.. min farmor gick från frisk att gå på sina ben till att bli sjuk o sitta i rullstol.

jag kommer aldrig glömma när hon låg på sjukhuset i sin säng o bad mig o min kusin hålla i hennes hand å ge henne kraft. det finns inte ord hur mycket jag tycker om min farmor för hon har gett mig så mycket glädje i mitt liv. o jag tror jag o min kusin faktiskt gav henne kraft, o jag har aldrig bett så mycket till gud som under den period hon var som sjukast, även nu efteråt när hon faktiskt piggnat till och kommit hem så ber jag ibland, även om jag inte ens vet om gud finns, men eftersom jag vet att farmor tror på gud, eller jag tror hon gör det iallafall för hon har länge varit med i kyrkan o sådär.
ibland tror jag faktiskt det har hjälpt när jag bett. för vad kan man mer göra? jag kan inte bota sjuka även om jag verkligen hade velat kunna göra det, så vad kan man mer göra än att fälla en tår varje kväll o be för farmor? jag ber för farfar, o alla min andra nära och kära också, men lägger alltid en extra tanke till farmor. okej nu kan jag meddela att det trillar tårar för mina kinder för detta är något av det värsta som hänt i mitt liv.. men varför jag skriver detta är för att jag vill att alla ska ta vara på det de har & för att jag vill visa världen hur mycket jag älskar min farmor och även min släkt som verkligen har kommit närmre varandra när detta hände och jag är stolt över att vara släkt med er, jag älskar er, föralltid!

tänk alla gånger vi suttit jämte dig o du läst böcker för oss kusiner, den där om myrorna, o den stora boken, med trollen, det är vad jag kommer ihåg, de gånger vi sovit över hos dig, jag kommer ihåg när jag fick ligga inne på ditt o farfars rum på två mjuka stolar som stod emot varandra, jag kan inte varit gammal då men jag har minne av det. tänk alla goda middagar du tillagat till oss alla, tänk vilken släkt du & farfar har skapat, tänk att du faktiskt skapade min pappa som skapade mig & det är jag evigt tacksam för. du sitter på min näthinna, alla minnen, allting det finns här inne i mig. usch detta känns som jag skrivit som om du vore död, men det är du inte. jag tror jag måste sluta skriva nu, men jag hade kunnat hålla på förevigt bara för att du är så sjukt bra! jag slutar nu för det trillar alldeles för mycket tårar nu..

en sak är säker, det är sjukt hur fort livet kan ändras..

jag älskar dig farmor
jag älskar dig farfar
jag älskar dig mamma
jag älskar dig pappa
jag älskar dig bror
jag älskar dig syster
jag älskar er min kära släkt!
/lita på att jag alltid kommer älska er

jag vill också tillägga till mormor och morfar, en dag ska vi förenas.

/Alexandra Elin Emelie Borg



huvudvärk

ja huvudvärken har smugit sig på, så ligger för tillfället i soffan o kollar på talang, o nyss var det en tjej o hennes "spotlights" o jag tyckte de kunde gått vidare hellre än de två nervösa gitarrkillarna, ibland förstår man inte riktigt hur juryn tänker.. dock var den lilla tjejen som sjöng "aldrig ska jag sluta älska dig" mycket bra! Även killen som sjöng "this is my life"

& ni som inte hört om susan boyle  så kolla, in henne här kanonbra!
och det visar verkligen hur fördomsfulla folk är.

nu ska jag kolla vidare!
ciao.

aerobic

jag kan säga att åka buss 06.40 på morgonen är ingen höjdare, är glad att jag har min lägenhet! hade ju som sagt nationella engelska uppsats idag på morgonen, o det gick nog hyffsat bra tror jag, får se hur resultatet blir. efter nationella hade vi en lååååång rast, där vi bl.a la oss i soffan o kollade på "Boog & Elliot" fräna är de. haha. sen en massa slapp utanför skolan innan vi gick in till stan o träffade på E som drog med oss så vi blev stylade av JB:s frisörelever. blev lite volume på mig. najs! dock blev det ju typ förstört när man skulle sätta upp håret vid aerobicpasset som vi sedan hade på TK, kan inte säga att jag är särskilt vältränad, men det var ganska skoj. känner verkligen att jag behöver sätta igång med träning! börjar imon, med att ut o jogga, haha hur nu det ska gå.. aja. får se vad som händer ikväll, pappa kommer hem från dalarna runt 8-tiden så då blir det mat o antar bara slapp denna helgen, skönt!

ha en bra fredagkväll!



...

And I'll try to sleep
To keep you in my dreams
'til I can bring you home with me
I'll try to sleep
And when I do I'll keep you in my... dreams

jag får spader.

aa, jag blir riktigt irriterad, mööööööööh. ungefär sådär..

dock börjar andra grejer bli bra ! tror jag iallafall.. ser så ut..

åå det kommer bli så bra ifall allt blir som det ska.

B&J glass snaaaaaaaart!!! mumma!



en ledig dag

ja, idag är jag ledig och det har varit riktigt skönt, började med att sova ut till runt 12-tiden, därefter upp o lägga sig på altanen i det fina vädret.. har hållt mig ute för det mesta idag o pluggat o lyssnat på musik. skönt! mamma kom hem för en stund sedan med B&J glass!! så det ska vi smaska på ikväll! även en godispåse blev min. herregud vilken gottegris jag känner mig som, vardagslyx ;) imon är det tillbaka till skolan, börjar tidigt med engelska nationella uppsats, får hoppas det går bra o att min fantasi är igång imon! därefter lååååååång rast till runt 2-tiden då vi ska köra ett aerobicpass på TK, ska bli himla skönt! sen är det tillbaka till lilla hylte som gäller, med heelg, o jag gillart! blir nog till att måla i helgen o kolla upp lite saker inför veckan. har även hört att det ska bli fint väder, runt 20 grader? skönt isåfall!

ha en fortsatt bra torsdagskväll!

här det ska målas om. högra bilden.

you found me

jag är helt enkelt kär i musik!

And I hold you close in the back of my mind
Feels so good but damn it makes me hurt
And I'm too scared to know how I feel about you now
Las cienega just smiled... "see ya around"
And I hold you close in the back of my mind
And raise my glass 'cause either way I'm dead
Neither of you really help me to sleep anymore
One breaks my body and the other breaks my soul
La cienega just smiles as it waves goodbye

La cienega just smiled - Ryan Adams.

knarkar musik för tillfället.




torrisar

antingen är det jag som har dålig humor eller så är folk på bdb så tråkiga o inte kommenterar så jag tog bort den, haha. jag tyckte den var rolig iallafall

Bajamajorna inne på Hultsfredsfestivalen, en röst hörs inifrån en av bajamajorna.
Tjej( som ett mantra hon upprepar högt för sig själv): Jag är på en vanlig toalett, jag är på en vanlig toalett, jag är på en vanlig toalett...

solnedgång

japp, gårdagen o natten spenderades hos J i frösa, börjades med x  antal skrattanfall och makaroner o köttbullar.. därefter ner till havet o titta på solnedgången, fint! sov ju som sagt även hos J och där blev det ännu ett x antal skrattanfall! kanonbra kväll! i morse blev det lite smått brott, sminket det kom inte på utan fick ta mitt pick o pack å ta oss ut till bussen. trötta som bare den, så efter föreläsningen av några som ska cykla till lissabon så fick vi helt enkelt dela på en cola så vi skulle vakna till! hade om "att vara den du är" kränkningar o sånt där.. efter lunch blev det att titta på filmen Zozo, som var bra! sen hem till lilla hylte till lilla mamma o här ska nu natten spenderas och även morgondagen, fredag är det nationella och ett pass på TK som gäller ! 

ha en fortsatt bra onsdagkväll! 

 

idag är det tisdag shalalalalaaa

tidig morgon, ville man gå upp? neee.. men det fick man göra ändå.. upp till skolan och ha svenska, där inget blev gjort. känns konstigt att man måste KÄMPA för att få ett VG i svenska, det känns inte så bra eftersom man har haft MVG i slutbetyg i svenska på högstadiet.. ack ack, det är inget fel på mig, det är läraren o dess konstiga uppgifter.. t.ex  gå å dö bokrecension. in my ass att jag kommer kunna läsa ut  minst 2 böcker innan skolan slutar... iallafall efter svenskan så var det historia, började på ett nytt arbete, våra idéer spann på riktigt bra och jag tror arbetet kommer att bli kanon. tummen upp för gruppen också! sen var det lunch, bara chill o roligt samtalsämne.. sen engelska där det mest blev planerande, sen blev vi sugna på fika så efter vi slutat och efter vi suttit utanför skolan ett tag så gick vi bort till espresso house o satt där o planerade. vi hoppas nu att detta ska bli bra!! nu är jag hemma en sväng iallaflal, har packat resväskan o ska snart bege mig tillsammans med josse ut till frösakull å chilla där ikväll o sova där o sen till skolan imon långdag på spa och därefter hem.. känns jobbigt att behöva åka buss ensam.. men det fixar sig säkert.. nu måste jag gå för bussen kommer snart...

ha en chill tisdagseftermiddag..

dagens outfit: blåa chinos från bikbok o vit tröja från gina. + 3 armband.


besvarad

det känns så skönt att få frågor besvarade. det blir liksom en sån lättnad. så skönt så skönt!! att gå med massa frågor inom sig blir så jobbigt i längden, det blir bara att man svarar på frågorna själv och då blir det att man tar svaren som dåliga, iallafall jag gör det. man deppar ner sig och det är inge bra. det är nog viktigt att våga fråga faktiskt att våga lyfta sig från marken för en stund.

jag kan säga att inga barn har blivit gjorda nu i eftermiddag.. jag har övat liiiite på svenskan, annars har jag bara frossat choklad o varit allmänt trött på allt. jag misslyckades med att göra nudlar tillomed, o jag tappade ett lock i golvet så det lät som att hela huset skulle trilla ihop.. om jag vågar ge mig på migrationsarbetet så ska jag nog göra det nu, för det behövs..
ha en fortsatt bra måndagkväll..

Josefin Svensson är en bra vän shalalalalaaa!  & vi grejar detta tsm!



kort dag

ja lång har den absolut inte varit, vaknade runt 10.30 gick upp och gjorde iordning mig därefter runt 11.15 gick jag till skolan och åt med J, sen hade vi engelska 12.30 där vi övade lite inför nationella, sen matte, där vi inte gjorde något mer än att få reda på vilka sidor till provet. så nu är jag hemma igen o klockan är runt 15.00. skönt, kvällen blire lite plugg o sen bara ta det lugnt.


dagens outfit: ljusa jeans från monki, blus? från vero moda och linne under från gina.
till detta hade jag ett par svarta pumps.
armband - new yorker från sis. o långt halsband från?

skönt

ikväll har jag faktiskt känt mig någorlunda duktig, direkt när jag kom till lägenheten så städade o grejade o så , så nu tycker jag det ser lite bättre ut, men tycker fortfarande min lilla lya är för liten, men samtidigt är den väldigt mysig.. iallafall efter det så har jag nu äntligen gjort klar min engelskabokrecension som ska vara inlämnad på tisdag, skönt det! jag har även hunnit  ta mig en varm dusch o packat upp mina kläder. nu tycker jag ni ska få se vad som händer i veckan, dock vet jag inte så värst mycket men lite, kommer säkert till något vad jag gör efter skolan också.. det märker ni ifall jag uppdaterar.

måndag: 12.30-14.00 engelska. 14.15-15.45 matte
tisdag: 8.15-9.45 svenska 10.00-11.30 historia 12.30 - 14.00 engelska
onsdag: 8.15-15.45 spa. forts.migration & film.+ rasism. ska hem till mami
torsdag: ledig
fredag: 8.15- 9.35 engelska nationella uppats. 13.45-14.45 box på TK

nu äre nog läggdags tror jag, dock börjar jag ju inte förens 12.30 imon, men eftersom jag inte sov så mycket förra veckan så behövs det tas igen nu.

Puss & Godnatt




back on track

nu är jag tillbaka i stan igen, känns som helgen har gått väldigt fort faktiskt, eftersom man bara varit hemma en natt o nästan inte umgåtts något med päronen så känns det rätt surt att vara tillbaka i lägenheten, men samtidigt ganska skönt. men däremot är jag ledig på torsdag så tänkte att jag tar mig hemåt onsdagkväll o gör mamma sällskap, för pappa skulle tydligen upp till dalarna med jobbet.. nationella engelskauppsats på fredag = kommer gå åt skogen.. men för att vara positiv så får man la hoppas det går bra! haha. lycka till till de som ska göra den. nu får ni "dagens outfit" från i torsdags. haha!

kjol från a&a , skjorta från diesel, skärp från röda korset.

tycker ni inte att jag är riktigt het utan smink ? ;)

detta är dagens alexandra utan smink, g-k mjukisar, linne från h&m och kofta från wesc.



PUSSS

bättre

uppdaterar med att det nu är bättre.

mor o far o bror har kommit hem o mitt dåliga humör börjar bli bra..
om man kanske skulle ta tummen ur röven o gå å klä på sig?
blir nog så, nu ska jag mäta hur lång jag är och väga mig.. undersökning som jag av ca. 20 000 i sverige mellan 17- 80 ellr något sånt ska göra,  rätt coolt att det just blev jag..
senare blir det in till hstd igen..

hejciaobye, ha en bra söndag.


the best thing I can give to you, is for me to go..

It looks like the rain is pouring down on me
It's drowning me now and all I want is to have you here.

var finns hoppet?
låt mig inte falla hårdare.

just nu, här och nu är inget bra..

I've been down this road before..

/a.



mjaja..

veckan har varit mycket bra, jag har sovit hos J i frösa mån-ons, i onsdags var det mys.. tor-fre sova hos J igen, jag har bl.a hunnit att springa in i en glasdörr och legat på stranden, även skaffat mig magmuskler pga skratt..
i fredas hängde vi med på fest med bevakningsteamet, först grillning o sen fest. det var trevligt! sov hos mig o hem på lördag, vilade lite hemma därefter iväg till J o bl.a spela skitgubbe, (hennes syskon är bättre än jag) hann även sitta lite nere vid sjön, innan vi drog vidare till ännu en fest..

just nu är jag verkligen inte på humör, allt är upp&ner och jag vill bara gräva min egna grav.. tired of being me? ungefär så, men antar det går över snart, eller jag hoppas det fixar sig.. men det är inte lätt när det är svårt.. o vem har sagt att livet ska vara lätt?

med denna lilla uppdatering ska jag nu gå och se ifall vi har någon B&J glass som kan uppmuntra mig.. fast man kanske borde äta frukost först..

åå snälla ge mig ett svar snart...

/a.



bryter..

ja för nu var jag tvungen att bryta min och J:s överenskommelse denna veckan, men bloggen tyckte jag faktiskt inte var så farlig.. inget bdb förens på fredag. får se ifall hon kommer på mig, men iallafall, nu är jag på en liten paus från mitt och J:s samboboende denna veckan, var tvungen till att åka till lägenheten och plugga + att J börjar tidigt imon och jag börjar 12.30 så jag kan sova lite längre, då man faktiskt är ganska trött efter 2 ganska sena kvällar. vi har iallafall haft två kanonkvällar nu, med en massa skratt! och då menar jag en MASSA skratt, så man får träningsvärk i magen så man inte behöver träna magen på år och dar! (kanske inte) men vi har iallafall skrattat jättemycket. så man knappt fick luft. jag känner på mig att det kommer bli ett väldigt långt inlägg om jag ska sitta här och skriva allt jag gjort så kan sammanfatta med att jag har haft det KANONBRA! och att imon kommer bli KANON. hoppas jag haha. ni får lite bilder från när jag och ma & pa och sis var och åt italiensk glass i måndas som var väldigt god! (snodde bilderna av sis <- ) men nu tänker jag inte bryta vår överenskommelse mer. kvällen = plugg & slapp
ciao.





i brist på något att göra

ja i brist på att ha något o göra så kollade jag på filmen "tur & retur" . kanske inte den bästa och man har ju sett den ett antal gånger, den väcker iallafall lite minnen. och nu i brist på något annat att göra så skriver jag detta inlägget och ska nu gå och lägga mig tänkte jag, sängen kollar lite på mig , så det är nog dags att dejta kudden. imon är det packning som gäller för fulla muggar, buss med J o sedan till henne och där kommer kvällen & natten tillbringas! kommer bli kanon! ska bara se hur bussarna går dit ut. men det fixar sig nog hoppas jag. haha jo jag måste ju  berätta att jag nog inte riktigt hade vaknat imorse när jag skulle käka frulle, jag tog fram TVÅ glas helt sådär bara, o fram med mjölken och hällde upp i BÅDA glasen. men varför? jag var ju ensam? knas. aa jag saknar nog någon som kunde få dedär andra glaset. o hoppas snart på att någon får det.

ni kan få veckan också:
måndag:
ledig. kvällen & natten kommer att tillbringas i frösakull
tisdag: skola 8.15-14.00 sen lugnt.
onsdag: spadag 8.30-15.30. prat om migration & två stycken kommer och pratar om barn som är flyktingar, hur de har det.
torsdag: skola 12.30-15.30. kvällen tillbringas förhoppningsvis med trevligt sällskap
fredag: skola 10.00-11.30 --> hem?

kan nog komma lite ändringar, men det märker vi, ifall jag hinner blogga i veckan.

miss you like crazy.

godnatt alla små bakelser.






mätt

ja, mätt efter mammas kyckling & nu tårta?kaka? vet inte vad det är för något, men sött är det och mättande och åt kakhållet fast i stort format. vi kallar det kaktårta, japp det gör vi.  aa jag mår nästan illa. blä! kvällen tillbringas visst här. jag fick till dedär med header lite faktiskt, dock blev det kanske inte så vackert, men det får vara så ett tag tills jag orkar mig på det igen. det blir nog till att kolla på en film ikväll iallafall. ja, jag sätter nog på en nu, samtidigt som jag sitter här. det blir säkert bra.


livet är underbart sånna här dagar.

ja, sånna här dagar är faktiskt livet underbart, allt känns bra, solen skiner  och det är varmt.
jag ligger ute på en filt på gräsmattan och lyssnar på lars winnerbäck och längtar bara ännu mer till hultsfred i sommar. ja allt känns faktiskt väldigt bra! imorgon ska jag tillbaka in till hstd, denna gång tillsammans med J som flyttar in till hennes stuga, så nu blir det säkert många eftermiddagar/kvällar där i solen vid havet &  med grillning. det tycker jag låter hur  bra som helst.  nu är det snart matdags, mammas kyckling som är hur god som helst enligt mig.. vad som händer ikväll, det vet jag inte. brist på skjuts också, så får väl se hur det blir.


kaos

försöker  att trixa här, men fybubblan vad jag numera hatar koder, så nu är det inte så himla vackert här, snarare kaos.
under uppbyggnad!! ska nog ta mig till sängen nu för detta går mig på nerverna, får försöka imon igen!

åå det hade varit så bra..

can't stop thinking about you..
Puss & Godnatt



påskafton

dagen började bra med mina härliga tjejer! när vi sedan åkt ner med de till bussen så gick jag direkt ut o la mig på altan, med ma & sis, så himla härligt väder, dock blåste det lite kallt!

            

                                                  i år beställde jag bara sura godisar! mumma!



och såhär snygg är jag utan smink på morgonen.



runt halv 5-tiden åkte vi till mina kusiner för påskkalas. detta var min outfit



trevligt kalas, jag & kusin C gick en runda o tjejpratade lite.


hon är kanon!



GLAD PÅSK!

ägga

vaknade igår runt 11-tiden (?) runt där iallafall, städade mitt rum hela dagen nästan, det behövdes verkligen, jag bäddade även till snäckorna som skulle sova hos mig. när jag städat klart o så, då var klockan runt 4 så då var det bara att dyka in i duschen fort som tusan, efter ett tag i duschen knackar I på dörren, "HEJ!" skynda skynda skynda mig, ut o märkte i all hast att jag rakat upp min häl, blod överallt! fränt, det hade jag ju verkligen tid med..på med kläder, sminka mig o hopp in i bilen o iväg till ägga, där satt vi ett tag, jag I & E det var trevligt att träffa E igen, I med för den delen, men vi träffas lite oftare än jag o E.. jag o E satt där när I skulle spela, tills C, J & E kom.. vi kollade lite när de spelade, därefter gick vi ner o käkade på venezia, det var sjukt längesen man käkade pizza, å det var gott vill jag lova! efter pizzan gick vi upp till ägga igen, runt 21-tiden gick vi hem till J och gjorde oss iordning inför kvällen.. runt 22.30-tiden åkte vi ut till byås där inte en jävel var typ. tråkigt som tusan! jag I,S & H åkte tillbaka till ägga å kollade läget, där man träffade på J, snackelisnack, tillbaka till byås, denna gången bara H som körde mig dit, dansade med C,J & E själva på dansgolvet & i buren, kul var det. tråkigt, lite folk, så V körde oss tillbaka till ägga, 20kr till det är tummen ner då jag måste leva på 22kr denna månaden. känns inte så bra..  luft är väl rätt gott det med... men ägga blev väl kanske inte direkt så långvarigt. blev bara en massa rännande, men det var kul iallafall! till slut kom vi hem till J o därefter kom Mami & hämtade oss, väl hemma lagades det hamburgare, gott! sen var sängen nästa station. vaknade imorse av att C kittlade mig på foten. upp å jag lagade frulle, ägg & rostat bröd & O'boy! mumma! sen körde vi C & E till bussen. sen hem med J o nu är man hemma.. tack alla som gjorde kvällen!

                                          carro & emilias lilla säng                     min & josses

                  
                                       


  



bäst vare dock innan vi skulle sova, Jag & Josse körde oss en liten dans.

love to my family and friends.

Ännu en dag i vår tid har gått och den kommer aldrig mer igen.

idag har varit en kanondag med sis, & jag tackar för att jag har en sån kanontjej till syster!

familjen är samlad & det gillar jag en massa mycket!
much love to my family.

just nu är jag nog faktiskt rättså långt upp på lyckligstegen & det tackar jag mina nära & kära för, utan er hade jag inte ens kommit upp på stegen! 

 jag hoppas att morgondagen blir en bra dag den med. men det kan ju inte bli dåligt när man får träffa sina härliga tjejer, eller hur? därav hoppas jag också att det kommer något roligt folk till byås, hur mycket det kostar att gå in där har jag inte en aning om? men får hoppas det dyker upp under dagen, jag lägger knappast 100kr på att gå in där om det inte kommer så mycket folk! så kom nu alla till byås så gör vi det till en kanonlångfredag!
vart är förfesten? dyker väl upp den med, hade vart härligt med bastun som innan drängan! men det lär ju inte hinnas med, då både städning, kolla på äggaspelen, äta o fixa ska hinnas med!!

ne nu är sängen ganska lockande!


sådär lite i kanten.. det är inte farligt o kommentera inläggen.

/alexandra.


gott

nu har jag masserat sis o hon mig, o ätit pannacotta, o nu sitter slingfärgen i håret





massage

nu ska jag massera sis, sen ska hon få massera mig, sen blir det nog till att massera mamma också. sen hade jag tänkt att sis ska slinga mitt hår också. .

hihi


dyrt.

åkte till gekås imorse med syster, var ju där för inte alls längesen, men skulle med som sällskap, o jag skulle absolut inte ha så mycket saker, men det blev visst en hel del.. gekås är inte billigt!! 700 i rövhålet.. inga mer pengar denna månad, det var mina matpengar det.. men aa i rövhålet kanske det inte var, jag köpte mig koola anna bodyn, en väska, peeling till ansikte o kropp, ansiktskräm, en mascara, slingblondering ( ska jag slinga mig ljusare?) rakhyvel, o en bh, men jag menar det var inte så värst mycket, men ändå 700!!!  men man får väl tänka som så att det hade varit dyrare om jag köpt sakerna någon annanstans.. men efter det så skulle sis på möte, så fick sitta i bilen x antal minuter.. tråkigt tråkigt.. därefter äntligen hem, o nu sitter jag här en stund, ska snart städa rum o så, för imon kommer ju mina snäckor hit o ska nana.. ikväll ska förhoppningsvis mitt hår blonderas, jag ska även peela mig o fixa naglar o sånt där, det blir även god mat. familjekväll ikväll.. får väl sätta på musiken på hög volym nu o försöka åla mig fram genom kläderna på rummet, för att förhoppningsvis sedan få in de i garderoben.. ja, så får det bli!

hejåhåhejdå!

tidsfördriv i bilen..
hi
ii

bodyn jag köpte o över min monkikjol + väskan jag också köpte.

mi
mm

massa bra

för det första så har min bikini nu äntligen kommit! den kom i måndas.
för det andra så var igår inatt idag kanonbra!
för det tredje är nu älsklingssyster hemma!
för det fjärde så kommer fredag bli bra med tjejerna!
för det femte så gymmade jag igår , tummen upp för det!!

o nu ska jag luncha med syster o mor.

:D

gymmet

aa jag o ida vaknade runt 13-tiden o båda hade drömt en massa konstigheter. haha så det första vi gjorde var att berätta vad vi hade drömt, o jag hade en sån dröm så jag verkligen inte ville vakna, jag var utomlands, å havet var helt blått. det var jättehärligt, men innan det hade jag drömt om att det kom soldater o hämtade oss o tog oss till ett förintelseläger.. hemskt.. när vi sedan tagit oss ur drömmarnas land så gick vi upp och åt frulle. gott. sen upp o vila en stund o därefter till gymmet där vi tillbringade vår tid i ca 1,5 timme. skönt såhär efteråt.  nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen o kvällen..

jag orkar inte bli besviken..

mm

kvällen bestämd

ja nu är kvällen bestämd, jag o ida ska ta oss ut till långaryd till henkes lilla lya o softa (tror jag) har inte en aning om vad som händer där egentligen.. men det blir säkert trevligt som alltid!

jag saknar en viss person o med det sagt ska jag nu fortsätta kolla på halv åtta hos mig o vänta på att ida ska komma o hämta upp mig !

ha en trevlig kväll allihopa!

kommer en bild som jag nyss tog också..

mig

dopdag

har ju faktiskt glömt o meddela att jag hade dopdag igår , hihi så nu vet ni det !
kvällen vet jag inte riktigt hur den blir ännu, men just nu lagas det mat iallafall, o har ett X antal alternativ o välja på, så får väl se vart kvällen bär mig/oss.
mifg

hamburgare

lunchen idag lagar jag o bror min, det blir hemmalagade grillade hamburgare o pommisar, ska bli gott!
har legat ute lite idag, men det blåser ganska kallt, tråkigt nog.. 


släkten

ÄR BÄÄST!

som jag tycker om min kära släkt!

en sak:
"ta vara på det ni har, för det är inte förens det är borta ni förstår hur värdefullt det var"

farmor o farfar - jag älskar er !
& ni andra också såklart!
bilder:

helene + aron
terese+ ida
+ bullar o tupp




bebisa
hund
tvätta sippisen

vi
tja!
aron
lilla aron
pai
avslutar med papi i brorsans kepa.


fika

nu ska jag o la familia iväg till farmor o farfar o fika!

dagens outfit:
kjol - gina
linne- gina
kofta- svea
+ armband jag fått från ida
& diadem från åhlens.

migmig

lördag-söndag

ja igårkväll bestämdes det att jag o ida skulle åka till jonas o robert, så det gjorde vi. trevligt vare.  ida sov därefter hos mig, trevligt trevligt! nu åkte hon hem för en stund sen o jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag faktiskt.

gårdagens outfit kommer här iallafall dock ser man inte så värst bra:
eftersom bror min tog mina solisar så fick jag ta ett par gamla ruttna.
kjol från monki
2 linnen, under-gina över- cheap monday

migig

grillat

vaknade runt 12-tiden gick upp käkade frulle sen ut i solen å tvättade altanen den blev kanonfin! efter det satte jag mig ute å solade, med kokoolja å grejer. skööönt, musiken på o grillen brevid så himla härligt , ett tag efter även en kall cider i handen. mumma! nu har jag käkat å ska nog snart träffa ida!

livet är underbart!

mmm


glad!

om inte öronen skulle varit ivägen så hade mitt leende nu gått runt hela mitt huvud!!

denna hittade min kära syster:

"En äkta vän står aldrig i vägen för dig, om du inte råkar vara på väg nedåt."

Arnold Glasow

kjag

sol + filt + musik + solisar = härligt!

så fort jag kom hem så slängde jag av mig allt o gick ut o la mig på en filt på gräsmattan, låg där med en filt å kudde, med musiken brevid! härligt! har hoppat runt här hela eftermiddagen å lyssnat på musik. helt galen är jag. haha.
nu kommer lite bilder från veckan som gått.

migvivivivi 
miglovehiivimif
vi

underbart

ja visst vaknade man upp ännu en dag till strålande fint väder, så himla härligt! upp å klä på sig upp med håret i en knut å på med brillsen å vidare till stan å träffa josse o ta bussen till sannarp. simma simma simma, jag klarade fasen 60 längder, inte illa  enligt mig, MVG! trodde aldrig jag skulle orka, men jovisst, nästan hela klassen klarade det, härligt tjejer! O O OARE vi är OO1ARE ! benen var överkokta spagetti efter det, ner i bubblisen direkt å sen in i duschen å bastun, skönt! å  sen bussen tillbaka till lägenheten, har dammsugit/städat nu, skönt å ha det gjort nu till påsk, så det är fint när jag kommer tillbaka efter lovet!
igår pratade jag i telefon med sis, i ca 60min! det händer inte ofta, men man har ju en hel del o prata om o jag kan prata om allt med min syster o det är skönt! haha men under tiden hade visst mamma skickat både sms å mail o skrivit: vad du pratar länge! haha. knasmami, så fick ringa upp henne också å prata en stund.
nu hoppas jag att bror min snart kommer så jag kan få komma hem å sätta mig ute å sola lite, för nu äre bannemej lov!!
ska som sagt tillbringas med några friends. å självklart sis som kommer hem !
å grattis till Johan som fyller 18 idag!
å Eas som fyller 17!
hoppas ni får en kanondag!

/a.
 
mig

kanonväder

igår hade jag en kanondag/kväll. skolan var ganska lugn. kollade på american history X. m.m sen gick jag o Josse hem till mig o tog det lite lugnt o så, men innan det köpte vi b&j glass. mumma vare! efter ett tag gick vi vidare o spenderade kvällen på annat håll. kanon! idag skulle vi börjat 14.15 men jag gick o lunchade i skolan sen sa de att de skulle ha lektionen 12.30 istället så det var ju bara att köra på.fick även reda på historiaprovet å det blev MVG!! skönt som tusan! säkrade betyget ännu mer! efter det så gick vi självklart o fikade o mös till det i det enormt härliga vädret. herregud det kan ju inte bli bättre. lyckorus! imorn ska vi simma på morgonen o sen slutar vi o då äre lov. kan det bli bättre? så himla härligt ! lov lov lov, ska nog spenderas med bl.a josse, vi har sagt att vi ska gymma lite o så.. ja, lov är ju inte helt fel! nu ska jag inte sitta här med.
/a.
dagens outfit:
kjol från monkey
lila t-shirt från h&m
o mina fräcka solisar.
+ mitt enormt älskade armband från new yorker som jag fick av syster som dock inte syns på bild.

kanon

mif

RSS 2.0