landar hemma ett tag

precis kommit hem efter en labb i skolan, börjar 12.30 igen så är hemma i ett par timmar, skönt!  ska göra ett par uppgifter nu o vila lite!

vi hörs säkert sen!

underbar dag

massa shopping o mys med sis!! gillagillagilla!!
min plånbok mår inte så jättebra.. men 2 skor rikare + gymskor..trosor, kavaj och tröja. det är bra!

nu har här ätits, nu mys det framför idol under täcket med tända ljus!

FIN DAG!
TACK!



tvättkväll

slutade tidigare från skolan efter en behandling på K och ett prov gjort, så jag kollade om det fanns några tvättider och ajemen det fanns det, så det blir tvättning ikväll.. en sak som är säker, jag måste dubbelkolla min tvättpåse innan jag stänger tvättmaskinen, det låg 1 sock kvar när jag stängt o då kunde jag inte öppna. suuurt! aja, den får vara skitig..

som sagt tvättning o chill ikväll, inga fler uppgifter denna veckan, så skönt och har bara 1 lektion imorgon! skönt va?
ne nu ska jag diska o plocka iordning här i lägenheten, det ser ut som det bökat runt ett vildsvin i hela lägenheten.. inte okej..




checkcheck

studentfestbiljett - check
ny jacka- check
ny halsduk- check
ny fondation + rouge - check
nya strumpebyssor- check

tränat - check
pluggat - check
duscha - nu
sova- snart
gosa med älskling - sen

skola - imon
prov- imon


vad tycker ni?

behålla eller inte?


måndagmorgon

att gå och lägga sig med sprängande huvudvärk och vakna med det också gjorde att jag skippade första lektionen men ska strax gå till skolan, jag har håla till 12.30 men jag känner att jag vill plugga lite i skolan. slänger i mig 2 mackor och 2 panodil, sen är det skoldax. i eftermiddag ska jag och två kompisar till FORM där vi tränar och gå igenom alla maskiner. goodiegood. idag slarvar jag till mig och ser ut såhär :

 


Lager 157

blev en tripp till lager 157 idag, köpte mig bara lite baskläder, som är bra och ha. nu har vi precis proppat i oss kinamat och strax går bussen in till stan igen för mys med min älskling.


dessa 2 - 100:-


100:-

100:-

kofta 150:-

totalt gick detta på bara 450:-

bilderna har jag tagit på lager157.com de har en webbshop


inte många knop

min lördag har inte gått i många knop, vi har varit på auktion, vi har flängt runt lite överallt, har gosat med sis kisse mister, har hyrt film (kick-ass, rekomenderas) gjort portömning på mamma, syrran o lite på brorsan.. aa ungefär sådär, o ätit har jag gjort, både kyckling, kalops, äppelkaka och godis. proppad.


min kärlek


för att mitt hjärta tillhör dig
för att kärlek är du
för att du är du
för att jag älskar dig


I wish I was special


puss o godnatt


Frälsarkrans

idag:
på bussen till skolan stod jag upp för det inte fanns några platser. en gubbe och en tant kommer in, hälsar på de som sitter i främre delen av bussen, de går bakåt och tanten tar mig på armen och säger :
Här står vår framtid.
it made my day! så sjukt söt!

sämre blev dagen runt lunch men nu när jag kom till landet åkte vi och hälsade på älskade farmor och hon är alltid så go mot mig.. efter ett par gångers försök i att ge mig hennes frälsarkrans ett par gånger vi varit där så gav jag idag med mig då hon faktiskt hade två. så nu sitter en fin frälsarkrans runt min handled och det känns som ett "kompisarmband" mellan mig och farmor. när jag var liten var farmor ofta hemma hos oss och hjälpte till och jag hjälpte ofta farmor. hon läste alltid sagor för oss barn och jag saknar det så förbannat mycket. jag saknar hennes mat om inte annat, jag älskade farmors mat!! jag älskar farmor!

ikväll blir det mys framför tvn med min fina familj, syrran saknas just nu, brorsan lär ju åka iväg på bus han med. så det blir väl jag mamma o pappa som snarkar i soffan. but i love it! funderar på att erbjuda mamma en portömning också.. neepp  nu ska jag titta lite på harry potter som brorsan har på här.

Trevlig helg!


frälsarkransen har massa olika pärlor som ni ser här över och de betyder olika grejer


FOKUS

imorgon är det fredag, veckan har gått otroligt fort och imorgon är en mycket viktig dag, koncentration på topp är det som gäller imon. FOKUS!

ikväll betyder alltså plugg för jag har prov imon, det betyder även att min älskling kommer med mat o jag bjuder på glass o mys o det är tidig läggdags idag!

paus från plugget nu är det halv åtta hos mig!


saknar mina fina syskon!

miss greece

Jag saknar grekland och värmen, att bara kunna ligga på solstolen och slappa utan att tänka på någonting. lycklig!
i vilket fall som helst så är jag inte där längre utan i ett höstigt och kallt sverige och halmstad igen. skolan har pågått ett par dagar och jag har idag vaxat benen (ajaj), igår tränade jag & C på gymmet, vi har nämligen fått ett gymkort nu fram till nyår på FORM mitt inne i stan, efter jul kommer vi även att ha möjlighet att ta licens i spinning och core eller step. bra va? så förhoppningsvis så är jag även gruppträningsinstruktör när jag går ut 3an. 5 "yrken" i bakfickan är bra, dock är det ju samma bransch.. 1. certifierad massör 2. undersköterska 3. hudvårdare 4. spaterapeut 5. träningsinstruktör.. lite och stå på iallafall!

har en del o göra nu fram till fredag, viktig dag på fredag, så det är koncentration som gäller... nu ska jag hoppa in i samhällsboken o plugga menas tvätten är i maskinen..


det som lyser där nere är hamnen på Ios

Grekland var underbart

vi hade en helt fantastisk vecka på ön Ios i Greklands ö-värld, visserligen var det lågsäsong vilket  betyder att det inte var så mycket folk på ön, men gud så skönt det var ändå, vi var nästan ensamma på stränderna och vid poolen, det var varmt,  fint väder varje dag! det var en riktig slappvecka vilket verkligen behövdes då jag kände att jag inte var utvilad från i somras. rekomenderar verkligen ön Ios, på sommaren verkar det vara ett riktigt hålligångställe om man är ute efter en festsemester!

kom hem igårkväll och har idag röstat för första gången, jag har ätit kött och potatis vilket var riktigt gott efter pommesdieten i grekland. och med det kan jag också säga att det ska tränas bort då vi fått gymkort fram till december på FORM, sen har vi chans att ta licens i antingen spinning, core eller step, bra va? vi fick vad vi var ute efter! detta har varit ett riktigt krig i skolan pga det! men nu äntligen! woho!

väntar på mitt hjärta och ska strax duscha imon är det tillbaka till skolan igen..

P.s det är kallt i sverige!!





Tack mitt hjärta och mina fina vänner för en helt AMAZING vecka!

I wishing you love

sitter här, har lite småsaker till att lägga ner i väskan för att sedan väga den, hoppas inte den väger för mycket! tycker nämligen det är lite grejer! väntar på min älskling och ska snart köra ner bilen till min kära vän som ska köra, sen hämtar han o hans fina tjej oss inatt så drar vi oss mot göteborg/landvetter och därefter flyg vidare mot Santorini- Grekland, Färja över till Ios och sen är vi framme på ön! åå så gott det ska bli! har laddat upp med en massa godis o snacks för resan, vi valde nämligen att åka utan flygmat för den brukar ändå inte vara så himla jättegod! + den är rätt dyr!  vi får äta grekisk mat när vi kommer fram istället så fram tills dess blir det tjockande av gottis! om jag inte hör av mig mer innan vi åker så får ni ha det fantastiskt bra här hemma! så hörs vi om en vecka!

många pussar & kramar till er fina!



packelipack

ligger i soffan och halvsover, ska strax sätta igång med packningen igen, därefter får det bli en dusch och iväg och handla lite! inatt åker vi! tjoho!

pusss


I helgen

här kommer lite bilder från helgen, det var en riktigt lugn och skön helg och jag mami papi och syrran var och hälsade på farmor och var ute och gick en runda





vi hälsade även på älskade och saknade farfar <3


I miss you!


tillökning i familjen

snart är den här lille krabaten en del av familjen Borg



detta är skruttens syster/Bror


ni kan få bo i min garderob


allt kommer från H&M


nu var det helg för mig

så gott när man får göra vissa uppgifter hemma så att man kan få vara ledig istället, kanon att jag är ledig nu fram till helgen o en vecka efter det, ska bli så förbannat skönt att få komma bort lite! till värme med finaste pojkvännen och finaste vänner, helt underbart!

jag befinner mig hemma nu, imon börjar packningen, har köpt mig en tråkig bikini idag, inte så stort utbud på bikinis vid den här tiden.. solskyddsfaktor till läpparna fick jag heller inte glömma att köpa.. växlat pengar är också gjort! skönt! imon ska jag sova lääänge!

PUSS


nu kör vi

åå peppapeppapeppa mig! nu gäller det!


haha retard

I.D - smink

förstår inte varför det är så trögt att gå upp på morgonen egentligen?

idag fick jag höra när jag sa :
- jag orkaar inte gå upp, måste jag?
då sa min man:
-men älskling, det är inte semester ännu...
nae iochförsig men på lördag så!

förövrigt har dagen bestått utav ett möte med rektor o hela faderallaruttan med hela klassen, mja det gick väl rätt okej, men är fortfarande rätt pissed, men det går tydligen inte göra så mycket åt, så det är väl bara att bita ihop..
efter lunch blev det iallafall att börja med sminkning, vi använder oss utav I.D -smink, jag började sminka C och jag tycker det blev riktigt bra, naturligt och snyggt, synd jag inte hade någon bild!! därefter så blev jag sminkad av henne och det blev bra det med, lika sminkning, naturligt är snyggt!

en körlektion hanns tryckas in med innan jag var hemma här och tvättar, städar och grunnar över allt, är nervös inför morgondagen men hoppas att allt kommer gå bra, fick tips av min bror och hoppas på pepping ikväll av min man och hans kompis som ska hit och kolla på fotboll.

såg visst att det var ett berg av disk, får väl diska upp det med..


snuskapa


så sjukt snuskig apa. kolla bara in vad han gör med grodan!!

mellanlandar

dagen började med labb i skolan, en håla och lektion som bestod av att mata varandra med ögonbindel, hm, kan säga att läraren matade mig och jag hade yoggi i hela ansiktet! kom direkt från lektion till lyan, ett par pussar i dörröppningen då min man var här och precis skulle gå. nu ska jag strax in på körlektion i 70min, sen blir det handling och hem igen! är förbannat trött!

PUSS

mister är på besök

sis kom hem med lille mister innan, så han sätter sig rakt framför fejjan på mig så jag inte ser skärmen, han är för gossig!


oj jag ser ju lagom fet ut men så är det när man ligger nertryckt i soffan


Helg

så kom vi till fredag och helg, det går i en hejdundrande fart och om en vecka imorgon så sitter jag o mina 3 fina på lilla ön Ios i Grekland med en drink i handen! gotttt!

två lektioner idag sen hemfärd till landet, somnade på soffan direkt vaknade för en timme sen ungefär, nu har jag krängt både chips och B&J gottti! fetto som jag är ;) nu ska jag titta vidare på sverige-ungern!

PUSS


WOHOO!!!

drar till Ios i Grekland den 11 september, alltså nästa lördag! jag och min fina vän och våra pojkvänner! bokade och betalade idag, snacka härligt?!
Ios har ett rykte om sig att vara ett riktigt hålligångställe!






HAPPY!


Banaaanas

bananas, vad det redan har blivit mycket i skolan, har prov imon, viktigt prov fredag, prov måndag, viktigt prov onsdag, O to the M to the G  + en massa i framtiden, what to do? pennan i högsta hugg, hjärnan är med så mycket den lille kan.  och dagarna bara ruuullar iväg, tvättar för fulla muggar, pluggar mellan tvättarna, varvar mellan böckerna, tar en minut till datorn. väntar på att min fina visst ska komma hem med mat. gott!
behöver en massa gos nu så jag kan relaxa lite o inte springa i taket.
PUSS


såhär såg jag ut när jag vandrade till skolan idag, kan säga att jag inte alls ser sådär ut nu. haha

RSS 2.0