små skatter

min syster berättade för ett tag sen i sin blogg att hon hade hittat gamla födelsedagskort med pengar i, och vad tror ni inte min kära mor kommer med när jag satt här jo, ett gammalt födelsedagskort med pengar i som var mina! alltid lika bra! det har hänt förr med haha!


helgjobb

ska strax bege mig hemåt, ska göra lite ärenden på stan sen åker jag direkt till jobbet, nu har jag 4 dagars jobb framför mig, först 2 kvällar 14-21.15 o sen lördag söndag 7-16. suger! så det blir inget uteliv för mig denna helgen heller, blir nog en sväng till stan på lördag för att fira J lite men får ta mig hem tidigt :( men that's life.. nu, stan.


bra dag!

hade en fin dag på stan tillsammans med J idag, catch up, fika tills vi var proppade och lite shopping. det är fint!

detta blev mitt + en annan blus & en tröja till min man från H&M

& detta korshalsband från kappahl

 

 


dagens

jag bär idag ett par höga short från bikbok & en militärgrön tischa från lindex



Date

nu ska jag strax på date med en saknad vän!

PISSED

vad ska man säga, jag är pissed off!! fick ju en lägenhet, jag skrev det ju här att den blev min, de ringde och berättade att den var min. de ringde till mig eftersom att de förstod att det var jag som skulle bo där även fast det var mamma som skulle hyra den för hennes poäng.. NU någon vecka senare ringer de igen, Ni får tyvärr inte lägenheten pga att jag är 18 år och då måste man hyra själv.. WTF? kunde de inte sagt det från början då innan de sa till oss att vi fick lägenheten?! ibland undrar man fan hur folk tänker och i det här fallet verkar de inte ha tänkt överhuvudtaget!! som sagt PISSED OFF!

hoppas folk någongång kan lära sig tänka! får ha kvar denna lägenheten, börjar trivas här men den känns för långt bort. letar vidare...




löning

woho, första löning! gott! blev en svart långklänning från H&M, armband & halsband för att fira.
strax körlektion.
PUSS!


skönt

har haft ett kort pass på jobbet och tagit mig in till stan, är ledig fram till torsdag nu, så jag kommer befinna mig i stan, strax gå och handla lite sen blir det körlektion. totalt 7 dagar kvar på jobbet, skönt!


buhuuu

trött trött trött, lipar över jobbhelg, vill ut på roligheter, halvsover, 2 dagar kvar sen ledig 2 dagar.. sen helgjobb igen, jag bara älskar detta..inte.. helt slutkörd, behöver resa iväg...

okej alexandra, se det positiva.

n


workelyworkwork

har varit ett par nätter i stan efter jobbet och de har såklart tillbringats med min man, idag har jag varit ledig men har haft körlektion och diskat o tvättat här hemma för att komma iordning lite, mamma och pappa är ju på gotland så någon måste ju ta hand om  huset lite.. nu är det jobb hela helgen som gäller, börjas imon 6.45-16.00, det är lite småjobbigt men det blir roligt när det blir löning. tjoho! snart min första, bara ett par dagar kvar! 11 dagar kvar på jobbet sen har jag sommarlov en vecka innan skolan börjar igen. kan väl med andra ord säga att jag inte haft så mycket sommarlov i år och det var mitt sista... nähe nu börjar djursjukhuset, sen ska jag slå en pling till my love!

PUSS!

kolmården & vattenskidor

var ju som sagt på kolmården i helgen och  nu kommer här lite bilder ifrån vår underbara tripp dit & lite bilder från vattenskideåkningen när vi kom hem













sådärja, lite bilder

Woho!

var ju och kollade på lägenhet igår och idag ringde de och sa att jag fick den, tjoho! den ska rustas upp, liten är den men det ska jag allt kunna leva med. förövrigt har jag jobbat hela dagen, köpt mig ett linne, handlat mat och tagit mig till den andra lägenheten där jag nu väntar på att min pojke ska komma så vi kan laga mat!
puss & kram


GREAT!

har haft en kanonhelg i norrköping med mitt hjärta, mamma och pappa! bilder kommer! nu sitter jag i lägenheten och ska strax åka och kolla på en annan lägenhet. sen blir det jobb 16.15-21.15...
tjingeling!


känn efter själv, känn hur livet svallar i dig

kör bil, städar lägenhet, kör bil, träffar kusiner, kollar på kisseungar, fikar, kör bil, sitter här..

imorgon -----> Kolmården med mami, papi & my love


bild, google


today is not tomorrow

unnaryds marknad, dopp i sjön, jobb 16-21, gäddburgare, kvällsdopp, planering inför helgen


jag saknar honom, ni vet han den killen som jag älskar över allt annat, MIN MAN

what a night..

precis när jag skulle gå och lägga mig igår så började det åska, jag hatar åska! så fick vara uppe lite längre tills det slutade, sen gjorde jag ett försök i att sova men efter 2h kanske så började det åska igen, denna gången något så jävulskt, blixtrade så in i bomben så då kunde jag bara krypa under täcket, varm som satan o bara hoppas på att blixtrarna inte skulle slå ner något här, det höll på länge och jag kunde inte sova där på 2-3h så sen hade jag bara ca 2h innan jag skulle upp igen och åka till jobbet, nu är jag hemma, jobbat klart för idag så nu ska jag ta mig en liten tuppis så jag tar igen de timmarna som jag missade inatt.

bild- google

 


hot hot hot

värmen värmen värmen, det är varmt, det är underbart. men att ligga och steka det orkar jag inte med i denna värmen men att sitta i hammocken och bara njuta av livet, det är underbart, i skuggan under det stora parasollet där trivs jag bra. ett par dopp har det blivit idag för att svalka av sig, hur skönt? man fryser inte ens när man badar! lite sommarregn inatt hade gjort luften väl så det är friskt o skönt imon när jag ska jobba ett par timmar på morgonen, jag är glad att jag bara har korta arbetspass denna veckan och inte mer än 2 sådana, hur skönt är inte det då?


hade inte vart fel med räkor, gott bröd & husbil en varm sommarkväll på camping
kanske blir till helgen!

lika grym som alltid

Gårdagen var helt upp o ner tills det till sist fixade sig o jag o I drog till falkenberg för att kolla på Lars winnerbäck, ett glas vin för 50 riksdaler slank ner innan vi bänkade oss på gräset i regnet, det sprack upp och blev en fin kväll och  han var lika grym som alltid, samma fina relation till publiken, samma underbara låtar! glömde dock min kamera så blir tyvärr inga bilder. somnade fort som tusan i sängen efter en lång dag och vaknade runt 11-tiden idag och det blev snabb frulle o sen ner till sjön o doppa sig, skönt!  nu sitter jag här i hammocken och bara njuter av sommaren, livet är bra underbart ibland!



lovely weekend

Har en underbar helg med mina nära och kära, älskling kom i fredags och min kusin och hennes pojkvän kom senare på kvällen, vi käkade pizza och planerade lite inför resa. vi har lite funderingar, men ska kolla vidare. när vi vaknade igår så var det hur varmt som helst ute, det blev äta frulle o direkt ner till sjön, bada o leka haha, kastades o tävlade, fikade o mös! hem o spela lite fotboll springa omkring o bara vara lycklig! på kvällen blev det grillning hemma hos farmor med lite släkt. mys! o sen blev det bara slappe resten av kvällen. jag är uppe med tuppen idag, kan ej sova, men älskling ligger kvar o sussar så gott!

ikväll är det Lars Winnerbäck för hela slanten, lite melissa horn, laleh, dundertåget och love antell! woho, gonna be awesoooome!


OTH

jag sov länge idag, kollar OTH o bara slappar, det är underbart, särskilt när man inte haft en veckas lov sen skolan slutade, detta är min sista vecka detta lovet, på tisdag börjar jag igen, pengar pengar pengar wehooo! ärligt talat så är mina gamlingar för himla söta & jag undrar hur det är med de nu när jag inte varit där på ett tag. hihi! imorgon så blire pizzaätning & kolla resor här med min kära kusin o hennes pojkvän o jag och min pojke. kommer bli så himla mysigt o kul om vi hittar någon bra o billig resa!! längtar!

nu ska jag städa här o fixa lite, jag har ju flyttat ner till min systers rum nu så här är en del o göra, har inte riktigt ställt iordning allt ännu, sen ska jag städa resten av huset också eftersom ingen annan gör det...

puss



zeeeebra

igår blev det färd till stan, besiktigade brorsans bil o handlade lite, därefter stannade jag hos min man och mös hela kvällen. love love love it!! han jobbade idag men jag sov kvar en stund för att sedan dyka in i duschen o göra iordning mig för lunch med saknade C, prat om allt mellan himmel o jord! tack för en kanondag! nu är jag hemma igen o har precis ätit så jag snart spricker. nu ska jag vila!

pussss!


dagens : tights & tischa från lindex



Cross-vm Uddevalla 2010

det blev inte alls som planerat i fredags, kl 19.00 bestämde sig jag o I för att dra oss till Uddevalla, cross-vm där min pojke befann sig, eller befinner sig nu med. han tyckte vi skulle komma så japp, lite impulsivt så åkte vi 20.00 härifrån och var framme i uddevalla runt 23-tiden efter 2 kaffestopp. möttes upp av C och boxen åkte fram, roligt roligt roligt!! busigt busigt busigt! sov i ett utrymme på en crossbuss, 3 st på en sjukt liten yta = varmt, inte kunna röra sig, ja you name it. "sov" 3h, upp o hoppa iväg o kolla cross, bänka sig, käka lite, bränna sig, käka lite, kolla lite, massa kul i värmen.. vara i solen utan skydd = röda armar.  vi kollade kvalen o snyftade när vi var tvugna att åka hem igen pga att I hade jobb idag annars hade vi lätt stannat!!..  efter 25mils färd hem och ett dopp i sjön så låg vi o sov, vilket behövdes!! är tröttare idag än vad jag var igår. konstigt!

sjukt bra impulsgrej, sånt som kryddar livet lite extra!








tack tack tack sjukt kul!

Fredagkväll

det blev inget stranden, vi lallade omkring på stan ett tag istället, åt lite o sen badade vi lite här hemma, finare väder här faktiskt. ikväll blir det grille o pubkväll. imon stranden med la familia! tjingeling


jag o denna trollisen på min födelsedag förra året


lite småkul såhär på fredagkvällen

Ett äldre par ska ha sex
gubben: hämta kondom
gumman: men det behöver ju inte vi!
gubben: tyckte bara det skulle vara roligt o se om det kommer något i den

haha, sånna här skämt är det på jobbet!


bild, google

puss i nacken

det blev inte överdrivet med sömn inatt, min kärlek sköt ett vildsvin o kom inte hem förens vid halv 4-tiden vilket resulterade i en alexandra som låg o vred o vände tills han kom hem o pussade henne i nacken, då kunde hon slappna av o känna sig trygg. en tidig morgon, en körlektion, en bussfärd, lite sömn, ett arbetspass senare så sitter jag här, ska sova, upp tidigt imon igen för att åka till playan med I! hoppas det blir kanonväder så man får lite färg på kroppen, går ju runt som ett litet spöke här. tragiskt!
ne nu väntar lite teori sen sömn sömn sömn gott!



stranden förra året

RSS 2.0