Just nu

Makalöst irriterande..
We<3it


Närmar sig

Nu närmar det sig färd från sverige till utlandet, endast 2 veckor kvar! Awesome! Har jobbat hela helgen men varit ledig idag pga uppvisning, kommer förmodligen upp lite bilder senare! Just nu ligger jag och slöar fram tills jag ska ta mig till sängen, jobb imon igen. Sen är det dock 2 lediga dagar som kommer bestå av katt och hundvaktning med Mr och lite bakning, myspys!


Reflexväst

Nu i mörka tider är det viktigt med reflexer och inte minst till sina små hundar, kolla in vilken söt vi köpt till Leo! Liten burr!!


Adventsmysigt

Fick ett vik på jobbet så har jobbat nu sen igår och ska jobba fram tills jag åker. Har börjat göra det adventsfint på jobbet nu, vad tycks?


right now

myser med mitt lilla hjärta Leo, ska snart ut för sista kissningen, sen är det läggdags för oss båda.


grymt

jag är ledsen att jag uppdaterar så sällan, men jag har fullt upp med jobb, ta hand om lilla Leo, träffa fina vänner, träna osv.  jag mår grymt bra och har haft en kanonhelg! i fredags jobbade jag kvällen sen kom min vän I hit och vi bara chillade osv sen åkte vi hem till henne och i lördags så var vi på wapnö julmarknad med 2 andra goa filurer, lallade omkring där och käkade osv. mysigt!! på kvällen var det grym förfest och mindre grym utgång men den blev bra ändå. en sak är säker, det händer alltid något och det finns så himla konstiga människor på denna jord. idag har jag vilat såklart men även jobbat kvällen. Imorgon ska jag besöka tandläkaren för o se hur mina tänder mår, hoppas på att de är hela o fina!

hoppas ni har haft en grym tid när jag varit borta!


Gos o bus

Leonardo heter vår nya fina familjemedlem, kallas Leo! Han är olagligt söt! Han sov ett par timmar hos mig imorse tills jag tyckte att han behövde ut o kissas så jag väckte honom o tog med han ut i kylan! Sen har det varit bus o sova om vartannat för lillkillen men även för mig tills det var dags att bege sig till dansträningen, awesome! Imorgon så blir det gymmet och solning på förmiddagen med I sen på kvällen får jag besök av MR! Kommer med andra ord bli en bra dag! Godnatt fina ni!


helgface


facet, innan utgång i lördags, awesome kväll!


snart är du här

sitter här och väntar på att få hämta lillkillen nu. har jobbat och varit på gekås idag för att inhandla grejer till hunden osv. köpte dock med mig lite annat också som vanligt, bland annat 5 böcker att läsa i Thailand. men även detta nagellacket:


silvermetallic, snyggt!!


Flinet som uppstår

Leendet som dras från öra till öra när man spelar mot en god vän och lyckas få bra poäng på ett ord!! mohaha


Tillökning i familjen

Imorgon hämtar vi vår fina lillkille som ska få bo och växa upp hos oss! Har alltid velat ha en liten hund och nu äntligen!! Lycklig!!


Relax

Efter en lång dag med jobb och efter att ha hälsat på farmor så var det helt perfekt att bara ligga i soffan, äta pannacotta och kolla på film. jag fortsatte in i mitt rum och ligger nu här med tända ljus och varvar ner dagen och lyssnar på james morrison. fint! Jag fortsätter imorgon med jobb. dock inte lika lång dag vilket ska bli skönt!
Hoppas ni har haft en fin söndag!


ja, jag saknar mitt långa hår. och ja jag har ångest..


Helgen

Börjar med att säga att inlägget under skulle publicerats i torsdags men det funkade visst inte då. Men men i vilket fall som helst så hade vi en supermysig kväll jag o kusinerna, vi lagade god pizza och fruktsallad med glass, det satt som en smäck i magen vill jag lova! Vi mös också med två söta valpar som vi hade på låns under kvällen såååå gudomliga, jag dog lite inombords så söta var de! Bra dag med andra ord! Igår blev det bio med mr, E och H vi såg in time som var superbra!! Därefter fika och I kom in o vi hade en riktig kul nykter kväll med massa skämt och skratt! Åå så härligt! Nu ligger jag i sängen för o sova för imorgon så ska jag jobba 7-16! Godnatt fina ni!!


Kusinmys

Sitter på jobbet, har haft en stressig morgon men det börjar lugna sig igen som tur är! Efter jobbet så ska jag hem å byta om osv innan jag ska hämta min kusin vid bussen o åka till min andra kusin där vi ska umgås å ha det mysigt o vi ska även passa lilla meya min kusins lilla valp som hon snart får hem men som ska på prova på dag idag! Ska bli så kul att träffa kusinerna det var längesen!! Ha en bra eftermiddag och kväll för det ska jag ha!!


Njut

Njut av alla livets dagar, alla människor runt omkring dig! Var tacksam för det du har och låt hjärtat visa dig vägen!

Jag är tacksam för allt runt mig, alla
Människor, att jag har ett jobb att gå till, ett hus att komma hem till. en familj och underbara vänner att lägga huvudet mot! Osv!! Kärlek!!


Onsdag

Ledsen för dålig uppdatering, jag lever skrattar, dansar, jobbar, umgås med underbara människor o bara njuter av livet! Nu ska jag iväg till E för lite mat o chill sen blir det extra lång dansträning kl 17-20 så dansar jag för kommande uppvisning! vi hörs! Glöm inte njuta av livet!! Här kommer en liten dagens också : långt linne och kofta gina tricot, väst gestuz, mobilhållare vintage by fe, skor skopunkten o strumpebyssor från okänd affär haha!


RSS 2.0