Pay no attention to those who talk behind your back. That simply means you are two steps ahead of them

Har skrivit upp allt jag måste göra imorgon innan the girls kommer, blev en ganska lång lista så måste upp ganska tidigt o börja greja. vilket betyder att jag måste gå o lägga mig nu!
Godnatt alla fina


Lugn dag

Ikväll stod jag för maten o det blev en av mina favoriträtter tagliatelle med kasslerostsås såå gott äre! Efter det åt vi svenska jordgubbar med tobleronefondue! Mmmm tror ni jag är mätt? Eh ja!! Nu är det filmen p.s i love you på TV4 plus! Så zappa över dit o njut av en fin film!


Lugn dag

Det har varit en lugn dag idag, det var meningen att jag skulle in till stan o fikat med två goingar, men när jag vaknade med halsont så blev jag hemma för att vila upp mig inför morgondagen. har planerat inför morgondagen och varit o handlat mat, för imorgon ska några underbaringar hit o äta o sen ska vi på premiären av underbar. awesome!


Bra dag!

Har haft en fin dag med E, vi Lagade god tacogratäng och åt kladdkaka med bär! Busade med zorrokissen o pratade en massa såklart! Sen begav vi oss till småbarnsträningen där jag hjälpte till idag, KUL!! Börjar känna av lite träningsvärk i armen efter att ha passat på en voltövning! O Gud vilka attityder vissa småungar har!! Jag sa till en liten kille att han skulle vara mer som en köttbulle på övningen han gjorde, jag fick inget svar han bara gick vidare men efter några meter vände han sig om och sa lite kaxigt "sa du nåt?" haha! Efter den träningen så var det vår tur att träna dans, det sätter sig mer o mer! Efter en biltur tillbaka till E o H så käkade vi lite kladdkaka igen o kollade på idol! Mycket trevlig o bra dag!


Blogg.se-app

Äntligen har blogg.se fixat sig en app,
Så nu kan man äntligen blogga lättare från mobilen! Awesome!! Skriver nu mitt första inlägg via appen. Kul!


har du sett herr kantarell?



Jag o mamma var ute o gick en runda innan o det är så himla fint här runt nu, gick längs med sjön när solen var på väg ner, så vackert! gick ner till bryggan o kände på vattnet. hittade en tomt jag vill köpa som vette så fint ner mot sjön. plockade kantisar och gick i terräng. underbar höstkväll. när vi kom hem rensade jag kantisarna medans mamma o pappa lagade mat.

imorgon ska jag träffa en underbar vän till mig! vi ska laga lite mat o sedan ska jag hjälpa henne med hennes gymnastikträning, hon tränar småbarn. efter det ska vi dansa! är helt säker på att det kommer bli en fin dag!


Backpacking

Jag är så himla sugen på att bege mig utanför Sveriges gränser o upptäcka världen, möta nya kulturer, få nya intryck och växa i mig själv! Jag har redan börjat spara och jag hoppas jag hittar en resepartner snart. år 2012 vill jag göra det och jag är inne på att resa runt i Indonesien eller Asien eller runt där, Indien kanske. jag läser en del om det och är det någon som har några bra tips, eller har varit ute o backpackat/rest något så skriv gärna till mig!!



work

Kom hem från jobbet för en stund sen, sitter nu framför filmen "The proposal" får se om den är bra! imorgon ska jag bara ta det lugnt, fixa lite här hemma och så. Ta hand om mig själv.


Hello John Blund

Har ju som sagt jobbat hela dagen så john blund knackar på mitt fönster nu. har legat en stund på mitt rum under täcket med lite tända ljus runt mig, lite doft och melissa horn i högtalarna, ett bra sätt att varva ner efter dagen. Jag tycket Det är viktigt att varva ner innan man går o lägger sig annars snurrar det i mitt huvud och det blir svårt att somna.


Godnatt


Höstlördag

Har haft en fin lördag, svampplockning, svamprensning (mindre kul), äppelplockning, baka äppelpaj, äta älggryta och därefter äppelpaj. fin höstdag med andra ord. vädret har dessutom varit på topp idag. fin lördag går till tråkig söndag imorgon som innebär jobb, 7-13 och 16.15-21.15 så det är full rulle imorgon.


Från balen


Testing testing

Testar på nailart med tidningstryck. testade på 2 fingrar o det ena blev bättre än det andra, lite komma på vilket sätt som är bäst och sedan övning, ganska fränt.


December come

ska snart bege mig mot jobbet för ett kvällspass, inte så kul att jobba kväll en fredag meeen, cash is king as they say....Efter jobbet får vi se vad jag gör, antingen blir det hemmakväll eller så åker jag iväg o träffar några vänner.

vill att något kul ska hända nu! behöver lite fart! längtar till december!


move the fuck on


Jag är med och tävlar


Om ni klickar på bilden så kommer ni till Sofias Blogg som förövrigt är en superbra blogg!!
supersnygg tjej med många snygga outfits!


PRE

Har precis kommit hem från dansträningen, så hiiiimla kul äre! koreografin sätter sig mer och mer, härligt!
Sa även hejdå till en av danstränarna som ska åka till New York och gå dansskola där, så sjukt häftigt! Aviiiiis.

imorgon har jag jobb igen 7-13 denna gången och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.


Skogens guld

Det slog mig när jag käkade mina varma mackor, om kantareller är nyttiga? jag har aldrig hört något om att det är nyttigt eller något sådant, så jag var bara tvungen att ta reda på om det var det och jag fick reda på att :

 Svamp består till ca 90 % av vatten, men innehåller även protein av bra kvalitet, B- och C-vitamin, kalium, fosfor, magnesium och järn. Kantareller innehåller dessutom en hel del D-vitamin.

så bra, då är det inte helt fel med svamp iallafall. och det är såå gott!
(dock är väl en stuvning full med grädde i på ett ljust bröd med smält ost på inte såå nyttigt)


bild:google


Suave

lugn dag idag med, ska snart njuta av ett par varma mackor med svampstuvning på, vi var ute o plockade kantareller igår, sååå gott! imorgon blir det däremot jobb 7-16 o sen dansträning 18.30-20.00 LÄNGTAR!


fint spindelnät jag lyckades fånga på bild för ett tag sen


saturday

Hade en awesome utekväll i lördags, nersprutade med dricka på vip, dans i dj-bås, med mera, hade riktigt kul!




när jag kom hem möttes jag av världens finaste mister


Dancing shoes

Idag har jag jobbat ett pass, ska snart göra iordning mig inför kvällen, för ikväll blir det partaj med ett gäng härliga tjejer! awesome! dags att släppa allt o dansa natten lång! o kanske lite tequila,salt,citron.


My first tattoo 16 sept

igår så åkte jag o min fina vän J till en tattoostudio och tog våra tatueringsoskulder, detta har såklart varit bokat ett tag!

såhär ser min första tattoo ut:
den är såklart inte läkt ännu och så..
family står såklart för min underbara familj som alltid ställer upp för mig och jag är verkligen så himla glad för den fina familj jag är uppväxt i och har insett att alla inte har det lika bra som jag ute i världen. jag är verkligen så glad för min familj och de betyder mest av allt i mitt liv. endless love!




vad tycker ni?


Torsdags

i torsdags jobbade jag 7-13 och åkte sedan till syrran och gick på hennes gympapass- KUL! sen käkade vi tacos o babblade på som vi brukar! Härlig dag!


såhär vandrade jag runt då


DANCEEEE

var på min första dansträning för säsongen idag. asså jag säger det bara, FYFAN VAD JAG ÄLSKAR DET! dans är verkligen så himla kul, lätt den roligaste träningssorten som finns och man rör på hela kroppen, får spela ut sina känslor, tänka (koreografin) laborera.. åå love! det är inte konstigt att jag fortsätter dansa år efter år, har hållt på i ca 9-10 år, o jag kommer aldrig släppa det! so fun! efter dansen så körde jag hem, åt, gick in i duschen, tog på mig morgonrocken och satte mig med en kopp te. mys!


I'M IN!

Jag är med och tävlar om ett smycke på stilbruden.se via http://carolineannamarie.blogg.se i detta fall halsbandet big steel! supersnyggt!!


hösten är här

Hemma från jobbet, imorgon blir det jobb igen 7-13 sen är det dansträning som gäller. KUL!! har längtat!
nu ska jag strax bege mig mot sängen, även om jag sovit halva dagen så är ögonlocken tunga. ska lägga mig med en bok eller spela ett parti yatzy på fånen. hösten är verkligen här, det blåser och regnar och det är mörkt. men jag tycker det är mysigt, tända ljus en tjock kofta, en varm filt o en varm kopp choklad.mys!


bild från förra hösten


puffa lite kuddar

ska ta mig in i duschen strax, sen bär det av till jobbet 15-20. pyssla om mina oldies som jag inte träffat på ca 2 veckor. puffa lite kuddar o så!


det hade inte varit fel med en frapino nu asså


Snabelmusmatta?


för att visa upp mössen som mister tar så brukar han lägga de på trappan.
idag hade han tryckt ner den i "mattan" som ligger på trappan. musmatta?
usch.


I turn my camera on


skjorta-c&a stickad tröja-veromoda jeans-acne skor-skopunkten


hej måndag

nu åker jag iväg på lite ärenden. tjing tjing


right now

mister ligger o snarkar på min mage


new in

Sthlm & Tyskland innebar lite shoppande, här kommer lite av det


Tyskland 9-11 sept

i fredags styrdes kosan ner till tyskland, underbart! besökte bordershop en liten runda, smakade vin, på kvällen åt vi soppa, drack vin, spelade yatzy och kort, så himla mysigt! under lördagen var vi nere i Lübeck och strosade runt, åt schnitzel och shoppade. även denna kväll blev det yatzy och vindrickande, mys! idag har vi besökt bordershop och tagit oss hem. mycket sittande, men så skönt o bara vara.
underbart!


huvudstaden

vi börjar med sthlm, tog tåget upp tidigt som tusan tisdag morgon, vi strosade runt lite (kånkade på våra väskor), åt lunch, försökte hitta. och tog oss senare till hotellet, åt kvällsmat inne i sthlm och somnade gott i vårat fina hotellrum med supersköna sängar.

onsdagmorgon- hotellfrukost, fyf*n vad gott rent ut sagt, det fanns allt du någonsin kan tänka dig att äta till frukost. så himla gott! sedan förberedde vi oss inför arbetsintervjun som förövrigt vi höll på å dö inför nervositet inför. men hur det gick får vi reda på i oktober, spännande. resten av dagen blev det lunch på vapiano (GOTT) och strosade runt i sthlm. härligt! och avslutade med thaibuffe, yum!

torsdag - hemfärd

superhärliga dagar i sthlm med en fin vän!!



On My way

Sitter i bilen på väg till Tyskland nu, ska bli skönt o stänga av sig lite från omvärlden o komma utanför Sveriges gränser för en helg och efter ett par dagar i Sthlm passar det perfekt! Sthlm är en fin stad o det finns mycket att göra men staden passar inte mig för fem öre, alldeles för hektiskt för en tjej som Är uppväxt på landet! Haha, kanske någon gång i något eller några år men inte i hela livet! Ni får ha det helt fantastiskt här hemma i Sverige så hörs vi på söndag med uppdatering om både Sthlm och Tyskland! Pusssss!

sthlm- tyskland

har kommit hem från sthlm o ligger i soffan och kollar på robinson. hinner bara hem o byta kläder i väskan för imorgon åker jag till Tyskland, blir borta till söndag så hörs då!


Incheckad

Ligger i den sköna hotellsängen som jag förhoppningsvis kommer sova bra i med tanke på att jag är nervös inför morgondagen! Har haft en bra dag men är helt slut!! Imorgon är det intervju och shopping på schemat! Vi hörs imorgon eller på torsdag när jag är hemma igen!! :) Wish me good luck! Natti!!

Lördagens

I lördags var det utgång med fina A och väl inne även med E och C, soo fun! hade askul och dansade på så mycket att jag fortfarande har träningsvärk. love it! sen att trampa snett med höga skor så man stukar foten, är ju en annan femma, som tur är börjar det bli bra, för imorgon åker jag o J till sthlm för ett par dagar ju vilket innebär en hel del gående. ser fram emot Sthlm och jag är såå nervös inför intervjun. övaövaöva!

i vilket fall som helst så gick jag runt såhär i lördags:


3 september

har varit och hälsat på kära farmor och även en sväng hos kusinerna. ska strax äta sen är det dags att göra iordning sig inför kvällens festligheter. ska in och fira underbara A. kommer bli awesome!

såhär har jag i vilket fall som helst vandrat omkring idag. nu är frågan vad jag ska ha på mig ikväll.åå jobbigt.


DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA!!!!


Sthlm o intervju

har haft en bra dag o har även fått reda på att jag har blivit kallad på intervju så det blir sthlm i veckan ett par dagar för intervju o lite shopping o mys i huvudstaden. en vän till mig har också blivit kallad så vi åker ihop. ska bli superkul!
 


lite nytt


röda byxor


såhär har jag vandrat runt på stan idag med min älsklingsmami, lunchat och shoppat. mys!


what's in your head?

Imorgon blir det en tripp till stan med min fina mor, hämta ut våra pass o kanske en runda på stan? mys!
nu är det läggdags för mig, lite sent men bättre sent än aldrig. 
all denna ångest inför framtiden is killing me. 

Godnatt sötkorvar


Extraslag i hjärtat

det blev inte jobb för mig idag, istället blev det en tur till vårdcentralen då jag under natten haft extraslag i hjärtat som inte ville ge med sig, så imorse när det fortfarande var kvar så blev det en tur ner, de tog EKG på mig och en snabbsänka o det visade sig att det kunde vara så när man har en infektion i kroppen eller som är på väg. men får hoppas det inte är det utan att jag blir frisk istället. mår redan bättre, men är väldigt trött. har legat i soffan hela dagen för jag skulle vila tyckte läkaren så det har jag följt fullt ut.



RSS 2.0