New in White and clutch


Knasvoffe

Såhär kom Leogubben ut från mitt rum innan idag med en dentastick i munnen, pipandes och har lyckats slänga på sig en handduk på ryggen?! Knasboll !


Prom 2012

Min underbart vackra kusin och hennes pojkvän intog röda mattan i söndagseftermiddag för att gå på den traditionsenliga balen man går innan man tar studenten! Jag var självklart där och tittade!! Det betyder alltså att det är ett helt år sen jag själv gick där och hade en fantastisk kväll!


Halva veckan

Nu har halva veckan gått och jag har endast imonkväll kvar att jobba denna veckan, skönt!! I måndags bjöd mami och Papi på svenska jordgubbar och glass! Lyxmåndag!!


helg

nu var det helg, superskönt!! ska dra mig till min pojkvän nu sen ska vi vidare på lite överraskningsfest, kul!!


promenix

har jobbat från 7-13.30 och självklart kollade vi på det fina dopet av prinsessan Estelle. sötaste! därefter åkte jag på hälsoinspiratörsmöte och sedan hem för att laga mat tills mamma och pappa kom hem, sen gick jag å mamma ut på en promenix, stannade till nere vid sjön å kände på vattnet och Leo doppade tassarna.
Underbart väder, hoppas det håller sig hela veckan!


"det är bara du själv som kan göra en förändring"

som sagt söndag idag och i veckan har jag fullt med jobb, möten och träningar, vilket betyder att det blir fullt upp för mig i veckan! men det är bara att kämpa på och snart är det helg igen och då kommer bästa vän hem och då ska vi självklart styra upp nåt och hitta på! längtar!

Fred ut


I've found my prince

min helg har gått hur fort som helst, har haft en lugn men otroligt mysig helg. Min man kom i fredags kväll och vi mös tills det var dags att gå och lägga sig runt 11-tiden då jag skulle upp vid 6 på lördagen. jobbade lördagmorgon fram till 12 sen kom jag hem till min man och vi mös och bakade och hade det supermysigt som vanligt. idag har vi legat ute lite i solen, lagat lite mat och sedan var det dags för honom att åka hem igen. helgerna går alldeles för fort och tiden går så fort när vi är tillsammans, så vi har bara tillbringat helgen med varandra max 1cm ifrån varandra. jag stormtrivs med min älskling och min kärlek till honom är otroligt stor. jag har hittat min prins och jag älskar honom över hela mitt hjärta



Myser

myser i soffan med lilla leo, mamma och pappa kom precis hem efter att ha hämtat bror min vid tåget, då han varit i USA en månad ( aviiis ) imorgon jobbar jag igen och imornkväll kommer min saknade man hit, som jag längtar!!


Bowla

Har jobbat till 13 idag och sen varit på Brandutbildning också på jobbet och dragit varandra ner för trappan osv på madrasser, även kollat Brandutrustning och sånt viktigt! Nu är det dags för bowling med Goa arbetskamraterna, kuuul!!! Såhär ser jag ut ikväll


New in


Mys med Sis

Åkte som sagt hem till Sis igår och vi åt en god spenatlasagne och tryckte i oss en massa choklad till två filmer! Mys!

Imorse följde jag syrran till sjukhuset och var med henne på gastroskopi så nu har jag sett henne inifrån! Därefter blev det att kolla lite smått i affärer och luncha innan vi körde hem och slocknade i soffan till ännu en film!

Tack för mysiga dagar sis! Du är bäst! <3


Måndag

Så var det måndag igen och jag är ledig idag, har gjort en del ärenden och nu även varit och tränat lite, så nu ska jag vila en stund innan jag ska göra iordning mig och åka hem till syrran, mys med syster ikväll och imorgon! Myyys!


Young homie

Ska dra mig till en god vän å hennes familj för lite mat och självklart en massa catch up då hon ej bor här längre, ska bli Supertrevligt!! Imorgon blir det ärenden å sen party till kvällen hos en vän som fyller 20!! Woppa helg!


Bananashake

Något som jag drack en del av under min resa var bananashake så idag mixade jag ihop min egna med banan, vaniljglass, vaniljkesella och mjölk! Supergott och mättande, gott mellanmål eller bara som efterrätt! Man kan såklart lägga i annat gott, tex hallon , blåbär eller jordgubbar :) kan nog tom skippa glassen om man vill ha ett nyttigare alternativ :)


Tampoonsforfree

Varje månad får jag hem gratis tamponger från tampoonsforfree.se och ibland får man även hem något prov! Som idag kom det en rakhyvel! Hur bra som helst och HELT gratis!! Det enda man behöver göra efter varje gång är att svara på ett par lätta frågor på sidan man har på tampoonsforfree hemsidan.

Så tjejer, gå in å titta och gå med! Tamponger är inte en rolig grej att köpa (tycker jag), även fast dessa tamponger kanske inte räcker hela veckan så slipper du kanske köpa ett paket iallafall!!

Tipstips!!


Frukost

Till frukost Idag blev det en skål med vaniljyoghurt med hallonsmak, lite frysta hallon och solrosfrön på! Stekta ägg och ett stort glas med tropisk juice - C-vitamin it is!!

Mår ungefär som igår men jag tror det börjar gå åt rätt håll nu, ligger utslagen i soffan och kollar lite på Tvn där inget roligt visas, slumrar till emellanåt och dricker lite mer C-vitamin!


Längtan

Ja förkylningen ger inte med sig så imorgon stannar jag hemma från jobbet. Jag har ingen ork till att jobba och dessutom så vill jag ju inte smitta någon av de boende eller arbetskamraterna.

Det blir alltså kurering till 110% imorgon tillsammans med min lilla vovve som även gjort mig sällskap hela dagen! Att en liten hund kan ge så mycket kärlek och sällskap!


Har åkt på en hejdundrande förkylning , ögonen svider och jag nyser varannan minut! Har varit hemma från jobbet idag och för tillfället ser det ut som att jag får bli hemma imon med då jag är helt slut!

Har åkt på en hejdundrande förkylning , ögonen svider och jag nyser varannan minut! Har varit hemma från jobbet idag och för tillfället ser det ut som att jag får bli hemma imon med då jag är helt slut!

Till frukost gjorde jag en god chokladgröt (havregryn, mjölk, kakao, mosad banan och lite vanillinsocker) Supergott!! Men lyxigt och endast något jag tycker man ska äta på helgen eller som nu när man är sjuk!

Resten av kvällen blir bara att kurera och hoppas på att bli frisk!!


From the weekend

Bilderna skulle publicerats i föregående inlägg men här kommer de


Flowers from My love

I fredags kom älskling och hans pappa upp och hämtade en ny familjemedlem hemma hos min fasters familj , halvsyskon till min lilla voffe, en liten nala, söt!! I samma veva följde jag med hem till de och jag och P gick på bio, the avengers visades och den var väldigt bra!! I lördags morse så reser sig pojkvännen upp och säger "jag ska bara gå på toa" men när han kommer tillbaka in till mig så har han med sig en stor bukett med jättevackra blommor!! Världens lyckligaste tjej är jag som har världens underbaraste pojkvän!! Dagen fortsatte med äventyrsgolf och ätande av massa italiensk glass och vi avslutade kvällen med en flaska rosé och räkor, så himla gott!!

Jag har med andra ord haft en underbar helg med massa mys hemma hos pojkvännen! Både med honom och med söta nala och katterna!


Från mina goingar

Fick denna snygga topp som jag förövrigt invigt idag.. Går det hitta nåt skönare? Sjukt skön + snyggggg! Å färgen på nagellacket matchar så snyggt, imorgon ska det målas på! Tack igen fina ni! <3


New in

Köpte mig detta idag


Outfit

Invigde min nya snygga tunika från vila idag, så himla skön!


Promenad

Har varit ute på en promenad med min gosehund uppe i naturreservatet/bokskogen sen avslutade vi promenaden nere vid sjön där vi satt och njöt en stund! Nu ska strax jag och mamma iväg till gekås ! :)


Strålande solsken

Vakna upp med solsken är underbart!! Sitter ute på terassen på jobbet! Slutar om 4h sen är jag ledig resten av veckan! Woho!


Underbar dag

Vilket underbart väder vi haft idag! Självklart har jag rotat fram en solstol och suttit ute ett par timmar på min lediga dag tills det var dags att bege sig in till stan å träffa Goa saknade vänner, blev lite shopping med E och sedan fikade/åt vi alla 4 på nya Roberts där min kära pojkvän jobbar så han serverade oss Goa mackor! Fick en försenad födelsedagspresent av tjejerna! Hur Goa? Supersnygg top ( fick inga fultuttar som jag sa;) och ett matchande nagellack! Ska fota grejerna imon! Tack så mycket underbara ni! Och tack så mycket för en underbar dag! Nu ska jag sussa för imorn väntar min sista jobbdag denna veckan! Skönt!


Valborg och 1maj

Valborgsmässoafton bestod av jobb och sedan en trevlig kväll med några vänner grillning, havsutsikt, solsken, dans, lek! Trevligt! Imorse gick jag å mannen ut å satte oss vid stranden å mös! Superfint väder! Ikväll har jag jobbat å imorgon är jag ledig å då blir det fika med Goa saknade vänner!!


RSS 2.0