MVG idrott- check!

jag gjorde klart mitt arbete om naprapati innan, sen mötte jag upp I&L och tog en liten fika, efter det köpte jag en försenad morsdagpresent, hon ska få den idag. det gick dock på lite mer än vad jag trodde, men det gör ingenting, för det förtjänar min kära mor!! kollade nyss in på schoolsoft o vet ni vad, MVG i slutbetyg i idrott är inte helt fel!! woho! sista idrottslektionen ever på fredag o då ska vi köra Go-kart. kul!

syster undrade vad jag skulle ha lakanen o repet till, jo på torsdag ska vi ha gemenskapsdag på skolan då hela skolan delas upp i lag och ska göra en massa uppdrag, och jag är ledare för ett lag och vi ska vara vad det nu heter, romare? lakan på sig och ett rep runt midjan iallafall.. så där har du svaret ;)
& texten den vettetusan, jag kopierade bara texten från en annan sida, så det blev så!




trust

jag går på studiebesök på ålderdomshem, jag slutar tidigt & käkar i skolan. jag tar cykeln hem o har massvis att göra. någon som har 6 lakan och 12meter rep i fickan? behövs till torsdag. ikväll ska jag skriva kontrakt. tillit?


Välserverat styckmord

ibland tror jag att det inte finns någon smartare än mig. mina högtalare har inte funkat till min dator på hur länge som helst, det är inget fel på högtalarna utan på datorn, nu tänkte jag testa koppla in Ipoden till högtalarna, samma slags hål ju. o ajemen det funkar så nu går här världens bästa Lars winnerbäck i högtalarna!

Jag har sett varenda vrå av Sveriges land
Jag har härjat runt i loger och på Grand
Jag har letat efter ro för min skakande hand
Efter dig, efter dig, efter dig

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig

Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
Med dig, med dig, med dig

denna låten av L.W spelades igår på bröllopet när paret gick upp till vigselplatsen
jag vill också ha denna låten på mitt bröllop,
för L.W & hans texter har hjälpt mig genom mycket!

popcorn

fredags firande av kusin som slutade nian, igår ett mycket trevligt bröllop, idag firade underbara mami o käkade ute ( jag älskar dig mamma).
snart flyttar jag till eget igen, såhär kunde det se ut i min förra egna lya :









Puss på jossie där ja, som ofta höll mig sällskap!! vi snackar brända popcorn.


nyssjukan?

..och så fort jag skrev överskriften nös jag.

har nysit konstant hela dagen, näsan bara rinner o ögonen ja de ploppar snart ut.
började dagen med att byta blöja på varandra i klassen (vård&omsorg) efter det blev det tårtkalas.gott! tror jag? smaklökarna gör inte riktigt sitt jobb. stod i regnet o pussade på min pojke, blev dyngsur, kanske orsak till mitt nysande?
1 liten lektion med rep. inför provet hanns med innan jag tog bussen hem, färd till kusin, massera farmor lite, hämta henne, tillbaka till kusin, god mat, god tårta, tror jag? jag blev mätt!! gosade med voffen, helt kär!  nu ligger jag här i soffan o tittar på talang, ska strax pröva mina kläder inför morgondagen, bröllop imon!!


Bra dag!

även fast jag inte borde gått till skolan även fast jag är himla förkyld, så har idag gjort mig väl, jag skrev klart mitt tal och genomförde redovisningen, jag bokade körlektioner & "köpte" nya! tankade pussar o kramar hos min älskade ja idag har varit en bra dag, nu har jag även fått mitt schema inför sommaren, blir en hel sommar med jobb, med lite ledighet här och var, det känns himla gott, pengar behövs och bara jag trivs så kommer detta vara goodiegoodie! snart kommer my love från sin fisketur så ska vi se vad jag kan fixa till för mat, frysen erbjuder bacon o makaroner eller nudlar, haha inte det godaste, men man tager vad man haver, det är ju helg imon, onödigt o köpa massa nytt, o jag ska ju inte äta för mycket innan bröllopet dels för klänningen dels för att där får man ju säkert en massa god mat ;)

imon ska jag till min kusinvitamin som går ut nian o fira henne o där får man ju säkert också massa gott, som vanligt, I love it! inte konstigt man börjar bli fet, nu får jag bannemej ta tag i mitt liv.


gymnastik i mitt hjärta

vill börja på gymnastiken igen, så när jag börjar trean ska jag försöka!

UT- riksfinal Halmstad


det ser fint ut

det var inga vidare fel på mig, jag återkommer om 2 veckor. tar mig lite glass, sover en stund, äter o  beger mig ikväll in till stan tvingad för att kunna göra en redovisning imon..


crying for help

sover i soffan, tar mig upp till sängen, fryser ihjäl, sover med 2 täcken över mig, fryser ändå, häller i mig vatten, vrider o vänder mig, kan inte sova, har ont, gråter. ingen natt med sömn, gick upp halv8, har feber, sover i soffan tills nu, kanske ska äta något? ska till läkaren 13.30. wish me good luck.

önskar denna plutten var här inatt o värmde mig istället för 2 täcken. miss you.


sjuk

det är tisdag, jag är hemma på landet igen, jag mår skit rent ut sagt, huvud&hals värker, + den förbannade bölden, imon blir det doktorn för hela slanten. jag hatar att må dåligt! känns som jag kommer att komma efter i allt! jag orkar inte göra någonting, fast iochförsig så gjorde jag o J klart vårt arbete som vi ska redovisa på torsdag, det gjorde vi när vi slutade, o satt ett par timmar o skrev klart! det var bra gjort av oss! åkte med kära kusin o faster hem. o sitter nu här med 2 panodil iproppade och väntar på maten!


Gilla läget

osminkad och nyslingad

 


sundayday

har slingat håret, blev ingen större skillnad, men barbieblond är inget jag strävar efter. sitter här med soppa o rostat bröd, var tvungen o laga till något då mami o papi stack till brudparet för bröllopsplanering, pappa ska viga de. lite kul. ska ju på bröllop nästa helg för min syssling som gifter sig. spännande, mitt första riktiga bröllop som jag går på. har varit med en gång när min faster levererade tårta bara haha! ne nu ska jag sätta igång med mitt naprapati-arbete så det blir klart till tisdag! har en hel del arbeten som ska göras nu innan sommaren, men det ska fixas! ikväll ska jag träffa mitt hjärta som jag inte har gjort på hela helgen! längtar!


förra helgens

efter att ha övningskört till sis och gått på gekås en stund, införskaffat mig lite fakenaglar till bröllopet nästa helg bland annat, fikat daimtårta och butterkaka, kollat på när mami papi o sis jobbat, letat fakta om naprapati, övningskört hem, ätit grille, så sitter jag här nu i soffen och ska ladda upp lite bilder från förra helgens grille i lyan hade jag tänkt mig!








för mer bilder så finns det på facebook

hos sis

sitter hemma hos sis i hennes nya lägenhet, de monterar soffan men jag orkar inte röra mig i det tillståndet jag befinner mig i, haha! nu hoppas jag att det snart blir fika.
tog lite bilder med sis cam

puss från mongoalle

 


tjingelingalingling

tänkte hinna blogga innan jag åker hem, har gjort klart mina engelskaarbeten som jag legat efter med idag på morgonen, jag sjukanmälde mig pga att jag har vad jag tror en svullen körtel i ljumsken, gör ont när jag går. inte okej,skulle springa på idrotten imorse men det går ju inte så bra när man har ont, så ska hem och till vårdcentralen så de kan kolla vad det är, var meningen att jag skulle följa med hjärtat på fest ikväll men det blir visst ingenting med det istället ska jag hem till familjen som jag saknar, har nämligen inte varit hemma en helg på jättelänge! ska även försöka göra klart lite arbeten och ett tal som jag ska hålla i svenskaB, får se hur det blir med det men jag hoppas på att bli klar, så jag kan ta det lugnt på veckorna istället och göra det jag ska, måste ju sätta igång rejält med körkortet nu ju!

måste även berätta om gårdagen när älskling skjutsade mig på cykel, så såg vi polisen först lite längre bort, så cyklar vi genom stan så kommer de igen, då hoppar jag av för jag vet att man inte få skjutsa, så kör de bara förbi, sen går vi vidare och en bra bit längre bort så hoppar jag på igen, och tror ni inte att polisen kommer efter igen då? jag hoppar självklart av men de stannar oss och säger "det är andra gången vi ser er det är 500kr i böter var för båda" oh no tänkte vi, men vi hade lite tur så de släppte oss iallafall. gott!


ne nu får jag dra mig mot bussen, och shit det blev ett ganska långt inlägg, cred till er som orkade läsa :)


sunshine baby

jag skriver nationellt i svenskaB från 8.15-10.30 en uppsats om skilsmässa, jag hann skriva 10 sidor, om jag är nöjd det kan jag inte riktigt svara på. vi sitter i solen en stund, käkar lunch och gör ett muntligt nationellt i engelskaB det svåraste jag varit med om jag förstod inte ens mig själv, J förstod mig inte heller.

vi tar cyklen till sture och börjar se en modevisning men får snabbt gå ut därifrån då jag glömt att min inneboende kom med tåget och jag behövde hämta nyckeln av min man. pussar. och hemfärd. nu sitter jag o pluggar eller inte just nu men precis innan och nu efter ska jag, företagsekonomin som jag skjöt upp så gott från förra veckan. förstår fortfarade inte.. men jag hoppas på ett G.

imorgon beger jag mig hemåt förhoppningsvis med min man, o hälsar på en sväng o hämtar dryck inför helgen.
nu väntar boken igen..

måste bara säga, hujedamej vilket härligt väder det är idag!!fortsätt så!




Tacos

dagen är i tacosens tecken, jag åt en fralla bestående av tacosköttfärs och nachos, till lunch blev det pasta amigo (tacosmak) och strax kommer min lilla inneboende hem och vi ska laga tacos. ikväll ska jag läsa igenom nationellahäftet, jag ska be för att mitt hjärta ska komma hit o varma mig inatt och för att det imorgon ska gå bra för mig på nationella.
tjingelingalingling


bild från -08

ibland..

det kryper inom mig, jag vill ut ur mitt skinn, kolla på min kropp..


I feel it in my fingers, I feel it in my toes

jag pluggar till 00.00, jag sover,  jag går upp, jag cyklar, jag skriver prov, jag kollar på film, jag äter, jag cyklar hem.

varför plugga när man egentligen bara vill gosa ner sig i hjärtats famn. jag längtar.


love you from the bottom of my heart

sov länge, städade lite till, fick besök av sis,  I är här och ska vara här hela veckan, jag pluggar.
jag tackar för en bra helg!


my love, my everything, my man

frässscher

duschar, fräschar till mig, fräschar till lyan, rör inte ett finger till!
hoppas att min man ringer mig snart o meddelar hur allt går & hur kvällen ser ut.
the hangover försvann efter kräng av kebab, boooyaah.




jacket goes shoes

bytte jackan till ett par shoes istället
kan säga att gårdagen blev rätt spårad vad jag hört. folk är här och var, min plattång är ur funktion, inte kul att städa idag. nu ska jag ta mig en dusch!


dessa blev mina

friday night

tillbringade natten hos mitt hjärta, mami o papi hämtade mig där, köpte lite gott på ett konditori, ska möta upp I om 1h, lämna tillbaka jackan, köpa mat, baka?, grilla, umgås med gott gäng! synd att mitt hjärta inte kan komma pga att han är funktionär på JSM i cross! men ska förhoppningsvis dit o kolla på söndag! nu är det dags att leta recept och städa upp lite här!

hoppas ni får en härlig kväll och hoppas nu vädret håller i sig!


kristi himmelfärdsdag

..det hette väl så?

sov ut, gick upp, gör ingenting, undrar vad som händer ikväll? om C kan svara åker jag förhoppningsvis dit.
jag försöker dra med ma o pa på saker men får ingen respons. jag ger upp.


If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.

Truly madly deeply

inte min kväll ikväll..


only me


jacket

ny jacka från Monki, 500:- men på rea 250:-
behålla?


som ni ser så är den ju ganska lång så funderar på att sy upp den lite, men mamma vägrar visst och jag är sjukt dålig på att sy!!! det blir snett och vinnt!
men vad tycker ni? behålla eller inte?

sambo 18 år

sambo fyller år idag, av mig, E och J fick hon en vibrator med formen av ett läppstift, diskret och bra, handväskan, i fickan, överallt kan hon ha med den!

fina sambo och fina Jossie!

vi fikade på espresso i regnet, utomhus, under skydd, vi gick vidare och jag köpte en jacka (kommer bild) därefter blev det färd hem med I och träffade på J härliga snackemajor!

på fredag firar vi till det på riktigt med sambo, i lyan blir det grille, och för de som är 18  & känner för det blir det utgång!


happy!

är hemma i hylte nu, har tryckt i mig en plankstek och fått samtal av pojkvän som är på gekås med en vän om att den klocka från regal som kostar 500:- i stan endast kostar ca 189:- på gekås, så jag bad honom köpa den, för det är ju bra mycket billigare!! wiho! en klocka behövs på min handled!


något liknande denna är det

HURRA HURRA HURRAAA

onsdag, sista dagen i skolan, jag var dum och skippade först lektionerna (elevpraktik) för att kunna plugga till företagsekonomin, så lite bra var det ju allt, hoppas jag klarar provet nu bara. ska till skolan o käka och
fira carrobarro nu! efter provet ska vi girls ut o fika o fira carro!

klänning och kofta och ringar från ginatricot

ha en bra dag alla läsare!


vill resa

jag är sugen på att dra iväg!!! spaweekend, vad som helst!

sommarjobb->pengar-> sista minuten!


dagsljus och regn förvandlar dig ej

näst sista dagen denna veckan, idag har vi bara gjort en scrub på varandra därefter fick vi sluta, skönt! har pluggat en del företagsekonomi då vi har prov i det imon, på 6 kapitel, inte det roligaste och inte det lättaste vill jag lova! men jag får göra så gott jag kan, har ju haft fullt upp med certifieringen. skulle egentligen ha en del engelskainlämningar imon med, men vem i världen har tid till det? inte jag iallafall..

sambo fyller år imorgon så det blir fika med girlsen efter skolan, sen vet jag inte vart jag ska ta vägen? hem? stanna här? hm.. har ju inte varit hemma på ett bra tag känns det som. ska in på fredag igen för då blir det lite grille här. får hoppas vädret tillåter detta också! ne nu ropar betygen på mig.. företagsekonomi..

Grattis sambo på 18årsdagen!!!!


certifiering - check!

klarade palpationerna- töjningarna
klarade massagen

väntar resultat, 3-5 veckor sen förhoppningsvis - CERTIFIERAD MASSÖR!



mongobild, glad & sleten nu ska jag plugga på annan skit :(

certifiering

första delen avklarad, 2 återstår. kom hem för en stund sen, har suttit och svarat på 100 frågor om anatomi och fysiologi sen 8 imorse, det var inte så svårt som jag trodde, men resultat återstår att se, vilket tar ungefär 3-5 veckor. kommer bli en evig väntan.. vid 12 ska jag tillbaka till skolan och göra palpationer och terapeutiska töjningar, 30 min. efter det ska jag hem hit igen och vid ca 17 ikväll så är det massageprovet! snälla gud var med mig!

nu ska jag plugga på terapeutiska töjningar och lite så vilket kanske inte är det lättaste då jag inte har någon att öva på men jag får tänka att jag har någon där, haha, ska få i mig lite energi också så jag kan klara detta!!


syns kanske inte så mycket, men jag klippte ju mig igår, så det värsta är borta nu!

självklart...

så är detta inte min dag idag, jag fumlar bort min tid genom att åka med mami & papi och käka, klipper mig, handlar, vafan, jag vet att jag har en viktig certifiering framför mig.. inte nog med det, huvudvärk. ajemen, självklart, faaaan, jag orkar inte detta förbannade plugg. jag vill att det ska vara över..


jag glömmer er aldrig!

jag vaknar jämte min man
jag skriver nationellt i engB
saker reds ut
jag mår bättre
jag fikar med mina vänner
jag går hem och pluggar
jag fortsätter plugga
jag väntar på nattbesök av min man
jag borde äta

imorgon är det pluggpluggplugg så länge mina ögon är öppna

på söndag gäller det..


jag tänker på oss
jag tänker på vår vänskap
jag vill fixa detta
jag vill kämpa för oss


andas...


...certifiering.


k.a.o.s

be strong.

akupunktur

idag har vi pratat om akupunktur och jag fick chansen att testa på det, fick ca 5 nålar, 4 stycken i skuldran och 1 i handen. jag kan säga att det var väldigt speciellt, jag fick även ström i nålarna så musklerna bultade till varje gång strömmen kom.  jag har fortfarande ont i min hand efter nålen, vilket man visst kunde ha ikväll.. efter lunch hade vi repetition till certifieringen som kommer hållas på söndag, med start klockan 8.00 på morgonen, då kommer vi göra ett prov i 2.5h. därefter kommer man få 30 min var med terapeutiska töjningar och palpationer. och sist på eftermiddagen kommer vi att massera så kommer de kolla så vi använder de grepp som svensk massage innehåller.  så det är plugg på schemat, har pluggat en del nu, men är sjukt trött efter dagen så får se om jag orkar sätta mig vid boken igen, men det är la tvunget..


såhär såg det ut när man hade ström på nålarna

första skoldagen på 6 veckor

första skoldagen på 6 veckor, ja hur kändes den då? kul att vara tillbaka och träffa mina flicks, mindre kul med lektioner. i vilket fall som helst så blev det efter första lektionen som i princip bara innehöll prat om praktiken, så gick jag och några tjejer och käkade på blue thai, mumma! därefter gjorde vi stan, tittade runt lite och jag köpte mig 2 bhar och 2 klänningar och 1 par örhängen, kändes bra för mig men mindre bra för plånkan. nu har jag slängt in ännu mer tvätt, plockat upp lite här och ska strax möta upp mitt lilla hjärta för en glass o mys!!


borta bra men hemma bäst

är hemma, hade väl en bra tid i danmark med mycket lärande, långa arbetsdagar, ja en smak på arbetslivet helt enkelt. är detta verkligen något jag vill jobba med?.. jag är hemma nu, jag kom hem i fredagskväll och begav mig till lyan där jag lämnade mina saker, mitt hjärta kom och vi drog hem till honom och mös. lördag så åkte vi hem till mig och även då bara mös vi och idag har vi käkat grillat och nu sitter jag i lyan igen, har packat upp mina saker, slängt in i tvättmaskinen och hoppas på att hjärtat kommer hit ikväll igen, med tanke på att min sambo är påväg hem från DK idag och hon vill såklart hem så skulle jag fått sova själv och det har jag ju inte gjort på ett bra tag vill jag ju säga därför hade det ju varit bra om han hade kunnat komma hit . jajemen, har en hel del och göra i veckan så får se hur mycket jag har tid att blogga, vi får se helt enkelt ;)


RSS 2.0