Min lilla pälskling

Mitt lilla hjärtegull har kastrerat sig idag och ligger här å piper lite med en strut på huvudet som han emellanåt försöker få bort med båda framtassarna tills han trillar! Söta gubbis!!


Brown eyes

Testar bruna linser, vad tycks?


Fredag

Så var det fredag och jag har jobbat till 2 idag sedan har jag hunnit bada, sola lite och även varit i stan med mami och köpt en klänning, även fikat hos världens bästa pojkvän! Nu har jag avnjutit grillat och ska strax sova för imorgon jobbar jag 2 pass, sedan beger jag mig till pojkvän med vänner! Bra fredag!! Klänningen är köpt på MQ av märket bondelid, rea kostat 799 riksdaler men kostade 399 riksdaler!


viloläge

Är fortfarande sjuk, vilket suger, är hemma från jobbet idag för att bli frisk. det gäller att lyssna på sin kropp för att orka med framöver. jag jobbar nämligen sedan både ons-tors och sen hela helgen med dubbelt pass osv. så det är bäst att bli frisk så man kan jobba sen. 
 
igår hämtade jag mitt hjärta och körde hem honom från hans lilla campinghelg. väl hemma hos mitt andrahem så var det grillning och kubbspelande vilket var supermysigt! men det blev tidig hemfärd pga jag skulle ju jobbat idag. 
 
idag blir det alltså soffläge och vilavilavila som gäller för att få bort det lilla bassiluskspöke som härjar i mig!
 
denna fantastiska underbara filur är bäst

lite sådär

sen sist, ätit finpasta från italien, ätit smulgubbe, suttit i sanddynerna i Tylösand och lyssnat på hoffmaestro, myst med min kärlek, haft filmmys med kusin och hennes pojkvän, badat en hund som gillar att gräva..... det värsta, blivit sjuk så jag inte kunde följa med till smögen och härja med pojkvän och c/o så just nu är livet inte så bra som det kunde varit. + att min veckas ledighet är snart över.. buhu
 
 
 '
 
 
 
 
 
 

Stayhard.se

Förra veckans måndagsklubb blev jag fotad å är med å tävlar om kvällens snyggaste outfit ( sämsta bilden ) men men och nu är det så att om man går in på stayhard.se på facebook, klickar vidare till bilder och deras tour Halmstad och leta upp denna bilden på mig och trycker på gilla! Så har jag chans att vinna ett presentkort på 1000:- på stayhard.se så in å gilla nu mina vänner!!!


Tråkinlägg sådär

Föregående inlägg var ett gammalt som kom upp! Men men! Mamma å pappa har kommit hem, bruna som pepparkakor (avis) jag har varit på Lars Winnerbäck med I ( underbart ) han var lika bra som alltid! Jag har måndagsklubbat och varit med mitt hjärta! Jag har ju en veckas semester och jag njuter av ledigheten! Ja så ser det ut sen sist! Å nu ska jag sova.


Right now

Banankaka i ugnen efter att ha städat i princip hela huset, dammsugning och mitt rum kvar! Imorgon kommer äntligen mamma och pappa hem! Och min pojkvän kommer till mig! Kan inte annat än längta tills imorgon!! Flädersaften har också Blivit klar i veckan!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1006919/images/2012/pic_4fff1a29e087c37db4001183.jpg" class="image">


Trött hund

Leo väckte mig precis innan väckarklockan imorse 5.40, så det var bara att vandra upp även fast jag alltid brukar snoooza (underbart). När vi sedan ätit frulle så vilade vi lite innan jag åkte till jobbet.. Därav bilden! Är hemma lite snabbt nu , börjar 4 igen och jobbar till 9! Ha en underbar lördag!


kjolar

Är sååå sugen på att köpa kjol, har inte använt det på länge och förr använde jag kjol ofta! Dessa föll jag för på nelly.com
 

strawberries

ååå avnjuter en svensk enorm jättejordgubbe som smakar ljuuuvligt!
 
ps. sliten tjej efter jobbet

Lars Winnerbäck

bild:google
 
nu var biljetten fixad och betald, lördag den 14/7 blir det Lars Winnerbäck med min goa vän! vi har varit fans sedan många år tillbaka, ja sedan högstadietiden vilket kanske är 6-7 år sedan och när Lars winnerbäck har haft konsert i närheten så har vi självklart varit där, både i Halmstad och i Falkenberg men när vi var på Hultsfredsfestivalen för ett par år sedan så fixade vi såklart ett "Lars Winnerbäck-specialband" vilket betydde att vi fick gå på hans första band snoddas konsert. sedan var vi på de flesta konserter han höll på Hultsfred. nu kommer han till Halmstad igen och vi ska självklart dit och lyssna. kommer bli riktigt kul att gå på hans konsert igen!
 
 

hundvakt

jobbar och sliter, passar hunden, promenixar, äter smultron, så har min dag sett ut hitills  eller ja den senaste veckan menar jag.. är hundvakt åt leo då mamma och pappa har tagit husbilen till italien (aviiiis) och när man är hundvakt så kan man inte göra så mycket mer än att passa och kissa och leka o mata hunden när man kommit hem från jobbet. har alltså inte så händelserikt liv just nu. ännu värre är det när man ska jobba heeeeela helgen. lördag två pass och söndag heldag. jobbigt men jag tänker framåt, money = spara =  resa!
och dessutom så jobbar jag en vecka till sen är jag ledig en hel vecka, skönt!
 
 

5 månader

Idag har jag och min man varit tillsammans i 5 helt underbara månader! jag är så otroligt kär och lycklig så ord räcker inte till!
 
vi började fira i fredags med att äta god mat på Harrys och sedan gå på bion "snow white and the huntsman". sedan fick vi dock skiljas åt och jag köra hem för att passa hunden och han upp och jobba på lördagen. i Lördags åkte jag dock in till honom igen och vi gick på premiären av afterbeachen i Tylösand, mycket trevligt! sedan fortsatte trevligheterna här hemma då min kusin och hennes pojkvän kom hit och vi grillade och spelade spel och hade det mysigt! alltid lika trevligt! idag har vi dock mest vilat men även varit och metat lite. supermysig helg som tyvärr har nått sitt slut och nu är jag här ensam igen och redo för en veckas jobb. surt!
 

RSS 2.0