sommarklädd

såhär gick jag omkring igårkväll  i min nya klänning som jag köpte på nelly outlet.
halsbandet från bikbok gick sönder under kvällen, såå tråkigt!


30 Juli

Dagen bestod av strandhäng, kvällen bestod av härligt folk, grillning, utgång - galet






fall seven times, stand up eight

be strong girl


sunes jul

Helokej med sunes jul, mitt i sommaren, mitt i natten


put your hands where i can see them


torsdag, lång sovmorgon, snart jobb.


jag skulleee..

..haft dessa byxor ikväll, men det var ju vaaarmt mot kvällen så bytte mot ett par shorts


tonight

kvällen har bestått av, kaffe, kladdkaka o glass, goingar, pilkastning, sunes jul - Kanon.


knäckebröd någon?

mina föräldrar har varit i dalarna men har nu kommit hem och med sig hem hade de inte bara en dalahäst utan även 5kg knäckebröd!


mina senaste dagar

i bilder, falkenberg, harrys, stålboms, kusiner, film, 1,3kg godis, chips, dip, sova trippelsked, mys, cupcakebak.










Tjenixen

Har haft det supermysigt med mina fina kusiner, ska sova nu men update om hur det har varit o lite bilder och så Kommer imorgon! Jag jobbar imon men Har bara 3 dagars jobb denna veckan sen är jag ledig en vecka! Tjoho! Vi hörs imorgon! Lots of love to you!

mysss

Nu åker jag o mina kusiner till min kusins lägenhet i fbg, ut o käka ikväll o bara mysa med fina tjejer!



Be strong girl


det är så skönt att jag mår så mycket bättre
att det som då var hopplöst har nu blivit ljusare. 
som sagt. känner mig starkare. känner mig gladare.
känner mig fri.
I'm not perfect but i'm free that's for sure. 


11h jobb- check!

nu har jag äntligen landat i soffan efter en dag med delat pass på jobbet, det är jobbigt, men tusan så skönt det är när man kommer hem o kan slänga sig i soffan o ännu roligare när lönen kommer! som ni kanske förstått så ligger jag nu i soffan, ögonlocken är tunga så det får nog bli sängen om en stund. nu är jag ledig 2 dagar, superskönt ska det bli och det behövs verkligen!


de här två sitter så snyggt i foajén på jobbet


Hemska människor hemska värld

Det oerhört tråkiga och horribla som har hänt i Norge är helt ofattbart.. hur kan en människa vara så ond? hur kan en människa ens ha tanken till att göra såhär? det är en sak jag aldrig kommer förstå mig på. denna ondska, dessa människor som är så sjuka och gör såhär. man borde gå igenom årliga kontroller på hur sjuka människor är o de som visar på att de är störda de ska spärras in och behandlas. that's it.

På jobbet har tvn gått på helvarv hela dagen och nyheterna har rullat på och jag ryser varje gång jag ser det. jag ryser nu när jag skriver detta. jag lägger alla mina tankar och tänder ett ljus för alla som har någon närstående, någon känning som är i Norge och är drabbad eller har drabbade runt om sig. och vila i frid alla de människor som omkommit på ett så hemskt vis. R.I.P


R.I.P

Amy winehouse har lämnat världen endast 27 år gammal. såå tragiskt. kan det vara knarket som gjort detta? hon var ju trots allt lite av en knarkdrottning.

she tried to go to rehab but no no no.


bild. google.se


braaaainfreeeeze

idag har det varit jobb från 7-16.15 å sen har jag varit hemma o tagit det lugnt, eller lugnt o lugnt, jag har städat, plockat in ved och tänt i pannan så jag kan duscha i varmvatten vilket jag inte gjorde igår. brainfreeeeze. jag har tvättat och nu väntar jag på lite härligt sällskap, det blir pizza och pajhäng! kuuul, man får förgylla vardagen lite och särskilt när det är sommar. imorgon har jag ett delat pass och sen går jag på 2 dagars ledighet.
nu ska jag förbereda lite, plocka fram lite och ladda kaffet.


såhär ser jag ut ikväll har på mig den kortarmade skjortan från H&M med den snygga ryggen


you give me headache

mitt huvud har varit så tungt idag att jag nästan behövt bära på det vissa stunder, vilket resulterade i en sträng dag på jobbet. nu är jag för gudskelov hemma, har vilat en stund, huvudet är inte bättre men vädret ute är, så ska sätta mig lite på balkongen o andas lite luft. maten är i ugnen o ikväll blir det bara mys med mig själv framför tvn, en lång dusch o läggdags tidigt. jobb hela helgen som sagt.


one step at a time

igår blev det ett impulsbesök hos en vän, där ett par stycken goingar var, mycket trevligt. det bjöds på kaffe o jag som inte dricker det så ofta, jag drack och självklart resulterade det i att jag inte kunde somna när jag kom hem. det är så typiskt att när man måste sova då kan man inte. jag började jobba 7 o slutade 13 idag och sen har jag bara legat i soffan och sovit eftersom jag inte sov så mycket inatt. nu är det läggdags igen och imorgon är det jobb 7-16 som gäller.

Godnatt!


vila

nu när jag kommit hem så ligger jag under en filt framför tvn o bläddrar i H&M katalogen, äter godiset som blev över från bion och bara vilar. det är skönt att vara ledig och om 1,5 vecka har jag över 1 veckas ledighet. o den veckan kommer bli grym! har en hel del inplanerat! 


Bio-outfit


Harry P var grym.

sitter hemma hos sis nu, Harry Potter igår var grym. vi var ju på bio och såg den igår i 3D. 3Dn var inte så mycket att hänga i julgranen men filmen var bra! men det kändes som att filmen skulle fortsätta lite till, jag ville veta mer hur det gick med hogwarts osv. men det lär väl förbli en gåta för mig.

nu ska jag strax möta upp sis för lite lunch, sen ska jag ta mig en svängom på gekås sen åker jag hem igen. har jobb nu tor-sön, långa pass, men efter det så trappas jobb av. skönt.


hittade en gammal bild på mig o sis på hennes dator. från i våras.


18 juli

sov länge idag, skööönt! nu har jag jobbat 16-20 och har kommit hem o gjort en massa saker som mamma i vanliga fall gör, tvättar, vattnar blommorna, diskar och sånt där. eftersom inte ma o pa är hemma så blir det jag som får göra det. min bror är inte precis pedant av sig. jag gjorde mig en panpizza, slarvigt av mig men jag orkade verkligen inget annat. nu väntar jag på att en vän jag växt upp med ska ringa, jag och han och en till som jag växt upp med ska åka till sjön och bada, fast jag hoppar nog badet, men jag ska vara med som sällskap, vi träffas sällan så det kan vara kul och catcha up lite.


bild från en utekväll för ett tag sen


utekväll

Efter 11timmars jobb igår så blev det snabbt ombyte o fixning innan jag begav mig till stan för krogen med ett par fina tjejer. kul kväll! nu har jag dansat av mig lite så jag kan vara lugn på jobbet i en vecka till. idag mår man som man förtjänar o det betyder soffan hela dagen. mor o far har begett sig på semester o jag blir ensam hemma med brorsan i 1,5 vecka. men jag har fullt schema med jobb hela veckan och helgen så det ska gå bra. nae nu ska jag fortsätta pilla i mig lite vindruvor o några liter vatten. hoppas ni har haft en fin helg!

kärleksfulla



cupcakes

som sagt så var det cupcake-bak som gällde hos kusin Sarah. gotttt!


Regnig dag

idag har jag sovit halva dagen, det hör till när jag är ledig. men sen åkte jag till min kusin och hade det supertrevligt med cupcake-bak och god tacos. och lite prat som vanligt! nu är jag hemma och ska strax bege mig till drömmarnas värld igen, jag har dubbelpass imorgon vilket betyder att jag jobbar mellan 7-13 och sedan 16.15-21.15 och efter detta ska jag ut och röja med ett par vänner. skooj, kommer bli en lång dag. nice!


I can't make you love me


Trött man blir

när man försöker vara trevlig, vad får man tillbaka, ett jävla hugg...
men...
what doesn't kill you, only makes you stronger


imorgon är jag ledig, hur skönt? ska bli såååå skönt, har jobbat hela veckan! jobbar dock lördag med, dubbelpass. men det ska nog gå bra!


marknad

Jag och pappa har varit på marknad idag, gick över det rätt fort, men fick med oss sånt där som man alltid får med sig hem, exempelvis detta:


munkar


& marknadsgodis


dagens



Gå i ett!

Jag jobbar på, idag 7-13 igen. lite städning här hemma. jag funkar så att när jag är trött som jag är eller varit nu ett tag så måste jag gå i ett hela tiden om jag inte ska somna. alltså om jag sätter mig i soffan så somnar jag o kan inte göra nåt mer under hela dagen i princip. detta gjorde jag efter jag hade städat, satte mig i soffan, somnade o vaknade nu innan maten. strax blir det efterrätt som vi slängt ihop, sockerkaka med blåbär, hallon och rabarber i. får se hur detta smakar. imorgon jobbar jag kvällen vilket betyder soooovmorgon! o kanske en sväng till torget i unnaryd.


idag har jag

idag har jag:
-jobbat
-tränat (ute o joggat + lite coreträning)
-städat
-slumrat till i soffan

o snart är det läggdags igen, tråkig måndag, men jag har ändå fått en del gjort. imorn är det jobb igen.


Godnatt, ta hand om er!


Nelly outlet








Allt detta blev mitt för ca 1000 riksdaler!


Borås djurpark 2011

jag o sis begav oss till borås för en systerdag, vi besökte borås djurpark och även nelly outlet, ni ska få se mina inköp senare!












en del av de många djuren vi såg, jag är så fascinerad av många djur, hur de har skapats, hur ränderna har blivit sådär, eller dedär mönstret i pälsen. häftigt..

vi hade en fantastisk dag och vädret var på vår sida hela dagen! parken hade ändrats en hel del sedan vi var där när vi var mindre, men kul att se och på vissa ställen komma ihåg att man var.
Tack så jättemycket för allt syrran, du är bäst!


konfaoutfit


Vart jag håller hus..

Har varit på konfakalas idag och nu befinner jag mig hemma hos min syster, imorgon ska vi till borås över dagen! Roooligt! Bilder från helgen kommer antingen imorgon eller efter helgen :) ta hand om er! Pussss

som en främling för varann

nu släpper du min hand
på varsin sida av vägen
som en främling för varann


så mycket att ändra på

haft en sjukligt stressig kväll på jobbet.. som vikarie är det inte lätt att säga till om nåt o därför förblir min käft stängd. jag har sååå mycket jag vill ändra på och förbättra.. men men.. efter jobbet blev det en tur till några vänner till familjen där ma o pa höll till. lite god paj fick jag i mig och lite mys med en söt katt. nu sitter jag här hemma i soffan igen. trött trött trött o besviken. en dag i taget som sagt.. vi hörs nog imorgon innan jag åker iväg. tjing tjing


tummen ur

har sovit länge idag, tänkte jag skulle ta mig ut lite, men jag har inte fått tummen ur röven ännu, är lite krasslig, har en förkylning som sitter i. jobbar kvällen idag, så jag får inte helg förens 21.15 ikväll, typiskt, jag som hade velat gå ut ikväll å det är ju inte så smart. men o andra sidan så ska jag vara iväg hela helgen ändå. mer om det senare.


new in

lite nytt fick jag också med mig hem, detta linnet för endast 30:- hur billigt?? och halsbandet för 50:- billigt o bra!
det kommer ifrån H&M


mammadottertid

idag har jag o min fina mami varit i stan och fixat nya pass, shoppat lite och mumsat i oss en varsin glass. mys med mammadottertid!  

jag gick runt såhär:



fan

en dag i taget. fan fan fan.
man får falla ner.


askalas

Hade en askalas trevlig kväll med ett par fina tjejer i måndags! så kul har jag inte haft på väldigt länge! tack för det girls! igår gick vi inte i många knop med hade ändå en mysig dag, innan jag begav mig hemåt igen. idag har jag sovit hela dagen o ska snart börja jobba. jobbar kvällen till 21.15. jobbar nu ons-fre sen är det helg o jag är ledig! skönt!




vill du lära känna dig själv, så lägg märke till vad du helst och oftast tänker på

har jobbat ett pass idag igen, blö det sliter. är så trött nu, jobbar imorgon med, sen är det måndagsklubben o en ledig dag som gäller, sen på't igen, sen äre lite roligheter inplanerat i helgen också. uppdaterar när jag har tid. just nu vill jag bara ha saker o göra så jag inte hinner tänka för mycket även fast det finns luckor varje dag..


never again be a slave of my feelings

jag jobbar och sliter och försöker o försöker o försöker kasta iväg tankarna... inte så bra när man springer rakt in i altandörren på jobbet o får gubbarna att skratta o personalen att bli chockade, inte så bra när man spiller saft över köksgolvet på jobbet, inte så bra när man försöker tänka på annat.. well i'm trying, you where my world.


RSS 2.0