Grannbyn

kom nyss hem från grannarna i grannbyn, barndomskompisar o sådär. bjöds på riktigt god mat o gitarrspelande o sjungande! sjukt bra! mycket trevligt! pratade nyss med sötaste C, å nu ska jag krypa ner för imon är det träning!

mig ikväll

fick finaste födelsedagspresenten idag av bästa vän, BFF- best friends forever

underbaraste människa, finaste! du är allt för mig!  always and forever together!


i mina öron just nu

John Mayers album Battle studies

mycket bra



Gavin DeGraw - more than anyone


Look in my eyes, what do you see?
Not just the color
Look inside of me
Tell me all you need and I will try
I will try



friday I'm in love

fredag fredag fredag, innebär helg! besök av C inatt, myspys! slutade skolan, träffade C gick hem en sväng blev hämtad av bros o åkte hem, träning på schemat, nuuu har jag käkat tacos o nu kollar vi Harry Potter o halvblodsprinsen! imon ska det inhandlas lite smått o gott på gekås inför partaj, dock har lokalen blivit dubbelbokad vilket betyder ett jävla hallå för vad vi ska göra nu.. vi grunnar.. det fixar sig!! imon ska jag även bort till grannbyn till ett par barndomsvänner o käka o ha det trevligt med familjerna... have a nice weekend!

 




vet ni vart jag ska ?

Till danmark v.15-17 wihooo, praktik på borupsgaard, hotellboende 3 veckor, jobba, yeeeaah!!
6 st i klassen fick chansen att åka till danmark o praktisera 3 till kellerspark och 3 till Borupsgaard, för att man skulle få åka dit, så skulle man skriva ett brev om sig själv "varför just jag ska åka" och hon som valde ut pratade även med de lärare vi har i spa, 9 sökte av 16st o jag var en av de som fick åka med! sjukt glad är jag!

Mysigt va ?


snöoväder

blööö, himlen trillar snart ner, snön bara öser ner! blir ingen träning för mig idag, mami släpper inte iväg mig på en buss i detta väder, tror inte jag hade velat dö just nu heller i mina lyckliga dar! besök av C inatt, mys mys mys! trött idag, provet gjort, gick bra även fast jag inte pluggat så överdrivet mycket! o gå hem i detta vädret det var la sådär kul. här såg/ser det ut som ett jävla bombnedslag, så fick ta tag i det, anlitar snart en städfirma, om det är nån som samlar på dammråttor så äre bara att hämta några lass! sambo har inte kommit hem, börjar undra om hon fastnat i en snödriva nånstans.. hmm.. eller så har hon fastnat i nån butik i stan. kanske vila ? (sambos älsklingsbutik).. förresten kul att ha sin första körlektion i detta vädret imon, hmm, om jag inte skriver fler inlägg, så aa då har jag nog dött.. men men men, får ta tag i plugget nu..

leloveimage


Sippa + godsaker = sant

dagen idag, söndag, träning som vanligt, efter träningen blev det färd till farmor, för fika o gos med sippa.. säger bara en sak, sippa är GALEN i godsaker, som grädde o kladdkaka!


kladdkaka med marshmallows, mums!

sa ju galen, hon kan inte hålla tassarna från bordet!

hon är go som en nallebjörn iallafall!

Kabooom! 18!

fyllde 18 igår, sjukt skönt o inte vara mellanåldern 17 längre, men allt känns som vanligt precis som det brukar,fast ändå inte.. jag är lycklig, längesen jag var såhär lycklig! Jag firade min födelsedag i fredags mitt 12-slag kallar jag det, på en lokalfest som 2 kompisar till mig höll i, det var kul, vid 00.00 stängdes musiken ner, o orden"vi har ett födelsedagsbarn här ikväll" jag blev dragen upp på scenen o alla människor ljöd ut i sången "jaa må hon leeva..." det var kul o jag stod där o bara njöt! mina älskade vänner var så söta mot mig hela kvällen!  hade besök av C på natten!underbart! kommer inte glömma den kvällen! att inte glömmas, själva dagen, firades med familjen på restaurang Pios här i stan, planka o ett glas vitt, gott! jag var så trött från firandet på natten så någon utgång blev det inte, jag somnade tidigt! jag orkar inte sitta här och skriva en hel uppsats, men jag lever, jag är 18 o jag älskar livet!








dessa två sista bilderna är presenterna från Jos & car ! TACK! ni är för roliga!! älskar er! do not forget!

Tack till alla mina älskade vänner för en underbar oförglömlig kväll/natt!

mina sista timmar...

som 17åring, and it feels soooo damn goood!

sitter här i lyan, skolan är slut för idag, jag simmade 62längder-mvg även fast jag inte orkade gå upp i morse så drooog jag mig upp.. J&C drog sig mot stan efter skolan de har ju något hemligt för sig dedär två..
ikväll äre förpartaj här, sedan drar vi oss mot festen, jag blir 18!! sen efterfest här såklart!!

partyparty


!

kvällens planer

- plugga FE & Psykologi
- käka med la familia
- rulla till stan
- konka hem alla mina saker till lyan
- busa med sambo
- städa lyan (det ser ut som en tornado har gått igenom hela lyan.. not good)
- tvätta
- handla
- laga mat

ser ut o bli en sen kväll..kl är redan snart 17.. o jag kommer inte vara inne förrens 20.30

jag för någon månad sen..






2

det fortsätter.. J fortsätter med:
J: I'm looking at a picture in todays newspaper of Elin Woods and thinking of you. The resemblence is strong
Jag: haha but I don't look like her at all..


haha långt ifrån lika tycker jag! eller ? vad tycker ni?


free my wings, let me go

what I feel is so sweet and I'm scared that even my own breath
Oh could burst it if it were a bubble
And I'd better dream if I have to struggle


but time is gonna take my mind and carry it far away were I can fly

3

20 januari 2010

det är onsdag, vi har haft spa idag, min sis kom, vi hade försäljningstävling, jag var en av de 3 som vann, jag fick en toner(ansiktsvatten) för värde ca 200kr.. jag åkte med sis hem, jag somnade i bilen, vaknade, gick in o sov lite till, vaknade o åkte o tränade, kom hem, sitter här, sover nästan, går upp o lägger mig... jag är ledig imon!

första lektionen vi hade vår nya klassföreståndare, han berättade om sig själv, vi likaså, jag o carro(sambo) hade samma älsklingsmaträtt, vi berättade att vi bodde tillsammans.

han: aha, har ni separata rum och så då eller?
jag: haha nej, vi har tillomed satt ihop våra sängar
han : okej...

efter ett tag säger K:
duuu P de är inte flator bara så du vet!


någon J, tyckte att jag hade ett typiskt svenskt utseende, berättade även  att jag var lik tiger woods fru elin, det löd såhär :

J: you really look like her
jag: haha not really
J: You do in the picture above. Do all Swedish girls have a strong temper like Elin?
jag: okey, no, why?
J: She attacked Tiger with a golf-club because he was cheating. Now that's a real temper
jag: haha yes it is, but I don't have that temper
J: Any girl in that situation could do what Elin did

haha okej?

4

this is how we do it .. viva la wombat




vi färgar bryn o fransar, vi käkar pizza & glass. spyr lite o går snart o sover, imon åker jag hem, jag kan inte vara kvar med denna fisen längre! (ironi) men jag ska hem, jag är ledig på torsdag and I like it. 
btw. the pix, we know you like it!

Jag är med och tävlar..

Jag är med och tävlar om ett sjukt snyggt handsmycke på Dollyblond.se, Klicka här för att vara med


bild : dollyblond.se


5

vi skulle börjat 14.15 idag, vi sov länge, för vi var uppe till 4 igår, vi får för oss massa konstiga saker, vi tränade vid 1 la oss i sängen runt 2 snackade blev hungriga gick upp o åt, skrattade ikapp gick o la oss yrade, somnade.. vid 11 hade vi ställt klockan, vi gick inte upp vi sov vidare. J ringde, hon o E kom på besök, vi gick upp, vi lagade specialare, jag duschade o fick ett telefonsamtal av K som löd: vi har ingen lektion idag!. jippie, den enda lektionen idag var inställd, jag klagar inte, skönt! vi tog oss in till stan, köpte linsvätska då den bara har gått upp i rök, försvunnit alltså.. köpte lösögonfransar som ska användas i helgen, hur det kommer bli, det återstår att se.. jag fick inte följa med filurerna sen.. någon fyller ju år på lördag, de är hemlighetsfulla.. så jag fick gå hem själv, det är halt som fan. jag trillar nästan. träffar en vän. tar mig hem. väntar väntar väntar...

mig mig mig, min födelsedagsvecka

happy happy giiirrrl

feeeling gooood! mår fan prima ballerina för tillfället, min födelsedagsvecka är på ingång o jag är lycklig! aaah, har så mycket kul framöver så jag spricker av längtan! wihiwhiw!


sommar ta mig!

6

gårdagen bestod av vitt vin räkor & vitlöksbröd, mumma! därefter blev det B&J chocholate fudge brownie glass! mumma det med! min kväll var lugn, idag var det upp och träna, filmade danserna o sitter nu o skrattar åt mina ibland konstiga rörelser haha! aa men, efter showen kommer det förhoppningsvis komma upp filmer här så ni kan se! ikväll är det back to lyan som gäller! o nu sitter jag här, trött o hungrig! hoppas maten är klar snart!

lite bilder från dagens träning dock är dessa klippta ur en film




8

veckan är slut, yipppieiee! hade 3h företagsekonomi idag o fybubblan jag trodde jag skulle dö, första lektionen vi hade det o jag gick seriöst nästan därifrån för mitt huvud hängde inte med till slut, men slutade iallafall 45 min tidigare! så hann till träningen! dans dans dans wiiie!! nu har jag käkat lite exotisk planka. ikväll ska jag bara ligga i soffan o glo på tv! imon också för den delen, kanske slänger in lite plugg med! slapphelg, lär ju behövas inför mitt fullproppade schema framöver!

här kommer liten bildbomb från senaste veckan


grillning vid sjön förra helgen

lyanmat, vatten o nudlar haha, blev det en dag iallafall

såhär ser det ut när vi lagar mat - carro, sambo

en dag hade jag knut på huvudet

trion, dock är josse liten fegis

de fulaste ni kan hitta till höger på denna bild, nej vi är inte normala i vår klass

lollsen gjorde fin fläta på mig

nu ska jag ta o lägga mig här i soffsen!

ha en kanonhelg folks!
puss från mig

9

torsdag, vilket innebär fredag imon, skönt o komma hem o vila! men först är det träning imon, idag är det bara 1 månad kvar till showen, närmar sig verkligen! idag hade vi bara en onödig lektion, därefter bokade jag in 2 körlektioner, lika bra o komma igång direkt, så nästa torsdag har jag min första körlektion på 70 min. får se hur det går ! nervöst! nu ska jag plugga lite psykologi, sen får vi la ta o laga mat här!

I am hopeless. I'm not perfect. But I am free.


10

dagar kvar..

lång dag och Mr M är på besök vilket resulterar i en väldigt trött, gnällig aliiis. nu måste vi åka och handla mjöl så vi kan göra köttfärssås o makaroner.. mammas kommentar när jag sa vi inte hade något mjöl "ni måsteee ju ha mjöl annars kan man ju inte göra såser" jaja mamma så långt har jag inte kommit ännu, vi köper färdiga såser. haha! så upp på hojen o rulla iväg i det sibiriskt kalla vädret, lockar mig verkligen inte, fryser fasen inomhus, inte okej!

ikväll är det american pie bandcamp kl 21 på 6an, ska ses! sovmorgon imon!


me right now!

11

11 dagar sen blir lilla jag 18 år. tiden går fort som satan, men som ni alla vet, vid 18års ålder får man ta körkort och jag som är lite seg i detta, skrev in mig bara nu 11 dagar innan jag blir 18 haha. men nu har jag skrivit in mig iallafall, blir glad bara jag fixar körkortet, ingen bråska för mig, dock hade det varit kul o ha det innan sommaren iallafall! jag har inte kört så mycket å när jag sa detta till hon som skrev in mig så sa hon bara " du kan vara lugn, det finns folk som inte vetat vart de ska sätta in nycklen som fått körkort " haha lugnande iallafall!

nu ska jag få i mig något sen ska jag o sambo ut o motionera lite!


Back on track

tillbaka i staden med samboo, har catchat upp vad som hänt och dratt en rulle, fick besök av E, mycket trevans!
nu väntar sängen, trött som satan i gatan. vart ju uppe vid 8 imorse! börjar 12.30 imon! medecin o psykologi på schemat!
ciaosen!


my baby and I

träning imon

även fast jag är lite halvsjuk så mååååste jag dit. det vill jag ! viktig träning, imon kommer han som ska ha hand om ljud och ljus till våran show, så vi ska visa upp för honom för han ska veta hur han ska göra med ljus, vem det ska lysa på hit och dit och sådär! kul!! det börjar närma sig! 14 februari!!







sista lördagen..

på detta jullov.. lovet har gått skitfort, hade inte sagt nej till några veckors ledighet till.. men men, skolan börjar på måndag igen, o jag som skulle hinna med att plugga under lovet, ja, hrm. hur det har gått med det, det vill jag bara inte tala om.. kan väl säga att jag får stressa igång mig igen, trycka på startknappen. för den har bannemej varit på stopp. 

ikväll ska jag iväg på hemligheter..

och idag är det exakt 2 veckor kvar tills jag blir 18!! unbelievable!

en liten parentes.. jag ska flytta från denna krets så fort jag kan. konstaterade detta efter myskosaker. myskoblames. sjukt. sinnes... fan skrämmande så sjukt vad det finns konstigheter.
äsch, 2010 ska bli ett bra år. så fuck it.


SAMBOOOOO

på söndag flyttar jag in med sambo igen, nu har vi vart ifrån varandra lite för länge

  • saknar våra timlånga prat innan vi säger "godnatt sambooo"
  • när vi sitter vid matbordet och pratar så länge så vi glömmer bort att gå å lägga oss
  • våra danser till hög musik, bara för att pajasa oss
  • våra cykelturer "neeej jaag fastnar i dig" haha. sjukt! "Fan jag cykla på en kines"
  • när vi lagar mat mitt i natten
  • våra fläskkotletter och klyftpotatis
  • trappan
  • "äh vi tar det imon"
  • när vi får för oss att göra massa bus
  • när vi åker o handlar precis innan kl 23 bara för att köpa något onödigt som en liten chokladbit
  • såhär är det varje vecka, för oss är livet en fet fest!

 

fan bruden, du är så sjukt bra!


hej

tänkte bara titta in en sväng.. vi hade fest i tisdags i lyan, det blev ganska lyckat.. i onsdags sov jag hela dagen + att vi hade lite besök då det blev wii-spelande och monopol med kontokort (modernt) haha.. igår så var jag hos kära J och grillade med lite folk och till slut satt vi där själva vid brasan i kylan och pratade om allt mellan himmel och jord, underbart! frös dock ihjäl och är idag sjuk. har feber o grejer, men hoppas jag kryar fort, för jag hinner inte vara sjuk, redan på söndag är det viktig träning och på måndag börjar allvaret igen!



presenten jag o sambo fick på festen
haha!

ååå

datorn jag gör min header på vilket är syrrans gamla dator är alldeles för seg o konstig, så jag får vänta tills jag kommer hem till min dator i lyan.. får bli en bild bara istället, helt fel inställt. men men who the fuck cares ?

woo, sommar hade ju faktiskt inte varit fel


photoshop here I come

min header är sjukt ful.. nu ska jag försöka mig på en annan, wish me good luck!

ikväll på tv

åter till cold mountain visas ikväll på kanal5 21.00. filmen är kalasbra och ni borde verkligen se den!

Amerikanskt drama från 2003. Sårad och desillusionerad, efter att ha kämpat i det amerikanska inbördeskriget, börjar soldaten Inman sin långa vandring hem till Cold Mountain. Där väntar Ada, kvinnan han älskar. Det blir en svår och strapatsrik färd för Inman. På sin väg möter han slavar, plundrare, människojägare och häxor. Samtidigt försöker Ada återuppliva sin fars förfallna gård och lära sig överleva i en värld där allt är förändrat. . I rollerna: Jude Law, Nicole Kidman, Renée Zellweger, Natalie Portman, Donald Sutherland




årets första dansträning

kom nyss hem från dansträningen, är sjukt trött dock beror det på att jag inte kunde somna igår, så jäkla irriterande när man intalar sig själv " jag måste sova nu" då går det bara inte.. ååå! men till slut måste jag ha somnat för i nästa sekund ringde klockan. upp o hoppa och iväg o dansa 3h. roligt som vanligt! love!
dock är mitt ena knä och fot rätt uppbränt nu !

14 februari, show! de som vill ha biljetter kan ju meddela mig!

i eftermiddag blir det "eftermiddagskaffe" hos farmor som är hemma över dagen I guess, kusiner o släkt lär ju vara där. trevans!


enjoy some pix från dagens träning





puss o godnatt

freaky aliceee

vad gör jag ? bra fråga.

nu duschen

efter det bed bed bed. sleeep


HEJ 2010

jag älskar redan 2010, de första dagarna har jag spenderat med bästa vän, kan man starta året på ett bättre sätt än med en av de bästa ? tror inte det va!

1 januari, ja då var ju allt segt, det mesta iallafall, inte för min del, men för andras. vi tog det lugnt som tusan och kollade på tv o gosade!

2 januari idag har vi inte heller gjort så speciellt mycket, var meningen att vi skulle basta, i en av våra vänners bastutunna som han precis byggt klart, men blev ändrade planer o vi stannade hemma, kollade film och åt mest hela tiden, god kyckling fick vi till med! magen är inte speciellt liten nu vill jag meddela..

bästa vän du livar upp mitt liv! and i love it!

dusch och sängdags inom snara minuter, imon börjar träningen igen. 3h dans, love it!


haha grr, såhär såg jag ut när jag hämtade mami o papi i 15 minusgrader!

may 2010 bring you all you wish for and more

så var 2009 över, året som jag verkligen ville skulle ta slut
2010 kan inte bli annat än bra om man jämför med 2009
från och med nu släpper jag mina bekymmer (ska iallafall försöka)

nyår firades tillsammans med kusiner o fastrar m.fam
vi åt god mat, spelade spel o skålade
fick telefonsamtal av bästa vän hon var vid hamnen o skålade i ystad, jag skulle egentligen varit där, jag ångrade mig lite att jag inte följde med.. det var några år sen jag inte firade nyår med min bästa vän.
men 2010 ska bli vårt år! 2010 ska bli mitt år (får man vara så ego?)

2010 kommer mycket hända vad jag vet nu är bland annat :
- nästa vecka äre fest
- 22 januari partaj
- 23 januari blir jag 18
-6 februari - secret
-14 februari - DANSSHOW!! ( kom o kolla)
-23 februari fyller bästa vän 18 vilket betyder partaj i gbg
- i maj ska jag på bröllop
- jag ska förhoppningsvis till danmark o praktisera i 3 veckor (om jag väljs)
- jag ska bli certifierad massör i svensk massage
- jag ska ta körkort
- hultsfredsfestivalen

och mycket mycket mycket mer vill jag lova!!!
min vår är jävligt hektisk, and i fucking like it!!!

så lite bilder nu då från kvällen:

såhär såg jag ut (bjuder)

my beautiful cousin and her boyfriend

kusin o jag ( hon är inte så cepe som hon ser ut ;) inte jag heller för den delen haha)

efterrätten var det enda jag tog kort på, god som tusan!
nån passionsbrylégrejsimojs, frisk o gotti

vi blev 8 år igen, spelade nicke o nillaspel

sen skålade vi! och drack skumpa den godaste jag druckit under mina 17år, ändå är det inte särskilt gott!

sen gick vi upp på balkongen o skålade lite till o kollade på fyrverkerier o frös ihjäl lite

efter detta spelade vi lite mer spel och därefter bar det av hemåt, det var mitt nyår ett perfekt lungt nyår!
tack alla inblandade!!

NU KÖR VI 2010!




RSS 2.0