ge mig höst och någon som vill hålla mig i handen..

imorgon ska det shoppas, jag är mest ute efter en kavaj, en lite längre.. en ny kjol hade inte vart fel och kanske ett par nya jeans? en tjock kofta också? inte nog med det, jag hade behövt en ny väska.. vi får se vad de har att erbjuda och om det finns några pengar till det..

jag längtar till hösten, min hjärna har liksom ställt in sig på det nu. vart är sommarvädret liksom? ingen värme alls.. jag vill ha stora gosiga koftor på mig, springa runt med tjocka sockar i skolans trappor och slänga mig i soffan i mysrummet när jag har håla, sätta på en film o kanske sova en stund,eller bara prata med alla underbara människor,  jag vill ta en varm kopp choklad o mysa ner mig i en filt med en bra film och kanske någon som värmer mig..jag vill ta promenader i parken o kolla på alla löven som skiftar i olika färger. håller någon mig i handen?..  än finns inget av det nära..jag saknar mina vänner... jag saknar närhet.. jag saknar mycket.. jag saknar lite.. jag saknar allt..


Hjääälp!

åskan härjar här, det är nog dags att dra ut alla kontakter innan åskan tar varenda liten elpryl här hemma.. 
såå vad gör man när man inte har någon tv eller dator ? svaret är lätt, läser twilight ;)

Patrick Henry

kollade nyss på extreme home makeover då denna killen o hans familj var med. han är blind och åker i rullstol pga något fel på kroppen. ändå spelar han och sjunger riktigt fint! tänk dig själv att spela piano eller andra instrument o vara blind, att inte se tangenterna och inte noterna. han är helt amazing..
förvrigt tycker jag att extreme home makeover är ett himla bra program när de hjälper folk som verkligen behöver det..






"alla är lika mycket värda"

nobodys wife

som det ser ut nu så blir det ingen träff med kusinerna idag.. får hoppas vi kan ses nästa vecka istället, blir ju inte så lätt att träffas sen när skolan sätter igång och det är ju snart.. jag kom upp runt 11 idag, ma å pa kom hem och käkade lunch, jag åt också. fick reda på att vi åker till lager157 imon och det vill jag inte missa så dit ska jag fara imon..



you're like a stone hangin' round my neck,
see cut it loose before it breaks my back
, see I've gotta say what I feel before I grow older



impulsutflykt

impuls kan man kalla det, mamma läste tidningen när hon kom hem "åå det är ju kim larsen på solgården ikväll, spring ut till pappa o fråga om vi ska åka på det" 30 min senare hade jag duschat, fönat håret dragit med mig en spegel o allt mitt smink och satt mig i bilen. ja vi åkte dit. dock fanns det inga biljetter kvar.. men vi gick o käkade pizza på carlos, en liten rolig händelse där med.. det fanns  knappt några bord  kvar men så sa kyparn, "hm 4-5 pers?" två personer gick fram, mamma säger då: " men vi är 3 , vi kan äta tillsammans"  då säger de " ja men visst, klart vi kan " så vi satt o käkade med 2 helt främmande människor o de snackade på. haha lite roligt var det allt..

efter maten gick vi ner till solgården, eller ner till sanddynorna, satte oss på en filt och njöt av den hm grötiga danska musiken. haha, dock är "this is my life" helt okej.. fick syn på mina sysslingar som jag i princip aldrig träffat. träffade även på E som jag inte träffat på hela sommaren. så det var en mysig kväll!

imorgon ska jag o kusin förhoppningsvis in till stan o träffa min andra kusin o senare hennes pojkvän också, får se hur det blir och vad vi hittar på.. blir nog ingen bloggning imon kan jag tänka mig..




om jag kunde drömma..

"jag är här, vilket i princip innebär att jag hellre dör än är utan dig"


varje kväll fortsätter jag och läser twilight, o jag bara längtar efter att få börja på andra boken, den ligger på mitt nattduksbord och väntar. jag har ju sett första filmen men vill ändå läsa boken..jag vill veta vad som händer i tvåan, trean, fyran.. den är så bra, så bra så bra, den bästa bok jag läst!!


BLÄ!

kolla in detta: 
http://www.existenz.se/out.php?id=14988

den blev bra till slut

kakan blev faktiskt god till slut, jag o mami tog precis ett glas mjölk o min kaka. gott vare!


kalla de vad du vill!

känner mig rätt duktig idag, jag bakar ja kolla ner, och upp.. kalla de vad ni vill ;) har precis tagit ut den ur ugnen, nu ska den svalna ett tag sen ska jag göra glasyren, mmm gott!

Mockarutor / Kärleksmums / Snoddas kärleksmums - mockarutor

 Så goda chokladkakor med glasyr med smak av choklad och kaffe. Det är nog inte för inte att detta bakverk har så många namn, kärleksmums och mockarutor men även snoddas. Följ receptet, ät och njut!

Klassiska mockarutor som även kallas kärleksmums. Mjuk kaka som bakas i långpanna och glaseras med en chokladglasyr. Mycket goda rutor.

Tid: 1 timme, varav 30 minuters arbete
 Muffins ca 15-30 st beroende på hur stora rutor man skär

 Du behöver:
* 150 g smör eller margarin
* 2 ägg
* 3 dl strösocker
* 3 tsk bakpulver
* 2 tsk vaniljsocker
* 2 msk kakao
* 1 ½ dl mjölk
* 4 ½ dl vetemjöl Glasyr:
* 50 g smör eller margarin
* 3 msk starkt kaffe (tips: blanda 3 msk vatten med 0.5-1 tsk nescafé)
* 1 msk kakao
* 2 tsk vaniljsocker
* 3 dl florsocker

Garnering:
* 1-2 dl kokosflingor

 Gör så här:
Smält smöret/margarinet och låt svalna.
Vispa ägg och socker pösigt med elvisp.
Tillsätt bakpulver, vaniljsocker och kakao. Kakaon kan siktas om den är klumpig. Vispa snabbt ihop med elvisp.
Tillsätt sedan mjölk, vetemjöl och det smälta matfettet. Vispa försiktigt snabbt ihop till en jämn smet med elvisp på lägsta hastighet.
Bred ut smeten i en form ca 40 x 32 cm med minst 3 cm hög kant som du antingen smörjt med matfett och bröat med ströbröd eller kokosflingor eller också klätt hela formen med bakplåtspapper.
Grädda nederst i ugnen (första falsen) i 225 grader i 10-15 minuter.

Gör glasyren.
Smält smör eller margarin i en kastrull.
 Rör ner kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker till en jämn smet.
Bred den varma glasyren över kakan medan glasyren fortfarande är varm.
Strö över kokosflingor. Låt stå och stelna. Skär kakan i fyrkantiga bitar.



tjoff tjoff

jag klarade att ta mig upp tidigare än halv 3 iallafall, lite innan 12 gick jag upp idag o idag är jag litee litee mer aktiv, har tvättat o grejat lite, hunnit ta mig en låång dusch och tittat igenom H&M katalogen o ringat in lite fler saker som jag vill ha på mig i höst/vinter.. blir ingen tur till I,s momo idag, hon slutar försent o jag har ingen skjuts till bussen, så äre när man bor på  landet.. däremot har vi bestämt att vi far på marinfestivalen i helgen iallafall. så där kommer jag befinna mig från tor-sön förmodligen. . hm om man kanske skulle baka en liten kaka nu då ? får la se ifall vi har några ingredienser till o börja med. höhö. jag uppdaterar nog lite senare idag ;)



ack ack ack...

när ska jag lära mig att gå upp när klockan ringer. men när inget roligt väntar så är det ingen idé att gå upp, då ligger jag där bara och drömmer mig bort. men till klockan halv 3 på dagen, det är bannemej inte acceptabelt!
efter en lite matbit, ännu massa liggandes i soffan så åkte vi till famo o fafa en sväng.. sen sitter jag här igen vid datorn. har också hunnit med o hitta 2 lägenheter, den ena försvann efter ett tag från blocket precis när jag hunnit maila. konstigt? sen hittade jag en nu för nån timme sen o vi ringde o ringe o ringde..upptaget.. hela tiden. TUT TUT TUT! jag blir så sur, när ska vi ha tur?! denna låg liksom precis vid skolan med så det var liksom helt perfa. men nej, det var då fan att de aldrig kan svara!! något positivt - MONKI öppnar i stan - gillar kläderna staaaarkt!

allt för mig en kväll som denna, imon ska jag försöka ta mig upp i rättan tid, som jag inte kommer lyckas med, lika bra o säga det nu.. kvällen kanske jag åker till I.s Momo..

Puss på alla söta
ge mig lite kärlek.




hangover

dagen till ära har jag inte gjort någonting alls, mer än ätit glass kollat på Harry Potter, slumrat till en stund och löst ett halvt korsord.


bilder från gårdagens fest!

bilderna lånar jag från Jessica & översta från Isabell!
haha tyck vad ni vill, vem har sagt att man alltid måste vara normal ?;)













Tack Jessica!
och Tack Ida för allt!

en fråga, varför drömmer man så konstigt när man har druckit?
både jag och ida hade konstiga drömmar vi var tvungna o berätta för varandra när vi vaknat
haha!



man mår som man förtjänar..

hade sjukt trevligt igår, alltid kul med lite nytt folk och folk man inte träffat på evigheter och sånna där människor som är "fan va liten jorden är".. det blev minnessnack, allvarssnack, gojsnack, ja allt möjligt . men kul , det hade vi som tusan. tiden bara rullade iväg. cyklade hem runt halv 4, väl hemma hos I blev det självklart nattamat, ett måste! sen i säng och tampas med huvudet som åkte karusell, tänka på massa grejer o förklara för mig själv att jag ligger i en säng och jag åker inte runt i rummet.. somnade till slut. upp o hoppa, det snurrar fortfarande. ner i sängen igen fort.. upp o käkade frulle, skrattade lite o pratade om gårdagen = ett måste.. nu är jag hemma igen och bilder kommer förhoppningsvis senare! hur bilderna ser ut det har jag ingen aning om!

tonight

ida springer runt och provar olika kläder, jag sitter och väljer musik o smuttar på rosévin..
snart tar vi cyklen till festen.
ikväll ska vi ha kul!!

Pusssss!

Elisa

Jag avslutar kvällen med Elisa - Rock your soul

Harry Potter

när man går på bio där jag bor, som jag inte gör alls ofta. så blir det inte riktigt som man tänkt sig. haha. ne men jag  menar det var knappt mörkt i salen ( ett måste ) och ljudet var inte tillräckligt högt för att det skulle göra det spännande (också ett måste ) folk snicksnackade, vilket är väldigt respektlöst när man sitter på en bio med massa annat folk!

förövrigt så var själva filmen bra, slutade dock lite konstigt, längtar tills nästa film kommer ut, när den nu gör det? någon som vet?

nu ska jag ta mig upp till sängen o där fortsätta läsandet på twilightboken..

Puss o godnatt från mig !



på tal om turkar..

ja på tal om turkar i förra inlägget så sitter jag nu o käkar turkisk yoghurt med honung o kanel, rätt gott äre
väntar på att sis ska komma hem så vi kan åka ner till bion, ska även möta upp I nånstans så istället för å käka mat ikväll blire snacks, men jag skulle poppa popcorn innan o jag är inte så bra på det o jag har aldrig gjort i gryta förr, så aa det blev inte så bra, så får nog bli att vi köper poppisar på bion istället, haha! ne nu ska jag fixa det sista o äta upp det sista.
ha en trevlig kväll allihopa !
Pussss !



Turk - ost

hahahaha, jaa, turkost är ju en färg men jag läste det som Turk- ost hahaa asså turkisk ost.. dålig jag är..

ma å pa kom hem med två böcker på fortsättningen av första twilightboken. nu ska här läsas och ikväll blir det förhoppningsvis bio - Harry Potter!!

"chaaarliiee"

för er som inte läser Tyra sjöstedts blogg som förövrigt är väldigt bra enligt mig, hon har lagt ut denna, haha den är lite småkul
"chaarlieee"

fredag fredag fredag

ajemensan det är fredag, skönt som tusan, inte för att det är helg, för helg är det för mig varje dag denna sommarn, haha, utan att det är helg för min I så jag kan träffa den bruden och snacka massa goja, det är vad vi ska göra ikväll! hon lär få sig en skrattig alex då jag lätt blir det när jag inte träffat henne på ett tag. jag är kanske lite knas..

ma å pa är på gekås och kommer snart hem med min beställning.. sen åker de igen och då far jag till I.

på lördag blir det partaj  o jag gillart'


I & A Turkiet 07


TIMO RÄISÄNEN

idag har mitt örongodis varit Timo Räisänen, han är bra, mycket bra, väldigt bra!
han är inte i klass med Lars Winnerbäck, men det är inte långt ifrån. nästan samma rus. men inte riktigt, Lars kommer alltid förbli den enda och allra bästa artisten i mitt liv.


smakprov - you shook me all night long

sol?

när syster kom hem från jobbet så blev det matlagning, sedan tänkte vi åka ner och sola, så vi åkte ner, men så stod det typ 2-3 i kö och då var klockan 20.30 och det stänger klockan 21.00 jag menar man solar ju typ i 20 min så då hade vi ju ändå inte hunnit att sola.. men vi såg iallafall att de nu har ett ståuppsolarium, har hört att det tar mycket bättre, eller? men det är nog jobbigt o stå upp? aja, eftersom det inte blev något solande så åkte vi till Ica och köpte oss lite bananer och choklad som vi ska göra bananochchoklad av snart, mums!

på tal om något annat så skulle C ringa på en lägenhet som jag hittade idag, hoppas det är bra nyheter. blev ju inget av den förra :(

ma och pa har åkt iväg med husbilen, kommer hem en stund imon och åker sen igen, mö.. men jag ska till I imon och det längtar jag efter, eftersom jag har varit NOLL aktiv denna veckan..

ska höra med sis om hon är redo för lite banan och choklad snart ;)


detta är jag ikv, min fina stickade tröja från secondhand
sis kommentar innan:" ÅÅ har du den dyra koftan från bikbok?"
jag: haha nej, secondhand för ca 25 kr ;)


minsann o ja det är ett halvår kvar idá

ett halvår kvar tills lilla jag blir 18 år, tills jag får gå ut på krogen och tills jag får ta körkort. känns skönt att det ändå inte är såå långt borta, börjar bli väldigt less på åldern 17 som för mig är en väldigt onödig ålder. man känner sig för gammal för att köra moppe, det är inte roligt längre, man vill ha bil och kunna göra vad man vill.. Och jag vill ut på krogen och träffa nytt folk!

se nu till att detta halvåret går fort som tusan!



Dagens visa



I don’t know but I think I maybe Fallin’ for you
 Dropping so quickly
 Maybe I should Keep this to myself
 Waiting ’til I Know you better

 I am trying Not to tell you
 But I want to
 I’m scared of what you’ll say
 So I’m hiding
 what I’m feeling
 But I’m tired
of Holding this inside my head

 I’ve been spending all my time
 Just thinking about ya
 I don’t know what to do
 I think I’m fallin’ for you
 I’ve been waiting all my life
and now I found ya
 I don’t know what to do
 I think I’m fallin’ for you
 Fallin’ for you

 As I’m standing here
 And you hold my hand
Pull me towards you
 And we start to dance
All around us I see nobody
 Here in silence
 It’s just you and me

 I’m trying Not to tell you
 But I want to
 I’m scared of what you’ll say
So I’m hiding
 what I’m feeling
 But I’m tired
 of Holding this inside my head
 I’ve been spending
 all my time
 Just thinking about ya
I
 don’t know what to do
 I think I’m fallin’ for you
 I’ve been waiting
 all my life
and now I found ya
I don’t know what to do
 I think I’m fallin’ for you
I'm fallin’ for you

Oh I just can’t take it
My heart is racing
The emotions keep spilling out
 I’ve been spending all my time
 Just thinking about ya
 I don’t know what to do
 I think I’m fallin’ for you
I’ve been waiting all my life
 and now I found ya
I don’t know what to do
 I think I’m fallin’ for you
I’m fallin’ for you

 I can’t stop thinking about it
 I want you all around me
And now I just can’t hide it
 I think I’m fallin’ for you
 Can’t stop thinking about it
 I want you all around me
And now I just can’t hide it
I think I’m fallin’ for you
 I’m fallin’ for you
Oohh Oh no no Oh no no no Oh
I’m fallin’ for ya


nördallie

haha jag har suttit hela kvällen med en korsordsbok och löst massa olika korsord, det gjorde jag igår med, nördallie! fast det är la bra att något jobbar iallafall, min kropp gör ju inte det så min hjärna får ju faktiskt ta och göra det.. blev ett till samtal med I , alltid lika roligt. nästan alltid samma saker vi snackar om. haha. på tal om kontakt, dendär lägenhetssaken har inte skrivit tillbaka, pyttsan med.. vi får leta vidare, jag ger mig inte!


dagen till ära får mina två solstrålar vara på bild, för jag saknar de som tusan!


Hej alla mina få bloggläsare

som  tidigare i veckan har jag bara legat i soffan idag med, jag är lite hurtigare idag iallafall, positivt, ett snabbt samtal med I har jag med hunnit med, planerat helgen lite, klädval till festen vi är bjudna på m.m funderar på om man kanske skulle få tag i J o se ifall man får komma ner till henne imon kanske, om jag har skjuts med mera, så är det när man bor ute på landet, då behöver man någon som kör en till bussen, men om ett halvår behövs nog inte det mer, då har jag själv förhoppningsvis körkort. så här får ni lite bilder från mig idag, osminkade mig.




love love love


en sak är säker, det finns inget finare än kärleken, däremot finns det brist på bra killar..tyvärr, sällsynta.

en sak till - jag saknar det.


en liten dikt på kvällskvisten

Ser mot himmelen
Ser stjärnorna så långt bort
Vill nå dem!
Vill vara vid dem och känna styrka!

Ser mot horisonten
Ser havet
                                                      Vill röra vågorna!                                                        
Vill känna dess kraft!

Känner vinden
Ser vad den gör
 med träden och löven
Vill följa den!
Vill flyga fram!

Bad day!

åå jag ligger bara här och jäser i soffan hela dagarna, blir bara slöare och slöare, får ont i alla leder, jag orkar inte röra mig, näsan rinner o halsen ömmar lite smått.. blä jag har verkligen dåliga dagar nu. Mr M är på besök, är väl en orsak till att jag blir så irriterad, inte minst vid matbordet idag.. mansgrisar är fan något av det värsta jag vet "tjejer ska ha sämre lön" "tjejer är inte bra på något" men vafan vissa män, särskilt här är sånna jävla svin rent ut sagt, ni tror att ni är så jävla bra, men vet ni vad, ni är så jävla små i mina ögon. vet ni det? ååå!!! ne usch jag är på sånt jävla skrikhumör nu så jag vill bara skälla ut varenda liten jävel som klankar ner tjejer och inte har någon respekt alls för de!! FAN vad jag hatar detta.. jag ska inte skriva mer nu, jag ska ta några djupa andetag o lugna ner mig.

är det bara jag som tycker att alla är lika mycket värda och har rätt till samma saker?!
fan inte konstigt det är krig på jorden..



Fybubblan :(

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/supersommar2009/article5540050.ab

inte vill vi att hultsfredsfestivalen ska lägga ner !!! nu  när man äntligen fått åka på den! hultan är ju bäst!!

hoppas på svar..

Jag och C letar efter lägenhet och har precis mailat en, så hoppas på svar!!
lät bra iallafall:

2 rum och kök
70kvm
balkong
öppen spis
parkettgolv
trägolv

låter rätt perfekt för oss!
Nu gäller det bara att hålla tummarna ;)



Dagens visa



Jeff Buckley - Hallelujah





well there was a time when you let me know what's really going on below but now you never show that to me do you but remember when i moved in you and the holy dove was moving too and every breath we drew was hallelujah






soffpotatis

ja, det är nog det rätta ordet för mig idag.. har varit så himla slö idag, har verkligen bara legat i soffan och degat, men vad skulle jag annars göra, det har ju regnat hela dagen och hur kul är det att gå ut då? inte så kul va.. en annan orsak till att jag vart soffpotatis idag är för jag mår lite sådär halvpiss, näsan rinner och hostan kommer lite då och då, känner mig febrig, men inget syns på termometern. läste om en tjej som haft ont i halsen (precis som jag) som fått fel diagnos och sedan dött av svininfluensan, hur fel är inte det av doktorn att ge fel diagnos? de kan väl kolla ordentligen, särskilt nu när svininfluensan är ute o flyger.. hoppas inte jag har svininfluensan!! ne det har jag inte.. eller? nee usch sluta tänk så alexandra.. jag saknar skolan. jag orkar inte med sommarlov längre. vill sätta igång med vardagen igen, blir lite halvt död av att bara sitta hemma..



Dagens visa


L.W tischa

oj vad man kan hitta, som gjorda för mig. vill ha, snack med ma imon..
hittades på :
http://avanna.blogg.se/




det är ju faktiskt sommarlov..

ja, kanske lite dålig uppdatering här på ett tag, har inte orkat sitta så mycket vid datorn och har haft lite annat för mig. hm som jag knappt kommer ihåg nu. men i fredas var vi hos T och spelade lite spel, killarna badade, jag låg på spikmatta halva kvällen, hade alltså en allmänt mysig sommarkväll, det var väldans trevligt, blev även där medbjuden på en resa gratis! haha om nu det bara var fyllesnack eller allvar det vågar jag inte svara på, tog i hand det gjorde vi iallafall! så man kan ju hoppas, om man har mage till det.. på tal om resor, det planeras och funderas här hemma med fam J.. förkyld med hosta och grejer har jag också gått och blivit efter min pencellinkur på hultsfred, pyttsan om jag blir sjuk igen, det vill jag inte(SVININFLUENSAN????).. igårkväll blev förresten en sväng till hstd med I lite käk och snack sen hem igen.. jag ordbajsar lite men det får ni faktiskt tåla... idag firar ma å pa bröllopsdag, jag stod för maten, kycklingwok, till efterrätt mina fruktspett banan och melon på spett rullade i smält choklad och doppade i kokos, mumma! efter detta var klockan ganska mycket men vi tänkte åka och kolla på båtar vid en hamn men istället svängde vi in till fam J där det blev prat om resor, kel med kattungar och försök att sno med sig  missarna hem (lyckades inte) lite ballerinakex o rulltårta blev det också. mums!





vackert

detta är så vackert..man blir verkligen tårögd..







lite kärlek dör ingen av


peter siepen

just det, peter siepen var i hstd idag, först såg vi han på en uteservering sen helt plötsligt när vi skulle fika så var han där också. frän klädstil har killen ! idag bar han en hög hatt.


Dagens visa


svårt var det, jobbigt var det, hemskt var det...

jag vet inte vad jag ska säga.. kvällen vart jobbig..

dagen tillbringades i stan med en av de enligt mig bästa tjejen i världen, vi strosade runt och hon shoppade på och jag köpte mig en tröja, fin var den och rea med, endast 150kr! bra tycker jag! vi avrundade med en fika på espresso med solen i ögonen. mysigt.


jag är tacksam.



fikadax

nu ska jag åka in till hstd med ida och ta en fika.
puss!


'

övningskörning

dagen började med övningskörning till farmor och farfar där jag dammsög lite och fikade, sen körde vi vidare till faster och kusiner och fikade lite till och kollade på kattungarna, väldans söta! sen körde vi hem , var inte hemma lång stund förrens vi åkte till hylte igen och hämtade ma sen hem och inte länge innanför dörren förren vi åkte och badade, sen när vi badat kom vi på hm, gekås, vi åker dit, så fort iväg dit. köpte mig första twilight boken en kalender och en parfym. nu ska jag nog sova, ska börja läsa lite, sen imon ska jag och ida in till hstd och ta en fika. så aa det var min dag. godnatt !


hultaan

från mitt camp, adam vill byta snusdosa mot djungelvrål. emilie vill byta konservöppnare mot kortlek . haha!!

Grattis kronprinsessan

ja, hon fyller år idag, så grattis till henne! sitter och tittar på firandet nu.

idag har jag varit duktig och klippt gräset men som alltid och som förr så lät det såhär "men pappa du får klippa kanterna" aa ungefär så är det, jag vågar inte klippa kanterna för det lutar så mycket och jag är rädd att trilla med åkisen, haha. det värsta var nog faktiskt att jag nog körde på 100 stycken sånna små bebisgrodor som hoppade omkring på gräsmattan. usch jag försökte köra om de men sen hann jag inte alltid så då bet det till i hjärtat och jag gjorde en konstig grimas, stackars grodorna.. till lunch blev det kebabsallad, snåååål sallad enligt mig, 2 små gurkbitar, 2 små paprikabitar 2 små tomatbitar, och typ 10 korn majs resten isbergssallad och äcklig lök, över hyffsat mycket kebab iallafall.. ät aldrig kebabsallad på hylte pizzeria säger jag bara, såvida ni inte vill ha sådär dåligt sortiment!

ikväll har jag kollat på allsången och nu kronprinsessans firande till detta vaniljglass. mumma...

imon ska jag ut och övningsköra med papi så watch out!


post it lappar


sleten

gud vad skön min säng är, det upptäckte jag inatt, det var himla skönt och sova i sin säng igen efter att ha sovit på bara ett underlägg i en vecka.. jag sov länge, klockan var nog runt 14 när jag vaknade idag, sen dess har jag baaraaa legat i soffan och gottat mig, det behövs vill jag lova. men fybubblan vad jag redan saknar festival, jag kommer att komma tillbaka!!!!
vet ni vad, våra scheman är redan upplagda på schoolsoft, massagen börjar direkt, hela tisdagar och halva onsdagar, resten av veckodagarna är det ungefär bara svenska B engelska B och medicinsk grundkurs som undervisas. jag saknar skolan, låter kanske konstigt, men det gör jag! vill se spat de bygger under sommaren , spat som kommer bli våran lilla oas! ne nu ska jag kolla vidare på "make me a supermodel"


Lasse min kärlek

Lasses sista låt på hultan, spelade in och hoppas på att han släpper ny skiva
"vi ses i höst"

Hultsfredsfestivalen 2009 var bäst!

jag är hemkommen efter en vecka på hultsfredsfestivalen som var hur kul som helst, även fast min vecka började dåligt med halsfluss och fick börja käka pencellin, så var det såå jävla bra. och jag sitter nästan här med tårar i ögonen redan för att jag saknar det! allt härligt festivalfolk, alla fulla, glada människor, konserterna, leran, maten, bajamajorna okej, dedär med leran och bajamajorna kanske inte man saknar så mycket men det hörde liksom till.. all musik, tältningen alla härliga citat, trängslen på konserterna hur man liksom fick ställa sig på tå med huvudet upp mot skyn för att få luft.. jaa det var bara så jäkla bra helt enkelt och jag kommer att komma tillbaka, det är en sak som är säker!!!

closer med kings of leon får mig att tänka tillbaka hur jag låg där i tältet med feber och inte kunde gå på kings of leon för jag mådde så dåligt. lycklig var jag dock för vi bodde så nära festivalområdet så jag kunde härligt ligga i tältet och lyssna och fy bubblan va bra det var!!

snoddas & Lars winnerbäck var är och förblir mina favoriter denna veckan, jag fullkomligt älskar lasse!












Tack mina vänner. hultsfred'10 ?

världen är bannemej inte lätt..



det är inte konstigt det är krig på jorden, ska jag tala om för er. gårdagen bestod av bullshit.

detta var dagens outfit, vi åkte till farmor och farfar, glad att du är hemma igen farfar, farmor också.

gårdagen bestod av rensning av tårar innan folket kom, I och jag satte på absolute loveskivan, vi satt, vi pratade ut, vi pratade om döden, vi pratade om livet, vi pratade om våra nära och kära och "OM...."."jag skulle inte kunna gråta nu" det höll inte länge förren vi satt där och lipade tillsammans. visst är det väl härligt att man har någon som man kan lägga huvudet mot när man gråter? det tycker iallfall jag, kvällen blev ännu mer tröstning. med orden " hur orkar folk?" i bakhuvudet "det är inte konstigt folk mår dåligt" jag gjorde en bra gärning, även fast jag fick en hel del ont i magen efteråt. jag var nykter och dog av värme med 4 snarkande pluttar runt mig somnade jag till slut, efter sisådär några bortviftningar av mygg som surrade i öronen så somnade jag nog.

dagen idag började kasst. efter tråkiga besked många tankar, några tårar , lite packning till  hultan, lite till tankar - hoppas du har det bra där uppe..

R.I.P


R.I.P

hoppas du får det bra där du nu befinner dig.
 
vila i fred

dålig uppdatering

jag har uppdaterat väldans dåligt på sista tiden..har haft mycket för mig. denna veckan har jag varit hos ida, iallafall sen i tisdags tills idag, söndag.. vi har dansat, badat, hoppat runt, varit i stan, varit vid båten och åkt ring, badat lite till, fixat o donat, taggat inför hultsfred, haft pipakväll och veckan avslutades igår med fest..kommentarer om festen kommer kanske i ett senare inlägg.. jag har iallfall haft det jättebra.












RSS 2.0